10262
  • szoli91
    tök mindegy, egyre megy, mivel már nem e világban van
  • Looooser
    és beépül az idősíkokba
  • Looooser
    De Kaileena nem hal meg a T2T-ben hanem magasabb létsíkra lép...
  • szoli91
    az jó, nekem meg megvan
  • Csirke 013
    onnan idéztem volna az a szám nincs meg csak egyszer olvastam haveroméknál azért volt ilyen simerős:)
  • szoli91
    kaileena sorsa az, hogy a herceg eljön a szigetre és megöli. Látta a jövőben a saját halálát és azt, hgy a herceg végez vele, szal félt és ezért akarta mindenáron megölnio princet. Attól függetlenül kaileena nem utálja, csak hát muszály neki megtenni de a végén mindkettőjüknek jó lesz kivéve a two thronest
  • Looooser
    neki az a sorsa hogy meghaljon, agy magasabb létsíkra lépjen... persze minden féleképpen a herceg sorsához fűződik a halála, vagy létsík lépése...
    ...
  • ffxi
    Mindenki csak a prince sorsáról beszél. Na és amikor kájléna is vmit motyogott az ő sorsáról, az mi?
  • szoli91
    csirke tökéletes idézet a PC GURU 2004/12-es számából
    Jól mondod, a herceg azért megy vissza a múltba, hogy megakadályozza az időhomok elkészülését, mert ez a halálához fűződik, és ha nincs homok nincs halál. De lehet hogy van, ha rosszul csinál meg egy bonyolult mozdulatsort egy kalangya során
  • armageddon666
    nah szoli. ebben van valami!
    "ahogy utazott vissza a herceg szépen lassan átalakult az idő a herceg WW beli kalandjának köszönhetően. igy belső békét is nyert valamelyest. az üldözések miatt létrejött aggresszivabb énje elhomályosult, majd eltűnt. ám mikor visszaért babilonba egy új még sötétebb én keletkezett benne a homok hatalmától...."
    :D
  • janickgers89
    Látom nagyon elkalandoztatok! Ja én az öldöklést szeretem, minden komót tudok fejből! :D De a játékmenetet is birom!
  • Looooser
    jh kb és ez által se ww se ttt sincs
  • Csirke 013
    bocs de a meg érkezne helyett elkészülnét akartam írni ezer sorry
  • Csirke 013
    Most ebben a wwben a herceg azért ment el az IDő szigetére hogy elpúsztitsa a SANDS OF TIMEot mielőtt megérkezne??
    Szal ha nincs időhomok nincs első rész ha nincs első rész akkor nincs Dahaka Para
    ha pedig nincs dahaka para akkor újélete kezdhet elefánt pásztorként?:)
    ha pedig nincs első rész az szívás az ubisoftnak mert vissza kell adni az összes pénzt ha pedig nincs pénz ubsoft se lesz:D
    Valahogy így?:D
  • Looooser
    és aztis hogy amikor elindultak vissza felé kb kéthete a szigetről a vezirnek mutiz képeket a tőr...
  • Looooser
    hát szoli mond valamit... Persze ezt mondja akkor is a vezier amielött megölné kaileenat és ott mászol fel a trón felé... szaval jól vetted le a szöveget... de akkor is kell a ww fíling a ttt-be... és csirke tudjuk hogy a ww topickja de ez a téma hozzá kapcsolódik a ww-hez...
  • szoli91
    Elviekben, amikor a Herceg elhozta Kaileenát a szigetről, akkor az eslőr és második rész nem történik meg. Nem találnak homokot a szigeten csak egy üres homokórát és az időtőrét. a vizír nem tanácsolja a herceg apjánalk hogy támadja meg a maharadzsa palotáját, mert nincs homok, mert ő azt a saját önző céljaniak akrta felhasználni. Mivel a herceg nem nyitotta ki a homokórát, nem pörgetti vissza az időt és így nem lesz dahaka, ha nincs dahaka nem megy el az idő szigetére. És ez olyan, mintha a SOT bli herceggel mennél a two thronesban, nem pedig a ww belivel. szerintem eézrt is váltották a szinkronhangot sotosra
  • szoli91
    Én ugyanúgy írtanám az ellent, mert a harcot szerintem nem lehet megunni benne. nem ilyen scriptelt a zegész hanem állandóan változik a harc folyamata, mindig az alapszitutól függ hogy mit csinálok. meghát azért is jó, mert a harcban is kell ész, nem mindegy hogy melyik kombót nyomod be
  • Csirke 013
    nem akarok közbe szolni de Ez a Prince of persia WARRIOR WITHIN TOPICJA!!!!
    amúgy ti ha újra kezditek a játékot vagy csak simán jáccottok vele akkor hogy írtjátok az ellent??
    Én csak mostanába kezdtem el igazándiból combozni
  • koschwarz
    bár a TTT-ben a herceg egy kicsit visszatért a SOT-béli énjéhez, azért hiányoltam a TTT-ből a WW-beli hörgéseit, meg kiáltásait harc közben.
  • janickgers89
    Jah! Jól le lehet vezeni a napi szart a sötöté herceg burtalitásával!
  • szoli91
    mi a LoL?
  • Looooser
    LoL
  • szoli91
    szerintem a TTT-ben a herceg brutalitása a sötét hercegben nyílvánul meg, az is kegyetlen amikor egy ellenség háta mögé lopózol és a láncoddal jól megfojtod, vagy egy láncról lecsüngve, szerintem az nagyon zsír és kegyetlen. Én már értem mért komálom ennyire a sötét herceget:D Jó erős és kegyetlen, harcban szinte legyőzhetetlen. Én speciel mindig örültem amikor átváltoztam.
  • Looooser
    nem az SK az csak azért jó a TTT-ben mert ott a "sötét fele" tör elő gyilkoláskor mert a ww-végén azt reméli hogy béke szeretet pifszh , de nem
    az álma össze omlik csaját túszba tolják azt agreszivity szenzor feltol hájgerra és sunyin végig mészárolja Babilont mellesleg a nagy térről... ez a legrövidebb rész és kevés a szabadság a gémben amit hiányolok a ww-hez viszonyítva... szal a sorrend:
    SoT = WW: játék élmény 100 hang 100 grafika 100 irányíthatóság 100 szabadság 100
    TTT: játék élmény 100 grafika 99 hang 95 irányíthatóság 110 szabadság 50
  • janickgers89
    Jah! Egyetértek! Babilon eléggé nagy szabadságérzetet nyujt! De a herceg brutalitását hagyhatták volna egy kicsit nagyobbra is! Milyen élvezet volt a WW-ben folytogatni az ellenfelet majd egy könnyed mozdulattal kettévágni... :)
  • szoli91
    Én imádom a sötét hangulatot, mert valahogy az illik inkább hozzám, de a TTT hangulata, szerintem úgy jobb. nekem akkora feeling babilon utcáin járkálni, mintha maximális szabadságom lenne. Nálam a ww meg a ttt egy szinten vannak.
    Sorrend a következő:

TTT 10/10 tökéletes
    WW 10/10 tökéletes
    SOT 10/9 a harc nem valami jó, meg az ellenség MI-je sem a megfelelő
  • ffxi
    Nem nincs igazad, mert ez a siker titka: a VÁLTOZATOSSÁG. Mai világban már nem lehet ugyanazon ponton maradni, mindig változtatni kell. És legtöbbnél bevállik, persze nem mintha védem TTT, mert én is WW-t bírom jobban.
  • Looooser
    Hát igen hangulatot kellet volna tartani meg a herceg bruál verzióját és akkor megértettem volna hogy előtör a gonosz én... Hülye nyávgós diszkós pöcsök...(csak azokra vonatkozik akinek nem teccik a ww-feelingje!!!!!!!!!!!!!!!!)
  • janickgers89
    Énm,ár 4szer végigúrtam a 3. részt! nagyon jó de a WW-nek jobban tetszett a hangulata! De a 3. is jóvolt, bár 4 végigjátszás után egy kicsit uni! :D
  • ffxi
    Harcrendszer lenne olyan a TTT-ben akkor az a legjobb. De így a WW viszi nálam a pálmát.
  • Looooser
    a ww-nél nincs jobb!!! jobban komálom... de ha a ttt-t a kb verzióval adták volna ki lehet hogy az most jobban teccene...
  • szoli91
    én jáccok most a harmadik résszel, és szerintem jobb mint a ww
  • janickgers89
    Énis birom! Tök jó karakter, jól kivan találva! Jácccottatok a 3.résszel?
  • Csirke 013
    Én Nvidias vok
    csak szólok,amúgy most minden játékban van bug ezektől eltekintve naon bírom a princet
  • janickgers89
    Jah! lehe hogy az ATI az nem annyira támogatott mint az NVidia! Lehetséges hogy ezmiatt több bug van benne...
  • Looooser
    a kedvenc bugon az amikor fellépsz egy pallóra és nem előre meggy hanem bevágy egy Májkül Dzsekszon feelinget és helyben jár :D meg az amikor csapok az ellenre az is csaprám és egybe olvadnak a testek az naon laza...
  • ffxi
    Akkor itt a legtöbbjunknek ATI van, igaz. Mert Nvidia-val nincs ennyi bug. Tapasztalatból beszélek, mert most váltottam ATI-ra és búgok léptek fel, amelyik Nvidia-val nincs.
  • szoli91
    nekem ez az első bugom: egyszer annyi ideig jáccottam a játékkal, hogy amikor a könyvtárban voltam a herceggel átudtam sétálni egy könyvpolcon
  • Csirke 013
    én azt a bugot bírom hogy van egy csomó olyan hely ahol a falban megkapaszkodik pedig nincs is kapaszkodó,meg az olyanokat ahol a levegőn tud futni
    amikor a sandwhraithal vagy a könyvtárban ,amikor jönn edahaka még előtt menj a legmagasabb szintr a kapaszkodón és nyomj 1 spacet és ott lóg a falon:D
    meg amikor a sandwraithal a brute bebaszna téged arra a kishely izére
    az előtt ahonnan jöttél ott van melleted egy kis kiálló szikla azon fel tud futni:D