10262
  • Broafka
    jó most ezt ne nekem címezd, nekem tök 8 hogy rock vagy metál...
  • ffxi
    Vkinek van 5lete???
  • Dzsiti999
    Most nem azért, de a Faceless albumban 4 metál van, 3 Hard Rock, 1 Rock/POP, és 4 egyéb XD (Név szerint is mondhatom :D)
  • Broafka
    ezt Dzsitivel vitasd meg, szerinte metál.
  • Looooser
    nekem van crak-em másolt és megy...
    szerintem az I stand Alone nem metál hanem Hard Rock még mindig 1. 2 a Faceless c. albumjukon megtaláljátok a számot qrva jó zenét tolnak.
  • ffxi
    Nem értem! A gém dobozára az van ráírva: "A játék másolásvédelmi technológiát tartalmaz, mely inkompatibilitáshoz vezethet egyes CD-ROM, DVD-RW és virtuális meghajtókkal."

Ugye nem enyém a játék, mert vissza kellett adni azonnal. Gondolom megkockáztatom, átvettem alcohol-lal(3105) és démontúlsz4-el betöltöttem és FUT a gém. Semmi crack semmi.... Gyanus ez nekem. Szerintetek a játék közepén le fog fagyni vagy kilép????

• Broafka
    igen
  • Black Hawk
    Tippelj kettőt
  • Black Hawk
    emmek van a skorpiókirályos klippje?
  • szoli91
    Nekem nagyon tetszik az a szám és már meg is van:D nagyon cool! ÉS szeretem a rockot is ! Nektek tetszik?
  • Broafka
    jah, kivéve amikor nem, pont ezt akartam mondani hogy javasoltam hogy rakják fel a videóklippjét is az I Stand Alone-nak erre közli velem hogy ő nem szereti a metált, de azért az összes WW zenét felrakta, még összevonva is <-- no comment
  • Black Hawk
    itt mindenre megoldáat nyújt neked a www.dahakateam.uw.hu
  • szoli91
    Bocs már találtam:). Az előző hozzászólást lécci töröljétek:)
  • szoli91
    Én normal fokozaton jáccok és elsőre.
    És valaki nem tud egy olyan honlapot mondani, amiről le lehet tölteni a Godsmack: I Stand Alone-t? Mert nekem nagyon tetszik. Még jöhet néhyány + zeneszám:)
  • ronihun
    Én Photoshop-pal csinálom!
  • Looooser
    Télleg a Corell Draw9 tud ilyet?
  • Looooser
    Ronihun Melyik progi az amivel dolgoztál?
  • Black Hawk
    na bazz nyelvtan ötöst ide nekem.:D
  • ronihun
    Szívesen csinálok csak mondd milyet!
  • tomee14
    nekem csinálhatnál állót, persze ha nem baj. szal?
  • Black Hawk
    nekem se a logó műhelybe csináltam az régimet (ezt se). Igaz kértem ott de basztak megcsinálni azt mikor leugattam őket még nekik állt feljebb.
  • Looooser
    én se megyek
    keresek vmi gif maker-t és csinálok......
  • ronihun
    Én is logokovács vagyok csak a progi amivel csináltam a mozgókat az már nem jó!Állót tudok!Ha tetszik az eén logóm akkor énis tok állót!Nem ilyet hanem PoP-osat vagy amilyet akarsz
  • Broafka
    látszik?
    hát mi legalább magunktól csináltuk, még ha nem is a legszebb, meg nem mozog, de mi nem rohanunk a logóműhelybe...
  • Black Hawk
    látszik:).
    ja csinálnak csak győzd kivárni. Lányok előnyben. De ha gyorsat akarsz kérj samuraytól a topikjában.
  • Looooser
    a logó műhelyben csinálnak animáltat? Mert én magamnak vágtam ki ezt......
  • Black Hawk
    menj és kunyerálj a logóműhelyben
  • Black Hawk
    titok
  • Csirke 013
    Sg-n hogy csináljátok ,hogy ne csak egy név legyen a nevetek helyén hanem egy animáció vagy vmi kép?
  • Broafka
    "na jó amikor már 6-odjára vittem végig akkor a végén használtam azt a megagyors ütős erőt, de csak POÉNBÓL :P"

• Looooser
    az a megagyors téma az flash de mit érsz vele? jó le tood győzni gyorsan az ellen feleket.... de elveszi a játék élményt....
  • Broafka
    én még egyszer sem használtam idő erőket, se WW-ben se TTT-ben
    huh, na jó amikor már 6-odjára vittem végig akkor a végén használtam azt a megagyors ütős erőt, de csak poénból :P
  • Looooser
    LoL én is csak akkor harcolok idő erőkkel amikor már szinte semmi életem... bár elég ügyike vagyok és ez 100 csatából max 2-3 :D
  • Black Hawk
    ja és hanyadszorra?
  • Black Hawk
    milyen szinten játszol.
  • szoli91
    csak nagyon nehezen:-(
  • Broafka
    én az egész játék során egyszer sem használtam az idő erőket, kivéve a lassítást amikor kellett, meg a visszatekerést...
    meglehet csinálni
  • szoli91
    de mégis hogy lehet kinyírni, mert használoma ravages of time ot elfogy az időhomok, keresek az edényekben összeszedem mind akkor is elfogy, ez nagyon nehéz, egyszer majdnem legyőztem csak belém vágott és meghaltam
  • Broafka
    hallod!
    láttuk már, nem kell 5 hsz-ként megismételned, majd válaszolunk, csak nem tom mit akarsz hallani, nincsen semmilyen titok benne, védekezz mikor támad, és amikor nem támad csak jön, vagy csak egyet próbál támadni, akkor támadj, a teleportálás ellen pedig gurulj vagy ugorj el... ennyi
  • szoli91
    Szasztok! Ugye amikor elsőnek megküzdünk a Császárnővel az a játéknak a fele? És hogy lehet legyőzni, mert nagyon nehéz:-(
    És úgy írjátok, hogy Császárnő, mert ha másképp írjátok nem lesz meglepi azoknak akik nem jutottak el odáig;)