Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
ez olyan távol áll a szerepjátéktól mint Makkó Jeruzsálemtõl, ez egy karakter kívülrõl nézõ kardos játék, menni kell szörnyeket ölni, közben csapdákat kikerülni

a Szerepjátékok jellemzõi, hogy álltalában többet beszél bennük az ember mint harcol, a Gothic1-2 az egy nagyszerû szerepjáték nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a mûfajt!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
jaj, itt nem akadt el senki mert szerintem rohadt egyértelmû, old meg, legyél egy kicsit kreatív, és a kisebb az 1 's'

African
Sziasztok!

Ez szerepjáték igaz? És ha igen érdemes leszedni?😊 Mert már régóta akarok egy jó kis szerepjátékkal játszani. Most a GOTHIC sorozatot fogom elvinni, csak sokat látom ezt a játékot. Szerintetek érdemes letöltenem?

kösz hogy írtál!
melyik irányba?amikor a kötélnél vagyok onnan nem tudok átugrani,kissebet ugrik mint kellene.
Bucser
Amikor kirúgja a falat?? Végig kell ugrálni a kilóg póznákon platformról platformra emeletrõl emeletre.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na, ide még nem írtam: Boldog Karácsonyt! 😄

Szevasztok!
Elakadtam a WW egyik részén ahol a dahaka elõször megjelenik.Egy oszlopos csarnokon kéne keresztül menni.Segítsetek hogy hogyan juthatok át rajta.Köszi.
Skipy
Köszi

"Everything that happens, happens for a reason"

Ha mindenkit megöltél, akkor nyitva marad az az ajtó, amin a katonák bejöttek. Ajtó! Nem az a lyuk, ahonan a legtöbb leugrált!
Ja, és ha trainer-el nyomod, akkor nem fog kinyílni az ajtó! Valahogy csináld meg nélküle!
De az csak egy kis tér.Ott nincs semmi.

Broafka
mondtam én olyat hogy fölfelé?
amikor megszerzed a kardot, akkor baloldalról jönnek a Raiderek (vörös ruhásak) és azokat megölöd, majd bemész oda ahonnan jöttek

Fölfelé?
Arra nem tudok menni

Broafka
ahonnan kijönnek az emberek, ott tudsz bemenni, tovább menni

Valaki segítsen!

koosadam
Ha tetszett a WW akkor sztem nyugodtan vidd végig ha befejezted a T2T-t. Nagyon jó és nem fogod érteni a storit ha csak a végét látod!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Köszi,de elkezdtem a 3madik részt és semmi kedvem most ezzel foglalkozni,az jobban leköt most! Csak tudod bosszant h nem tudom milyen az a befejezés és le akarom tudni azt is a legegyszerûbb módon! De ha csak ugy megy h elõröl kezdem akkor sztem hagyom most,gondoltam mentés másolással megoldható!
hát figyu ha végigvitted akkor simán végig tudod vinni

én már 4x vagy 5 x toltam végig

és simán végig lehet vinni 2 vagy 3 délután alatt ugy hogy kb 3 orát jáccasz 1 délután alatt

Bocsi,de nem értem,fejtsd ki kérlek bõvebben! Hol van a Water Sword,vagy hogy választhatok???
armageddon666
nekem van olyan mentésem ahol választhacc milyen legyen a vég 😊 Hourglass Chamber-ben ott van a Water Sword--> választhacc: felveszed vagy nem... jo vagy rossz vég 😄

@

Ettõl féltem én is,h nem lehet megoldani sehogy,hanem elõrõl kell kezdeni! Amúgy visszamennék,de a végigjátszás alapján már nem is találnék oda a titkos helyekhez! Olyat nem lehet hogy valakinek a mentéseit,illetve profilját elkérném h be tudjam fejezni ahogy szeretném,csak a sikerélmény miatt! :-) Adjatok valami tanácsot légyszi!!! Köszi
Én ott tartok amikor megkapom a Scorpion Sword-ot és ott jön pár ember,azokat leverem és utánna nem nyílik ki egy ajtó sem!
Valaki segítsen.

armageddon666
Nem FELTÉTLEN ekll elõrõl kezdeni... mert van olyan amihez aztán lezárul az ut....

@

koosadam
Nem kell elõrõl kezdeni csak menj oda vissza ahol azt az élettöltõt írták.

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Shep
Hát pedig elõröl kell kezdened.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Syasztok! Van 1 kis gondom,kijátszottam a játékot,de szeretném azt a befejezést is megkapni,amelyikben megvan a viz kard stb..! De sajnos a játék elején asszem a második és harmadik életerõt nem szereztem meg,ugy olvastam hogy az összes kell hozzá! Mit lehet tenni ilyenkor,nem akarom elõrõl kezdeni! Segitsetek légyszi! Elõre is köszike!
Bucser
A múltból jelenbe való mászkálás néhol jól meg tudja kavarni a dolgokat benne😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Huh, hard-on eljutottam Dahaka-ig de kibaszott nehéz. Amikor elsõre leesik akkor kéne valahogy megölni mert ha feljön mindig megöl😞

aha

Broafka
torrentról? 😊

Helló! Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni torrentként ingyen?
Elõre is kösz!

Broafka
jah
csak? az egész szigetet bejárhatod végülis
és viszonylag egész szabad mozgást biztosít a pályán

Sheke
1bként hány map van vagy csak az az egy ami alapból hány helyszínes

Le Parkour

armageddon666
WW zenékbõl már néhány fent van dahakateam.uw.hu-n ami teljes!!!

@

Megvanb.
áNem tok kivenni képet. Nem engeedi. Se PrintScreen, se hyperSnap.
Broafka
rakj be egy képet hogy pontosan hol akadtál el, mert már kezdek nagyon összezavarodni!

Milyen oszlopra? Ha ott leugráltam, ott lent nincs oszlop, csak a mélység na meg a bejárat. De azt a részt nem tom átugrani.
Broafka
asszem felmászol az oszlopra, azt szépen átugrálsz...
de azért onnantól már te is igazán rájöhetnél :-/

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114470172
szasztok hol találom az Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones forumát

Azon a falon lejutottaam. (Afoglalattal párhuzíamosan van) De ott lent hogy tovább?
Broafka
ööö, valahol középen próbálj leugrálni.
asszem középen van két olyan fal amin ha ide-oda ugrálsz szépen lefogsz jutni (mivel a két fal elég messze van nem felfele fogsz ugrálni hanem lefele)
de nem vok biztos benne (egyébként az élettöltõ bejárata mellett van egy titkos fegyver, de még nem tudod megszerezni 😛) (márha nincs meg a skorpion sword)

Elhittem...és megcsináltam kösz. De most ez a probléma: 'Még vmiben kérném a segítségeteket. Ott ahol elforghatom a kart 180°-al és le kell menni a falon. Hogyan kell lemenni?' Ezt kéne megoldani.
Miért nem hiszel nekem? Teljesen tisztán emlékszem arra a részre. (Sõt Broáfka is azt mondja amit én). De amúgy csak figyelmesen olvasd el a leírást: "Jussunk át a megismert termen. Kint ne fussunk még be az ajtón, ..." A "megismert terem" az a szoba ahol a falon van a kapcsoló. A következõ kulcsszó a "kint". Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.

Még vmiben kérném a segítségeteket. Ott ahol elforghatom a kart 180°-al és le kell menni a falon. Hogyan kell lemenni?
és az elötte lévõ teremben? ott is van eg terasz. Ahol a falon van a kapcsolo..
Broafka
tudod hol találkoztál legelõszõr azzal a madaras emberkével? akit 3 helyen is kikellett nyírni. Nah ott van a bejárat, és ha azzal szemben állsz feletted lesz egy terasz, tõled balra pedig egy ilyen kis szírt, fuss fel balra a falon, majd ugorj a teraszra, falfutás, ölj, és onnan már megy!

látod h nem!!!
Broafka
még mindig nem találtad meg?