Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
"ne nekem magyarázz hanem maroknak. én már 1000+1 éve végigvittem"
Most ezt nem értem<#confused>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

armageddon666
igazad van 😄😄😄 milyen szotárad van loooser????? XD

@

Black Hawk
#6735 má bocs

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

koosadam
Hát sztem a The Mask of the Wraith az nagyon nem tündérmaszk de mind1, mert a Wraith alapból szellemet jelent <#vigyor2> És egy kicsit értelmesebb, hogy a szellemmaszktól lesz homoxellem és nem a tündérmaszktól jótündér azért ezt ne keverjük <#idiota>

Ui.: Nem angolos vagyok de nekem is van szótáram <#eplus2>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Looooser
Dá! ott jár. Most indul meg keresni a Tündér Maszkját (és nem szellemmaszkot ahogy koosadam írta 😄 mire jó egy szótár....)
Na jó nem sértelek meg mert nem biztos hogy angolos vagy....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ronihun
A Sírkamránál jársz nem?

...

Looooser
De többet nem mondok mert banolni fognak!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Lol én végom merre jár... 3 üldözés van ott.
Just Be Coool srác lazán csináld ne idegbõl! és menni fog felmászol ás utána: SZÍVSZ!!!!!!!!!!!!!! Diklol

koosadam
Inkább te küldj egy képet a helyrõl ,mert az nem izgalmas, ha mentésekbõl élsz és ha lesz még ilyen rész? Mindig küldünk egy mentést? Találd fel magad és adj egy képet elmagyarázom.

Csirke 013
de akkor is lécca küldjeek egy mentést
mert van egy hely az üldözésben aholnemtudok át menni <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

In Flames and Star Wars forever!

koosadam
Már nincs messze kb 70% körül járhatsz. Most szépen visszamész (az üldözés részek sztem nem vészesek) és felveszed a szellemmaszkot. Kiderítesz 1-2 dolgot és legyõzöd a fõellenséget (nem akarom lelõni a poént) ennyi.

Csirke 013
mondjátok már meg hol járok!
Elíndítottam az órát vagy mit ,vissza kellet menni ahhoz a nagy kapuhoz amikor bementem rajta ott volt a piros ruhás csaj ,verekedtünk megoltem ,utána jött egy hosszú video,pofázott vmit a herseg,töltött a játék azon a helyen voltam ahol a játék kezdetén a vár körül oszt utána üldözött dahaka!
messze van még a vége?
nem tudtok egyy mentést küldeni a dahakás üldözés után?
MSN:[email protected]

Broafka
ha folyamatosan gurulsz akkor nem vesztesz életet a grifftõl, amúgy meg még ha veszítek is, inkább veszítsek életet mint az ilyen unalmas megoldásokat válasszam

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

koosadam
Esélyt kapsz az életvesztés nélküli megölésre persze csak jelképesen, mert Sandwraithként életvesztés nélkül menni...háááát XD

Broafka
én is így csináltam, mármint én is gurultam nem csimpaszkodtam!
abban mi a jó hogy ott unatkozol, azt semmi látványos szarság? :-/

koosadam
Jah és amúgy Kaileenah hardon ment vagy normalon vagy easyn? Egyikkel sem ciki viszont Kaileena legendásan kemény hard fokozaton úgy nincs is értelme nekiállni 😊
Amúgy én nem vok angolos tehát a www.dahakateam.uw.hu -n megtalálsz egy magyar nyelvû fordítást 😉

koosadam
Griff videó Itt a pacák egy kicsit hülye, mert mikor letámad a madár felülrõl akkor gurulgat. A könyebb megoldás, ha kimész a szélére és ott csimpaszkodsz végig 😉

koosadam
Arról szólt, hogy Kaileenát gyõzködi a Herceg, hogy nem kéne harcolniuk mert már egyszer megölte õt és meg tudják változtatni a végzetük. Nah ezt Kaileena nem hiszi el és indul a csetepaté. A végén Kaileena beismeri, hogy a Herceg képes megváltoztatni a végzetét. Ekkor megjelenik Dahaka és felfalja Kaileenát mivel most nem a Herceg van rossz Idõsíkban. Az amulettet elveszi tõle és aki jól végezte dolgát megsemmisül. A Herceg meg" I have...changed my fate." És megy vissza Babilonba csaj nélkül de csak lángokat lát....
Ez a befejezés attól rossz, hogy a Herceg elveszíti a "szerelmét" és az amulettet közben meg játszódik a T2T, de Kaileena nélkül 😛 tehát: KAMPEC BYE BYE HERCEG!!!!!!

ffxi
Most nyírtam ki k és 1 mukkot sem értettem az egész párbeszédbõl és azután se ahogy magába beszélt a Herceg. Lmagyarázná vki pls!!!??? THX!!

Amúgy ez a rossz befejezés, mert csak 3 életnövelõt találtam. Mitõl rossz ez a bejezés? Herceg életben maradt. Majd most másodszorra át kutatom minden sarkot és megnézem a jó befejezést.

Fákjúal!

koosadam
mondja ezt csirke 013 XD

Csirke 013
a griff tünt el ?
biztos madárinfluenza<#nevetes1><#nevetes1><#idiota>

Sheke
bazeeg a herceg lázas 😄

Le Parkour

koosadam
+ tudod egyátalán ütni vagy csak õ téged? 😄 Bocsi de még mindig fexem a padlón a röhögéstõl 😄D EZ NAGYON MORBID EZ NEKEM IS KELL! 😄D

koosadam
LÁL<#buck><#nevetes2><#guluszem1><#vigyor5>

Broafka
nem neked mondtam, de a te képeden volt adott 😊

Black Hawk
ne nekem magyarázz hanem maroknak. én már 1000+1 éve végigvittem.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
lol
szívás 😛
mondjuk, látod a szemeit, szóval meglehet csinálni
ha a szemek felemelkednek akkor gurulni kell folyamatosan és akkor nem csap el, ha meg leszállnak akkor homok erõvel kell robbantgatni
hát jah, bug, de meglkehet csinálni...

Black Hawk

ez küldte és ez bizony bug

Broafka
igen, benyomtam, de nem történik semmi :-/

koosadam
X-et sry 😊

koosadam
Indítasz egy tök új gamet és ott állsz Farah szobájának balkonján. NEM MOZDULSZ! Ekkor lenyomod a V-t és lenyomva tartood míg beütöd a betûket

Broafka
nekem ez nem mûködik, csinálnál egy print screent hogy hova kell állni, mert én már mindenhová álltam, beálltam a függöny mögé, de akkor vagy belekardozott az indítóba miközben nyomtam a kódot, vagy nem történt semmi :-/

és hogy õ látta
aha és a haver azt monta bugos mert ott 1 grif van vagy mi
ffxi
Hol? Aréna szerû helyiség?

Fákjúal!

a szörnynek
csak a piros szeme látciik ha az a szeme
jah és a Sands Wraithel vook
hello azt szeretném kérdezni hogy van 1 nagy hely ahova le meek és ott van 1 láthatatlan szörny azt muszáj megölni vagy nem kell ha nem akkor mit kell csinálni?
koosadam
Semmit😊
Ezt a pályát nem lehet megnyerni. Ez egy tét nélküli rész, egy egyszerû poén a készítõktõl 😊

Looooser
De nem took onnan el jutni sehova csak megkapom a kardot meg bejutok a terembe a sok pia közé..... ott mit kell csinálni?

koosadam
Elpirultam, ne ennyire <#awink><#buck>

szoli91
De lettám egy csomó játékbeli screenshotot, amiben minden helyszínen eagle sworddal ment. Ezt nem lehet valahoigy megcsinálni?

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser
És hogy lehet tovább jutni mert két zsák utcát találtam meg megtaláltam a kardot és az ajtót de nem történt semmi

Looooser
Many THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship>

Akkor valaki elküldeni az exe-jét, hogy hátha azzal van bajom?! [email protected] elõre is THX!!
koosadam
Amikor új játékot kezdesz Farah szobájának balkonján be kell futni a függöny mögé. A kód beírásához nem menj még be, hanem nyomd le és tartsd nyomva az X-et és nyomd meg ilyen sorrendbe ezeket a gombokat: Space, bal egér gomb, E, C, E, Space, bal egér gomb és C! Ekkor kinyílik a Prince of Persia 1 (1979) pályája. A pályán el van rejtve egy kard és egy szoba, ahol a Készítõk fotója látható

Looooser
az jó 😊 mármint hogy megtalálod õket.....
És tudtommal csak a SoT-hoz van kód.... csak nem tudom miaz...

szoli91
És nem tud valaki egy olyan kódot amivel meglehet választani, hogy melyik fõkarddal mehetünk?

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

szoli91
tudom, hogy nem a kertben van elsõ életnövelõ. az elsõ ott van ahol shahdeet kinyírom, én azt mondtam, hogy a kertben lévõ elsõ életnövelõ, mert ott kettõ van. És amikor a megküzdöttem a császárnõvel 6ot találtam. és már a börtönben járok.