10262
-
Bacsa Szabolcs #9982 éncsak azt mondanám hogy Spppppppuuuuuuurrrrriiiiiiiiiiii
én mindig eztcsinálom ha jön -
#9981 nem kell mindig órákat forogni a rudAKON EMBER RÁUGRASZ DE EHOGY ELKAPJA A RUDAT AKKOR MÁR RÉG LENYOMVA TARTOD A FORGÁS GOMBOT ÉS AHOGY ELKAPT MEGNYOMOD A TOVÁBB UGRÁST PIKK PAKKRA KELL -
Pingu #9980 mindig mikor elérem a rudakat már ott l mogötem és elkap azokkal a csápokal -
#9979 valamit nem jól csinálsz... nyomd tövig a gázt.... -
Pingu #9978 azt csinálom de mindig elkap
-
#9977 negondolkozz csak skera.... -
Pingu #9976 köszi hogy szolsz a fujról (diszgráfiás vagyok)ha lesz kedevem foglalkozni a dologal kijavitom
gyerekek ti hogy csináltátok meg a Dahaka veszöfutást? (miután megöltük Kaileenat) engem állandoan el kap (tudom hogy béna vagyok de enyire?) -
#9975 nincsmit :) -
W726 #9974 Kösz szépen mindenkinek! -
#9973 a szám címe : the face of time -
#9972 háttérzenére gondolsz gondolom. Nekem gépen megvan az összes :P majd meglesem a nevét és leírom (csak most suliba rohadok) -
#9971 Ez egy király videó:
http://www.youtube.com/watch?v=jaJzTL5jajI
Prince Of Persia: Warrior Within gitáron -
Ry0K3N #9970 Tuti ez lesz az. Először meghallottam demóban hát vááááááá -
Ry0K3N #9969 A shadees részhez vissza lehet menni, az a bug hogy nem lehet utána továbbjutni met ott van egy láda amit csak a bejátszásban lehetett látni és azt csak úgy tudod felvenni ha másodszor is megjárod. -
#9968 Ez?
http://www.youtube.com/watch?v=lRGU1t8LFio
Conflict at the entrance by Stuart Chatwood
Nekem megvan az összes rész zenéje CD-n. -
W726 #9967 Nem! Megpróbáltam megkeresni először amit mondtam zenét, vagy 100 ezt a stand alont helottam, már a fülemen csorog... amit én mondok zene az egy kis dobbal indul.. Ha valaki ismeri az lécci írja már meg.. ha kezd valaki 1 újat akkor ott hamar beleakad (inni lehet a vízből)
kösz azért davidka003...
-
#9966 Talán erre gondolsz: Godsmack - I stand alone
http://www.youtube.com/watch?v=hyc2MuyUC5k -
W726 #9965 Szevasztok!!
Valaki megtudná mondani mi a zene címe ami a játékban többször is felcsendül, először a hajófenéken, miután bejön a hajó a másik oldalán... ezt jólmegaszondtam, na mind1.
Előre is kösz!
-
#9964 pontosan már én se emlékszem rá... lehet hogy rosszul emlékszem.
ez warrior within topic de azért : 2 nap alatt (tegnap és ma) végigvittem hard módón a two thrones-t ps2-n :P -
#9963 Ezt én is tudom de elvileg onnan nem lehet átugrani, mert vagy meg kéne halni, vagy lekéne esni... Pl ps-en nem lehet megcsinálni... -
#9962 én oda visszajutottam... és nemkellett hozzá bug. csak a falon kellett kapaszkodni, és átugrani a "harctérre". -
#9961 normális esetben úgy hogy az oltárat elhúzd nem iazán fogsz... -
#9960 oda nemcsak buggall lehet visszajutni :) -
#9959 1: kuvára mindegy hogy melyiktoronyba mész először (óra torony vagy a kert)
2: az élet töltők sorrendje is mindegy igaz az első amit fel kell hogy vegyél mindenképp Sahdee megölése után van mert oda késöbb nem fogsz igazán visszajutni(kiv ha nem használsz ki egy bugot de az most lébnyeg telen...)
3: végig játszást használni sztem kicsit ciki nem olyan nehéz egy játék és csak a aszemed kell használni benne...
4: Pingu! a fúj az 1 "j" mert a szél fúj és nem le fujjog max akkor 2 "j" ha parancsba adod ki... -
#9958 ezé rossz jáccani végigjátszásssal... -
Pingu #9957 gyerekek valami nekem nem stimmel a játékleirás amit adtaok ott elméletileg valami kertben kénne lenem de én valami vizmalom szrüségben vagyok és tökre kivagyok hogy most mi van (a 3. élettöltö után) -
Rolee20 #9956 Siker végre!! Köszi mégegyszer! -
Rolee20 #9955 Végreee!!! Hálás köszönönet!!! Még 1 kérdés a "kardbeleszúrós" résznél felül kell amjd tovább menni? -
#9954 A könyvtár után, mikor odaérsz a mechanical tower-hez, akkor fordulj a nagy fogaskerék felé és menj arra utána nyírd ki a Gólemet utána menj tovább, mássz fel a falon és vissza fogsz érni ahhoz a teremhez, ahol régebben beleszúrtad a kardod a földön lévő foglaltba.
Innen már simán feltudsz menni a trónterembe.
Ezt emlékezetből írtam. -
Rolee20 #9953 Akármerre megyek mindíg csak távolodom attól a pontól! Nem tudja valai az adott részt belinkelni nekem mondjuk youtube-ról? -
#9952 Azt már nem, csak használni kell az eszeded :) -
Rolee20 #9951 Térképen csak azt látom, hogy merre kell menni? - mármint az odavezető irányt, utat azt nem. Ugye? -
#9950 Térkép nem mutatja? -
Rolee20 #9949 Felraktam 1 képet de nemtom hova rakja!:S Az a lényeg, hogy abban segítsetek, hogy mikor "Kahlina" (nemtom hogy kell leírni) Könyvtárából kiértek. Utánna hova tovább??? -
Rolee20 #9948 Jaja nagy fogaskerekek! Ennél a résznél már voltam korábban is, tehát nem új. A hogy a könyvtárnál a pallóról átugrasz, erre a részre érkezel ki. Megpróbálok beszúrni egy képet! -
#9947 hát őőőő... pontosa most nemjut eszembe hol vagy:D nagy fogaskerekek? -
Rolee20 #9946 Hellóó! Valaki plíz segítsen!! Banális a dolog mert tudom hova kéne menni, csak nemtom merre!:S K. könyvtárából értem ki, és a trónterembe kéne visszamenni. Jelenleg annál a résznél vagyok ahol nagy fogaskerekek vannak stb.. Plíz valaki help!! -
marci9507 #9945 itt a full kijátszás:http://www.freeweb.hu/zanzarah/popww/vegigjatszas_01.htm -
Pingu #9944 ööö nem tud valaki egy jó végig játszás oldalat? -
Pingu #9943 jó hát soha nem lehet tudni mert ha mitom én x menyiségböl kel y számut megtalálni akkor jó ha nem kezdhetem elöröl:(