Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Crow MAster az mi?
2. Ahol másodszorra küzdök Shadee -val, ott ponosan hol?
3. A könyvtárban pontosan hol?
4. Hol van az a börtön?... én akárhogy gondolkozok, nekem nem ugrik be egy börtönös rész sem...
???
|
·
1.) Ahol volt az elsõ Crow Master, de a múltban
2.) Ahol másodszorra küzdöttél Shahdee-val a múlban
3.) Abban a teremben ahol be kell tenni a Serpent Sword-ot (múlt)
4.) + 5.) Kerti torony, múlt
6.) Mechanikus Torony, a dobálozó Brute elött (múlt)
7.) Börtön, múlt
8.) Könyvtár, múlt
9.) Shahdee üldözéses teremben, ahol mászni kellett (múlt)
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
de egyébként ha lenézel a földre akkor ottan világít a padlónál pár jel hogy meiket szerezted már meg...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
asszem úgy 9-et kell megszerezni
de csak a legvégén fog megváltozni a story. amikor leugrik Kaileenahoz a szirtre...
a palyan elvannak rejtve élettöltõk, onnan lehet õket könnyen felismerni hogy rengeteg csapda van elõtte
a time upgradeket meg álltalában akkor kapod ha beindítasz egy uj portalt
time upgrade jelentese idõ fejlesztés
Broafka: Én Easyn vittem végig legelõször, de szerintem akkor is élvezhetõ volt.
Dzsiti: Hát azért Kaileena hardon...😊
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
mert easy az sztem élvezhetetlenül könnyû
és elég hamar meglehet tanulni a játékot
Le Parkour
Van egy olyan problémám, hogy a játék (mármint a WW)mindíg lefagy annál a résznél, mikor a herceg már a maszkal szaladgál és egy mentés után egy bazinagy platforma ugrok vele. Ott a gép átveszi az irányítást és pár másodperc múlva 😛
Két verziót is próbáltam (már, ha értitek) a játékból és mindkettõnél ez volt 😞
Elõre is köszi Greco
A demó mikor lehetséges hogy fent lesz november esetleg?
a gamecopyworldos nem jó, mert ott csak a pályaeleji savek vannak, ill. mindenhol csak ilyet találtam
egy konkrét life upgrade helyét akarom megkeresni egy cimbimnek, és nem akarodzik most újból végigtolni a játékot
thx
nem akarok hülyeséget mondani de ha nem eredeti van meg, akkor rosszul lett letöltve.
@
és az összes kard nehéz, ami ér is valmit
amit te tudnál használni az a zorro-féle vívótörszerü fos😄
hópihe
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Egyébként a 2kezes kardok tényleg nehezek, de elboldogulok velük. Az lehet hogy díszkardokat csinálnak amúgy, nem tudom, ha tudsz jó helyet szólj.(nem hiszem hogy itt bárki profi fegyverkovács lenne) és mellesleg én elboldosulok 2 kisebb kardal is. Mire gondolsz mit beszéljünk most mégis?