10262
-
#7902 na ezt most érthetőbben plz -
#7901 2 0 ugye még nme ték? -
#7900 de is majd adok snap shot-ot csak nem tuti hogy ma még jáccok a TTT-vel -
#7899 nem iiis!!! -
#7898 de a TTT Farah bandzsa!!!!!!! XD -
#7897 öregnek néz ki TTTs kaileena... és pár számmal kisebb a melle.... szall WW Kaileena és TTT Farah rulez :D -
#7896 én is ezt mondom hogy a WW-s csaj egy olyan fullos perzsa bombázó hogy... fúúú
de sajnos a TTT elején mint egy 40-éves vén asszony. és ezek a képek ugyan abban a runákban van mit a játékban és mindkettő eleget mutat a testéből ami mindkét játékban totál oké :D
Viszont Farah bandzsa a ttt-ben XD -
#7895 én nem a képekről beszélek!!!!!!!!!!!!! én arról beszélek, amikor benne van a játékban. tod a legelején amikor a hajóval jönnek babilonba. a WW-s ezerszer jobb -
hát szerintem semelyik se szűzies :D -
#7893 csinálok vmi képet vájá -
#7892 de olyan és kész, hasonlítsd össze a WW-sel -
#7891 DE NEM OLYAN FOGD FEL XDXD -
#7890 akkor is olyan mint egy szűz -
#7889 -
#7888 azért esse pite ruci
-
#7887 akkor nézz a ruhájára, meg szerintem ami rajta van az eléggé kövírít és szerintem meg úgy néz ki, mint egy szűz. a WW-ben sokkal "szellősebb" ruhában volt. -
#7886 nem a Kaileena a TTT-ben +10 évet kapott az előző részhez és egy általán nem szűzies.. olyan seggel az nem szűzies :D -
#7885 farah nekem sem teccett a SoTban, mert olyan kislűányosan nézett ki. Nekem a kaileenák közül a WW-s a best, a TTT-s olyan mint egy szűz. A TTT-s farah nagyon bejön -
#7884 neeem... ott csak puszilkodtak :D a TTT után pár honappal vagy évvel :D:D az majdnem biztos :D amughy farah nekem nem teccett 1ben... TTTben viszont naon jól nézett ki :D WWben Kaileena volt a bezt. (Shahdee sem volt rossz :D) de ez igy már majdnem az öszzes csaj XD jah igen. szal akik nem teccettek: SoT Farah, TTT Kaileena. -
Hellsing47 #7883 azért Farah a TTT-ben se semmi :D
ha jol emléxem akkor azt az egyben meg is huzta...asszem :D -
#7882 nagy vesztes lenne a kedvenc hősünk ha a játék legjobb csaját nem dugja meg :D -
#7881 Nézd el nekem Tévedhetek én is :D -
#7880 á-á TTT amikor először alakulunk át a DP-azmondja maybe its the dagger stb stb és mondja kaileenát is... -
#7879 meg Kaileena is érdekesen bukott le a herceg karjaiból :D -
#7878 valami tényleg történt, vagyis akarták hogy legyen valami, de csak az előjátékig jutottak el, utánna biztos valamelyikük meggondolta magát, vagy a fene se tudja... -
Hellsing47 #7877 én ugy vettem észre hogy Hercegünk markolgatja Kaileena melleit...mintha fogta volna..de lehet csak én láttam rosszul =DD -
#7876 szerintem egyáltalán nem szeretkeznek.
szerintem elég abszurd ruhában szeretkezni XD
csak simán ölelgetik eegymást -
#7875 de szerették egymást -
Hellsing47 #7874 loááál
az szeretkezés volt???
sztem végig ruhába voltak lál -
#7873 hol a f@szomba voltálé idáig?
és mit szólsz a WW-befejező vidijéhez? amikor Kaileena és a Herceg szeretkeznek? XD -
#7872 na nheló mewgint mindenkinek! újra vagyok két hónap után XD
blkack hawk igazad volt tényleg nem tartottam meg az egy hetet XDXDXD -
#7871 na rakjunk vmi témát is -
#7870 ok:) -
#7869 Dani vagyok anonym alkoholista, Prince of Persia rajongó még soha életemben nem játszottam a Ghost Recon3-mal se egyébb részeivel és ennyi
-
menzaboy #7868 látom el vagytok -
#7867 off
izéé... szeretem a Ghost Recon 3-at:D
/off -
#7866 szal OFF-oljon már valaki -
#7865 tudom azért írtam -
#7864 igaz:) -
#7863 príma
mike szoktunk offolni de mivel nem járnak ide adminok ez lényegtelen