Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
baromság, honnan veszed hogy olyan kurva nehéz egy kard?!
lehet hogy drága, de nem olyan nehéz, hogy egy kézbe ne bírd el
és különben is, az hogy gladiátor iskola, höh, nem én adtam a nevét

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

okok 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ewuk
dehogy, nem annak szántam, csak én is járok vívni és magamból indultam ki, nekem nem lenne könnyû átszokni
most mindenki Moonshadowot baszogatja? 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ewuk
a vívó kard kb félkiló és félkézzel kell tolni, de egy 10-15 kilós karddal nemsokra mennél a vívótudományoddal, szerintem.
Stark
huudefélek😄
és 1 kardot minimum 20rongyé csinálnak szerintem.

hópihe

ahháát... nemtom, szerintem valaki egy olimpiai sportággal többet ér, mint egy gladiátoriskolával.

Broafka
köszi szépen, de ha díszkardokat csinálnak akkor nem kell, beleverem egy sziklába és darabokra törik, és félõ hogy díszkardokat csinálnak!
kardforgatással nekem se lesz gondom, fogok járni a gladiátor iskolába, ahol nem olyan szar vívás (már bocsi), hanem kétkezes kardok gyakorlasa, akit érdekel www.gladiator.hu
érdemes megnézni a videókat, vannak bene jók

De én is csináltatnék akkor kardot, ha megvan a forgatásával nem lesznek komoly gondok, vívok ugyanis<#beka3>
To brotafka:
olvastam hogy kardot akarsz. Pesten van vmi kardkészítõ nem tudom vállalják-e a Blaha Lujza tér közelében van egyebet nem tudok. Ha így könnyebb akkor a CDgalaxisnál. Elindulsz a József? körúton aztán az elsõ ilyen átlós utcán lefordulsz jobbra és balról van. Azt hiszem de nem vok 100% biztos benne én kecsói vagyok, nem szoktam hozzá a hülye pesti kerületekhez meg a 100 féle körúthoz.

Broafka
nekem nem mûködik, kb 1 másodperc alatt végigmegy a sáv, és nincs is kép, mintha nem lenne rajta semmi

PAYNE
bocsi az nem jó mert sokáig tart míg tölti! Mp3 ba kéne esetleg, talán! 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

koosadam

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

PAYNE
császti! Lenne egy kérdésem/kérésem!
Van a zanzarh.hu-n egy olyan menüpont hogy soundtrack! namost ott meg tudná nekem mondani hogy melyik track az I stand alone?? vagy fent van e egyáltalán?
Ha tudtok mondjatokmár valami linket ahonnan le lehet tölteni!
(met lusta vagyok kazaa zni! Köszi szépen!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Broafka
apró jó tanács:
tudjuk hogy lelkes vagy, meg marha jó, de a fórum az nem cset, szal ilyen rizsákat nem kell beleírni hogy hahó, kihalt a fórum meg ilyenek
nincs téma, majd ha lesz akkor írunk

armageddon666
...........

hahó

HAHÓÓÓÓ
valakiiik!!! kihalt a fórum? tudom hogy jön TTT de atto lmég nem kell elfelejteni WW-t!

@

armageddon666
aham... thx választ de sztem nem 2 eagle sword hanem 1 eagle és 1 lion sword. bár lehet hogy én láttam rosszul... gépem megjavuuuult <#vigyor> táp volt a xar... majdnem 3 éves... na go pop <#vigyor0>

@

Stark
csak 1 video
1 csomo más képen is ugy van, ami má a játékbol van screenhotolva (tesztgame) hogy 2 eagle sword van nála😄
szal tökmind1
eleinte azthittem 1 csit, de £monták h nem

hópihe

armageddon666
Van Warrior Withinben Extra Featuresnál ugye néhány videjó... na ott van 1 mikor a herceg a hajon van és ott megküzd néhány keeperrel vagy mivel (csontmaszkos bénacsákók). és nála van Eagle és Lion Sword a 2 1szerre... de a lion swordot nem kaileena adta??? na aztán egy másik hejen meg a pirus ruhás csákokkal küzd és 1 ?társát megölik... ez a videó hová tartozik??? mert nem nagyon illik a képbe... pls valaki mondja meg.

@

armageddon666
<#falbav><#csodalk><#help>X@Rakszik a gépem <#rinya> 5-10 perc játék után ujraindul.....

Ui.: ja szorri ez off volt

@

armageddon666
22.00-tól 10.00-ig megy a fórum aztán szünet... <#vigyor>
na megyek PoP:SoT aztán PoP:WW <#vigyor0>
majd még benézek ide

@

Broafka
álmai teszik naggyá az embert <#idiota>

armageddon666
Thx képet tõrrõl Keca! Tényleg picit PoPos tõr <#vigyor>. de csak picit. naon kira. teccik. thx még1szer.

na benézek PoP:TTT forumba is <#vigyor>

@

armageddon666
jó reggelt mindenkinek!

@

Stark
Álmodozni szép dolog<#idiota>
(kül nekem is az Eagle sword jött be, meg a Lion sord)

hópihe

Kaileena
semmire,amúgy jó az a tõr

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Broafka
de nem!
max önvédelem, ha pedig nagyon komolya akarnék lenni akkor úgyis megtalálom a helyet ahol készítenek normális kardot, megcsináltatom a my favorite Eagle Swordomat, megtanulom a kardforgatást, lenyúlok egy kis pénzt a családi kasszából <#crazya>, aztán irány megmenteni a világot! <#crazya>
egyébként a kard tervben van, a kardforgatásra meg lassan megyek is, lehet hogy én leszek az antibünözõ? who knows

Broafka
óóó, végülis, miért ne lehetnék Mortimer2? <#eplus2>

csicsa
Aki leszurta a cigánygyereket a buszon karddal.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Broafka
amúgy ki a rák az a mortimer?

Broafka
no comment
vegyük úgy hogy nem kérdeztem semmit

ewuk
😄D de ügyelj rá hogy minden ellenállásodra legalább 25öt adjön 😄
Stark
Elémsz 1 kovácshoz, és fizecc neki 25 aranytallért és csinál kardot😄

talán 1 Milytari shop-ot nézz meg...

hópihe

ewuk
és Te akarsz lenni Mortimer2?
Broafka
nem tudtok olyan helyet ahol kardokat kovácsolnak, igazi kardokat? nem díszkardot!
Egy díszkard teljesen más fémbõl készül mint egy ölõ kard, vagy hogy mondjam, egy díszkarddal belecsapsz egy sziklába és kettétörik 😊

Stark
én csak romahasfelmeccö Stark Hunter vagyok😄
nekem meg elég arrah hogy 1más után többször is kinyirjak valakit, hiába az idöpörgetés😄😄😄

hópihe

nekem arra, hogy visszapörgesse az idõt bõven elég... nem játszok hasfelmetszõ Jacket<#eplus2><#hehe>

Stark
Jo néz ki meg minden, de akkor se tesz jot ha a pengéje kettéválik középen😄
£törhet

(nekem csak egy sima 18cm-s pengéjü daggerem van😄)

hópihe

Stark
igaz hogy ott van 2 darab smile meg 1 LOOOL de azé nagyon komoly...
😉

hópihe

hi!
Armageddon kérte, hogy küldjem el a daggeremrõl a képet. Hát íme:

<#fogmosas>

Broafka
de legalább megy a topic, igaz hogy nem nagyon PoP-rõl, de istenem

Broafka
hát nagyon komolynak hangzott!
kicsit kibuktam

Stark
Talán azé irtam, mer elolvastam a hsz-eket és poénkottam.....

😊

hópihe

armageddon666
LOL most hogy igy visszanézek jo sokat irtunk 2en 3an 😄.

@

armageddon666
Kaileena mire nincs idõd válaszolni? 😊

@

armageddon666
ott az a 😄 smiley a szevasz után szal szerintem csak hülyéskedett... SZERINTEM!... 😄

@

Broafka
ki mondta neked ezt a baromságot a szvsz-re?

Broafka
de nagy fasz vagy, már bocsánat a szvsz az azt jelenti hogy szerény véleményem szerint
inkább mi LOOOL rajtad

Stark
Nekem sincs semmi bajom SH-el😄
nekem csak 2 játék eredeti a Battlefield 2 meg a Condition Zero (Half-Life sorozat miat és a CS:S miatt (stem down) )
a Quake 4 nekem viszont tecccik

ja és az szvsz az a szevasz 😄 csak magánhangzók nélkül😄
LOOL

hópihe