Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
EZ nem szerepjáték pfúj EZ TPS ráadásul a világ eggyik legjobbja.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
próbáljuk meg :)
figy, nem kötelezõ a life upokat megcsinálni, csak aki válalja a kockázatot
no mentés! (ezt lehet bizonyítani screenshottal, de hogy ki olyan becsületes hogy ne töltse az életét, hát nem hiszem hogy olyan becsületesek lennénk, én megpróbálnám élettöltés nélkül! normálon, max 2 menthetek, vannak lifeupok, ott is töltõdik az élet ha sikerül, jó reflexek, ügyesség, sztem nem lehetetlen!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Black Hawk
olyan nincs ember nem lehet minden ugrást 100%-ra kimérni eez KÉPTELENSÉG.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
bocs a boldog békés karácsonnyal már elkéstem de az újévhez még nincs késõ.
boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden pop rajongónak

Szerintem úgy kéne csinálni, hogy nem ihat, és csak akkor töltheti az életét, hogyha Life Upgrade-el, nem?

Élettöltés az volt. Nem mondtam, hogy nem. Viszont, amint látod Life Upgrade-ek nélkül. Ami azt illeti a könyvtárban szenvedtem egyet :D

Meg ha már a versenynél tartunk, akkor az eredményeket fel lehetne tenni a DT-re ;)

Azért élettöltés nélkül kiváncsi vagyok, hogy menne...

armageddon666
én Easyn megyek most Dahakas uldozések nélkül, mindenhol mentek, life upgradek, soook-sok idõvisszatekerés! na ezt csináljátok meg XD (bár néhányszot meghalok de Isten megsegít és kicsit korábbrea visszaavisz és feléleszt :D

@

armageddon666
ok. ez igy jo.
lehetne itt a topicban ilyen versenyt inditani :)

@

Broafka
life upgradet lehet használni!!!!!! figy ha a valóságban játszol, úgy értem valóságosan nézzük a dolgokat
1,akkor egy ütés és meghalsz!!!!
2,élettöltést meg lehet találni a valóságban is ezzel az erõvel, gondolj bele, megiszol valami vegyi faszságot és máris tök erõsnek érzed magad :)
3,idõvisszatekerés nem létezik, szal az idõ használatát kizárhatjuk
4,vízzel nem gyógyulnak be a sebeid!!!!!
5,helyesbítem az elsõ pontot, ha rosszul csapnak akkor végülis megsebesülhetsz egy ütéstõl, nem biztos hogy belehalsz, de ezek a szörnyek elég erõseket ütnek :)

szal a feltételek ízin:
sérülés mentesen végigmenni, homokhasználat, és mentés nélkül (max 1 mentés megengedett)

feltételek normálon:
végigmenni a játékon homokhasználat nélkül, élettöltés (víz, life upgradet lehet használni) nélkül és mentés nélkül (max 2 mentés megengedett)

feltételek Hardra:
végigmenni a játékon, élettöltés (víz, life upgradet lehet használni) nélkül, homokhasználat nélkül és mentés nélkül (max 2 mentés)

szerintem ez reális

armageddon666
az élettöltést Life Upgradenek gondolom. amugy amik screenshotok lent vannak azok ELVILEG (becsülete vagy Dzsiti? :) ) Hardban vannak.

@

Broafka
ha akarod én is végigviszem neked, de nem ma :)
ma egy kicsit játszom, aztán tanulok :(

Broafka
a hard nem volt benne a kikötésekben
és egyébként is honnan tudjuk hogy tényleg élettöltés nélkül vitte végig? :)

armageddon666
Látod Broafka?! végigtudja õ vinni 6-7 óra alatt! (thx Dzsiti :D)

Realtibi! akkor vidd végig! de ezek a megkötések: nincs élettöltés; nincs homokhasználat; és hardon!

@

6-7 óra alatt végig tudom vinni megállás nélkül :D

Broafka
jó, de menteni akkor is kell érted?
mert nem vagyunk gépek és a szemünk is bánja

végülis nem nagy dolog leverni kaleinát homok nélkül a végén
csak annyi a lényege hogy ütsz védekezel menekülsz

ha jöna tornádó akkor a padlon körbe körbe kell futkosni a kör minta alapján és 99% hogy nem kap el a tornado

armageddon666
igen de ha ment akkor az élete is töltõdik :P

@

Broafka
hát figy, végülis végiglehet csinálni!!!
de menteni kell, úgy értem akkor amikor már elfáradt az ember, mert 1 nap alatt nem lehet végigvinni :-/
de szerintem meglehet csinálni!

armageddon666
NE MONDJ ILYENEK MERT MÉG VÉGÉN ÚGY IS MEGCSINÁLJA DZSITI! <#ejnye1><#nyes><#vigyor4>

@

Na akkor próbáld meg ha annyira tudod :D:D

Stark
akkor valaki végigvitte már ugy hogy nem mentett, nem töltött életet soha,
nemhasznált homokot és cheateket
:D:D:D:D:D

hópihe

Broafka
tudtam :D
a fenébe :P

Pluszmunka pluszmunka pluszmunka... Ma má eléggé fáradt vagyok, de itt vannak:

armageddon666
NAAAA GT LINKELD MÁR BE KÉPEKEEET!!! :D

@

Annak... ;)

Broafka
amikor õ idõlassítást használ és kivédésére te is az homokhasználatnak számít? :)

armageddon666
Valaki megölte már Kaileenat (Warrior Within) HARDon homokhasználat és élettöltõk nélkül? én ismerek vkit aki igen <#taps><#vigyor><#ravasz1><#circling><#vigyor2>

@

Ez má annál is nagyobb volt :D:D

armageddon666
azt :D:D:D:D

@

Stark
<#idiota><#idiota><#idiota><#taps>
akkor jó nagy marhaságot irtam:D

(de ha akarod a gumit is ö viszi)

hópihe

LoL :D Most meghaltam (a röhögéstõl)

Stark
Szülinapodra fizetem neked Dahakát 1 körre, most én futtatom, jol tejel a kicsike.
Ajállom mindenkinek a striciskedést:D

hópihe

Broafka
jah jó, de akkor is lehetne jobb :-/

Dahakás üldözés a best szerintem... Azért lehetne több is...

armageddon666
szerintem is az... de tényleg ha ráviszem egeret akkor kiirja mikor regeltünk <#banplz>

@

Broafka
ha megnézed azt jelenti hogy mióta regisztráltál, nem azt hogy mióta vagy VIP, azt nyílván nem jelentheti, mert én csak akkor lettem VIP amikor megkaptam ezt a karácsonyi VIP jogot, amúgy meg szerintem felesleges pénzkidobás!

Broafka
ahham, tényleg, mit lehet azon utálni? :-/
én imádom a Dahakás üldözéseket, izgi :)
bár kicsit uncsi, mert eléggé adott az útvonal <#sniffles>

armageddon666
OFF: VIP csillag mit jelöl? hogy milyen régóta vagyunk VIP tagok vagy hogy mennyi hsz-t irtunk már?

@

armageddon666
Lion Sword még nem tud falat törni. azt majd a Scorpion Sword tudja. én most kezdtem ujra Gamepaddal :) de naggggyon utálom dahakás üldözéseket :S fejemben dobog a szívem tõlük :D

@

armageddon666
Gyûrûk Ura: A Két Torony ... ja hopp az más :D hát második torony... huhh... hát az lineáris asszem. eltekered kart a fogaskerék irányába, felugrálsz és 1 irányba tucc menni. rakj be egy screenshotot hogy képben legyek.

@

Broafka
nem kell 5X leírni :)
de akkor sem sárkány :P
hmmm, így konkrétan nem emlékszem, mivel a lionsword asszem már elég erõs falak betöréséhez ezért gondolkodj valami ilyesmin, kell lennije valami falnak amit be kell törni, ha valami helyleírást vagy mentésnevet tudnál írni talán jobban tudunk segíteni...

Sheke
amikor a MÁSODIK TORONY

Le Parkour

Sheke
oroszlán

Le Parkour

Sheke
oroszklán kard

Le Parkour

Broafka
sárkány kardról én sem tudok, max kígyó kard, ha már nagyon magyarosok akarunk lenni, de maradjon a Serpent Sword, és lásd armageddon hsz-ét!

armageddon666
sárkány kard???? olyan is van? jééé nem is tudtam <#eplus2> nem a Serpent Swordra gondolsz? (az a girbe gurba kard amit be kell dugni a központi teremben hogy feljöjjön egy tekerhetõ bigyo amivel a platformokat alakithatod) mert ha igen akkor ha megfigyeled a tekerhetõ bigyo oldalain van 2 jel: egy hullámos jel (Gardenbe visz) és egy fogaskerék (Clocktower) elõször Gardenbe kell menni.

@

Sheke
írjatok má

Le Parkour

Sheke
haljátok merre kell menni amikor kajlina odaadja a sárkány kardot merre a nagy terembõl plz help

Le Parkour

armageddon666
Kaptam egy Analog Controllert!!! :) Most már csak TTT kell :)

@

A Herceg
gamecopyworld ott van 100%-os save és nem kell itt senkinek kuncsorognod..................:)