Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ez a kard feltétlenül kell ahhoz hogy végigvigyük?
Kazuma92
asszem megkell szerezni az összes life upgrade-t, javítsatok ha tévedek

kérdésem:a végigjátszás szerint egy "vízkard"-nak kéne lennie az Idõ homokjánál a játék végén, de nekme nincs. Mér?
Kazuma92
értem.. engem azért ez idegesít. újrakezdtem az egészet, ment rendesen, örültem a fejemnek de... aztán egy kisfilmnél nemvolt hang, és újra szar lett az egész. néha beadja a zenét, aztán gyors vége... olvastam vmi olyasmit hogy xbox-on elmegy meg szar a hang... nálam ez van ps2-n:S (eredeti platinum amúgy)

nekem valamikor végig szokot menni pc-n.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Kazuma92
észrevettem valamit : a nagy dögöknél (amieiknek kalapálni kell a fejüket) ott mindig megy a háttérzene és soha nem megy el! vagy alapba ritkán ad be zenét? csak én emlékszem úgy hogy egész végig megy?

davidka003
Én azt összes részt minimum 10-szer végigvittem.
Egyszerûen megunhatatlan+ a történet is meg a szinkron is nagyon király.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Looooser
hehe én is szoktam nosztalgiázni a SoT-tal a ww meg még mindig megy....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
hát sajnos ezt nem toom nekem PS2-õn mindig megy a zene... ált ez a játék menettõl függ mit rak be a káték próbálj nem tökölészni ha beindul a zene folyamatosan gyilkolj... stb...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kazuma92
valaki segítsen mert kurva idegesítõ

ffxi
Nostalgiázom a T2T-nal 😊

Fákjúal!

Kazuma92
pc-n is toltam már ott volt zene rendesen de itt szar se. Dahaka kerget, bejönne a godsmack, és egyszer csak kergetés közbe elmúlik!!! felidegel!!! tud vki vmilyen segícséget??? pls!!!

Kazuma92
hi
csak nekem van olyan problémám ps2-es verzióban hogy alig van háttérzene? félóránként bejön 2 percre király metálzene, elmúlik, és aztán minden harcnál és mászásnál kussba sétálgatok... lassan cd lemezrõl fogom játszani a háttérzenét...

Looooser
jah legnagyobb örömünkre😊 és mi stájsz?

ffxi
Betértem picit<#wink>

Fákjúal!

csak sa2b ha meg szerzed a maszkor akkor szerencsédre át változol szörnyé<#hawaii>
Looooser
né mán ffxi!! de rég láttalak itt

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ffxi
Akkor gyerekjáték lesz innentõl.

Fákjúal!

Végre túljutottam
<#smile>
Már megszereztem a Water Swordot is<#vigyor3>
Most már jöhet Dahaka<#hawaii>
Csak most még meg kell szereznem a Wraith Maszkot
Hát tuti nem 4 katona jön a Scorpion Sword felvétele után hanem annál egy cseppel több.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Elakadtam a POP WW-ben<#rinya>
Ott hogy a Herceg felveszi a faltörõ kardot,azt jön 4 homok katona,kinyírom õket,de utána nemtok tovább menni,mert semmilyen ajtó nem nyilík ki<#sir>
<#help>
Looooser
idáig én se..

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem is tudtam ez a sims 2 topic.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Honnan tudok Sims 2-höz minin image-t letölteni?<#help><#help><#help><#falbav>
És ez egy WW-topic akar lenni? Ez kész szánalom.

Looooser
meg a többi gyík arcnak /weewcy-t nem tartozik közéjük/

Looooser
Is....

SiZo91
ez most nekem szólt? XD

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
ÓHHH teh nagyon nooob faxláma!!!!! AAAAbbúúúú HOGY A PICSÁBA NE LENNE MULTI EBBÕL A GAMMÁBÓL????????????? csak megsúgom a címét Prince of Persia: Rival Swords csak ezzal az a para hogy Portable játéktehát PSP és DS-en megy kösszeee!!! láma ennyi vagy
Mert osztod az észt
De rezeg a léc
jól vigyázz hova lépsz
anyád itt nem véd
apád meg hiába volt 10
ver a víz öcsikém
---
szánalom taknyok....
---
Laci: komoly aug óta játszol??? kemény vagy!!!!<#eljen>
---
Weewcy hát max U2b-on meg találod
de tipp ként:
vagy a központi termet hagytad ki
vagy a fõ gólem utánit
vagy a könyvtárit

SiZo91
keress rá google-n vagy youtube-on

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Sziasztok!
Emlékszem, régebben valahol fent volt egy oldalon az összes életfeltöltõ videója. Már többedszerre viszem végig a játékot, csak úgy néz ki, kihagytam egy feltöltõt. Nem tudjátok esetleg, hogy hol vannak azok a videók? Elõre is köszi!
HÁHHHHH,kivittteemm
egyszer elvesztettem,azt nem volt már meg a light sword,így kicsit nehezebben ment,de sikerült.
hát a végén ami a hajóban történt...még jó h nem részletezték<#vigyor4>
Remek! Most már ezt is tudom... 😉 😄
SiZo91
halottál te már irónáiáról? O.o

...a Scorpion sword-al hogy? Olyankor nem is kell megküzdeni a Dahakaval... <#fejvakaras>
mikulást mkinek wazza

én vok hires,lonely_day es k4p1sz0n...ezek az ismert nikjeim...

én is olyan 1 honap alatt 3-szor vegigvittem
SiZo91
menjél akkor diablo topicba ez nem ide való... meg ha tudni akarod, akkor véleményem szerint a diablo egy szar játék

héj emberek...
az osztájtársam mondott 1 olyan játékot h : "diablo" v vmi ijesmi...ti ismeritek? azt mellékelte hozzá h ha 1x elkezdem játszani akkor nm tom abbahagyni és 80% h majd megbukok...

2 osztálytársam, és az 1iknek a haverja megbuktak 😄
szal diablo...
vmi ojasmi h lehet fejleszteni 1 alakot...99 szinten keresztül...

még csak egy hónapja van me ga WW,és már 5x végig toltam,és elötte nem volt meg
<#alien>
OO00oo

SiZo91
képeld én dahaklát scripion sworddal is kinyírtam O.o /// amúgy értem, de nem baj

akkor kezd azt a páját ujbol,v az uccsó mentéstõl...
és az nm törött,hanem törhetõ fal 😛 az tod mien....bal oldat lesz...a 2 ajtó között...de mondom...hasztalan...dahaka ellen többet ér cs a vízkard 1maga...furcsa...de én cs úgy birtam kinyírni h a vízkarrdal mentem ellene...CS A VÍZKARDDAL 😄

köszi!
majd megnézem hgy észreveszem e a törött falat😄😄csak az a baj hogy én már ott magam mögött lecsuktam az ajtót
SiZo91
mert különben mi lesz kispöcs? O.o elmész sírni anyucinak? ... hát felõlem menjél... azt ajánlom, hogy hõzzál el innen de nagyon gyorsan
----
k Ace: pophoz nincsen multi -.-'

Helosztok. Az xbox-os multi milyen? Vki meséljen már róla, mer nagyon kíváncsi vagyok rá.

Ati

na áliccsá magadon te nyomorék!és te vagy a bunkó paraszt,nyomorék!<#levele>
nah akkor figyelj.elmondom még1x...
szal tod a ködös páját??akkor van az h mutatja a komát h áll a kapu elõtt és gondolkodik azon h nyissa ki (rácsos kapu)...aztán mutassa az utat...majd ujra te mész vele...vacakolsz össze vissza,aztán fucc a falon...majd elérsz 1 kapcsolót...rálépsz,idõtlassítasz pattogsz majd átmész a nyitott kapun...aztán cs mész elõre...és ott lesz elõtted 2 lépésre az a "gödör"...h mongyam wazza?? szal elõtted lesz az a vacakság...belemész...ott lesz lent 1 kapcsolo...de az most ne érdekeljen...(még mindig a gödörbe v) kimés egészen belra...ott lesz 1 fal amit át bírsz törni a kardoddal...szal áttöröd,és ott lesz 1 "üreg" vacakság...ott a falmellett lesz az a "kardtartó"széttöröd,és ott lesz az a zöld kard...aztán kimész rálépsz a gombra és kimész a kapun.......... érted?? szem elég alapos voltam 😄 😄DDDD

SiZo91
ilyen szánalmas szöveget..... xD látszik mekkora egy bunkó paraszt vagy, mert azok szoktak ilyen nyomorék szöveget bedobni xD
-----------
zolika: próbálkozz 😄 ha a kamera a plaforma néz úgy oda fog ugrani, meg járûlj azon a szaron és hátha beáll úgy a kamera, ha igen, akkor ugrás

Ja csak az a baj hogy ahol a Dahaka annak idején kibaszta a rácsot odas nem ugrik át hanem leesik! Ez vmi Bug lehet??