Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
figy, nem kötelezõ a life upokat megcsinálni, csak aki válalja a kockázatot
no mentés! (ezt lehet bizonyítani screenshottal, de hogy ki olyan becsületes hogy ne töltse az életét, hát nem hiszem hogy olyan becsületesek lennénk, én megpróbálnám élettöltés nélkül! normálon, max 2 menthetek, vannak lifeupok, ott is töltõdik az élet ha sikerül, jó reflexek, ügyesség, sztem nem lehetetlen!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden pop rajongónak
Meg ha már a versenynél tartunk, akkor az eredményeket fel lehetne tenni a DT-re ;)
Azért élettöltés nélkül kiváncsi vagyok, hogy menne...
@
1,akkor egy ütés és meghalsz!!!!
2,élettöltést meg lehet találni a valóságban is ezzel az erõvel, gondolj bele, megiszol valami vegyi faszságot és máris tök erõsnek érzed magad :)
3,idõvisszatekerés nem létezik, szal az idõ használatát kizárhatjuk
4,vízzel nem gyógyulnak be a sebeid!!!!!
5,helyesbítem az elsõ pontot, ha rosszul csapnak akkor végülis megsebesülhetsz egy ütéstõl, nem biztos hogy belehalsz, de ezek a szörnyek elég erõseket ütnek :)
szal a feltételek ízin:
sérülés mentesen végigmenni, homokhasználat, és mentés nélkül (max 1 mentés megengedett)
feltételek normálon:
végigmenni a játékon homokhasználat nélkül, élettöltés (víz, life upgradet lehet használni) nélkül és mentés nélkül (max 2 mentés megengedett)
feltételek Hardra:
végigmenni a játékon, élettöltés (víz, life upgradet lehet használni) nélkül, homokhasználat nélkül és mentés nélkül (max 2 mentés)
szerintem ez reális
@
ma egy kicsit játszom, aztán tanulok :(
és egyébként is honnan tudjuk hogy tényleg élettöltés nélkül vitte végig? :)
Realtibi! akkor vidd végig! de ezek a megkötések: nincs élettöltés; nincs homokhasználat; és hardon!
@
mert nem vagyunk gépek és a szemünk is bánja
csak annyi a lényege hogy ütsz védekezel menekülsz
ha jöna tornádó akkor a padlon körbe körbe kell futkosni a kör minta alapján és 99% hogy nem kap el a tornado
de menteni kell, úgy értem akkor amikor már elfáradt az ember, mert 1 nap alatt nem lehet végigvinni :-/
de szerintem meglehet csinálni!
@
nemhasznált homokot és cheateket
:D:D:D:D:D
hópihe
a fenébe :P
@
akkor jó nagy marhaságot irtam:D
(de ha akarod a gumit is ö viszi)
hópihe
Ajállom mindenkinek a striciskedést:D
hópihe
@
én imádom a Dahakás üldözéseket, izgi :)
bár kicsit uncsi, mert eléggé adott az útvonal <#sniffles>#sniffles>
@
@
@
de akkor sem sárkány :P
hmmm, így konkrétan nem emlékszem, mivel a lionsword asszem már elég erõs falak betöréséhez ezért gondolkodj valami ilyesmin, kell lennije valami falnak amit be kell törni, ha valami helyleírást vagy mentésnevet tudnál írni talán jobban tudunk segíteni...
@
Le Parkour