Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
az utolsó képen neki nincs ott a palló vagy mi amire rá kell ugrani
szal sztem rakd újra a játékot jobbat nem tok:S
In Flames and Star Wars forever!
amúgy ideugrik le és kezdõdik a videó
()() (^^)
()() (^^)
()() (^^)
()() (^^)
()() (^^)
()() (^^)
egyszer esett e perem szélére és onnan már nem is jott vissza 😄
köszönöm a segitséget mindenkinek!
@
gondolom ugy érted hogy elotte mentettél hogy megnézd milyen a vizkard nélkul a normál befejezés, és utánna viszamégy érte és most azzal.
mert mar en is hasonlo mentésen vagyok 😄
@
na most azt kérdezném hogy mikor kapom meg a vizkardot?
most járok 8life-nál ilyenkor már ugy olvastam hogy megadja vagy mikor kapom meg pontosan? (ha megvan az osszes life?)
@
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
itt azt kell csinálni hogy nem a fal felé kell ugrani hanem az oszlopra onnan mászola léc vmin ott lesz a másik oszlop akkot ott nyomsz egy spacet fel ugrik a prince akkor elugrassz az oszloprólmert ott egy ág az ágról tovább ugrassz arra a vmire s úgy az erkély s onnan sztem már tudni fogod
In Flames and Star Wars forever!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
valaki help pm-ben vagy itt.
köszi
volna egy olyan kérdésem hogy ilyen bugot láttatok e már?
az a lényeg hogy mikor visszamentem egy life up-ért amit otthagytam a trón kihuzása után a kisegitett csajszi kuldetés. nos utánna nem tudok visszamenni a fõtoronyhoz. most lenne meg a vizkard azért mentem visza a life-ért fõleg.
ezt a bugot már azon gondolkoztam megirom az ubisoft-nak hogy most akkor mi van ilyenkor.
mit lehet csinálni hogy végre a végéhez érjek?
egy pár kép hogy pontosan hol a hiba:
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Lehet, hogy holnap megpróbálom csak a Klitetal a játékot, bár nem igazán bízo benne. Kezdek beletörõdni, hogy soha (egy darabig) nem fogok velejátszani 😞
Csao
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
szerintem is a hanggal lehet baj, hiszen a videokártyám nemrég vettem újonnan, annak jó kell lennie, friss driver van feltéve. Egy olyan gépem van, amin szinte minden ki lett már cserélve, csak a hangkártya nem, vagy lehet hogy integrált? Annyira nem vágom a számtechet... 😞
Egyébként most lett újratelepítve a gép. Az nem lehet, hogy két codec pack bezavarja egymást? konkrétan a Klite és az Ace Mega, mert mindkettõ fenn van...
Kérlek segítsetek, mert beleõrülök, ha nem játszhatok a második résszel, a fergeteges elsõ után 😊
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
(Nemtom milyen kell hozzá)
Egyébként GeForce 6600 Inno 3D videókártyám van. Esetleg vegyem még lentebb a felbontást?
Skyer, még valami 5let?
Egy probléma megoldásához keresek segítséget.
A WW feltelepítése után minden rendben van a játékkal, kivéve az összekötõ videókat. Nagyon szaggat a videó, fõleg akkor, amikor beszélnek si vele. Maga a játék nagyon jól megy, csak a videók nem. Van ötletetek, hogy ez miért van?
Videokártya? Memória? Kodekek? ???
-----
Constantin.... hát nem toom szerintem bekéne perelni a szüleidet hogy veled szennyezték a környezetet...
-----
Brofi az aposztróf csak véletlen került oda