Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Hogyan kell felsegíteni a vörös ruhás hölgyet a szakadék szélérõl, akit a fekete lököt le. Egyszerûen képtelen vagyok rájönni.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
jól nézz körül, mert jól elvannak dugva...
és csak 2 végigjátszás van! és annyit is ismerek 😊
mert én nem találtam meg water sword-ot az melyik részen van?
Van itt egy kisebb szoba is de ott csak a plafonon van egy nyílás, de oda se lehet felmenni . Valami bug lenne a játékban?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
nekem kinyílt egy ajtó
neked is csak annyit: szisztematikusan keresd meg az ajtót!
Tudja valaki hogz kell tovább menni a Scorpion Sword megszerzése után?
Nekem nem nyílt ki semmijen ajtó, pedig állítólag k kellett volna...
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Ezt a játékot (is) mellékelték a leadtek vga-hoz amit vettem.
Kérdésem csak annyi, hogy az alapjátékon kívûl kell még patchet is felrakni ha van hozzá?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amúgy csak simán ölj meg mindenkit és akkor kinyílik egy ajtó
ha nagyon nem találod, akkor nincs jobb ötletem: szisztematikusan keresd meg az ajtót...
@
Kaileena mondta hogy a központi teremben, ahol felmásztál az erkélyre (3 oszlopon átugrálva) van egy teknõspáncél alakú bigyó odamész, klikk, és voálá!
sztem arra gondolt hogy 2 fõkardot egyszerre (lásd borítón)
A legyõzött ellenfelek fegyverét felveheted a "C"-vel!
Igaz hogy két kardal a kézben lehet hadonászni a, prince of persia warrior withinben???<#help>#help><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ezt most úgy mondod mintha az elõtt nem is találkoztál volna ilyen nagy óriással (aka Brute)
@
nem tom mirõl beszélsz basszus, mutass képet, vagy nem tom, adj pontosabb leírást...
Segítsetek!
Hogy kell képet feltenni?
Most láttam elõször Dahakát, de a végigjátszásban az van írva "Másszunk fel a nagy kõre. az oszlp és a fal segítségével jussunk fel, az oszlp elsõ kapaszkodójáig." Az hol van?
Köszi: Erika