10262
-
#6782 a kertben jó párszor (az a kedvenc részem a játékban) -
#6781 a Crow Mastert meg még a kertben meg öltem... és a játék elején kb 5-6 perc -
#6780 megnézem valami ősrégi szar... lehet azóta át alakult... mind1 homoktündér vagy szellem nekem oly mindegy...
Most néztem a másodlagos kardokat... van két kard ami loool mert ha meg csapsz vele egy homokszörnyet életet kapsz :D a könyvtárba a Blade Dancerek-től vagy Assassinoktól lehet megszerezni nagy hullámos kardok :D és loool -
#6779 És Csirke a könyvtárban van egy életnövelő -
#6778 Nektek nem derenget valami, akkor amikor lejötettek a második toronyból és jött dahaka hogy elfogjon de helyette a homokrémet kapta el?Abból sztem egyértelműen kiderül ki a homokrém!(Legalábbis szerintem). -
#6777 Csirke 013, hát ez kicsit nagyon lehetetlen, hogy madárembert 2 hónap alatt győzi le a haverod a játék elején. Ez valami...valami nagyon durva:D Akkor a haverod nem tom mit fog szólni a gólemekhez, meg a császárnőhöz meg shahdeehez. -
#6776 Sreenshotot pls
-
#6775 ost a könyvtárban vaok!
felmentem az elsőszintre de onnan nem tudok tovább
kihúztam a szekrényeket azon ugráltam valahova és egy párkányon vaok
hova kell menni?
-
#6774 jó lesz az több mint 50%nak... az egy dolog hogy történetileg középen van de miután megölöd már kevesebbet ekll menned.... -
ssk3 #6773 Vettem egy gamepadot és próbálom vele a játékokat de ennél nem rezeg! Miért?
Vagy ennél nem is kell? -
#6772 Nah igen amíg meg nem néztem a Stuckgameren a PoP WW végigjátszását néztem nagyot, hogy a hollóember az boss??????????? Nem is tudtam egészen tegnapig vazz -
#6771 És ugyan ez igaz TTT-re is :(
-
#6770 Nem tudja vki, hogy mért késik a kép a hangtól átvezető videóknál(nem CG)???
-
#6769 hát akkor ne is folytassa, mert az a legegyszerűbb boss, ráadásul egy csomószor fog még vele találkozni, bár nem feltétlenül kell vele harcolni... -
#6768 csősztök!
Én nagy nehezen de áttvittem a súllyos részt!
amikor elkezdtem a játékkal jáccani mindenki azt mondta hogy nehéz játék ,és letöltöttem egy trainert és most használtam elöszőr!
az egyik haverom 2 hónapja a legelején a hollló emberrel küzd!:D -
#6767 Az olyan 70% mondtam. Ezután rájön, hogy marhára elcseszett mindent, visszamegy és felveszi a "??"-t és kideríti az igazságot. Ekkor harcol egy videóban a "??"-lel és uána még 2db "??"-lel és end -
#6766 Hú bameg, hogy mekkora bakit levertem!!! Amikor sikerült a vízfüggönyön átjutnom, annyira örültem, h sikerült leesnem anélkül, h meghúztam volna azt a hülye súlyt. És akkor még1x kellett fogocskáznom Dahakával, mekkora buli volt XD
-
#6765 Marok, a katakombákban az a lényeg, hogy bekell menni arra folyosóra, ahol Dahaka betöri a rácsot ott mész mész és elérsz egy lógó trapézt, amire ugorj rá és gyorsan rigaszkodj. Leereszkedik egy víszfüggöny, amin Dahaka ugyebár nem tud átjönni. Na van az a súlyféleség a falba és azt húzdd ki. Akkor az az emelvány amin állsz lefog süllyedni és a sír felemelkedik. Na mikor leértél ugyanoda visszamész ahol Dahaka betörte a rácsot. Itt két útvonal van. Ha ezt is megcsináltad mégegyszer meg kell ismételni. Majd ha ez mind megvan feltudsz mászni a sírra és mehetsz előre:D (Dahaka mindhárom úton üldöz) -
#6764 Ahol Csirke 013, amikor megölte a Császárnőt az a játéknak a fele, azaz 50%! Úgyhogy fiam, még a vége nagyon messze van. Még énse vittem végig. Sztem a WW kétszer olyan hosszú, mint a SoT.
-
#6763 Marok küldte át a képet MSN-en és ott is kért segítséget. Én meg fogtam és felraktam ide hogy lássátok a konkrét pixeles tényeket. -
#6762 "ne nekem magyarázz hanem maroknak. én már 1000+1 éve végigvittem"
Most ezt nem értem -
#6759 igazad van :D:D:D milyen szotárad van loooser????? XD -
#6758 #6735 má bocs -
#6757 Hát sztem a The Mask of the Wraith az nagyon nem tündérmaszk de mind1, mert a Wraith alapból szellemet jelent És egy kicsit értelmesebb, hogy a szellemmaszktól lesz homoxellem és nem a tündérmaszktól jótündér azért ezt ne keverjük
Ui.: Nem angolos vagyok de nekem is van szótáram -
#6756 Dá! ott jár. Most indul meg keresni a Tündér Maszkját (és nem szellemmaszkot ahogy koosadam írta :D mire jó egy szótár....)
Na jó nem sértelek meg mert nem biztos hogy angolos vagy.... -
#6755 A Sírkamránál jársz nem? -
#6754 De többet nem mondok mert banolni fognak! -
#6753 Lol én végom merre jár... 3 üldözés van ott.
Just Be Coool srác lazán csináld ne idegből! és menni fog felmászol ás utána: SZÍVSZ!!!!!!!!!!!!!! Diklol -
#6752 Inkább te küldj egy képet a helyről ,mert az nem izgalmas, ha mentésekből élsz és ha lesz még ilyen rész? Mindig küldünk egy mentést? Találd fel magad és adj egy képet elmagyarázom. -
#6751 de akkor is lécca küldjeek egy mentést
mert van egy hely az üldözésben aholnemtudok át menni -
#6750 Már nincs messze kb 70% körül járhatsz. Most szépen visszamész (az üldözés részek sztem nem vészesek) és felveszed a szellemmaszkot. Kiderítesz 1-2 dolgot és legyőzöd a főellenséget (nem akarom lelőni a poént) ennyi. -
#6749 mondjátok már meg hol járok!
Elíndítottam az órát vagy mit ,vissza kellet menni ahhoz a nagy kapuhoz amikor bementem rajta ott volt a piros ruhás csaj ,verekedtünk megoltem ,utána jött egy hosszú video,pofázott vmit a herseg,töltött a játék azon a helyen voltam ahol a játék kezdetén a vár körül oszt utána üldözött dahaka!
messze van még a vége?
nem tudtok egyy mentést küldeni a dahakás üldözés után?
MSN:[email protected] -
#6748 ha folyamatosan gurulsz akkor nem vesztesz életet a grifftől, amúgy meg még ha veszítek is, inkább veszítsek életet mint az ilyen unalmas megoldásokat válasszam -
#6747 Esélyt kapsz az életvesztés nélküli megölésre persze csak jelképesen, mert Sandwraithként életvesztés nélkül menni...háááát XD -
#6746 én is így csináltam, mármint én is gurultam nem csimpaszkodtam!
abban mi a jó hogy ott unatkozol, azt semmi látványos szarság? :-/ -
#6745 Jah és amúgy Kaileenah hardon ment vagy normalon vagy easyn? Egyikkel sem ciki viszont Kaileena legendásan kemény hard fokozaton úgy nincs is értelme nekiállni :)
Amúgy én nem vok angolos tehát a www.dahakateam.uw.hu -n megtalálsz egy magyar nyelvű fordítást ;) -
#6744 Griff videó Itt a pacák egy kicsit hülye, mert mikor letámad a madár felülről akkor gurulgat. A könyebb megoldás, ha kimész a szélére és ott csimpaszkodsz végig ;) -
#6743 Arról szólt, hogy Kaileenát győzködi a Herceg, hogy nem kéne harcolniuk mert már egyszer megölte őt és meg tudják változtatni a végzetük. Nah ezt Kaileena nem hiszi el és indul a csetepaté. A végén Kaileena beismeri, hogy a Herceg képes megváltoztatni a végzetét. Ekkor megjelenik Dahaka és felfalja Kaileenát mivel most nem a Herceg van rossz Idősíkban. Az amulettet elveszi tőle és aki jól végezte dolgát megsemmisül. A Herceg meg" I have...changed my fate." És megy vissza Babilonba csaj nélkül de csak lángokat lát....
Ez a befejezés attól rossz, hogy a Herceg elveszíti a "szerelmét" és az amulettet közben meg játszódik a T2T, de Kaileena nélkül :P tehát: KAMPEC BYE BYE HERCEG!!!!!! -
#6742 Most nyírtam ki k és 1 mukkot sem értettem az egész párbeszédből és azután se ahogy magába beszélt a Herceg. Lmagyarázná vki pls!!!??? THX!!
Amúgy ez a rossz befejezés, mert csak 3 életnövelőt találtam. Mitől rossz ez a bejezés? Herceg életben maradt. Majd most másodszorra át kutatom minden sarkot és megnézem a jó befejezést.
-
#6741 mondja ezt csirke 013 XD