10262
-
Caleb OoOff #7422 hé! küldjétek már el azt a mentést ahol a víz kard már a princnél van
erre a címre: [email protected]
KÖSZ! -
#7421 hát a videókat teljesen átcsináltam szal a wwben vannak a ttt videói
meg vmit elbasztam a rendes prince nekem most a ttts Prince
a SandWraith meg a darkPrince
a dark princnél nem lehet használnmi a láncot...
Nincsen speedkill:( -
#7420 na ez engem is érdekel mesélj csak.... -
#7419 jah, meg hogy miket, és mi lett a végeredmény :) -
#7418 írdd le milyen please!!!!!!!!!!!!!! -
#7417 :D
úgy jáccok most a wwvel hogy a tttből pár filet átmásoltam a ww mappájába nekem így naon teciik:D -
#7416 Viszont azt a freefromfighting systemes vidiket megkéne csinuzni... -
#7415 uhhh... TIK te se vagy egyszerű játékos... -
#7414 ez komoly? nem is tudtam, hogy dahakánál lehet védekezni :D -
#7413 igen lehet... tood jobb egér gomb mivel a vízkard vannállad automatikusan hárít mint ha rendes ellen harcolnán és mivel a dahaka nem szereti a vizet elviszi a csápját.. -
#7412 lehet védekezni :O ? -
#7411 Hard on nekem elég volt egy lassítás és megöltem... amíg nem löki le addig naon sok végekezést javaslaok... -
#7410 használdd a ravages of time-ot vagy lassíts, szedegesd fel a homokgömböket ha kevés van. majd lesz olyan, hogy kaileena lefogja dahakát lökni szélra és ott fog kapaszkodni, na itt nyomj be egy csomó RoT-ot, és ha ügye vagy akkor az előtt fog meghalni, mielőtt felugrana. ravages of time : HOLD RIGHT CLICK + TAP R -
#7409 Víkard nélkül nem harcolhatnék vele, Jobb tanács kéne.
-
#7408 SPOILER
vízkarddal, ügyesen -
#7407 HELP! Hogy kell kinyírni Dahakát?
-
#7406 viszont hátránya is van a heg ott marad, mivel a kozmetikai is ugyan olan tetkó szaval úgyanúgy bele "vésik" a bőrbe szóval lesz hege(mónia)
Bocs a beszólásért -
#7405 najó nyaljatok be csonting... :D
én is azon gondolkozom amin te Broafka.. csak eztet tenni fel... -
#7404 De fasza tetkó
[vicces kedvében van] -
#7403 Itt vok az alternatív befejezéssnél és nemtom kinyírni Kájlénát
-
#7402 he Loooser, jó a tetkód :P:P:P
amúgy meg HENNNAAAA
de azért jó a tetkód :PP
én amúgy valami sárkány féleséget akarok majd később, amikor kicsit idősebb leszek, egy olyan kozmetikai tetoválással, ami annyit jelent hogy 5 éven belül lekopik, és 5 év alatt simán megunod :)
szal szerintem az zsír -
#7401 DE EZ NEM TETKÓ SZOLI AZ ISTENIT!!! EZ CSAK AEGY HENNA!!!!!
millka sorry a kiabálásért -
#7400 gondoltam hogy a herceg karján van ez a tetkó Nem vagyok hülye -
#7399 és tök büszke vok
-
#7398 igen ez az én karom és nem tethó hanem ugyan az mint a hercegé csak barnával és nem feketével azaz henna -
#7397 ez a te karod? zsír a tetkód -
#7396 ja igen :D volt szombaton Fóti napok... voltak hennások :D:D:D:D itt az eredmén (1024/768)
-
#7395 LOL, jó nem tudtam márt rájuk írni, akkor azt mondom hogy LOLszámok -
#7394 nem hüleségek... én szeretem azokat is ... -
#7393 jó tudom, én még a jouneyt sem sorolnám oda,de 90% hard rock, igaz vannak benne ilyen hülyeségek, mint a journey:D -
#7392 Hát nem toom én a Voodoo-t és Spiralt nem sorolnám ezekhez a kategótiákhoz.. -
#7391 aha, biztos szerintem a godsmack nagyon jó, nem tom honnan veszitek, hogy lightos, mert szinte mindenhol a hard rock kategóriába van sorolva (valahol meg metal meg heavy metal:D ami sztem nem az) szerintem akkor ti nagyon heavy metalt hallgattok -
#7390 de a maxikat is nézd...
mellesleg asszem a DT oldalán és a Zanzharán is fennt van szöveg nélkül az I Stand Alone és a Straight Out Of Line is... Mellesleg a Klippje is kurva jó az I stand Alone-nak mármint az eredeti a skorpió királyos nézzétek megg szerintem pont össze illik a PoP-világgal ott is szabják stbk... szal lol :D
-
#7389 a godsmack- faceless albumán megtalálod, én Ingyen letölthető legális letöltést nem tok csak pénzért -
#7388 nem 8 album van, hanem 5, ha a changest beleszmáljuk, mert az válogatás lemez (DVD):
Volt eredetileg az All Wound Up ebből lett a Godsmack album: tehát 2
Awake -II-
Faceless -II-
The Other Side -II-
IV -II-
+ Changes (válogatás, szal ez nem olyan album)
Akkor az all wound up és godsmack ugyanaz tehát 6
album -
#7387 Nem, nem! Tévedtem, azt a számot, amlyeikben ének is van és meglehet nézni a videók között. Tök vagyányan van össze vágva az a videó és ment a szám. Olyan Metallica-s volt. Na, az kell nekem.
-
Dzsiti999 #7386 Az I Stand Alone és a dahakafutás zene ugyanaz. Nekem csak a szöveges van meg. Ugye a dahakafutásban szöveg nélkül megy... Mindegy.
Áj Sztend Ölón -
#7385 Godsmack szövegek innen megnézheted kb hány album van ,de segítek 8... igen nekem is kicsit gyengus a sok Bullet For My valentine, korn és Aiden után... És az All Wound Up egy válogatás lemez... BitComet még a nem túl törvényes megoldás...
----
És szoli most még én sem took segíteni, mert az én oldalam is csak készülőben van...
-
#7384 vagy az i stand alone-ra gondolsz? azt asszem torrenttel letod szedni, de a dahakateamen az száz hogy fent van -
#7383 vagy a dahakteamről vagy innen. rámész a letöltésekre-->zene-->ráklikkelsz a ww-re és ott válogathatsz