Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
fákk, énis azért utáltam a WW-t mert térképet is figyelni kelett, vissza kelett jutni (ugyanazokra a) helyekre stb..
koosadam
Nah figy Kaileena 2 kardot is ad: Serpent és Lion Sword. Ha télleg nem kevered a Tróntermet és a Központi termet, akkor te a Serpentet kaptad. Nah a hátad mögött van a földbõl kiállva egy "buborék" menj hozzá közel és bejön az intro ennyi...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

ReaL KiLLeR
vagyis itt tartok elvileg a végigjáccás szerint ráismerek:
...A rúdon, araszoljunk ki, lassítsuk le az idõt, és amikor lehet ugorjunk át. Itt ihatunk, és menthetünk. Kapaszkodjunk le. A lépcsõt kerüljük meg, és üssük szét a ládát (22). Fussunk ki. Jussunk vissza a központi teremhez...
itt fojtatodik de ok visszamentem a központi teremhez és mivan bazze egy animácio kalineával amikor ad egy kardot és mondja h a homokora több mint félig üres etc. a végigjáccásba meg ojan van amikor rálépünk a talajra akkor jön dahaka nekem nagyon nem szal hol kell lenni dahakának és micsinájjal miután visszamentem a központi terembe és a csajjal volt a video? <#conf>

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
1ébként T2T-t is jáccom xépen végig szal nincsen gáz ww attolmég kell csak SoT ot egyben végigtoltam szal nem volt 2 honap szünet..ezt nem ezzel tavaj suli vége fele jáccottam és férettettem mer nemtuttam továbbjutni mos azt magamtol megcsináltam de ezt nemtom mer 1 hsz el ezelött irtam mér

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
csak annyi lenne a kérdésem (mer ezt a végigjáccásbol nem értem) h amikor ott vagyok h kinyirtam a gólemet felugráltam a kereknél és felérek egy hejre ahol meghuzom a kart az elforgathato izéhez ezután már odatok menni ok elforgatom, kinyilik az ajto elöttem és van egy video..jo innen nemtudom merre kell mennem. plz help
mer megcsináltam azt h azon az ajton ami kinyilt mentem átfitottam a falon 2x h ne verjenek le azok a forgo kerekek aztán leértem egy terembe ahol láttam h 1ik hejen lehet menteni ok a rudon egyensujoztam átugrottam a mentéshez onnan tovább mentem kinyirtam a robbano ellnségeket lecsusztam a 3 zászlon azokon a piros xarokon aztán mentem még 1 résznél lecsusztam leértem vhova ahol volt egy lépcsö mellette egy láda ok szétvertem kimentem ott egy gólem volt levertem balra volt egy kis hej ahova ki let menni ott felkapaszkotam a kiállo cuccokra ok xépen fel továnn addig amig meg nem láttam egy ojan ör ellenséget ami a game legelején van gondoltam nem jo fele m1ek mer ez már h kerül ide..aztán eljutottam vhogy a központi terembe ahol kalinea adott egy kardot ez után nem tom mit kell csinálni ha jo fele mentem..mer bármerre m1ek ismerös az egész és nem tutira vagyok benne bizti h végig kell mennem ujra azon a részen..szal addig vagyok bizti magamban amig kinyilt az ajto..onnan h tovább? fontos lenne plz

tigeroo
nalátod (y)
Black Hawk
hajrá csak így tovább.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Arthas
JUJ megcsináltam!!
Köszi a sok tippet.
Végre rájöttem az ellenség ritmusára. Így megcsinálva már egyszerûbbnek tûnik😄
A lényeg az volt ,hogy vártam amíg a csaj kezdeményez.... Mindig tartottam tõle a távolságot.. Amikor mellémteleportált ,akkor blokoltam, mégegyszer mellém teleportált, megint blok, harmadszori blokkolás után , kapott 2-3 ütést.
Ha lelasította az idõt , én is lassítottam. Ha toirnádókat küldött rám.. végig gurulgattam...

Jó volt a játék , csak most nem tudom eldönteni ,hogy végigvigyem e hardon ,úgy hogy megölöm a végén a Dahakat , vayg kezdjem e el a Two Thrones-t 😄

Ja és ne sajnáld az életed.
Amikor látod hogy kezd kombózni gurulj ki a hatótávolságából.
Annyi a lényeg, hogy a Space-t nyomogasd mint az õrült és mindet elfogod majd tudni kerülni.<#smile>
tigeroo
a homok elõl fuss/gurulj egyébként én az összes élettöltõt megtaláltam anno, kb. az életem 30%-a maradt meg ^^ majd addig sorozd amig nem blokkolja az ütéseid, akkor gyorsan jobbklikk..
Arthas
Normálon játszok , használok homokot , de csak 2 titkos helyet találtam meg ,szóval nincs sok életem 😞 De valami marha nehéz a nõcit leölni..
A 2. homokviharjait sose élem túl... Addigra elfogy mindig a homokom😞

armageddon666
Kaileena a neve, és Õ az idõ császárnõje!
nem nehéz megölni... (vicceltem 😄) nekem elsõre sikerült szal nem nagyon tudok tippet adni (másodszorra már nem XD) Ha Hardon jáccol és egy titkos hely sincs meg és homokot se használsz ellene akkor kérj Dzsititõl helpet. Sorry hogy nem tudok segiteni 😞 de most nekem se megy a megölése... sztem kezdd elõröl a gémet szedd össze az összes élettöltõt és inkább Dahaka ellen menj!

@

Arthas
Valaki tudna tanácsot adni a pirosruhás csajszi másodszori likvidálására?
Ebbe fogok megõszülni , sehogyse jön össze...

tigeroo
blú😊
amikor farah többet akar megtudni a princérõl ...^^,
koosadam
ahol az a forgókar van tudod? az emeli fel a köveket nah oda menjél. Szééép nagy kerek terem (vagy téglalap tudja franc😄)

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Black Hawk
Már bocs de eddig a Raymen 15 millióval büszkélkedik amúgy tényleg egy nagy szar.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ismét én!
szóval: mikor vissza jössz az idõbõl egy teremben találkozól dahaka "juniorral" és hozzád vág egy baltát, utána tudod megtalálni a 2. életerõnoövelõt, utána szétvered a sarokban a ládát és hordókat, vissza tudsz menni abba a terembe ahol dahaka "juniorral" taliztál és ezután passz!!!! a leírásban szószerint ez van:"kint a hordókat üssük szét, be az ajtón, csapdákat kerüljük el, jussunk vissza a központi terembe, öljünk meg mindenkit, az új ajtón menjünk be, csapdákat kerüljük ki és végén lesz egy létra...."
És lövésem sincs hol lehet az a központi terem, nekem nem rémlik, hogy bárhol is lehet köveket mozgatni!
HELP, PLEASE!
Zolio
Ha jól emléxek akkor a mechanikus torony felé van az a létra

Broafka
hát a központi terem az az ahol tekergetheted a hatalmas köveket, amivel elmehetsz a mechanikus toronyba, vagy a vizi toronyba, de ez a létra most nem kattan be...
egy picit pontosabb leírást...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok, egy kis helpre lenne szükségem a WW-hez!
Elakadtam annál a résznél, amikor a 2. titkos rejtekhelynél meg lehet nõvelni az életerõt, de hogyan tovább?? Merre iduljak, melyik a központi terem, olvastam, hogy egy új ajtón kell tovább menni egy létráig, de az istennek sem találtam ilyet, kb. 1 órán át bóklásztam mindenfelé, de aztán most feladtam.
Válaszokat ide: [email protected]
Elõre is köszönöm, aki segít!
Bye
Zolio
Broafka
hát a Splineter Cell "elég" sikeres volt
de a Prince of Persiát nem verheti le semmi 😄
szal sztem PoP már csak azért is mert arany lemezes lett (1,5 millió példány eladva)

Stark
nem vagyok puha uborka rajongo, honnan kéne tudnom?
a rayman meg 1 nagy szar😄

hópihe

Black Hawk
a kérdés a Ubihoz kapcsolódik
melyik játékból adott el a legtöbbet a ubi az évek alatt:
a:raymen
b:splinter cell
c:prince od persia
a helyes válaszokat nem honorálom semmilyen jutlommam legfeljebb egy "ügyes vagy " felirattal.😄

Stark
a printze kedvenc szine a kék(sejtetetm hogy ezt fogja mondani)
és ja meglehet tudni sokmindet a gémböl😊

hópihe

armageddon666
Ilyeneket is meg lehet tudni TTTben? 😄 vagy honnan szeditek ezeket?

@

Broafka
mert magos, asszem... (seeds)
meg asszem mert nem lehet könnyen enni, valami ilyesmit mondott...

Broafka
miért kell neked mindent tudnod? 😛
és lelövöd a poént <#duhos2>

Bocsi, de nem nyert 😛

ronihun
piros sztem mert a ww-be és a ttt-be is van piros a ruhájába

...

kék

Kérdés: Miért nem szereti a Herceg Farah kedvenc kajáját?

Broafka
ááá, újabb vendég a fejlõdni kívánó WW topicban? 😛
kira!
amúgy nem nyert 😛

Solid Snake
Homokszürke? <#buck>
Broafka
PoP kvíz (Figyelem, csak bajnokoknak) 😄

mi a herceg kedvenc színe? 😊

tigeroo
prince of persia : mert megérdemlem😊
Nyárra nekem is ez a nagy tervem hogy mind a háromat végignyomom!

tigeroo
(y)

7végén warrior withinezni fogok asszem...nyáron meg végigtolom mind a 3 részt a sottól (habár a sotot 2 hete nyomtam ki)
koosadam
Ma megyek megvenni, mert megjelent!!!! tiszta Happy vagyok már nagyon várom és a sztorira is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Herceggel stb....
ÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGÕRÜLÕÕÕÕÕK!!!!!

Broafka
kijött a TTT, de azért ezt a fórumot se hagyjuk nyugodni, remélem 😊
szal majd igyekszem minden szépet és jót...
már ha lesz közönség, mert így hogy 3-an vagyunk ebben a topicban...

Black Hawk
2-es leülhecc.

Broafka
OFF
vedd meg 😄
már megjelent, juppííí
ON

oh! na mindegy......azért köszi a help-et!Akkor marad a húzgálás<#smile>
armageddon666
1. ez WW fórum
2. ha W******-ról szedted akkor van benne olyan hogy PatchTool. azt bemásolod abba a könyvtárba ahol a CD3 Imagefile van, elinditod, kiválasztod milyen CDre akarod irni (van TDK, Philips meg még néhány) és patchme-re klikk. csinál mégegy imagefilet amit aztán kiirsz 4*esen!!! meg még van pár extra pl.: CSAK alcohol 120%-al tod kiirni, RMPS valaminek meg még 1 valaminek nem szabad kijelole lennie, meg még néhány.
TIPP: angol szótár + .nfo file.

@

Hali! Hogy lehet azt elérni h meghajtók kihúzgálása nélkül is fusson a játék?Láttam olyan hozzászólást h crackeld a 3. cd vmi....
1.Mivel kéne?
2.Hogy crackeljek 1 cd-t?
<#wilting>
armageddon666
írták hogy Duna Plazaban is van meg most te hogy Mamutban is szal akkor elvileg minden 576-ban van?
OFF: felbasztam nagyon az agyam... elõször Richard Burns Rally... Rally School 5. részáén nem jutok tovább... aztán nemtom alcohol 120-t telepiteni... aztán megint a rally... most meg itt vagyok 😊... teljesen kikészültem... a vérnyomásom 3*osára nõtt... nem bírom ezt... ugye T2T az nem ilyen idegromboló? vagy csak annyira mint WW? (ott Dahakas részeknél majdnem elpattantak ereim XD) meg Dark Princeként nagyon gyorsan fut le az életünk?

@

Broafka
én ma vettem meg a Mammut 576-jában!

tigeroo
a demóban (végleges játékra nememléxem) abban pedig a godsmack - straight out of line megy!!! akinek kell az msn-en keressen meg
tigeroo
1.Godsmack, megvan az albumuk is😊
4. jobb szeme..

a többit nemtom

armageddon666
megjöttem én is!!! (én max! 18ig vagyok mert aztán jön öcsém, majd apám :S)

1. Godsmack
2. Mert Kaileena nem a saját idõsíkjában van.
3. 7 év
4. Jobb szemére.
5. ezt nem tudom...

OFF: Broafka láttam T2T topicban hogy megjelent a gém. csak ott sûrûn és össze-vissza írnak itt meg áttekinthetõbb szal hol jelent meg?

@

Black Hawk
nekem megvolt a klipp is.😛
Elõször ezt a számot a Skorpiókirály végén hallotam.