10262
-
Ry0K3N #9942 Pingu ITT megmutatja hol vannak a life upgradek. Meg a kard. -
#9941 hö...:) ez vicces volt:)
"- A 9 darab life upgrade-t" - "és hány darab van összesen" ?
XD XD
- Nem akarok senkit szekálni, de ez király volt! -
Pingu #9940 és hány db van öszesen? -
Ry0K3N #9939 A 9 life upgradet és a Water Swordot. -
Pingu #9938 egyébként mit kell öszegyüjteni a jó befejezéshez? -
Pingu #9937 elsöre nem látam hogy ugorni kell -
#9936 ok kösz a tippet! ezt még nempróbáltam ellene. Az a baj hogy visszanő az élete :@ -
Ry0K3N #9935 anélkül? hát ha előbb ütsz akkor sikerül ^^
Dahaka ellen használ a vörösbevadulunkmódot és csak üsd ahol éred mert nem védekezik így végig tudod sorozni és öröm nézni ahogy olvad lefele az életcsíkja -
#9934 eleinte én se tudtam hogy ugorni kell, de nekem anélkül is sikerült:)
Amúgy most tartok Dahaka-nál (főellenségként normal módon) 3-szor próbáltam,és kurvanehéz! -
Ry0K3N #9933 Ja hogy az ugrást nem tudtad, ez alapvetőnek számít amúgy írja is hogy ugorj mikor először találkozol azzal a bigével. -
Pingu #9932 nah sikerült tiovább jutniom miután bátym leforditota hogy ugorni kéne mikor bige támad utána már simán ment -
Pingu #9931 enyi? kicsit jobb tanács nincs? -
Ry0K3N #9930 Odafigyelés időzítés gyakorlás kérdése az egész. -
Pingu #9929 Helo!
Én még csak most keztem játszeni vele, annál a résznél tartok amikor megérkezün a szigetre és visszakerülünk a multba és Shahdee-t üldözük... egy teremben fut ellötnk át megy egy ajton ami bezárodik és a plafonon van a nyitó.A problémám azok az assasin bigék akik a gerendán mindig nekem jönek és "levesznek" a lábamrol hogy lhet azokat ugy knyirni hogy ne tudjanak lelökni? mert az 1. ilyet még nagy nehezen valahog leöltem de a melyik a kar elöt pallon van azzal nem boldogulok mindig lelök:( segtsen valaki -
#9928 nekem eredetibe van meg:P
sztem előlről kell majd kezdened. De még csak ezután fog bepörögni a game :) -
phoenix333 #9927 még 1 kérdés, a mentésekkel nem lesz gond mert elötte mentettem. vagy jáccam végig újra? :D -
phoenix333 #9926 okés köszönöm ez jó hír. -
Code92 #9925 rosszul lett megírva a dvd nekem is ezt csinálta ps2-n szedj le egy másik verziót írd ki és azzal próübáld, nekem sikerült és utáéna már jó volt. -
phoenix333 #9924 Hali
Elakadtam. Lehet béna vagyok nem tudom de már 3szor teljesen elölről kezdtem (ps2-őn nem tom számít-e). Tehát miután elöször legyőzöm Kaileena-t elindul felé a herceg robbanás földön.. ledől az egyik szobor... és töltés és utána mikor kész ott vagyok a játék elején lévő sziklákon lemegyek a tengerpartra a hajóroncsokhoz de nem történik semmi. ha a fel a várba megyek ott se történik semmi nem tudok előrrébb jutni.
Valaki segítsen merre tovább?
Köszi -
Ry0K3N #9923 Igen az nem proboléma csak időpazarlás. A legelső Crowmastert is ott szoktam hagyni a búsba had keménykedjen magával. Visszafele úgyis leütöm majd :D -
#9922 ott hagyni ellenfeleket? lol még ha a törött lion van nállam akkor is mindenkit kivégzek... -
#9921 á most felidegelt:D
Nem ad élettöltőt, és rámjön 3 pokolkutya, 4 ninjaribanc, és 3 koponyafejes ratyi... (közbe 2 cm az életem) Inkább viszem normálon, nemvok még kész hardra...:) avagy : "hardon nemtudom megváltoztatni a végzetem" -
Ry0K3N #9920 Majd ha már kijátszod vagy 3-4x azután már nem is lesz az olyan nehéz :D
Akkor már vagy az van hogy "Úristen már megint ezek." vagy "E-E hátraszaltó kapaszkodik felmászik otthagy megy tovább". -
#9919 néha olyan nehéz, hogy otthagyok pár ellenfelet:D -
Ry0K3N #9918 Már megtörtént ^^ 3x is. -
#9917 ok kösz. Most elkezdtem hard módba vinni, és csak annyit mondok hogy mindenki hardon vigye:) kegyetlen:)
emlékeztek, régen mondtam h lehet hangproblémája van a ps2-es ww-mnek. vagy mégse? találtam egy videót http://youtube.com/watch?v=Gz6f_SO9UXU
itt sincs zene harc közben -
#9916 Plazma kard a mistery cave végén az utólsó ajtó elött lenna a jukban,... hoki ütő a központi teremben a lenti Life upgrade bejárata mellett stb... -
Ry0K3N #9915 Rayman kesztyűje, elég jó a Knockback tulajdonsága azona részen mert csak megütöd a monsztát és mész tovább miközben az a földön fekszik így nem kell a törött kardal fél órán át gyilkolászni dobálni őket. -
Ry0K3N #9914 Csak kamuzott. -
#9913 végigtoltam már 2-szer, de egy ien rejtett fegyvert se takáltam :/
egy fehér kesztyű???:D valami erőnövelő homokkesztű, vagy valami baromságkesztyű? -
#9912 Például mikor megöljük Kaileena-t, akkor Dahaka üldöz és azon a részen is van egy titkos fegyver. Egy fehér kesztyű. :D -
#9911 te is játszottál vele... -
#9910 vannak benne titkos fegyverek? hol? -
#9909 minden 100%-os kivéve a titkos fegyók amik rongálják a hangulatot
de azokból is tudok 2-őt hol van
-
Brodie #9908 és hogy találtad meg?? mert én a zanzarah-rólnéztem és ott nem írt 2-őt 3-at
-
somigabi #9907 Már vagy 6x -
Brodie #9906 Egyébként megszerezte vki az összes képet?? Vagy 100%-osan vki megcsinálta?? -
SA2B #9905 Nekem is normálisan ment a hang :)
Egyébként végig nyomtam,és megkaptam az original befejezést,amiből folytatódik a T2T. -
#9904 Bocs, de már nem emlékszek pontosan rá :( -
Brodie #9903 Azért kössz! Megpróbálom megkeresni. De nem az ahonnan jövünk a portáltól?? Mert az fent van, és eddig én nem találtam mást.