10262
-
#6502 De két végigjátszásban is úgy láttam higy a kertit veszik előre. -
#6501 Én is -
#6500 tökre mind1, asszem én a mechanikus tornyot aktiváltam először -
#6499 Amikor a tornyokat kell aktiválni, a történet szerint melyiket kell elsőnek: az Óratornyot, vagy a Kertitornyot? -
#6498 Szasztok! Ugye amikor elsőnek megküzdünk a Császárnővel az a játéknak a fele? És hogy lehet legyőzni, mert nagyon nehéz:-(
És úgy írjátok, hogy Császárnő, mert ha másképp írjátok nem lesz meglepi azoknak akik nem jutottak el odáig;) -
#6497 Szasztok! Ugye amikor elsőnek megküzdünk a Császárnővel az a játéknak a fele? És hogy lehet legyőzni, mert nagyon nehéz:-( -
#6496 szerintem rosszul töltötted le!
szvsz hiányzik egy fájl, vagy csomag! -
#6495 Ha vki találkozott ezekkel kérem segícsen. THX!!
-
#6494 Na! Ilyen sorrendben jönnek az ablakok!
-
#6493 FX5200 ráadásul fut rajta a TTT is. Ha az fut, akkor itt vmi más próbléma lehet.
-
#6492 milyen a videó kártyád? -
#6491 Meg volt 77.77-es és ugyanaz a hiba :(((((
-
#6490 Pako00 Nekem van trainerem 1szer kipróbáltam FOS!!!!!!!!!!
És van hozzá kód még a game elején kel mozogni a princcel és akkor jönbe..... lol de nem tudom hogy mik azok a mozgások..... -
pako00 #6489 csak kiakarom próbálni már végigjátszottam. -
#6488 szerintem itt rajtad kívül senkinek nem kell a rohadt trainer. KERESGÉLJÉL. -
#6487 frissíts drivert. -
pako00 #6486 Csákány mijen honlapon van trainer. -
#6485 PLS!!
-
#6484 Pedig megfelel a gépem a játékhoz.
-
#6483 HELP!! Amikor elindítom a gémet megkérdi "Used safe mod?" És akár igen're, akár nem're megyek ez jön ki!!! THX!!
-
#6482 én ilyeneket nem akarok használni, engem az a SoT-os kód féleség érdekel -
#6481 A princehez nem kód van hanem trainerek. Ezek hasonlóak a kódokhoz csak nem azok :-D KEress a mayagr princeww-és oldalak között és bizti hogy találsz olyat amelyen van trainer. Asszem van olyan hogy kifogyhatatlan homok, végtelen időlassítás, sebezhetetlenség, satöbbi. Sok sikert hozzá. :-( -
#6480 Én is találtam egyszer egy kódot ps-re SoT-hoz de nem működöt......
-
#6479 nálam nem működik ez a sands of time-oös kód, valamit rosszul csinálok? -
#6478 Asszem van WW-s Lézer kardos képem is körbe nézek...... -
#6477 naon komoly:D -
#6476 Lánc fűrész -
#6475 Broafka!
Nem! Én a kamera gombokat állítottam át.... a telefont még nem tudtam ki próbálni csak a láncfűrészt amin nagyon flash csak nem berreg kiv akkormikor eldobod
Szigi!
Ha az Optionsban a nem toom melyik menüpontban beállítod hogy tutorials-okat mutassa (tood amik kiírják a játék elején hogy mit csinálj- hogy mozogj stb) és azután szétversz egy ilyet látod hogy mit ír ki....
De ha akarod lelövöm a poént.....
azt fogja kiírni hogy: New Artworks Unlocked ami annyit tesz ki hogy ha a fő menüben bemész az extra features be akkor meg tudod nézni a képeket-videókat... ezért tanácsos mind a 44 db kincses ládát felütni.... hogy miért is? azért hogy minden ilyen fasza témát láthass!!!!!! -
Szigi #6474 jah csak ennyi:(
És hogy lehet több életet szerezni?:) -
#6473 széttöröd és kész. a menüben képeket kapsz -
#6472 asszem igen... de még nem probáltam igy :D -
Szigi #6471 Hali
Ha vki tudná hogy mikre jok azok a dobozok amit szét kell ütni és sárgán világit azt hogy lehet "felszedni"?vagy mit kell vele csinálni? -
#6470 megváltozik a kombináció, ha mondjuk a 'c'-t (mint elengedés, leesés) 'f'-re változtatom? -
#6469 ok de ezek olyanok hogy ha végigviszed akkor megkapod őket.....
Broafka:
Kezdjünk új játékot és amikor Farah szobájának balkonján állunk, tegyük a következőt: nyomjuk le és tartsuk nyomva az X billentyűt, majd nyomjuk meg (egymás után) az alábbiakat: Space, bal egér gomb, E, C, E, Space, bal egér gomb és C.
-
#6468 TTT-hez 3 kód van:
Easyn még nem toltam végig.... ahhoz nincs meg
normál módon vidd végig a játékot! és ugyan abban a profilban indíts új játékot a telefont kapod mint másodlagos fegyver ha megnyomod az "ESCAPE"-gombot(esc gyengébbeknek vagy pause menü) folyamatosan: fel fel le le bal jobb bal jobb fel le fel le Enter
Hardonmódon vidd végig a játékot! és ugyan abban a profilban indíts új játékot a láncfűrészt kapod mint másodlagos fegyver ha megnyomod az "ESCAPE"-gombot: fel fel le le fel le le le fel fel jobb bal jobb bal -
#6467 és mi a pontos kombináció, ezt azért kipróbálnám :P -
#6466 Feből arra emléxem hogy ujjáték (SoT) és mikor az erkélyen vagyunk akkor nyomkodni kell gombokat és be a teleportba vagy mibe (mintha rendesen kezdenénk gémet) és akkor olyan lesz mint a classic (2D-s) de 3Dben meg (legalábbis én lámi voltam) nem lehet továbbjutni miután megvan a kard...... -
#6465 A SoT-hoz van egy a többihez nincs.... -
#6464 nincsenek kódok, se a TTT-hez
a SoT-ról nem tudok
bár ha armageddon szerint ahhoz van kód... -
#6463 aki nem ismeri hogy hol vannak az élettöltők, vagy hogy akkor adja a jó véget, az biztos mindig a rossz végével kezdte
én is azt csináltam végig először