Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú basz!... a "vajon" az sime "j"...[#falbav
Na valyon melyíket hagyhattam ki???... nem toom...
1. Crow MAster az mi?
2. Ahol másodszorra küzdök Shadee -val, ott ponosan hol?
3. A könyvtárban pontosan hol?
4. Hol van az a börtön?... én akárhogy gondolkozok, nekem nem ugrik be egy börtönös rész sem...
???
Csak a múltban vannak. A titkos fegyverek meg csak a jelenben vannak.
|
·
1.) Ahol volt az elsõ Crow Master, de a múltban
2.) Ahol másodszorra küzdöttél Shahdee-val a múlban
3.) Abban a teremben ahol be kell tenni a Serpent Sword-ot (múlt)
4.) + 5.) Kerti torony, múlt
6.) Mechanikus Torony, a dobálozó Brute elött (múlt)
7.) Börtön, múlt
8.) Könyvtár, múlt
9.) Shahdee üldözéses teremben, ahol mászni kellett (múlt)

Komolyan???... én azt hittem, hogy csak a múltban... ugye annyit kell összegyûjteni, hogy körbeérjen az életvonalad?... mert akko' nekem csak egy hiányzik... 😊<#vigyor3>
koosadam
Nem. A jelenben is vannak...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Aha, OK. És akkor csak a múltban vannak life upgradek, ugye? + kössz, hogy ennyit segítesz! 😊
Broafka
megszerzed az összes élettöltõt, aztán visszamész a trónterembe, és akkor ott megjelenik egy kard (Water sword)
de egyébként ha lenézel a földre akkor ottan világít a padlónál pár jel hogy meiket szerezted már meg...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ÉS azt a bemutatóban feszi föl?... vagy mi?... egyépként toom, a kardods water sword -nak hívják... remélem nics jól eldugva...
Broafka
jah, + kapsz egy kardot, amit a trónteremben lehet felvenni...

ahaaaa.,, köcce!... és amikor megvan az összes life upgrade, akkor körbeér az életed?
Broafka
lehetõleg még azelõtt szerezd meg az összes élet töltõt, mielõtt belöknéd Kaileenát a portalba...
asszem úgy 9-et kell megszerezni
de csak a legvégén fog megváltozni a story. amikor leugrik Kaileenahoz a szirtre...

+ és ez hogy lesz?... ott mentettem el, (hogyha kell vmiért vissza tudjak menni...) hogy már levált rólam a maszk, és Kaileenával már duncszitam, és ott vok a "homokóra teremben"... még vissza took menni mindenhova... + ha nincs meg az összes life upgrade, akko' csak úgy belöki abba a prtálba Kaileenát, és a jelenben kinyírja... deh ha megvan az összes life upgrade, akko' mi lesz?
Ahaaa, akko' jó... én azokat gyújtögetem éppen... mégis hámnyat kell beszerezni?... mert nekem má' egy kis csík hiányzik, hogy körbeérjen az életem...
Broafka
a Dahakat nem a time upgrade-del lehet megölni hanem a life upgrade
a palyan elvannak rejtve élettöltõk, onnan lehet õket könnyen felismerni hogy rengeteg csapda van elõtte
a time upgradeket meg álltalában akkor kapod ha beindítasz egy uj portalt
time upgrade jelentese idõ fejlesztés

... ha vki tudna segíteni azt megköszönném...
... csak me' azt mondják, hogy úgy lehet Dahaka ellen harcomli, hogy azokat a time upgrade -ket bezsebeled... én meg még azt sem toom, hogy mi az...
Helloztok! A Prince of Persia: WW -t má' 4x is végigvittem, de még mindig nem toom, hogy mi az a time upgrade... nem tudja vki, hogy mi az?<#help>
koosadam
Hardon az ellen tovább bírja és a fõellenségek a különleges képességeiket is gyakrabban használják.
Broafka: Én Easyn vittem végig legelõször, de szerintem akkor is élvezhetõ volt.
Dzsiti: Hát azért Kaileena hardon...😊

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Broafka
én meg inkább a normált 😊
mert easy az sztem élvezhetetlenül könnyû
és elég hamar meglehet tanulni a játékot

Nem nehéz a Hard fokozat 😊 De azért kezdésnek az Easy-t javaslom, ha még nem PoP-oztál 😉

Stark
Gyorsabban kombóznak, és jobban megy az élet.

hópihe

Hard fokozaton van valami különösebb változás a játékban? vagy ugyanolyan mint normal-on vagy easy-n csak gyorsabban fogy az élet?
Csá!
Stark
neten jáccol vele?
wow

hópihe

koosadam
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezt nem igazán értem...Neten? Hm...

Stark
neten viszed?

hópihe

koosadam
Jaja igaza van...Én is lehet, hogy elszakadok a WoW-tól egy hétre, hogy végigvigyem a PoP-ot,,mert Dahaka megölése már csak másodikra megy😞

Sheke
az jó mer jó gém nekem nem rég lett meg d enme sokára megjön a two thrones is és nekem az egybõ meglesz nah mos mekk és viszem tovább

Le Parkour

köszönöm a segítséget sikerült tovább jutnom
tigeroo
csácsiztok! most teszem ujra -.-
rámtört a poppozhatnék -.-
koosadam
Az igazság, hogy a 3 irányból teljesen mindegy, hogy melyik fele mész tovább. Azaz nem kell ragaszkodnod ahhoz, hogy most a 180 fokosat válaszd...

Sziasztok A Prince of p. Warrior withinnel játszom és a végigjátszást követem, de a "második torony" rész elõtt elakadtam. Pontosan ott ahol vissza kell menni a központi terembe és a kart el kell fordítani 180 fokkal. Ezután a "kúttal szemben indulj el a fal mellett, és végén ugorjunk." na ezt nem találom ezt a falat. Ha tud valaki segíteni annak nagyon örülnék. Elõre is köszönöm
Semmikor! Nem lesz demo!

Ahoj segítsetek!
Van egy olyan problémám, hogy a játék (mármint a WW)mindíg lefagy annál a résznél, mikor a herceg már a maszkal szaladgál és egy mentés után egy bazinagy platforma ugrok vele. Ott a gép átveszi az irányítást és pár másodperc múlva 😛
Két verziót is próbáltam (már, ha értitek) a játékból és mindkettõnél ez volt 😞
Elõre is köszi Greco
Biztosan Decemberben jelenik meg a 3. rész
A demó mikor lehetséges hogy fent lesz november esetleg?
srácok, ha vki tud olyan helyet, ahol a fullos mentések fenn vannak a neten, vésse már be a címet...
a gamecopyworldos nem jó, mert ott csak a pályaeleji savek vannak, ill. mindenhol csak ilyet találtam

egy konkrét life upgrade helyét akarom megkeresni egy cimbimnek, és nem akarodzik most újból végigtolni a játékot
thx
koosadam
Naszal az elején addig a részig amíg Shadee bele nem vezet minket a teleportba nem mûködik a homok. Ha benne vagyunk, akkor írja ki, hogy megtanultad a Visszatekerést.

Sheke
azt nem tudjátok hogy mit kell amikor nwem müködik a homokos izé??plz help

Le Parkour

Sheke
mindeggy megoldottam

Le Parkour

armageddon666
telepítéskor?

nem akarok hülyeséget mondani de ha nem eredeti van meg, akkor rosszul lett letöltve.

@

Sheke
mi az hogy crc hiba telepítéskor

Le Parkour

de vannak amúgy még könnyebb kardok is, de az már annyira nem jó.(szamurájkard ilyenek) mármint jó, de arra már a vívókardot is lehet használni
És a PALLOS-sal az a gond, hogy megsuhintod, azt mire kiszedet a földbõl egy gyorsabb ellenfél szépen lekaszabol... Ha viszont talál, hát, nem lennék az illetõ helyében.
ÕÕÕ nem egészen arra gondoltam és azér nem mindegy, hogy egy marhanagy PALLOST ha így jobban tetszik(tök hülye azért nem vagyok <#boxer>) vagy egy 5-10 kg-s egykezest fogsz... egy néhány kg különbség meg pár cm azért van...
Stark
pallosnak hivják a 2kezes kardot
és az összes kard nehéz, ami ér is valmit
amit te tudnál használni az a zorro-féle vívótörszerü fos😄

hópihe

ewuk
on, jó nem a gladius style-ra gondoltam hanem a középkori cuccokra, de mind1, off
PAYNE
köszi!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

armageddon666
sorry mindenkitõl az chat style-ért <#sir><#rinya>

@

Ó tudom én hogy olyan "szar" ahogy mondtad, de nyogi megoldjuk mi, tudod az edzõnk nem sokkal idõsebb mint mi, úgyhogy nem a régi szép félóráig vívunk style van hanem elhajolás minden.
Egyébként a 2kezes kardok tényleg nehezek, de elboldogulok velük. Az lehet hogy díszkardokat csinálnak amúgy, nem tudom, ha tudsz jó helyet szólj.(nem hiszem hogy itt bárki profi fegyverkovács lenne) és mellesleg én elboldosulok 2 kisebb kardal is. Mire gondolsz mit beszéljünk most mégis?
koosadam
1. Nekem ment az a klip
2. Nagyon eltértünk a témától
3. Térjünk vissza hozzá plz!