Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh... Nem jött a Dahaka? Mert neki kéne kitörni a rácsot, hogy el tudj menni. Hát csak azt tudom mondani, hogy tölts vissza egy elõzõ mentést, mert ez bug... Hátha jó lesz akkor.

Gaso
xboxon játszok képet nemtok küldeni, ez a rész azután van, hogy megöltem a kalóz csajt (Shahdee) utánna a Kaillena elment.... aztán belementem a fénybe amiután lehet az idõt lassítani. ezután van egy nagy "csarnok" aminek a legaljábba meg kell ölni 3db keepert meg 4db raider-t aztán van elöttem egy kapu ami bevan omolva, mellete egy nagy kõ amire felmászok onnan utánna a fal és az oszlop segítségével felmászok az oszlop legfelsõ kapaszkodójáig onnan átugrok egy kiálló rúdra és onnan kell átugrani a kitört falhoz. eddig vagyok meg és innen nemtudok tovább menni, nemtudok felmászni a kitört falon. fent van egy rácsos kapu de melölle kivan törve a fal és minden bizonnyal belehet menni, mert ott van egy kút és a kamera is nagyon mutogatja aza helyet. szóval most ott lógok a falon és nemtudok feljebb mászni. 😞
Black Hawk
ha küldesz képet megpróbálhatunk segíteni de így nagyon tág a leírás. Valami konkrétabbat.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Gaso
hali, kéne egy kis segítség, mégpedig át ugrottam egy romos falra felkell rajta mászni de nekem sehogy sem megy, csak egyhelyben bassza a falat, hogy másszak fel?
constantin
A két segg egymásra talált.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Broafka
thank's? ez mi akar lenni? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
oh realy thank's, my old friend

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
Just take it easy, pal!

Looooser
csak egy kicsit bár... Brofi lécci bocsáss meg<#rinya>-megbántam..
na nézzk kibe lehet belekötni....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Black Hawk
Elmentél és nem volt kivel vitatkozni XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
...
:-/
Fasz lettél, nem vetted észre? :-/
inkább hagyjuk, ezért nem akartam semmit sem írni, mert úgyis egybõl kötözködsz...

Looooser
jó én inkább meg nem részletezem hova mehetsz 😎

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
erre most inkább nem mondok semmit 😊

Looooser
rendben örülünk neki...
de gyerekek elmegyek és kihal a fórum ejnye bejnye

Megoldódott köszi.

Broafka
trónterembe?
a fene se tudja, nincs fent a gáme, mit ír a térkép? hova kell menned?

Tud segíteni valaki,hogy ez után merre kell menni?
http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1152726978.jpg

Csirke 013
bocs hülyén írtam
vissza mész a kertbe ott felül középen van egy "sikátor"😄 ott a portálon vissza mész az idõben és hogy magamat idézzem" onnan már tudni fogod"
XD

In Flames and Star Wars forever!

Csirke 013
Fogod vissza mész a kertbe ahonna jöttél ott mész,mész vissza mész az idõben s onnan már tudni fogod

In Flames and Star Wars forever!

Sziasztok.
tudom már régi játék, de most futottam neki még1x, mert elõzõleg a videok. felmondta a szokgálatot.
Már a vége fele járok, nemsokkal, hogy kinyirtam a sast, és abban a fõ teremben találkozik a piros és fekete ruhás csak, és azt az utasitást kapom, hogy jussan el a trónterembe, de nincsenek ott a sziklák,és nem tudok lemászni, de visszafele meg nem találkok semilyen utat, mert ott az a park van a csomó vizzel, de nincs semerre ut.
Aki tudja segitsen már légyszi.
Köszke.
Black Hawk
használd eztképfeltöltésre

Na jó ..befejeztem a bénázást.

<#wow1>

[/img]

[/img]""
Elõre is köszönöm a segítséget.
[email protected]

Csak ekkora képet tudok feltenni .......milyen függõ kapcsoló?<#nemtudom>[/img][/img][/img][/img]

pl. a #7617 mennyivel hasznosabb hozzászólás mint az enyém? :-D
Igenis helye van ezeknek a hírdetéseknek az érintett topikban, hiszen így jutnak el leghamarabb az infók.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Black Hawk
egyszer megütöd a bokád a bolhapiacért.

Eladó Prince Of Persia: Warrior Within játék PC-re (bundle). Eredeti, papírtokban: 1999 Ft

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Looooser
jah oké
megvan
föggõ kapcsoló a palló lenyílik a túloldalt dobozt áthóz pallón rá a gombra a dobozt lemegy hólló harcost kinyír vagy kikerül... át a kinyilt ajtón be a csatornába fel (veled szemben balra) jobbra párkány végig mászik kifeszített pallón a közepéig kispalló részre át kötélre átugrik lecsúszik be az ajtón onnan vissza a központi kerthelyiségbe... ömm a kifeszített pallós résznél ha meglesz a scorpion sword menj vissza és törd fel a túl falat kincses láda van ott 😊 (és mostmár azt is toom hogy melyik láda nem szokott meglenni) mindig elfelejtek vissza jönni érte) oki arma rávezetésébõl fejbõl kijött az egész végig tolás 😄... ezért imádom ezt a játékot párszor végig viszed simán fejbõl tudod a végig játszást és a rejtet helyeket...

armageddon666
sztem én már tom hol van. mikor kimegy a kertbe és ott elmegy jobbra fel. ott ugye kimászik van egy ajto, egy õr a párkány végénél, balra lépcsõ fel, sok ellenfél majd 3 késdobáló, utána felmászkál és ott lesz egy zárt ajto meg a hollóharcos. csak már arra nem emléxem hogy itt mi hol volt. de asszem ahogy most állsz jobbra egy függeszkedõ kapcsolo, majd vissza ééééés... és ennyit tudok.

@

Looooser
picit nagyobbat monnyuk 300*450 eset léccike és meg mondom hogyva menj merre fordulj

Köszi 😊
Közben rájöttem, hogy a banneres-linken is van, csak nyomtatóbarát verziót néztem és ott nem volt kiemelve a szöveg 😄

Black Hawk

Hello!
Valaki tudna olyan linket adni végigjátszáshoz, amiben le vannak írva a titkos helyek is? Kerestem gogliban, de ilyet nem találtam. Régen volt nekem is csak már letöröltem 😞
Elõre is köszi 😊

armageddon666
<#wow1><#guluszem1><#conf><#wilting>
nagyobb kép nincsen? ezt nem naon látom..... amugy kapcsoloval <#nyes>
ha jol látom Gardenben vagy. az 1 ik hollós résznél. ha jól emléxem akkor itt utazgatni kell idõben :S de nem biztos. de klikk a bannerre és ott találsz végigjáccást.

@

Helló . ...Tudja valaki ,hogy hogy nyílik az ajtó[/img]

Looooser
probléma van a vidifájloddal... szolinak is ez volt a problémája csak azt kéne tudni hogy melyik az a vidi fálj és kivel tudnád kicserélni jóra... gondolom warez werziódvan ami nem gond csak a másolás során történhet probléma pl ez ami nekd van... ha eredeti a gém akkor vidd vissza és mond meg nekik hogy itt pés itt levág a játék készségesen fognak segíteni

Sziasztok !

Még most kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Segítségeteket kérném egy probléma megoldásához. Ott járok a játékban amikor a Herceg átváltozik. Majd ezt követõen nem sokkal a játékban egy párkányról le kell ugranom egy nagy kõplacra, majd egy videobevágás következi és itt a gépem fogja magát és lekapcsol. Már számtalanszor újra próbáltam de mindíg a játék ezen szakaszán a gép lekapcsol, újraindúl.
A játék során viszont ezidáig soha semmilyen probléma nem volt.

Ha valaki tud kérem segítsen! Válaszaitokat elõre is köszönöm.
szia msn-ed van?pires írj
Anthony001
Már sikerült 1x átjutnom, de ott mit kell csinálni?
Mert az is leesik:S
Köszi a válaszokat!

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Looooser
és akkor õ esik le nem te mellesleg ha a homokot jól használod akkor szinte örökké tudsz ott próbálkozni 😊 mellesleg akkor nyomj támadást mikor egy vonalban vagy kb az alattad lévõ ággal amelyrõl feljutottál oda
vagy kicsivel elöbb

Black Hawk
mikor rohansz a falon nyomd meg a támadást. az egész csak idõzités kérdése.

Anthony001
Sziaszok!
Elég régen elakadtam egy helyen. nem is folytattam tovább a játékot
De most újra elõszedtem.
Egy olyan helyen vagyok hogy:
ilyen eldölõ oszlopokról kell ide oda ugrálni, és egy olyan talajon kell futni ami leesik, aztán át kell futni a falon, és levág egy ilyen csajféleség..Már át vagyok alakulva. És mindig levág, bármit csinálok😞

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Looooser
menyj el szedj fel egy csajt és kefélj 1-et... nyáron gépezni csak a kockák maradnak szal én meg... (aki akarja az besorolja magát)

Black Hawk
Például.
Úristen egy nap szoli nélkül és már a harmadik doboz zsepim fogy el. SZOLI GYERE VISSZA.

constantin
dögunalom.unom magam.mi a francot csináljak.játszak?

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Looooser
szoli mielött elmész légyszi dobj meg egy 100as pzsvel ert bõgni fogok ha elmész XD
-------
GT- ez benne van az elsõ 3ban is de csak a te hsz-eid miatt!!!!!
-------
Brofi most mért rágod a lábujját GT-nek???? nem tett emmit csak feljebb húzta A ww-tpoic szellemét 😊

Broafka
kár, pedig miattad kezdõdött, nah mind1, azért köszi az építõ jellegû hozzászólást...

Na ti aztán nagyon elvagytok 😛 Megint meg kéne csinálni Top 4-es topicnak, mint egyszer... Nah, sok sikert mindenkinek 😄 Amúgy most nincs kedvem beszálni. Majd egyszer 😄