Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akit érdekel a trilógi egyben az csak nézzek körül a TESCO media markt electroworldök valamelyikében és szép fehér DVD-tokot kell keresni oylan címmel hogy The Two Thrones különleges kiadás. Abban benne van mindhárom game, a Splinter Cell trilógiát is kiadták egy ugyanilyenbe. Thx a lot Ubisoft!

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Prince of Persia Sands of Time
prince of Persia Warrior Within
Prince of Persia Two Thrones

Visca el Barca! Visca Catalunya!

HD JOHNNIE
Jah, az lesz sztem is 😊 Annyit megér ez a játék.
El tudná nekem mondani vki, hogy hogyan következnek sorban a részek? Mert ezzel bajban vagyok.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
tudnátok mondani vmi torrentlinket ahonnan le tudnám szedni ezt a játékot? Egyszer már próbáltam, ami több giga volt, de nem mûködött 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nekem inkább az segít picit ha feljebb teszem, mert így gyorsabban tudom korrigálni a kameramozgást. a kamera azért mozog mert atz ellenfelek köröznek körülöttem, vagy ép én ugrok át a másik oldalra stb
Looooser
vedd lejjeb az egér érzékenységet...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Köszi, azóta rájöttem 😊 úgy emlékeztem, hogy falrafutni nekifutásból kell, úgy meg az istennek se akart felmenni. Egyébként ritka idegesítõ játék . én ahhoz vagyok szokva, hogy karakter poziciótól függõen iránytok (a la Tomb raider) itt meg ügye a kamera poziciója számít. Ezt is meg tudnám szokni, de az a baj, hogy összevissza pörög a kamera és gyakran úgy áll meg, hogy egy adott iránynak egyik kurzor gomb se felel meg (fix (Q) kameraállásnál ugyanúgy)
Looooser
ahonnan eredetileg kijössz ajtón onnan (szembõlnézve) balra elindulsz felfutsz a falon (afalfelé jobb egér lenyomva) space felmászik megint felfut a falon (a fal felé jobb egér klik és space a megfelelõ idõben) space felmászik tovább fut falon futás vízszintesen (falmellet futsz jobb egér gomb) a falon lessz egy kis árnyék vagy egy növény csomó amikor space-t nyomsz hogy átugorjon z oszlopra

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kéne egy kis help mert elakadtam még nagyon az elején. amikor elõször találkozunk azzal az ellenféllel, aki hollókból áll össze, legyõzõm ,de utána nem tudom hogy lehet továbbmenni. Sejtésem van, hogy még a híd elõtti részen kéne felugranom egy platóra, de az túl magasan van.A problémám az lehet, hogy nem tudom, hogyan lehet normálisan falról elrugaszkodva ugrani. le tudná írni alaki hogy milyen ugrás módszerek vannak milyen bill. kombinációra? (PC) thx.
SiZo91
hol vetted ry0, mert akkor én is beszerzem 😊

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
nah ilyet megoszthatsz velem is

Hol? Én is akarok olyat. 😊

Áhh megvettem 3k ért az egész trilógiát. A legjobb vétel volt ^^ tök jó hogy egybe árulták az egészet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Looooser
jaja igaz ritkán használják, de aki ide betér az szeretettel beszél eme játékról
kivéve 1-2 n00b-ot akik nem értik a játékot, de a kivételek erõsítik a szabályt

Persze, a jó dolgok idõtlenek 😊

SiZo91
ááá.... még mindig él ez a fórum? 😊

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Nézd meg az ifjú hölgy többi videóját is. Nem egyszerû, amit a hangszerekkel mûvel. <#eljen>

Retrózni mindíg jó ^^
Amúgy sztem is a sorozat legjobb darabja ez, a legjobb a hangulata.

Looooser
halhatatlan örökklasszikus...sztem ha már 4d-s holografikus játékok lesznek én akkor is játszani fogok vele....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Douli Master
szerintem ez egy iszonyat jó játék hahahahah lol

JackSparrow88
aha, thx azért...xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Looooser
akkor lehet hogy a dromedár kardja az... nem toom vagy vagy XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

JackSparrow88
Hát bocs de nálam nem mûxik. Elvettem attól az ugrálós csajtól a kardját de amikor harcoltam vele és megöltem egy ellenfélt nem kaptam vissza egy mm energiát sem. Amúgy télleg hatásos egy kard de nekem nem adta vissza az energiát és pedig az naon kéne akkor...

Looooser
az egyik kard történetesen az ugrálós ninja kurváknál van amivel ha rá ütsz az ellenfélre azok pár csapásra szét esnek neked meg nõ közbe a hp-d... sztem próbáld meg easy-n úgy könnyebb... am hardon sem nehéz csak meg kell tanulnod a kombókat....

JackSparrow88
Hali! Hát nem én nem naon akarok vitatkozni de sztem ez a sorozat legsz*rabb része. És bár eljutottam a "Kaileena könyvtára" részhez ott aztán feladtam, mer egyszerûen annyi geci ellenfél jött(pont olyanok akiket elég nehéz leverni ezér utáltam is õket( h még akkor sem tudtam megölni õket ha folyamatosan védekeztem és próbáltam elugrani a támadások elõtt. És gondolom ha idáig eljutottam akkor nem lehetek ilyen béna, na mind1. A lényeg h annál a résznél még csak ki sem lehet kerülni az ellenfeleket, muszáj velük harcba szállni és eddig még mindig én kerültem ki vesztesen, talán nem véletlenül. Ebbõl adódóan utáltam meg az ilyen játékokat melyekhez annyira profinak kell lenni h az csak na. Na mind1...

Looooser
am eccerû
úgy öld mint a WW-ben Shadeet aztán át alakulsz és mindig mész utána

Looooser
erre a kérdésre találták ki a popt2t topicot, de mivel úgy mint ott itt is ugyan azok csvegnek szóval lökd...

Hello!Ismeri valaki a pop t2t-t.Elakadtam benne.A 2 Bossnál (Mahasti).
Looooser
de ezt kell....

éncsak azt mondanám hogy Spppppppuuuuuuurrrrriiiiiiiiiiii
én mindig eztcsinálom ha jön <#buck><#vigyor>

Looooser
nem kell mindig órákat forogni a rudAKON EMBER RÁUGRASZ DE EHOGY ELKAPJA A RUDAT AKKOR MÁR RÉG LENYOMVA TARTOD A FORGÁS GOMBOT ÉS AHOGY ELKAPT MEGNYOMOD A TOVÁBB UGRÁST PIKK PAKKRA KELL

mindig mikor elérem a rudakat már ott l mogötem és elkap azokkal a csápokal

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Looooser
valamit nem jól csinálsz... nyomd tövig a gázt....

azt csinálom de mindig elkap

Looooser
negondolkozz csak skera....

köszi hogy szolsz a fujról (diszgráfiás vagyok)ha lesz kedevem foglalkozni a dologal kijavitom

gyerekek ti hogy csináltátok meg a Dahaka veszöfutást? (miután megöltük Kaileenat) engem állandoan el kap (tudom hogy béna vagyok de enyire?)

Kazuma92
nincsmit 😊

Kösz szépen mindenkinek!
Kazuma92
a szám címe : the face of time

Kazuma92
háttérzenére gondolsz gondolom. Nekem gépen megvan az összes 😛 majd meglesem a nevét és leírom (csak most suliba rohadok)

davidka003
Ez egy király videó:

http://www.youtube.com/watch?v=jaJzTL5jajI

Prince Of Persia: Warrior Within gitáron

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tuti ez lesz az. Elõször meghallottam demóban hát vááááááá <#worship>

A shadees részhez vissza lehet menni, az a bug hogy nem lehet utána továbbjutni met ott van egy láda amit csak a bejátszásban lehetett látni és azt csak úgy tudod felvenni ha másodszor is megjárod.

davidka003
Ez?

http://www.youtube.com/watch?v=lRGU1t8LFio

Conflict at the entrance by Stuart Chatwood

Nekem megvan az összes rész zenéje CD-n.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem! Megpróbáltam megkeresni elõször amit mondtam zenét, vagy 100 ezt a stand alont helottam, már a fülemen csorog... amit én mondok zene az egy kis dobbal indul.. Ha valaki ismeri az lécci írja már meg.. ha kezd valaki 1 újat akkor ott hamar beleakad (inni lehet a vízbõl)

kösz azért davidka003...
davidka003
Talán erre gondolsz: Godsmack - I stand alone

http://www.youtube.com/watch?v=hyc2MuyUC5k

Szevasztok!!

Valaki megtudná mondani mi a zene címe ami a játékban többször is felcsendül, elõször a hajófenéken, miután bejön a hajó a másik oldalán... ezt jólmegaszondtam, na mind1.

Elõre is kösz!
Kazuma92
pontosan már én se emlékszem rá... lehet hogy rosszul emlékszem.
ez warrior within topic de azért : 2 nap alatt (tegnap és ma) végigvittem hard módón a two thrones-t ps2-n 😛

Looooser
Ezt én is tudom de elvileg onnan nem lehet átugrani, mert vagy meg kéne halni, vagy lekéne esni... Pl ps-en nem lehet megcsinálni...