Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
na nézzk kibe lehet belekötni....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
:-/
Fasz lettél, nem vetted észre? :-/
inkább hagyjuk, ezért nem akartam semmit sem írni, mert úgyis egybõl kötözködsz...
de gyerekek elmegyek és kihal a fórum ejnye bejnye
a fene se tudja, nincs fent a gáme, mit ír a térkép? hova kell menned?
http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1152726978.jpg
vissza mész a kertbe ott felül középen van egy "sikátor"😄 ott a portálon vissza mész az idõben és hogy magamat idézzem" onnan már tudni fogod"
XD
In Flames and Star Wars forever!
In Flames and Star Wars forever!
tudom már régi játék, de most futottam neki még1x, mert elõzõleg a videok. felmondta a szokgálatot.
Már a vége fele járok, nemsokkal, hogy kinyirtam a sast, és abban a fõ teremben találkozik a piros és fekete ruhás csak, és azt az utasitást kapom, hogy jussan el a trónterembe, de nincsenek ott a sziklák,és nem tudok lemászni, de visszafele meg nem találkok semilyen utat, mert ott az a park van a csomó vizzel, de nincs semerre ut.
Aki tudja segitsen már légyszi.
Köszke.
[/img]
Igenis helye van ezeknek a hírdetéseknek az érintett topikban, hiszen így jutnak el leghamarabb az infók.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
megvan
föggõ kapcsoló a palló lenyílik a túloldalt dobozt áthóz pallón rá a gombra a dobozt lemegy hólló harcost kinyír vagy kikerül... át a kinyilt ajtón be a csatornába fel (veled szemben balra) jobbra párkány végig mászik kifeszített pallón a közepéig kispalló részre át kötélre átugrik lecsúszik be az ajtón onnan vissza a központi kerthelyiségbe... ömm a kifeszített pallós résznél ha meglesz a scorpion sword menj vissza és törd fel a túl falat kincses láda van ott 😊 (és mostmár azt is toom hogy melyik láda nem szokott meglenni) mindig elfelejtek vissza jönni érte) oki arma rávezetésébõl fejbõl kijött az egész végig tolás 😄... ezért imádom ezt a játékot párszor végig viszed simán fejbõl tudod a végig játszást és a rejtet helyeket...
@
Közben rájöttem, hogy a banneres-linken is van, csak nyomtatóbarát verziót néztem és ott nem volt kiemelve a szöveg 😄
Valaki tudna olyan linket adni végigjátszáshoz, amiben le vannak írva a titkos helyek is? Kerestem gogliban, de ilyet nem találtam. Régen volt nekem is csak már letöröltem 😞
Elõre is köszi 😊
nagyobb kép nincsen? ezt nem naon látom..... amugy kapcsoloval <#nyes>#nyes>
ha jol látom Gardenben vagy. az 1 ik hollós résznél. ha jól emléxem akkor itt utazgatni kell idõben :S de nem biztos. de klikk a bannerre és ott találsz végigjáccást.
@
Még most kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Segítségeteket kérném egy probléma megoldásához. Ott járok a játékban amikor a Herceg átváltozik. Majd ezt követõen nem sokkal a játékban egy párkányról le kell ugranom egy nagy kõplacra, majd egy videobevágás következi és itt a gépem fogja magát és lekapcsol. Már számtalanszor újra próbáltam de mindíg a játék ezen szakaszán a gép lekapcsol, újraindúl.
A játék során viszont ezidáig soha semmilyen probléma nem volt.
Ha valaki tud kérem segítsen! Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Mert az is leesik:S
Köszi a válaszokat!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
vagy kicsivel elöbb
Elég régen elakadtam egy helyen. nem is folytattam tovább a játékot
De most újra elõszedtem.
Egy olyan helyen vagyok hogy:
ilyen eldölõ oszlopokról kell ide oda ugrálni, és egy olyan talajon kell futni ami leesik, aztán át kell futni a falon, és levág egy ilyen csajféleség..Már át vagyok alakulva. És mindig levág, bármit csinálok😞
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Úristen egy nap szoli nélkül és már a harmadik doboz zsepim fogy el. SZOLI GYERE VISSZA.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
-------
GT- ez benne van az elsõ 3ban is de csak a te hsz-eid miatt!!!!!
-------
Brofi most mért rágod a lábujját GT-nek???? nem tett emmit csak feljebb húzta A ww-tpoic szellemét 😊