10262
-
#7462 Én ilyenekben benne vagyok csak az a gond hogy egy hónapja töröltem ezeket a vidiket mobilomból... :S szal majd csinizek új vidiket... addig majd rakok be pop utánzásos képeket... -
#7461 jha, azt szívesen vállalom, de inkőább majd később -
#7460 én nem piff puff dirr durros hercolós ,elugrós,pörgős,forgós,Chuck Norriszos jelenetre gondoltam
hanem pl.:egy szerencsétlen 2 lépéses falon futás vagyfalról elugrás vagy mittudom én
Jelentkezőket jutalomban részesítem -
#7459 szerintem te nem vízkarddal fogod hátba szúrni, hanem egy vízágyúval, hogy pontosítsunk és képzeldd el, hogy nem akarok mégegyszer gipszes végtagokkal mászkálni -
#7458 ennyire beszariak vagytok na??
majd ha jön dahaka oszt megöl visszapörgetem az időt oszt hátba szúrom a Watersworddal
na gyerünk van itt vki olyan aki nem Félős:D?
Nem hiszem hogy van rajtam kívül:D -
#7457 ha meg én csinálnék princes dolgokat asszem elszivna a Dahaka XD -
#7456 én nem csinálnék prince-es dolgokat, mert annak a vége biztos végtagcsinttörés lenne -
#7455 én már a rólam készült fényképeket is cenzurázom nemhogy hülyét csináljak magambol XD amugy összeszarnátok magatok a 170cm-emtől! (meg a 38,5 kilómtól :P) XDXDXD -
#7454 ez most nem tom hogy jön ide de én meg a haverom vagyunk a 2 legpopmániásabb kölök a világon ha ketten összekerülünk annak csak pop a vége
csináljunk egy játékot ezen a fórumon hogy aki még ennyire pop mániás rakjon fel a netre a képet vagy aká videót hogy (akarja) utánozni a Princet
ok?
elégbaromság de....:) -
blur55 #7453 jó volt a ww nagyon. de ebben a videóban olyan szövegek is elhangzottak, amik a játékban nem voltak benne... azért tudom, mert most toltam végig. már megint :)
honnan vannak azok a szövegek? -
#7452 sztem a TTT trailere a legjobb. a SoT- az benne van a WW-ben csak nem lehet külsőben megnézni. a WW pedig megvan. De nem tudjátok hogyan lehet leszedni őket, emrt regelni nem akarok -
#7451 Azt is megakartam kérdezni hogy a TTT Tt alatt milyen zene szol csak nem akartam 1más után 3 hszt irni :D -
#7450 ezek közül mindegyiket láttam, csak a WW-set nem, az se rossz, de a leg filmesebb az a Sands of Time!
a TTT is nagyon zsír, főleg az a zene ami alatta megy, megvan nekem is, kicsit szebb minőségben, mármint a videó, de az a zene az nagyon zsír! amikor megtámadják a hajóját -
#7449 ez egyébként benne van a WW videói között, nem? -
#7448 Prince of Persia: The Sands of Time Theatrical trailer
Prince of Persia: Warrior Within Theatrical trailer
Prince of Persia: The Two Thrones Theatrical trailer
Érdemes megnézni őket ;) -
#7447 PoP-SoT Theatrical trailer
Pls vki mondja meg milyen zene megy alatta! (CoD3 trailer alatt is ez meg. (letölthető CS2HU-ról)) -
#7446 szerintem a filmből nem lesz semmi, mert vagy 3 év rajta ülnek -
#7445 Mi azért reménykedünk... -
blur55 #7444 megint felraktam a ww-t, nem kellett volna mert kedden vizsgázom, és nem tanulok megint semmit sem...
egyébként sok videót lehet látni ezekről a falonfutásokról, esésekról, kiváncsi vagyok ha tényleg lesz pop film, raknak-e belőlük be párat, mert ugye ugy lenne "igazi" - bár nem fűzök a filmhez nagy reményeket -
#7443 Oksa értem -
#7442 hát ez már nem a tvben volt hanem a netről töltöttem le vmi videót és
ott az volt hogy egy falon futárban egy lépés az egy animáció rész -
#7441 hát ezt =| nem de ha végig gondolom van annyi... a különféle ugrálások falfutások csapások lépések gurolások a ww-ben a gondolm + a free from figting system és a ttt ben + az SK... -
#7440 Láttam én is :D -
#7439 Ki szokta küzölletek nézne a Discovery Channelt??
van egy olyan műsor hogy How it's Made?(Hogyan csinálják?)
ma a radiátor meg még pár tárgy és főfogásnak a videójátékok voltak benne
és a Prince OF persia The sands of time készitését mutatták!!!
amúgy tudtátok hogy a sotban a hercegnek összesen 520 különféle animációja van??
a wwben ez már 640re emelkedett
a tttben pedig 780!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7438 hát, jha. megnyugtatok mindenkit, hogy nem lehet kicserélni a kardokat a játékban. Ugyanis töröltem a teljes MAINS mappát (persze csináltam róla biztonsági másolatot), és akkor is ott volt a kard a hátán (sajnos) -
#7437 Nah! ok.. azt kihagytam... de nem pl.. Csak Víz meg Scopion Sword. Ez a 2 tud falat átzuzni. -
#7436 de meglehet, pl vízkard -
#7435 Csősztök !visszatértem azért nem írtam mert vettünk gitárt és egész nap azon zúzok,meg hát szal a ww is állat is egésznap ezt a 2 dolgot nyomom
Szal én úgy csináltam hogy először minden videót átmásoltam tttből a wwbe
de nem a video mappát ha nem eggyenként a fileket
és még volt egy fájl és annak az átmásolása tette lehetővé hogy mennyek a dark princel a wwben de sajna annak már nem tom a nevét tán a tttben pop3data a neve
Ui.:ne másoljátok át a audio(zene) fájlokat mert az nem jó a wwbe -
#7434 A lézerkard a legjobb!!! Scorpion Sworddel egyutt :D (mondjuk mással nem is lehet megszerezni...) bármivel csapok 1 utéstől meghal az ellenfél... -
#7433 meg még annyit, hogy a fénykard az egy sz...r Mert azzal életveszélyes a harc, ugyanis, amikor vágsz vele, akkor csökken az életed, főleg sand wraithszel a legéletveszélyesebb, szerintem a legjobb titkos fegyver raymen kesztyűje -
#7432 én egyszer próbáltam a főkardok fájlait felülírni de nem sikerült. letudod írni pontosan hogy kell? PLEASE!!!!!Mert én eagle sworddal akarok jáccani -
#7431 azt úgy tudja hogy ugyan azokat az adatokat átírja mindegyikbe... csak akkor nem lessz mega faltörő képessége... nézzük mi van még... a igen át írhtnád az összes másodlagos fegyvert a plazma kardra :D érdekesebb lenne a játék :)
-
#7430 ez is kihalófélben van? -
Caleb OoOff #7429 És hogy csináltad azt hogy kicserélted a Prince text-jét a Dark Princére?
Melyik fájlt írtad felül melyikkel?
-
#7428 Azokat sehogysem lehet már csomó mindenki próbálta megnézni őket... :/ -
#7427 Nem tudja valaki, hogy a WW videóit hogyan kell megnézni? mert binkplayerrel nem megy -
#7426 onnan tudnád, hogy kicserélted a herceget a sand wraith-t és dark prince-t. de azért leírhatnád hogy csinálod ;) -
#7425 hát akkor azt
nemtom mivan de így nekem naon fasza a ww:D
szoli honnan tudnám?:D -
#7424 mondjuk ez evidens szerintem hogy nincsen speedkill, meg nincsen lánc, nem programot írtál!
hanem csak textúrát cseréltél szerintem -
#7423 figyu, akkor te megtudod csinálni, hogy örökké egy kardot használhass a ww-ben (pl eagle sword), tod soha nem kapsz újat vagy mindig ugyanazt. Please mondd el hogy kell!!!!!!!!!!!!!!!!!