10262
-
#10062 hát igen hí újra kezded akkor eléggé messze leszel :D na jó nem cirka 3-4 óra játék idő:D -
#10061 félek attól még messze vagyok.. -
#10060 ok, köcce..akkor muszály lesz újrakezdenem
[apró][me]örömében legszívesebben sikítana.. -.-[/me][/apró] -
#10059 Akkor változik át, mikor felveszi a lidérc maszkot. Ha te nem vetted fel akkor viszont ez kurva érdekes hiba. :D -
#10058 aha én is bele estem legelsőre ebbe a bugba 1 héte át körbe körbe jártam.... aztán meguntam újra kezdtem :D és ment
-
#10057 faca..mert a kinézete végigjátszhatatlansági hibát okoz ?
-
#10056 höhö bug... :D elölről kell kezdened... :D de viccnéélkül tényleg elölről kell kezdened -
#10055 mert mikor mentettem még nem nézett ki így :D
hogy a fenébe változtam át és hogy lehet visszaváltozni ? :D -
#10054 LOL. Mi a baj vele? Átváltozott homok lidérccé ez normális. -
#10053 Helo !
Kérdés:
Normális az, hogy a főhős így néz ki ???
Eleinte a telepítőt mountoltam be, akkor még normál hercegnek nézett ki..de azt véletlen letöröltem..azóta próbáltam mini image használatával, crackel, de így néz ki a főhős..ez most miért van ?? vagy ez így a normális ? lemaradtam valamiről, hogy így néz ki vagy wtf ?? -
Vlala #10052
Nem lehetett könnyű ezt összehozni. -
#10051 Végigjátszás képpel, hanggal itt. -
Atys91 #10050 Igazad volt.Örök hálám!!! -
Ry0K3N #10049 Valahova a local setting applicaton data mappákba van elrejtve az egész. Egyszer magamtól megtaláltam de pontosan nem emléxem. -
Atys91 #10048 mert egyébként hova kellene rakni? -
#10047 tuti jó helyre tetted??? és tuti az a profilt nyitod?
-
Atys91 #10046 Hy all!
Régen játszottam ezzel a játékkal,most újra nekikezdek de nem akarom az elejétől.Ezért...
...Leszedtem egy mentést,bemásoltam de nem ismeri vagy nem müködik.
Miért van ez?
HELP PLZ!! -
Ry0K3N #10045 Ha leadta a videót ahogy átlököd Kaileenát utána át kell hogy engedjen a portál. Ha nem teszi akkor bug :/ -
shipu #10044 Az ok hogy elmegyek a griffes place re de de mivel a múltban vagyok nem tok odamenni szóval a portál nem portál át a jelenbe -
Forcee #10043 Hali!
Valaki tudna segiteni nekem mert elméletileg 2 végigjátszás van amikor öszeszeded a +életeket és amikor nem nekem még nmesikerült az öszes öszeszedni nem tudna valaki adni egy végigjátszást mertnem találom a töbit. -
Ry0K3N #10042 Ha bemész ateleportba menny tovább. Egész addíg ahol a griffel küzdöttél azelőtt. -
shipu #10041 Hy all
A végén vagyok a ww-nek összeszedtem az összes életnövelőt(water sword is nálam van) és miután Kaileenát átlökte a jelenbe belemegyek a teleportba és nem történik semmi.Eredeti a game gondolom kezdhetem előröl de ha tudnátok segíteni az megköszönném -
#10040 Az idők kezdete óta, legendák szólnak egy hatalmas háborúról a sötétség, és a fény között. De most a sötétség szét terjedt, és egy ismeretlen harcos felemelkedik. Egy új és halálos társsal, hogy megmentsék a királyságot, és vissza hozzák a fényt.
eé hogy ez mihez kapcsolódik, itt megnézheted -
#10039 előre is mindenkitől bocsi a reklámért -
Vlala #10038 -
Ry0K3N #10037 http://galaxisnet.hu/PC/14882/prince-of-persia-trilogy-1-2-es-3-resz.html
Parancsolj itt is van ;) -
#10036 cdgalaxis és pcdome shop is elég megbizható :) -
Vlala #10035 Ez van...
Neten nincs meg valahol? Megrendelném onnan. -
Ry0K3N #10034 Huh -.-"
Hát az szerencsétlen eset :(
Pedig én láttam szinte mindenhol Tesco Electroworld Meda Markt.... -
Vlala #10033 Én azóta is keresem, de a salgótarjáni Tesco ilyen szempontból esélytelen. Talán még mindig 9990-ért kínálják a Most Wantedet... -
Ry0K3N #10032 Ez a bug pl eredetiben is benne van de van egypár ami warez verzióba jön csak elő. -
#10031 baromság, nekem eredetiben van meg, és láss csodát, msot ütközök egy bugba, lehet hogy az tényleg warez bug, de az eredetiben is van bug... -
#10030 ezért imádom nagyon ezt a játékot... tele van buggal... most nem tudok tovább menni mert ott ahol megkéne kapaszkodnia nem kapaszkodik meg!
Fel kéne futni a falon, és el kéne kapnia a peremet, e helyett felfut és visszarúgja magát... -
Ry0K3N #10029 Én azt meg is vettem, nagyon jó vétel volt
Splinter Cell trilógiát szintúgy lehet kapni ebben a formában. -
#10028 igen, valszeg meg fogom venni :) -
#10027 3ezerért láttam a tescoba az eglsz sorazatot
3 az 1ben volt 3000ft -
#10026 ehh nem gondoltam, h warez bug, mind1 akkor :) -
Ry0K3N #10025 Ööö vedd meg eredetiben :-) vagy szerezz be egy normálisabb warez verziót. Ha eredetit használsz akkor a hib az ön gépében van nálam nem csinált ilyesmiket. -
#10024 és meg lehet vhogy csinálni? :S
mert igy elég gáz, mert a terembe lépés elött van egy mentés, esetleg az az elöttit tölsem be? -
#10023 1. bugXD
nekem nem nyílott ki az ajtó, és dahaka meg a verekedésnél nem mozdult megXD