Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hogy drága, de nem olyan nehéz, hogy egy kézbe ne bírd el
és különben is, az hogy gladiátor iskola, höh, nem én adtam a nevét
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
kardforgatással nekem se lesz gondom, fogok járni a gladiátor iskolába, ahol nem olyan szar vívás (már bocsi), hanem kétkezes kardok gyakorlasa, akit érdekel www.gladiator.hu
érdemes megnézni a videókat, vannak bene jók
olvastam hogy kardot akarsz. Pesten van vmi kardkészítõ nem tudom vállalják-e a Blaha Lujza tér közelében van egyebet nem tudok. Ha így könnyebb akkor a CDgalaxisnál. Elindulsz a József? körúton aztán az elsõ ilyen átlós utcán lefordulsz jobbra és balról van. Azt hiszem de nem vok 100% biztos benne én kecsói vagyok, nem szoktam hozzá a hülye pesti kerületekhez meg a 100 féle körúthoz.
szívesen <#vigyor0>#vigyor0>
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Van a zanzarh.hu-n egy olyan menüpont hogy soundtrack! namost ott meg tudná nekem mondani hogy melyik track az I stand alone?? vagy fent van e egyáltalán?
Ha tudtok mondjatokmár valami linket ahonnan le lehet tölteni!
(met lusta vagyok kazaa zni! Köszi szépen!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
tudjuk hogy lelkes vagy, meg marha jó, de a fórum az nem cset, szal ilyen rizsákat nem kell beleírni hogy hahó, kihalt a fórum meg ilyenek
nincs téma, majd ha lesz akkor írunk
hahó
HAHÓÓÓÓ
valakiiik!!! kihalt a fórum? tudom hogy jön TTT de atto lmég nem kell elfelejteni WW-t!
@
@
1 csomo más képen is ugy van, ami má a játékbol van screenhotolva (tesztgame) hogy 2 eagle sword van nála😄
szal tökmind1
eleinte azthittem 1 csit, de £monták h nem
hópihe
@
Ui.: ja szorri ez off volt
@
na megyek PoP:SoT aztán PoP:WW <#vigyor0>#vigyor0>
majd még benézek ide
@
na benézek PoP:TTT forumba is <#vigyor>#vigyor>
@
(kül nekem is az Eagle sword jött be, meg a Lion sord)
hópihe
max önvédelem, ha pedig nagyon komolya akarnék lenni akkor úgyis megtalálom a helyet ahol készítenek normális kardot, megcsináltatom a my favorite Eagle Swordomat, megtanulom a kardforgatást, lenyúlok egy kis pénzt a családi kasszából <#crazya>#crazya>, aztán irány megmenteni a világot! <#crazya>#crazya>
egyébként a kard tervben van, a kardforgatásra meg lassan megyek is, lehet hogy én leszek az antibünözõ? who knows
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
vegyük úgy hogy nem kérdeztem semmit
talán 1 Milytari shop-ot nézz meg...
hópihe
Egy díszkard teljesen más fémbõl készül mint egy ölõ kard, vagy hogy mondjam, egy díszkarddal belecsapsz egy sziklába és kettétörik 😊
nekem meg elég arrah hogy 1más után többször is kinyirjak valakit, hiába az idöpörgetés😄😄😄
hópihe
£törhet
(nekem csak egy sima 18cm-s pengéjü daggerem van😄)
hópihe
Armageddon kérte, hogy küldjem el a daggeremrõl a képet. Hát íme:
<#fogmosas>#fogmosas>
kicsit kibuktam
inkább mi LOOOL rajtad