Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kazuma92
én oda visszajutottam... és nemkellett hozzá bug. csak a falon kellett kapaszkodni, és átugrani a "harctérre".

Looooser
normális esetben úgy hogy az oltárat elhúzd nem iazán fogsz...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kazuma92
oda nemcsak buggall lehet visszajutni 😊

Looooser
1: kuvára mindegy hogy melyiktoronyba mész elõször (óra torony vagy a kert)
2: az élet töltõk sorrendje is mindegy igaz az elsõ amit fel kell hogy vegyél mindenképp Sahdee megölése után van mert oda késöbb nem fogsz igazán visszajutni(kiv ha nem használsz ki egy bugot de az most lébnyeg telen...)
3: végig játszást használni sztem kicsit ciki nem olyan nehéz egy játék és csak a aszemed kell használni benne...
4: Pingu! a fúj az 1 "j" mert a szél fúj és nem le fujjog max akkor 2 "j" ha parancsba adod ki...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kazuma92
ezé rossz jáccani végigjátszásssal...

gyerekek valami nekem nem stimmel a játékleirás amit adtaok ott elméletileg valami kertben kénne lenem de én valami vizmalom szrüségben vagyok és tökre kivagyok hogy most mi van (a 3. élettöltö után)

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Siker végre!! Köszi mégegyszer!
Végreee!!! Hálás köszönönet!!! Még 1 kérdés a "kardbeleszúrós" résznél felül kell amjd tovább menni?
davidka003
A könyvtár után, mikor odaérsz a mechanical tower-hez, akkor fordulj a nagy fogaskerék felé és menj arra utána nyírd ki a Gólemet utána menj tovább, mássz fel a falon és vissza fogsz érni ahhoz a teremhez, ahol régebben beleszúrtad a kardod a földön lévõ foglaltba.
Innen már simán feltudsz menni a trónterembe.

Ezt emlékezetbõl írtam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Akármerre megyek mindíg csak távolodom attól a pontól! Nem tudja valai az adott részt belinkelni nekem mondjuk youtube-ról?
ffxi
Azt már nem, csak használni kell az eszeded 😊

Fákjúal!

Térképen csak azt látom, hogy merre kell menni? - mármint az odavezetõ irányt, utat azt nem. Ugye?
ffxi
Térkép nem mutatja?

Fákjúal!

Felraktam 1 képet de nemtom hova rakja!:S Az a lényeg, hogy abban segítsetek, hogy mikor "Kahlina" (nemtom hogy kell leírni) Könyvtárából kiértek. Utánna hova tovább???<#szomoru1>
Jaja nagy fogaskerekek! Ennél a résznél már voltam korábban is, tehát nem új. A hogy a könyvtárnál a pallóról átugrasz, erre a részre érkezel ki. Megpróbálok beszúrni egy képet!
Kazuma92
hát õõõõ... pontosa most nemjut eszembe hol vagy😄 nagy fogaskerekek?

Hellóó! Valaki plíz segítsen!! Banális a dolog mert tudom hova kéne menni, csak nemtom merre!:S K. könyvtárából értem ki, és a trónterembe kéne visszamenni. Jelenleg annál a résznél vagyok ahol nagy fogaskerekek vannak stb.. Plíz valaki help!!
itt a full kijátszás:http://www.freeweb.hu/zanzarah/popww/vegigjatszas_01.htm

Visca el Barca! Visca Catalunya!

ööö nem tud valaki egy jó végig játszás oldalat?

jó hát soha nem lehet tudni mert ha mitom én x menyiségböl kel y számut megtalálni akkor jó ha nem kezdhetem elöröl😞

Pingu ITT megmutatja hol vannak a life upgradek. Meg a kard.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kazuma92
hö...😊 ez vicces volt😊

"- A 9 darab life upgrade-t" - "és hány darab van összesen" ?
XD XD
- Nem akarok senkit szekálni, de ez király volt!<#vigyor><#worship><#taps>

és hány db van öszesen?

A 9 life upgradet és a Water Swordot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

egyébként mit kell öszegyüjteni a jó befejezéshez?

elsöre nem látam hogy ugorni kell

Kazuma92
ok kösz a tippet! ezt még nempróbáltam ellene. Az a baj hogy visszanõ az élete :@

anélkül? hát ha elõbb ütsz akkor sikerül ^^
Dahaka ellen használ a vörösbevadulunkmódot és csak üsd ahol éred mert nem védekezik így végig tudod sorozni és öröm nézni ahogy olvad lefele az életcsíkja

Kazuma92
eleinte én se tudtam hogy ugorni kell, de nekem anélkül is sikerült😊
Amúgy most tartok Dahaka-nál (fõellenségként normal módon) 3-szor próbáltam,és kurvanehéz!

Ja hogy az ugrást nem tudtad, ez alapvetõnek számít amúgy írja is hogy ugorj mikor elõször találkozol azzal a bigével.

nah sikerült tiovább jutniom miután bátym leforditota hogy ugorni kéne mikor bige támad utána már simán ment

enyi? kicsit jobb tanács nincs?

Odafigyelés idõzítés gyakorlás kérdése az egész.

Helo!

Én még csak most keztem játszeni vele, annál a résznél tartok amikor megérkezün a szigetre és visszakerülünk a multba és Shahdee-t üldözük... egy teremben fut ellötnk át megy egy ajton ami bezárodik és a plafonon van a nyitó.A problémám azok az assasin bigék akik a gerendán mindig nekem jönek és "levesznek" a lábamrol hogy lhet azokat ugy knyirni hogy ne tudjanak lelökni? mert az 1. ilyet még nagy nehezen valahog leöltem de a melyik a kar elöt pallon van azzal nem boldogulok mindig lelök😞 segtsen valaki

Kazuma92
nekem eredetibe van meg😛
sztem elõlrõl kell majd kezdened. De még csak ezután fog bepörögni a game 😊

még 1 kérdés, a mentésekkel nem lesz gond mert elötte mentettem. vagy jáccam végig újra? 😄
okés köszönöm ez jó hír.
rosszul lett megírva a dvd nekem is ezt csinálta ps2-n szedj le egy másik verziót írd ki és azzal próübáld, nekem sikerült és utáéna már jó volt.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hali
Elakadtam. Lehet béna vagyok nem tudom de már 3szor teljesen elölrõl kezdtem (ps2-õn nem tom számít-e). Tehát miután elöször legyõzöm Kaileena-t elindul felé a herceg robbanás földön.. ledõl az egyik szobor... és töltés és utána mikor kész ott vagyok a játék elején lévõ sziklákon lemegyek a tengerpartra a hajóroncsokhoz de nem történik semmi. ha a fel a várba megyek ott se történik semmi nem tudok elõrrébb jutni.
Valaki segítsen merre tovább?
Köszi
Igen az nem proboléma csak idõpazarlás. A legelsõ Crowmastert is ott szoktam hagyni a búsba had keménykedjen magával. Visszafele úgyis leütöm majd 😄

Looooser
ott hagyni ellenfeleket? lol még ha a törött lion van nállam akkor is mindenkit kivégzek...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kazuma92
á most felidegelt😄
Nem ad élettöltõt, és rámjön 3 pokolkutya, 4 ninjaribanc, és 3 koponyafejes ratyi... (közbe 2 cm az életem) Inkább viszem normálon, nemvok még kész hardra...😊 avagy : "hardon nemtudom megváltoztatni a végzetem"

Majd ha már kijátszod vagy 3-4x azután már nem is lesz az olyan nehéz 😄
Akkor már vagy az van hogy "Úristen már megint ezek." vagy "E-E hátraszaltó kapaszkodik felmászik otthagy megy tovább".

Kazuma92
néha olyan nehéz, hogy otthagyok pár ellenfelet😄

Már megtörtént ^^ 3x is.

Kazuma92
ok kösz. Most elkezdtem hard módba vinni, és csak annyit mondok hogy mindenki hardon vigye😊 kegyetlen😊
emlékeztek, régen mondtam h lehet hangproblémája van a ps2-es ww-mnek. vagy mégse? találtam egy videót http://youtube.com/watch?v=Gz6f_SO9UXU
itt sincs zene harc közben

Looooser
Plazma kard a mistery cave végén az utólsó ajtó elött lenna a jukban,... hoki ütõ a központi teremben a lenti Life upgrade bejárata mellett stb...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Rayman kesztyûje, elég jó a Knockback tulajdonsága azona részen mert csak megütöd a monsztát és mész tovább miközben az a földön fekszik így nem kell a törött kardal fél órán át gyilkolászni dobálni õket.

Csak kamuzott.

Kazuma92
végigtoltam már 2-szer, de egy ien rejtett fegyvert se takáltam :/
egy fehér kesztyû???😄 valami erõnövelõ homokkesztû, vagy valami baromságkesztyû?