Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okés xD
hy 2099!!!!!!
Muszály ilyen faszos jeleneteket beletenned??
Bazdmeg!Mi itt segítünk egymásnak a játékba, és nem fogkrémezzünk a fszunkat úgyhogy ájjá le!
sizo,anyád milyen fogkrémet használ,mert tegnap ste csípte a faszomat<#eljen><#eplus2>
SiZo91
zolika: onnan úgy kell visszamenni a homokórához, ahogy amikor shahdeet kinyírtad és úgy mentél végig a teremen, aztán találtál egy portált, át a jelenbe, ahol dahaka kibaszta a rácsot, ott mész szépen tovább megint utána csak szépen végig kell menni és visszajutni a múltba (taálni fogsz portált), ahhoz képest, hogy ,ár olyan másfél év óta nem játszottam vele, egészen vágom :)

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

És hogyan megyek bele a szakadékféleségbe?
És milyen kardtartót kell széttörni????<#wilting>
Egyébként te milyen szakadékféleségrõl beszélsz a ködös pálya után??
Arról ahol a köteleken kell átugranod a falbavágásba és úgy mész tovább??
De ne a végén menjél vissza a life upgradéért hanem azonnal vedd fel miután megölted shadee-t
Ott ahol megöltem Shahdeet de az már rég volt már a végén vok a játéknak csak visszamentem azért Life Upgradért! És innen nem tudok visszamenni a Hourglasshez!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
de semmi haszna nic wazzzz...cs annyi h az nm tûnik el miközben ölöd dahakát,viszont ha megdöglesz akkor elveszted a zöld kardot és anélkül kell kinyirnod dahakát :D
v kilépsz és az uccsó mentést kezded megint.... :DDDDDD

én vok hires,lonely_day es k4p1sz0n...ezek az ismert nikjeim...

én tom :D

sztem arra gondolsz amire én....szal az ott van ahol befejezted a ködös páját...szal átlépsz a kapun...belemész abba a szakadékféleségbe,és ott lesz asszem bal oldalt...kitöröd a falat,széttöröd a kardtartót és ott lesz :D majd vissza a gombra,és át a kapun.......

(arra gondolsz?)
bááár én nm tok smi másik zöld kardot... lol

Egyébként én a water swordot én a maszk elõtt már megszereztem. Nem tudná vki megmondani hogy hol lehet megtalálni azt a zölden fénylõ kardot?????<#conf>
Nem tom hogy melyik fõteremrõl beszélsz mert van több is ahol fel lehet szerezni life upgradét. Most ott vagy ,miután kinyírtad a shadee-t(a tangás páncélos csajt) vagy ott ahol fel kell futkározni a falon?
De nekem az a problémám hogy a játék végén vagyok és visszamentem a Sacrificial Altairhoz a 2. Life Upgradeért meg is van csak az a baj hogy nem tudok visszamenni a fõterembe a Hourglasshez! Nem tudjátok hogy a Sacrificial Altairtol hogy lehet visszajutni a fõterembe??
ha van tippetek a zöld kardhoz szivesen várom az ötleteket!!!!!
Hol találom és hogy mi a neve?
<#alien2>
A második life upgradét én elsõre szereztem meg idõlassítás nélkül úgy hogy nem mentem fel a lépcsõn hanem az oldalfalán felfutottam, átugrottam a korlátot és úgy mentem gyorsabban hogy falonfutással mentem az oldalád(a lépcsõn)
Tõlem kérdezhettek amit csak akartok, augusztus eleje óta játszok a Pop ww-nel csak azt nem tom még hogy hogyan kell megszerezni azt a zölden világító kardot! Segítenétek ha tudjátok?<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
A visszamenetm 2. Life Upgradradért és nemtudok visszajztni a Hourglasshez! PLZ HELP!
SiZo91
te meg egy szánalmas kis görcs vagy. gondolom anyádék is bánják, hogy megszülettél... és te meg azt hiszed, hogy ilyen átlagos beszólásokkal megsértesz?... ha igen, akkor nagyon tévedtél... O.o

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

te vagy n00b te kis köcsög SIZO!!!!!xDxD<#mf2><#mf1><#boxer><#gunyos1><#idiota>
1000 köszönet!
SiZo91
amikor a southern passage-ben mész a life upgradeért ott nem muszály visszamenni a jelenbe. ha megva na life upgrade vedd vissza az utadat a central hallba. amikor kimnt vagy az erkélyen menj az egyik "oszlophoz" ami a falban van két oldalt, mert ott fogsz találni ilyen kapaszaszkodókat amin le tudsz mászni

Nem tudod a választ a kérdésemre?
SiZo91
te ne nagyon noobolgass, és minek kell egymás után 3 hsz-t írni? O.o te vagy a noob baszd meg

Hello!
A Death of a Prince fejezetnél vagyok és szeretném megszerezni az alternatív befejezést! Visszamentem a 2. Life Upgradeért de miután megszereztem nem tudok visszamenni a Hourglasshez! Eljutok a jelenig ott is a Sacrificial Altair elõtti teremig de onnan nem tudok továbbmenni! Megtudnátok mondani hogy merre menjek tovább? Elõre is 99999 köszönet
van olyan varázslat(képesség) hogy védekezel és valamit nyomsz asszem r betût és robban úgy látam a you tubos videoba.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

de wazz h öljem meg amikor felérõl viszem le negyedéig?? az idõ alatt 2x lassítom le az idõt...de mindig a 2. végén felpattan oszt meg nm áll az ugrálással...

amikor ott van a szikla oldalán,és addig kell csinálni amdeig megnem hal,és nem szabad h feljöjjön mert akkor felmegy az élete és szoptad!
JAH ÉS ÚGY KELL MEGÖLNI H VAGY BELASSÍTASZ VAGY BEGYORSÍTASZ!!!!TE NYOMI xD n00b!<#buck><#buck><#buck>
bazz 8 napja jáccok és 2x végig vittem dakakát elsõre megöltem,nem igaz h nem tod megölni!!!xD<#buck><#buck><#buck><#buck>
így már jobb?

SiZo91
neked miért ilyen gusztustalan rószaszín színû a nemtomid? te th fan van vagy Blog 27 fan? O.o

menj rá a a youtube.com-ra
és beírod hogy dahaka
onnan megtudod

:D köszi wazz

nah ha máár ien jó v akkor adj már 1 tippet h h öljem meg dahakát...

EMBEREK utolsó kérdésem aztán kussolok...
h öljem meg dahakát?szal eleinte hozzás sem tud érni...de amikor kaileena is besegít és lelöki félig...szal akkor megint leabálom egész az élete negyedéig...aztán felkel...pattog min a nikkelbolha...és akármit csinálok a rohatt csépjaival szétgyak mindig...ésleviszi az össz életemet...
(neki meg negyedén volt..de miutál felpattan újra háromnegyedénél lesz)
szalllll......ez az uccsó kérdés...h öljem meg?? vmi jó tipp kellene...

DE MOST NM OAN h "próbálkozz" , "mi is magunktól jöttünk rá" , "csináld magad" meg ienek...
NORMÁLIS 2LÁBON ÁLLÓ VÁLASZ KELL, NM HOLMI CSESZTETÉS

elovlastam ez eddigieket hát ez a k4p1sz0n-egy nagy idiota!!!!xDLoL<#buck><#nevetes1>
én végig vittem
1 Befejezés-en
2 Befejezés-nem
és most végig viszem még 1x a 2-ik BEFEJEZÉSEN xDxDxDxDxDxD
pop mániás letttemm xD<#email><#guluszem1><#hawaii>
wazza...kééész eljutottam a jobbik véggel dahakához...
TOK ÉN WAZZZ

SiZo91
sokkal hatásosabb lett volna xD

Öcsém te akkora lámer vagy. Ha ennyire nem vágod a témát és nem tudod felhasználni azokat a segítségeket amiket leírtak neked itt a fórumban, akkor töltsél le egy qrva végigjátszást (googleban rákeresel és kidobja, ha ezt se vágnád). Amennyi energiát fordítottál arra, hogy nyavajgó hsz-eket írjál, annyi erõvel már egy végigjátszást is letölthettél volna és a probléma megoldva...

( azon gondolkodtam, hogy durvábban is kioszthatnálak, de inkább nem tettem...)
jah............

SiZo91
ez hülye :) jáccál a játékkal és megtod xD, amúgy én segítettem, de ne zavarjon....

bocs emberek...én tévedtem...
h is gondolhattam h van itt oan ember aki normálissan tud segíteni??

amúgy másmár megvan a vízkard..sõõõt az a másik platformv mi a fene is...
azon is túúúl mentem...
most azt szeretném tudni h mikor lesz új kisvideóm??a mostaniakat már unom :D

SiZo91
és te meg mit lolozol baszd meg?

LOL

SiZo91
és meg ha így áll hozzá.....különben is minek mondjuk el neked? mi is magunktól találtuk meg. és ha nem segítünk? akkor mi van? örülj, hogy annyit leírtam baszd meg. és nekem ne gyere itt osztani az észt világos?

SiZo91
MONNDTAM HOGY KERESS EGY OLYAN ÜPPÁLYÁT AMINEK AZ A NEVE, HOGY SOUTHERN PASSAGE! A MENTÉSEKNÉL KIVAN ÍRVA A PÁÁLYA NÉV, ÉS ÖRÜLNÉK, HA KINYÍTNÁD AZT A CSIPÁS SZEMEDET ÉS ELOLVASNÁD!

mit lolozol wazz???

én azt nm tom h hol a francba van.......

asszongya a végig h ott ahol sahdit v kit a francot üldöztük...de én 1000000 helyen üldöztem WAZZAAAAAA

szal nm is tom mit a szart írjak még.........

h a picsába kell azt a helyet felismerni????????mi a jellegzetes benne???????

wazzz 1 törött rács ami mögött van 1 láda.....körbejártam az egész vackot....de áttörhetõ rácsot nm találtam....fõleg nm ojat ami mögött volt láda.......

SiZo91
ha nem látod, akkor egy nagy nyomorék vagy ennyi. annyira látszik, hogy hol van erre nem veszi észre lol

Kongy
Ott vannak a tutorial/walkthrough videók,végigjátszások,és te itt nyühögsz? Gúgli a barátod.

Bazz,ez a VIP dolog pénzbe kerül...akkor inkább hagyom,mer nem sokkal jobb mint a sima.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nah emberek!!!! segítsetek!!lassan már 4 napja nm haladtam elõre smit...2napig bojongtam...1napon meg próbáltamtovábbmenni...most meg ez a 4. nap...szal LÉCIIIIII vki írja már meg h tudok eljutni a 9. életerõsítõhöz!!!szal az UTAT!!!!az elágazó teremtõl.... (ahol forgatni kell a kart h eljuthassunk a kertbe/a golemhez....)

nyah!!!!!!!! írjatok!! pls!!!

addig fogok könyörögni amív vki meg nm írja...
szal ez aszt jelenti h napi 2-3 alkalommal fogok írni...ijen idegesítõ dumát :P