Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezzel már nagyon rég próálkozom, de nem megy. Van valamilyen tipped?
Black Hawk
kinyírod a feketét és aztán jön az animáció ahogy felsegíti. lol láma

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

sziasztok!

Hogyan kell felsegíteni a vörös ruhás hölgyet a szakadék szélérõl, akit a fekete lököt le. Egyszerûen képtelen vagyok rájönni.
Broafka
amíg teljesen körbe nem ér még1X az életed, nem tom, olyan 8-9 asszem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

én csak egyet találtam
azok hol vannak ? és mennyi van belöle?
Broafka
szerezd meg az összes élettöltõt és akkor meglesz a vízkard (water sword)
jól nézz körül, mert jól elvannak dugva...
és csak 2 végigjátszás van! és annyit is ismerek 😊

lenne egy fura kérdésem broafka te hány féle végig játszást ismersz?? mert én letõltõttem egy fajtát és most én is a végére értem és nem volt ugyan az
mert én nem találtam meg water sword-ot az melyik részen van?
sziasztok azb ajtó csak akkor nyílik ki ha minden ellenség lejött az emeletrõl és legyõzted õket én is így jártam nálam az volt a baj hogy nem jött le mind
Már több mint 1 órája körözök ebben a h** teremben ,de nem nyílik ki semmi.
Van itt egy kisebb szoba is de ott csak a plafonon van egy nyílás, de oda se lehet felmenni . Valami bug lenne a játékban?
koosadam
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114470172

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

abban h az elsõ fõenlenségnél nem tok tovább menni mert a amikor rámegyek megcsinálom a speed-et de , utána ledob..... segítsetek ha tudtok léci!!!!!
mert akkor segíthetnétek
esetleg va vki aki two thrones-ozik?
hi
Broafka
komolyan mingyá megnézem hogy hol van ez az ajtó!
nekem kinyílt egy ajtó
neked is csak annyit: szisztematikusan keresd meg az ajtót!

Sziasztok!
Tudja valaki hogz kell tovább menni a Scorpion Sword megszerzése után?
Nekem nem nyílt ki semmijen ajtó, pedig állítólag k kellett volna...
koosadam
Sztem nincs hozzá max. egy magyarosítás...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Dietrich
Hi All!
Ezt a játékot (is) mellékelték a leadtek vga-hoz amit vettem.
Kérdésem csak annyi, hogy az alapjátékon kívûl kell még patchet is felrakni ha van hozzá?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Broafka
bocsi, keverem néha a kardokat 😊
amúgy csak simán ölj meg mindenkit és akkor kinyílik egy ajtó
ha nagyon nem találod, akkor nincs jobb ötletem: szisztematikusan keresd meg az ajtót...

sziasztok bocs broafka de én egy kicsit se tudok angolul ebbõl az derül ki hogy nem értem a kis videókban mirõl beszélnek és én ott akadtam el ahol felveszem a scorion sword-ot és onnan az alsó szintrõl nem jutok tovább se egy kapcsoló se egy kapaszkodó ott is próbáltam ahonnan az ellenség jött de ott sem tudtam fel ugrani a felsõ szintre az erkélyszerû részre
armageddon666
klikkelni is kell? (nekem mindig automatice megcsinálta) igazad van... miért nem lehet megnézni animációkat amikor az a játék egyik legjobb része?

@

koosadam
Huhú Broafka ideges 😊) Amúgy igaza van nem kéne átnyomni semmilyen videót. Én pl. nem tudok angolul de a videókból ráismertem 1-2 helyre ahova el kellett jutni.

Broafka
ti nem figyeltek a bejátszásokra, amiket ugye végignyomni se lehet?
Kaileena mondta hogy a központi teremben, ahol felmásztál az erkélyre (3 oszlopon átugrálva) van egy teknõspáncél alakú bigyó odamész, klikk, és voálá!

sziasztok én ott akadtam el hogy egy nagy teremben megszereztem a scorpion sword-ot és nem tudok onnan tovább menni aki jött azt legyõztem de nincs merre menni
Broafka
sztem nem teljesen erre gondolt, bár lehet, mert ha erre gondolt akkor jah... 😊
sztem arra gondolt hogy 2 fõkardot egyszerre (lásd borítón)

kardod

Igen igaz lehet 2 kerdod egyszerrre!
A legyõzött ellenfelek fegyverét felveheted a "C"-vel!

Sziasztok! Én is elakadtam, mégpedig a nagy bunyó után Kaileenával.A végigjátszás szerint a parton sétálva megtalálja Dahaka a herceget és menekülni kell elõle, de az én hercegem akárhogy sétál, nem találja õt semmilyen ellenség! Nem vagyok benne biztos, hogy az írott játékom hibája, vagy én vagyok ilyen béna.<#help>
SHADOWEYES7
Sziasztok!
Igaz hogy két kardal a kézben lehet hadonászni a, prince of persia warrior withinben???<#help><#conf><#nemtudom>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SNAKE01
persze,mondjad...

sziasztok tud valaki segíteni nekem a pop 2-be elakadtam benne

SNAKE01
császtok!nekikezdtem másodszorra és már ott járok hogy kinyitottam a fõ ajtót szal voltam a toronyba meg a kertbe.most kell megölnöm kaileena-t.és ha kell valakinek segítség aki most jáccik vele elõször szivesen segítek mivel most megtudom nézni hogy hol akadt el...

Broafka
kép fölé?

Kösz BROAFKA ha te most nemirod a kép fölé 1 évig bénáztam volna.

Broafka
akinek a fejébe kell szúrni a kardot?

ezt most úgy mondod mintha az elõtt nem is találkoztál volna ilyen nagy óriással (aka Brute)

Nekem kettõ kivan nyitva most 1 templomba vagyok ahol fogaskerekek között kell ugrálni.Tudod elõtte lekell gyõzni azt az oriást aminek a fejébe kell szurni a kardot.

armageddon666
hányadik zár nyilt ki? 2 van! + 1 élettöltõ amit javaslok hogy vegyél fel! szükséged lehet rá.

@

Broafka
bemenni az ajtón?

nem tom mirõl beszélsz basszus, mutass képet, vagy nem tom, adj pontosabb leírást...

namaz azon már tulvagyok utána ami van mikor kinyilt a zár a homokóránál ott mitkell csinálni.

Broafka
visszamész a nagyterembe, ahol felmásztál az erkélyre és ott bedugod a kardot abba a kis teknõsbéka alakú vacakba... kijön egy forgató... azt onnan már fogod tudni (remélhetõleg)

császtok elakattam amikor az idõ császárnõje átad 1 kardot van 1 pici bemutató a homokóráról mitkell csinálni.

én a kertben vagyok de nemtom mitkell csinálná de akkor vagyok elakadva mikor levan romolva az egész és szakadékok vannak könyörgök segitsetek.

külgyetek mentéseket a persia2@citromail-re ez az imélcimem.

a c-vel

csákány leszettem a Dahaka Team-ról mentéseket irta hogy mejik mappába kell belerakni beleraktam de nemvolt ott a játék menüjében a load savé-benkönyörgök segitsetek.

koosadam
szia! bemész a fejlécen (az a kék itt az üzenetírás felett) a fórumba. ott van a bal felsõ sariokban egy olyan, hogy saját galéria. arra katt. Ott lesz egy olyan, hogy képfeltöltés arra katt. Csinálsz egy albumot és oda már felmenthetsz képet 😉

Sziasztok!
Segítsetek!
Hogy kell képet feltenni?
Most láttam elõször Dahakát, de a végigjátszásban az van írva "Másszunk fel a nagy kõre. az oszlp és a fal segítségével jussunk fel, az oszlp elsõ kapaszkodójáig." Az hol van?
Köszi: Erika
Looooser
ezekwet mind tudtuk vagy már írtuk.... de azért köszi 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék