Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Egyszerûen megunhatatlan+ a történet is meg a szinkron is nagyon király.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
csak nekem van olyan problémám ps2-es verzióban hogy alig van háttérzene? félóránként bejön 2 percre király metálzene, elmúlik, és aztán minden harcnál és mászásnál kussba sétálgatok... lassan cd lemezrõl fogom játszani a háttérzenét...
<#smile>#smile>
Már megszereztem a Water Swordot is<#vigyor3>#vigyor3>
Most már jöhet Dahaka<#hawaii>#hawaii>
Csak most még meg kell szereznem a Wraith Maszkot
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ott hogy a Herceg felveszi a faltörõ kardot,azt jön 4 homok katona,kinyírom õket,de utána nemtok tovább menni,mert semmilyen ajtó nem nyilík ki<#sir>#sir>
<#help>#help>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Mert osztod az észt
De rezeg a léc
jól vigyázz hova lépsz
anyád itt nem véd
apád meg hiába volt 10
ver a víz öcsikém
---
szánalom taknyok....
---
Laci: komoly aug óta játszol??? kemény vagy!!!!<#eljen>#eljen>
---
Weewcy hát max U2b-on meg találod
de tipp ként:
vagy a központi termet hagytad ki
vagy a fõ gólem utánit
vagy a könyvtárit
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Emlékszem, régebben valahol fent volt egy oldalon az összes életfeltöltõ videója. Már többedszerre viszem végig a játékot, csak úgy néz ki, kihagytam egy feltöltõt. Nem tudjátok esetleg, hogy hol vannak azok a videók? Elõre is köszi!
egyszer elvesztettem,azt nem volt már meg a light sword,így kicsit nehezebben ment,de sikerült.
hát a végén ami a hajóban történt...még jó h nem részletezték<#vigyor4>#vigyor4>
én vok hires,lonely_day es k4p1sz0n...ezek az ismert nikjeim...
az osztájtársam mondott 1 olyan játékot h : "diablo" v vmi ijesmi...ti ismeritek? azt mellékelte hozzá h ha 1x elkezdem játszani akkor nm tom abbahagyni és 80% h majd megbukok...
2 osztálytársam, és az 1iknek a haverja megbuktak 😄
szal diablo...
vmi ojasmi h lehet fejleszteni 1 alakot...99 szinten keresztül...
<#alien>#alien>
és az nm törött,hanem törhetõ fal 😛 az tod mien....bal oldat lesz...a 2 ajtó között...de mondom...hasztalan...dahaka ellen többet ér cs a vízkard 1maga...furcsa...de én cs úgy birtam kinyírni h a vízkarrdal mentem ellene...CS A VÍZKARDDAL 😄
majd megnézem hgy észreveszem e a törött falat😄😄csak az a baj hogy én már ott magam mögött lecsuktam az ajtót
----
k Ace: pophoz nincsen multi -.-'
Ati
szal tod a ködös páját??akkor van az h mutatja a komát h áll a kapu elõtt és gondolkodik azon h nyissa ki (rácsos kapu)...aztán mutassa az utat...majd ujra te mész vele...vacakolsz össze vissza,aztán fucc a falon...majd elérsz 1 kapcsolót...rálépsz,idõtlassítasz pattogsz majd átmész a nyitott kapun...aztán cs mész elõre...és ott lesz elõtted 2 lépésre az a "gödör"...h mongyam wazza?? szal elõtted lesz az a vacakság...belemész...ott lesz lent 1 kapcsolo...de az most ne érdekeljen...(még mindig a gödörbe v) kimés egészen belra...ott lesz 1 fal amit át bírsz törni a kardoddal...szal áttöröd,és ott lesz 1 "üreg" vacakság...ott a falmellett lesz az a "kardtartó"széttöröd,és ott lesz az a zöld kard...aztán kimész rálépsz a gombra és kimész a kapun.......... érted?? szem elég alapos voltam 😄 😄DDDD
-----------
zolika: próbálkozz 😄 ha a kamera a plaforma néz úgy oda fog ugrani, meg járûlj azon a szaron és hátha beáll úgy a kamera, ha igen, akkor ugrás