Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
ka*** be

...

Egyet értek. PC a király 😊

Black Hawk
na mivan felnyomták a pizsit.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
"megéri a pénzét"alig várom már hogy megjelenjen.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
szaros konzol

Broafka
xbox? blahh, szar, a pc-nek van a legjobb grafikája, és akkor kussolok be amikor jól esik... mennyiért vetted? 20 ezer? anyuci pénzén?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ronihun
mind a 3 PoP-t

...

ronihun
és én is pénzért vettem

...

ronihun
hülye vagy mert nem letöltöttem a netröl nem is pc-re van meg hanem xboxra ugyhogy csak kuss

...

Broafka
lol vagy öcsém, ez itt a WW topic nem a TTT
egyébként meg én tiszteletben tartom ezt a játékot (már ha tudod hogy mi az) és egy ilyen játék megérdemli a pénzét, szóval én megvárom míg kijön a boltokba és úgy veszem meg, te kis letöltöm a netrõl szaros!
egyébként meg te jobban értesz a PoP-hoz? lol:
1,bizonyítsd
2,most vérig sértõdtem

ronihun
hülye vagy nem mondtam egy szóval se hogy eltévedtem kérdeztem hogy sok van a sír végéig és ha tudni akarod lehet hogy 14 alatti vagyok de én legaláb értek a PoP-hoz mond már meg ol jársz a TTT be.

...

Broafka
hirtelen hogy eltévedtél... eddig semmit se írtál csak HI meg CSÁSZTOK meg ilyeneket, most ne az én hsz-emtõl tévedj el gyorsan, amúgy meg tudod mit kell csinálni!!!
mennyél a szokásos úton (ahonnan kitörte a rácsot a Dahaka) menj be, majd van egy út ahol balra mehetsz meg jobbra (a jobb oldali a rövidebb) a bal oldali meg a másik út a 3. kõhöz, el se lehet téveszteni

fix hogy nem tévedtél el csak az én hsz-emre írtad ezt a baromságot hogy bebizonyítsd már pedig te értelmesen fórumozol, holott rohadtul nem, és ne félj beírni a korodat, úgyis kilehet találni hogy 14 alatti vagy!

ronihun
már lehúztam 2 olyan izét a 3. nál egyenesen megyek ugye. az elég hosszú.
onnan még sok van a sír végéig ahol egyenesen megyk és egy idõ után tudod lecsúszok egy zászlón? a Sírnál vagyok

...

Broafka
hát a ködös résznél vedd vissza 😊
amúgy meg sztem a monitor nem nagyon bírná :-/

Broafka
hagyd már abba ezt az egy köszönéses hozzászólást!!!!!
ha akarsz valamit akkor írd be, ez nem chet!!!
IGEN SZIAAAAAAAA
írj ha akarsz valamit!!!!

ronihun
császtok

...

Black Hawk
Nekem is felmenne addig de a ködös rész rohadtul betenn neki.

Broafka
detto 😊

armageddon666
nekem 1600*1200*32-ig menne... 😄 de nem teszem annyira mert monitor nem birna sztem

@

Nektek megy a game 1024x768-nál nagyobb felbontásban? Ha igen, hogy lehet beállítani? Nekem a csúszka csak eddig megy (Sands of Time-ban is ez volt).
ronihun
hi

...

tigeroo
hnnn lehet fel fogom rakni még 1x😊
armageddon666
okok... akkor te is kérd oda a neved XD

@

Broafka
jaj, ne légy elszálva magadtól, én is mondhatnám hogy köszönet Broafkanak a WW érdekes képeiért <#duhos2>

DAHAKATEAM
vagyis www.dahakateam.uw.hu
és ott vannak egyben, külön, mindenhogy<#sniffles>

már csak 28 kell <#idiota>

és a köszönet ott a hírekben 😄

armageddon666
DAHAKATEAM
és ott vannak egyben, külön, mindenhogy

már csak 29 kell <#idiota>

és a hírekben ott van hogy thx Armageddonnak a zenékért 😛 😄

@

Broafka
csak 3-at kéne visszaolvasnod <#sniffles>
most jön vagy 30 hsz hogy:
DAHAKATEAM
és ott vannak egyben, külön, mindenhogy <#sniffles>

valaki nem tudja honnan tudnám leszedni a zenéit????

armageddon666
fán terem? azt hittem bokron <#ravasz1>

@

Black Hawk
szerintem azt sem tidja mi fán terem az a dáháká tím.

armageddon666
nekem is inkább a DahakaTeam rémlik 😄 téééényleg Dzsiti! te nem jársz véletlen DahakaTeam fórumra? XD

@

Stark
keressetek 1 képet Kurt Cobian-rol egy olyan képet amin fekete a haja, és hasonlitsátok össze a WW-s prince képével😊

hópihe

Black Hawk
ÉN meg a DT olvastam aszthiszem 😄

Nem jársz te a Pc Guru fórumra? Mert ezt ott írtam le XD De valahol a hivatalos oldal fórumán láttam...

armageddon666
olyat is hallottam hogy vmikor azt mondja hogy : én vagyok az apád Luke! 😄 de ezt még nem hallottam.

@

armageddon666
Írták! vhol... már nemtom hol... és most tapasztaltam. ha hallod hogy beszél utána pörgesd vissza az idõt és zagyvaságát érteni fogod.

@

Stark
ere hogy jötté rá hogy visszafelebeszél?
én nemtaláltam volna ki

hópihe

armageddon666
na picit WWztem... most kivok icci-piccit... köcsög Dahaka mindig elkap 😞 DE! tényleg visszafele beszél! egyet meg is jegyeztem: -Come to me to your death! 😄 a másodiknál már picit ideges voltam szal arra már nemnaon tuttam figyelni...

@

Black Hawk
a szerepjátékokban elkerülhetsz bizonyos dolgokat
itt meg nem.

armageddon666
ennyit én is tok 😄 csak egyiknek sincs éles meghatározása 😊 najo HL az azért vérbeli FPS

@

Broafka
naná, mert igazunk is van <#bee1>

Black Hawk
akkor legyen igazatok

Broafka
no comment!!!
mindenesetre rihtig nem szerepjáték!!!!

Black Hawk
ezt most jól megaszontad.

Szerintem ez a legjobb: A PoP olyan messze áll a szerepjátékoktól, mint a szerepjátékok a PoP-tól <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#nevetes1>

Black Hawk
karakterfejlõdének számít szerintem az a rész amikor mondjuk egy ujabb trükött tanulsz én azt mondtam hogy vannak benne olyan vonások mint egy szerepjátékban.

Broafka
heh? <#wilting>
hol a rákban van neked karakterfejlõdés a PoP-ban? hol kapsz te xpt? hol tudod változtatni a kasztodat? hol beszélsz te többet mint harcolsz?
ne nevettessél már, ez a játék olyan messze áll a szerepjátéktól mint Makkó Jeruzsálemtõl

Black Hawk
ez csak attól függ hogy milyen szempontból nézzük szerintem olyan részeket is tartalmaz ami inkáb szerepjátékokra jellemzõ pl a karakterfejlõdés:sandwraith az újabb trükökk visszont ez csak hátulról nézem és lehentelem az ellent tipusú játék ez viszont tps vonás.

Broafka
te vagy hülye részben 😊
ne akarj okoskodni ennyire 😊
a szerepjáték pl Gothic, ahol megválaszthatod a kasztodat, és rengeteget pofázol benne, majdhogynem többet pofázol mint harcolsz
az FPS meg pl a HL, ahol a fegyvert látod ahogyan fogod
a TPS meg... talán a Tomb Raider is TPS, mert látod a karaktert, és harcolhatsz vele
a PoP-nak nincs ENNYIRE konkrét meghatározása, de a legközelebbi besorolása a TPS

armageddon666
én nem nagyon értem ezt a meghatározást hogy szerepjáték... végülis PoPban a herceg szerepét jáccuk el, HLben Freeman Gordon meg ezt lehetne még sorolni. TPS: Third Person Shooter... de PoPben nem lehet 'Shootolni' szal ezek a meghatározások sztem pontatlanok... (vagy én vagyok hülye 😄 )

@