Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tud valamki ehez a játékhoz magyarosítást??
vagy kezdjem újra a játékot (amihez nincs nagyon kedvem)
mondjuk nekem semmi bajom azzal hogy át van alakulva mert tetszik így meg jó mert vissza jönnek azok az idõ pontok vagy mik de ez ellen van valami ellenszer mit tudok csinálni?
aha ahogy mondod velem is ez történt
Looooser
húúúha lehet te is bug os vagy mint én voltam
én jártam azon a részen... shadeet legyektam mentettem a következõ mentésnél és kiléptem a játékból 1 órácskára míg megnéztem a kedvenc mesémet (micimackó) és mikor vissza töltöttem a játékot a Prince át volt alakulva a spider sword volt nállam és abba az irány ba tudtam csak menni és mindig meghaltam...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

azért kössz a segitséget<#worship><#worship><#worship><#worship>
próbáltam szét törni a falat de akárhányszor bele ütöttem mindig vissza pattant a kard puhány az emberem😄
pc-n nyomom azt a képet keresgélés közben találtam
Looooser
azt mondta hogy a föld leszakad alatta ami nagyon idegesíti én arra adrtam nki megoldást... XP

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
én is ezt mondtam! >-(
már megint kezded a kötözködést...
én a képre reagáltam, azt hogy utána õ hogyan oldja meg a csajt az más kérdés, de neki nem ez volt a kérdése bocsi...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
nefélj nem harapunk érte hülyeséget beszél... de azok mik azok a feliratok? mert ps2 õn nincs ilyen... amúgy falon fel átfutsz a falon lenyesed közbe a csajt átérsz (nem kötelezõ de ha több idõt szeretnél lassíts) törd fel a ládát majd a repedt falat... ennyi a megoldás

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
te valami ps-en játszol?
mert azért harapunk kicsit 😊

amúgy ha nem éled bele magad a játékba akkor nehezen fog menni, képzeld magad a Herceg helyébe...

fuss fel a falon és ugorj vissza, a fejed fölött van egy újabb párkány... már ha ott tartasz ahol gondolom

http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=kepmutat&x_id=929&kep_szam=91 itt a kép hozzá
ha valaki segítene hogy hogy tudok ovább menni<#help><#help><#help>valami partszakaszon vagyok és mindenféle hajó árbócon kel össze vissza ugrándozak amik utánam összedõlnek aztán amikor el hagyom az árbócokat akkor meg tovább kell fussak valami híd féleségen ami a falból áll ki persze ez is leszakad utánam végig futok ezenaz izén és el érek 1 falhoz ahonnan nem tudok menekülni mert alattam a föld természetesen leszakad és ez nagyon idegesít
tudom hogy elõrébb tart meg minden de én meg meg akadtam<#falbav><#falbav><#falbav>
Broafka
és õ már sokkal elõrébb tart storyban...

armageddon666
pl attól hogy 2 külön profil? <#idiota>

@

helló kezdem nem érteni ezt a pop 2 -t 2 profillal játszunk testvéremmel én valami szörny lettem és mindenféle izék (csápok meg ilyen fekete szar vesz körül ) de õ meg rendes ember maradt ez hogy lehet?
Looooser
rájöttem... XP

Broafka
persze hogy nem, mert onnan kapsz bizonyos idõerõket, amik késõbb kellnek (pl lassítás)

Looooser
én a TTT-t próbáltam meg sand gate-k nélkül végig vinni... nem lehet

Broafka
nem tom, én utáltam ha lassítok, hangulatromboló, csak akkor lassítottam amikor Kaileena is belassított, de máskor nem, igyekeztem minnél kevesebb idõerõvel végigvinni...

KILLER2
Köszi. Fent van az oldalon csak szar a linkje.

Töltsük le az internetet!

Looooser
az jó kérdés szerintem a dahakán fent van a teljes sountrackkal eggyüt passz azért link:
dahaka

KILLER2
Honnan tudom leszedni azt a zenét ami a menüben szól?

Töltsük le az internetet!

Looooser
Brofi minek túl reagálni... amikor elõször vittem végig a játékot akkor gyaktam lassítással ezt a két ellent ez csak segítség a kezdõknek azért

Broafka
ez leginkább neked ment!

Broafka
jézusom, mi a szarnak kell idõlassítást használni?
jah, igazad van, végezd ki úgy mint a hollós embert, szépen ugorjál rá és üssed, amikor meg kivédi, akkor védekezzél míg lezúzza a támadássorozatát

Looooser
megsúgom hogy ugyanaz csak az elsõnél enemyket idéz a másodiknál forgó szelet kezdõknek az enemyt könnyítés ként ídõ lassítással végezd ki könnyebb... (úgy mint a hollló harcost) a forgó ellen meg gurulj ahogy brofi mondta jah igen ha lejött Kaileena a homok hegyrõl még az elsõ harcnál az enemyt ha megölted vedd fel a kardját és amikor kaileena lejön dobd bele a kardot jó sebzés
és a másik kardot is veddfel de azzal már harcolj....

Picar77
Köszi amúgy az elsõt

()() (^^)

Looooser
ennél szebben én sem mondhattam volna 😄

Broafka
melyiket? elsõt vagy a másodikat, amúgy annyi hogy néha elkezd eszeveszettûl támadni, egy ilyen sorozatot, várd meg míg le támadja, addig hátrálj (ne védekezz, mert a végén kiveri a lábad asszem, védekezés inkább a tapasztaltabbaknak) amikor letámadta a sorozatát üssed, ugorj rá meg ilyenek, a tornádói elõl meg gurulj el...

Picar77
Hogy lehet Kailinát könnyen legyõzni? Van valami gyenge pontja?

()() (^^)

Broafka
szép... csúnya 😊

Looooser
hát mit ne mondjak eléggé kockás a herceg...

constantin
Itt az ékes bizonyíték hogy az ubi tud játékot készíteni és optimizálni.

És a játék így néz ki:

Ezért az összes eredeti játékom ubisoft:XIII,Rainbow Six,Stb.......

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Looooser
jo oké de akkoör nekem küldene vki msn-en egy torrentet az US verzió leszedéséhez???? tényleg ahhoz lekell húzni a kábeleket?

Broafka
oh my god, tulajdonképpen ugyanarról beszélünk...

armageddon666
nem arra kiváncsi hanem arra hogy van e olyan hogy pl. DVDsen nem hullanak szét a hullák mig CDsen igen...

@

Broafka
tulajdonképpen az egész SG-n nem szeretik a torrent vagy warez témát, de van egy olyan hogy wanadoo, ez asszem egy warez site...

Ide nincs kiírva hogy a warez témákat kerülendõ úgyhogy megpróbálkozom😛!Szóval a PoP:WW-t honnan tudnám leszedni?Torrent fájl is jó csak seedeljék vagy webhely, csak lécci valaki segítsen mer nagyon kéne a game, azért nem a TT kel mert annál meg lekell huzogatni a kábelt!
Broafka
azért mert EU-ban DVD-sen adták ki, Amerikában meg CD-sen, na nehogy már ez legyen a nagy változás, mert a falra mászom, mármint nem hiszem hogy ezt a különbséget kereste volna blur... bár a fene se tudja

armageddon666
akkor eredeti EUs az nem DVD hanem CD és nincs különbség?

@

Broafka
nem tom melyikre gondolsz pontosan, de próbáld meg azt (lehet hogy az fog ki sülni belõle) hogy ha kettõ kardod van, akkor nyomjad folyamatosan az 'E'-t és akkor kitör a két karddal

ehez nem szükséges hogy ellenségek legyenek a közelben, simán ki lehet próbálni a terepen is...

Broafka
nem hiszem hogy Blur arra gondolt amire te armageddon, azért van a TTT-nek másik verziója, mert egyes balfaszok szerint milyen morbid hogy szétesnek a hullák, meg minden, ezért az ki lett véve... ergo nem esnek szét a hullák

mások szerint viszont úgy a jobb (és valóban) hogyha szétesnek a hullák, ez volt az amerikai változat
ezért volt 2 különb, de a WW-ben még nem voltak ilyen problemák...

armageddon666
pfff. nekem CD-s van nemtom hogy DVDs van-e...

@

ja és még valami: a ww-nek nincs egy másik változata?

úgy értem, hogy a TTT-nek van az az amerikai változata, amiben egyes dolgok mások, ilyen a warrior withinben nem létezik?
most visszanéztem a videókat, a mozdulatokat, de egyet soha nem sikerült megcsinálnom. amikor a herceget körülveszik, szinte térden van, a két kardot felszegi és ugrik egyet - rémlik ez valakinek?
ezt hogyan kell megcsinálni?
Picar77
újra kezdtem az elejétõl a játékot és most van ott padló így egybõl más😄

()() (^^)

Picar77
nagyon kár hogy igy nem tok tovább menni

()() (^^)