10262
-
doki11 #7182 help ! elinditom és kéri a play lemezt pedig beraktam !crackeltem! na most mi van?
-
#7181 és megvan melyik az a vidi amelyikben azt írják hogy urald ellenfeleid stb stb.. extra features utolsó sor balról a második videó... asszem azt alapból meglehet nézni... -
#7180 pont kedvem támadt játszani :D 1. plussz élet után egy ből a 4 ediket maj a 2 odikat :D szerinted jól tolom? :D:D:D:D -
#7179 én is úgyszoktam -
#7178 jha tom -
#7177 elveszi a fegverét sőt ha jól tolja még a fejét is levágja és akkor nem érdekli hogy mennyi a hp-je azu ellennek... -
#7176 nézdd emg a kombó listet, asszem kétféle módon lehet ellopni a fegyverüket, egyik az amikor lenyomodot az E+C (nagyon gyorsan a C-ét), ezt csak akkor amikor még nem sárga, tehát ez egy fajta fojtogatás, na és ha már sárga az ellenfél elég csak annyit, hogy E+C
Van egy másik, ez a SPACE+C+C, ezt is csak akkor használdd, amikor már az ellenség kellőképpen lesérült, mert hiába szúrja hasban nem tudja elvenni a fegyverét -
#7175 amúgy hogy lehet ellopni az ellenség fegyverét
én eddig csak annnyit tudtam hogy ha meghalnak ott lesz a fegyverünk a holtestüknél melyik gomb az vagy mi? -
#7174 és most ahogy megnéztem a THEATRICAL TRAILER-jét a ww-nek rájöttem hogy emiatt a bemutató miatt szerettem bele a játékba...
és az extra features ben van egy vidi ami a free from fightin systemet taglalja na bban van az alább írt szöveg :) -
#7173 általában grabbolom őket ellopom a fegyverüket és saját fegyverükkel ölöm meg őket vagy nem is tudom hogy melyik pop-és vidi volt az amelyik ilyet mondot hogy urald az ellenfeleid legyen fegyvered a világ stb... na én azokat használom ki :D:D:D -
#7172 ez kevés -
#7171 Ügyesen gyorsan frappánsan... asszem ennyi :D és a többiek? -
#7170 na, mondok egy témát, hogyan szoktatok harcolni a ww-ben, pl, sima katonák ellen, bossok, meg még mit tudomén:D -
#7169 de akkor mondjatok vmi témát... vagy kérdezzen vki vmit.... -
#7168 jah lehhet.. kicsit perverzek vagytk mefg elfajzottak na jó én beszélek??? -
#7167 nagyon LOL -
#7166 lehet hogy álom volt de hát a kardja el lett lopva meg a tőr is :D szal ez sztem olyan álom volt hogy hercegünk bevágta felyét aztán ott képzelődve történt meg XD (viccc) na jolvan sztem hanyagoljuk ezt a témát :D ez is PoP meg WW de azért ;) -
#7165 a T2T 7 héttel a ww után van... igen rajta van az a piros de csak mint díszítő elem, azon felül teljesen más felszerelés. új mágnes öv stb. a herceg hányszor vissza tekerhette orgazmus közben XD.. és constan tin jól mondja már a w-végén is jó képet vág amikor Kaileena hát... tudjátok.. én is szeretném a egy olyan maca... -
#7164 nekem már ebből elegem van:D, és constantin, asszem a t2t a warrior within után két héttel kezdődik és nem hiszem, hogy odáig:D, én maradok a saját véleményemnél, és a sotos kekszhez anniyt fűznék hozzá, hogy az egy álom volt, nem megtörtént esemény, és aramageddon menjiben különböznek a ww-s és a t2t-és ruhájuk, mert asszem a hercegen még mindig rajta van az a piros izé a derekán. csirke küldöm a mentést. -
#7163 Te jól vagy?Van fantáziád?Biztos hogy volt kefélés.Hajóban egymásnak esnek azt Babilonig dugnak.Nézd meg a Prince kielégült felyét a játék elején azt gondolkodj. -
#7162 jah mi történt utána? hisz TTT már ugy kezdődik hogy más ruhályuk van XD -
#7161 szoli lécca a mentést küld el
[email protected]
a vízkardosat! -
#7160 jajj már kölök használd a fantáziád... szerinted utána mitörtént????
mellesleg ha mindent ugyanúgy csinálsz akkor eljutsz oda... -
#7159 de nekem amikor a legvégén visszamentem a kertbe, akkor levolt zárva az ajtó, és a kekszhez annyi tennék hozzá, hogy rajtuk volt a ruha, és sztem ha rajtuk van akkor teljesen lehetetlen a keksz -
#7158 csak az a lényeg hogy jó időben jó helyen legyen és bejárható az egész map akár hányszor... -
#7157 és bocs nem tudtam csak írtad hogy meg van a mentés aztán azt hittem hogy vki küldött...
-
#7156 miért ne? az oltar of bloodhoz is vissza juthat (ahol meghal shadee) csak elhúzza az oltárt és megvan... akerthez is bármikor.... -
#7155 látstzik hogy szüz vagy mert nem tood (nem szivatásból) hogy ha olyan szevedélyes csókok és ölelgetések után egy párocska szeretkezni szokot mellesleg amikor Kaileena letérdelt amikor a Herceg először megcsókolja a vidiben biztos nem azért hajol le hogy a herceg cipőfűzőjét bekösse... ;) -
#7154 és sopi, szinte az összeshez visszatudsz menni. kivéve a végén a kertben az elsőhöz, meg ahol shahdeet megölted, ehhez a kettőhöz nem tudsz, meg ami a börtönben van. de ha ezt a hármat megszerezted, akkor elkell menni a mechanikus toronyba ahol aktiválni kellett, és kertbe is ahol megint aktiváltál, a központi termebe, a southern passagebe, van a fortress entrance-ben egy kis rács, megmég visszatudsz menni a könyvtárba -
#7153 nem kaptam mentést elmentem az egyik haveromhoz és ott megcsináltam a griffes dolgot, ő meg szépen kiírta nekem a mentést és ott hon jáccottam tovább. amúgy nem félek kimondani azt szót csak elég furcsa egy fórumon, de figyelj, ott tuti nem volt keksz, mert a hercegen és kaileenán rajta volt a ruhájuk, meg aztán az is fura, hogy kaileena hátulról:D ott csak szimplán ölelgették meg csókolgatták egymást
És a fejlesztőkenk annyia a szernecséjük, hogy a vízkardos végét választották eredeti végnek, mert ha nem az lett volna, akkor biztos, hogy elégettem volna a lemezt, meg töröltem voln a gépről -
#7152 igen de ahogy megnézed nem kap senki semmilyen mentést
asszem max szoli kapot egyet neki de neki kékhalála volt szal csit -
#7151 nem azért deahogy megnézem ezeket a hozzászolásokat nem én vagyok az egyedüli aki mentést kér...akkor itt elég sok "csalo" van nemde? -
#7150 akkor moss szemet... -
#7149 ok nem láttam :) -
#7148 -
#7147 #7120 számú hsz-emet olvasd mán vissza!!!!!! -
#7146 na kapok mentést? vagy mondjátok azt hogy : nem. akkor legalább megnyugszok. :) -
#7145 mit? Hogy bazdmeg?
nem azt!
Bazdmeg kártmen!
Nekem nebazdmegolj bazdmeg! <--- South Park 4 ever (ja és Kaileena;)) -
#7144 szolikám csak nem félsz kimondani azt a bizonyos sz-betűs szót??? -
#7143 sopi én reagáltam :)