Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
de azokból is tudok 2-õt hol van
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Mindenki úgy hülye, ahogy akar...
Egyébként végig nyomtam,és megkaptam az original befejezést,amibõl folytatódik a T2T.
U.i: Valamennyi hibája mégis van sztem a PoP WW lemezemnek, mert most csináltam meg azt a helyet, ahol az órák közt kell ugrálni (jó hosszú rész) és csak akkor adott be normálisan hangot, amikor egy nagy dög jött ellenem.
Brodie: Valahol kell lennie egy 3. járatnak : van az a hely, ahonnan érkeztél... van az a hely ahol Dahaka bezúzta a betont, és még kell lennie egy ajtónak vhol. én így emlékszem.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
lenne egy kérdésem:én meg akartam szerezni az összes képet(minden ládát összetörni) és egy oldal szerint már meg volt az összes de volt olyan amit nem írt de megtaláltam, ezért a vége elõtt körülnéztem vissza arraa helyre ahol megöltük Shahdee-t és ott találtam egy ládát a felvezetõ lépcsõ aljánál😄, de onnan már nem tok visszamenni ezért mentem tovább ahogy az elején (romok nélkül) eljutottam a portálig visszamentem ahol elõször láttam Dahaka-t és innen nem tok továbbmenni!!! Tudniillik innen el kell jutni a ahhoz a helyhez ahol kitörte a falat de amikor odaugrok nem akar megkapaszkodni és leesik😞😞 Milliószor próbáltam és nem csinált mást... az lenne a kérdésem h máshogy is el lehet jutni valamerre?? Bármerre csak visszataláljak a központi terembe!
elõre is köszi!!
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
de a kábellel mit lehetne tenni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mert amíg a sand of time-ba csak 1-2 harc izzasztott meg, addig a warriorba a harcon kívül, néha az ugrálás is kurvanehéz. Én legalábbis ígyvagyok vele
A Warrior Within az tényleg könnyû.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
at a 2. életnövelõ nem a "jungeles" idõtérben van ahol elõször nyírtuk ki a hollós embert?
nekem csak 5 van; de lehet h nem tévedsz, mert középen 9 jel közül csak 5 ég a másik 4 nem