10262
-
#7862 Kinyirtam Dahakát. 8Végre):D -
#7861 EZ NEM IDE TARTOZIK!!!! -
#7860 milye avatart? itt max a logót és a beállításokban.
Brofi tudjuk aranyosak de mellette köpnek harapnak és rúgnak -
Hellsing47 #7859 ez hogy jön ide???
amugy a beállitásaidnál.. -
menzaboy #7858 hogy tudom meg változtatni az avataromat?
-
#7857 ez nekem is megvan, imádom a lámákat :)
azok olyan aranyosak :D -
menzaboy #7856 jaja az igazi lámák ígynéznak ki:) -
#7855 ha igazi láma vagy akkor így néz ki XD
né má' vak tyúk is talál szemet -
Hellsing47 #7854 ja vhogy igy nézek ki csak nem iylenek a füleim xDD lol
amugy már megvan...rossz helyen kerestem... -
Elindulsz vissza felé a kertbe és majd találsz egy új helyet :D -
Hellsing47 #7852 vki help!!!belámultam xDD
miután felkaptuk prince-el a maszkot és kinyirtuk a griff-et akkor utána elmegyünk a kertbe ahol forgattük a karokat hogy kinyissuk az elsö zárat..nah elvileg a kertben van egy idöportál,és nekem vissza kéne mennem a jelenbe (ahol dahaka szépen lebasz minket a vizbe),elötte még megnéztem amit kaileena és shaahde(nemtom hogy kel irni xDD) beszéltek,de hiába megyek vissza a portálhoz zárva az ajtaja, vagy van vhol máshol is a kertben egy portál??(nagyon nem jegyeztem meg a pályákat most mert siettem összekaparni az upgrade-okat =DD) -
#7851 Könnyen:D -
menzaboy #7850 én csak 1-et nem vettem észre ami a főteremben van akkor vettem észre azt is amikor csak úgy mászkáltam és furcsáltam hogy miért van ott lenn az a kapu:) -
Hellsing47 #7849 whháááá..már nincs kedvem keresgélni ezeket a szaros upgrade-okat..még igy is fárasztó hogy tudom hogy hol vannak nagyjábol...:-//
vmikor nagyokat csodálkoztam hogy mennyire nem vettem észre xDD
áá...7iknél járok...nagyon remélem hogy megkapom a végén Viz Kardot különben a kukába baxom az egyetlen eredeti pc gémemet...lol -
menzaboy #7848 tök mind1 a jég is víz csak keményebb:) -
#7847 lol, babám XD ez jó volt XD
amugy nekem van pont olyan mentésem :D:D:D még asszem 2001es XD mikori is a gém? lehet hogy nem 2001... na mind1. de ilyen miatt tényelg nme szoktunk memtéseket küldögetni.
off:
loooser nem kéne ilyen későn már aludnod? :P -
#7846 Babám csak akkor küldünk mentést has tényleg nagyon nagy probléma történt a géppével valakinek. Ilyen kis hiba miatt nemszoktunk bocs -
#7845 a tördelt zenék és a teljes zenék is a játékbol vannak. csak a teljeseket azokat összerakták a tördeltekből. azért tördeltek alapból a zenék hogy a gém össze tudja mixelni. harc eleje-közepe-izgibb része-mikor könnyen nyerhecc már-befejezése. -
Hellsing47 #7844 nah wazz...:(((
nincs kedvem ujra végigtolni...csak kiváncsi lennék az alternativ befejezésre...
vkinek nincs olyan mentése amikor vizkard van nálunk pont a vége elött???:)) -
#7843 kötelező. ha bemész a homokóra termébe akkor lácc a földön egy barna kört körben világító jelek na azok zárak amiket az élet feltöltők kinyitása nyit ki. és ha meg van mind akkor jön elő a barna körből a VÍZ kard... és nem jég... -
Hellsing47 #7842 lehet hülye kérdés...
de az összes élet upgrade-ot meg kell találni ahhoz hogy a végén dahakat gyakjuk le???
vagy elég csak az utolsot azaz a 9ediket???(mert tudtommal ha azt megtaláljuk akkor kapjuk meg asszem a tronterem elött a Water Sword-ot amivel tudjuk sebezni Dahaka-t)
thx -
menzaboy #7841 te figyuzzá má hogy mentél te itt a jégkardal? én csak akkor kaptam meg amikor meg volt az ucso rejtek hely -
#7840 Megvan csak béna voltam:D
-
#7839 Help! Hogy a pibe lehet it átmenni úgy hogy a csaj ne kaszboljon le? -
#7838 nem tudok magyar torrent oldalt :D -
menzaboy #7837 tudna valaki ajállani 1 torrent oldalt ha lehet olyat amin rajta va a Alvin és a mókusok - Alvinmánia előre is kössz -
#7836 sikerült
-
#7835 Az normáis hogy megsebzem és szép lassan visza nő az életenergiája? -
menzaboy #7834 ja bocs nem olvastam el redesen ott üsd ahol éred kivéve a fejét asszem meg a farkára vigyáz mert azzal csapkod -
menzaboy #7833 ezt nem érdemes ezt kell:D amúgy idő lassitással könyen meg lehet ölni -
#7832 Hello hol érdemes ezt a valamit ütni? Köszi
-
menzaboy #7831 király tele vagyunk bulikkal:D
-
#7830 19-én tűzraktár ingyenes koncert jó zenészek köztük a paranova -
menzaboy #7829 ja aki szereti a rokcot annak kötelező aki meg Rocker annak is Lengyelen Pollen Rock fesztivál Agusztus 17-19-ig itt az oldal itt mindent meg tudtok
http://pollen.srv.hu/ érdemes meg nézni és még érdemesseb el menni rá :D én is megyek:D -
menzaboy #7828 nekem Bitlord van amivel szoktam torrentet szedni de nem tudom pontosan hogy van e külömbség a két progi közö ugyértem gyorsaságban? -
#7827 Hát nem toom megvan az összes albumuk (ha jol tudom -EP-k) éas máig hallgatom őket mert mindegyik számuk király
/OFF menzaboy javallom a BitComet nevű torrentes letöltő programot egybe letudod szedni az albumokat/ -
menzaboy #7826 persze mi vagyok én letöltő mester?:D -
Dzsiti999 #7825 I Stand Alone, Straight Out Of Line. -
Lyan Kyj #7824 azt nem, sry, szerezd be az egész albumot:P -
menzaboy #7823 hát nem is terveztem hogy meg veszem inkább letötltöm:)
meg tudnád mondani a szám címeket azokat amelyikek benne vannak a PoP-ban?