10262
-
#6542 jó most ezt ne nekem címezd, nekem tök 8 hogy rock vagy metál... -
#6541 Vkinek van 5lete???
-
Dzsiti999 #6540 Most nem azért, de a Faceless albumban 4 metál van, 3 Hard Rock, 1 Rock/POP, és 4 egyéb XD (Név szerint is mondhatom :D) -
#6539 ezt Dzsitivel vitasd meg, szerinte metál. -
#6538 nekem van crak-em másolt és megy...
szerintem az I stand Alone nem metál hanem Hard Rock még mindig 1. 2 a Faceless c. albumjukon megtaláljátok a számot qrva jó zenét tolnak. -
#6537 Nem értem! A gém dobozára az van ráírva: "A játék másolásvédelmi technológiát tartalmaz, mely inkompatibilitáshoz vezethet egyes CD-ROM, DVD-RW és virtuális meghajtókkal."
Ugye nem enyém a játék, mert vissza kellett adni azonnal. Gondolom megkockáztatom, átvettem alcohol-lal(3105) és démontúlsz4-el betöltöttem és FUT a gém. Semmi crack semmi.... Gyanus ez nekem. Szerintetek a játék közepén le fog fagyni vagy kilép????
-
#6536 igen -
#6535 Tippelj kettőt -
#6534 emmek van a skorpiókirályos klippje? -
#6533 Nekem nagyon tetszik az a szám és már meg is van:D nagyon cool! ÉS szeretem a rockot is ! Nektek tetszik? -
#6532 jah, kivéve amikor nem, pont ezt akartam mondani hogy javasoltam hogy rakják fel a videóklippjét is az I Stand Alone-nak erre közli velem hogy ő nem szereti a metált, de azért az összes WW zenét felrakta, még összevonva is <-- no comment -
#6531 itt mindenre megoldáat nyújt neked a www.dahakateam.uw.hu -
#6530 Bocs már találtam:). Az előző hozzászólást lécci töröljétek:) -
#6529 Én normal fokozaton jáccok és elsőre.
És valaki nem tud egy olyan honlapot mondani, amiről le lehet tölteni a Godsmack: I Stand Alone-t? Mert nekem nagyon tetszik. Még jöhet néhyány + zeneszám:) -
#6528 Én Photoshop-pal csinálom! -
#6527 Télleg a Corell Draw9 tud ilyet?
-
#6526 Ronihun Melyik progi az amivel dolgoztál?
-
#6525 na bazz nyelvtan ötöst ide nekem.:D -
#6524 Szívesen csinálok csak mondd milyet! -
#6523 nekem csinálhatnál állót, persze ha nem baj. szal? -
#6522 nekem se a logó műhelybe csináltam az régimet (ezt se). Igaz kértem ott de basztak megcsinálni azt mikor leugattam őket még nekik állt feljebb. -
#6521 én se megyek
keresek vmi gif maker-t és csinálok......
-
#6520 Én is logokovács vagyok csak a progi amivel csináltam a mozgókat az már nem jó!Állót tudok!Ha tetszik az eén logóm akkor énis tok állót!Nem ilyet hanem PoP-osat vagy amilyet akarsz -
#6519 látszik?
hát mi legalább magunktól csináltuk, még ha nem is a legszebb, meg nem mozog, de mi nem rohanunk a logóműhelybe... -
#6518 látszik:).
ja csinálnak csak győzd kivárni. Lányok előnyben. De ha gyorsat akarsz kérj samuraytól a topikjában. -
#6517 a logó műhelyben csinálnak animáltat? Mert én magamnak vágtam ki ezt......
-
#6516 menj és kunyerálj a logóműhelyben -
#6515 titok -
#6514 Sg-n hogy csináljátok ,hogy ne csak egy név legyen a nevetek helyén hanem egy animáció vagy vmi kép? -
#6513 "na jó amikor már 6-odjára vittem végig akkor a végén használtam azt a megagyors ütős erőt, de csak POÉNBÓL :P"
-
#6512 az a megagyors téma az flash de mit érsz vele? jó le tood győzni gyorsan az ellen feleket.... de elveszi a játék élményt.... -
#6511 én még egyszer sem használtam idő erőket, se WW-ben se TTT-ben
huh, na jó amikor már 6-odjára vittem végig akkor a végén használtam azt a megagyors ütős erőt, de csak poénból :P -
#6510 LoL én is csak akkor harcolok idő erőkkel amikor már szinte semmi életem... bár elég ügyike vagyok és ez 100 csatából max 2-3 :D -
#6509 ja és hanyadszorra? -
#6508 milyen szinten játszol. -
#6507 csak nagyon nehezen:-( -
#6506 én az egész játék során egyszer sem használtam az idő erőket, kivéve a lassítást amikor kellett, meg a visszatekerést...
meglehet csinálni -
#6505 de mégis hogy lehet kinyírni, mert használoma ravages of time ot elfogy az időhomok, keresek az edényekben összeszedem mind akkor is elfogy, ez nagyon nehéz, egyszer majdnem legyőztem csak belém vágott és meghaltam
-
#6504 hallod!
láttuk már, nem kell 5 hsz-ként megismételned, majd válaszolunk, csak nem tom mit akarsz hallani, nincsen semmilyen titok benne, védekezz mikor támad, és amikor nem támad csak jön, vagy csak egyet próbál támadni, akkor támadj, a teleportálás ellen pedig gurulj vagy ugorj el... ennyi -
#6503 Szasztok! Ugye amikor elsőnek megküzdünk a Császárnővel az a játéknak a fele? És hogy lehet legyőzni, mert nagyon nehéz:-(
És úgy írjátok, hogy Császárnő, mert ha másképp írjátok nem lesz meglepi azoknak akik nem jutottak el odáig;)