Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
az nem jó mert darabolt. pill és irok linket

@

Looooser
katt a Bannerra és ott az oldalon....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nbem tudja valaki hogy a Prince of Persia Warrior Within- nek a zenéjét honnan tudom leszedni?
hát azt hittem hogy nehezebb lessz megölni Dahakat a kalinat nehzebb volt
Looooser
www.576.hu vagy személyesen az 576 boltokba...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hát szerintem azért nem lehet kapni mert nem mostani játék
Mér van az hogy sehol nem lehet már kapni ezt a tök jo játékot? Sands of Time-ot meg TTT-t lehet de ezt nem. Ha valaki tudja hogy Pesten hol lehet kapni plz szoljon😄
nem tom mi lehetett a baj de egy játék újra iditással meg oldódot ugyhogy irány a jég kard aztán véged Dahaka😄
Looooser
passz

én úgy tudom hogy Dahakaval csak úgy tudok harcolni ha megtalálom az összes rejkethelyet már csak 1 hiányzik az amelyik a központi teremnél van de amikor le megyek és be lépek az ajtón olyan mintlya a nagy semmibe érkeznék és ott el kezd zuhanni az emberem és meghalok van erre valami ötlete valakinek?
sikeresen végig nyomtam a játékot mint 1 igazi gép fügõ <#wink>
csak az az érzésem hogy nem találtam meg az összes titkos helyet na de nem baj ugyse akartam dahakaval harcolni
Looooser
ufff <#szomoru1><#zavart2><#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kössz már rá jöttem hála annak hogy türelmes vagyok 1 perc gondolkodás után rá csaptam az egeremre és le ragatt a gomb😄
Looooser
igen az angol tudásod... amikor megszerzed ki van írva hogy To breake the broken walls hodd a left mouse buton... ami annyit tesz hogy: a törött falak betöréséhez tartsd lenyomva a bal egér gombot...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

már tovább jutottam találtam egy végig játszást bár pont én szoktam mondani hogy ha végigjátszást használsz azzal el rontod a game-t dehát ez van 😊 most is meg akadtam szereztem 1 új kardot valamilyen skorpió kardot asszem ez a neve na a lényed hogy el értem 1 falhoz amit szerintem be kéne törjek akardal de nem töri be üti veri de semmi vagy lehet hogy el hagytam valamit?
Looooser
figyusz mondom mit csinálj...
c:/ProgramFiles/Ubisoft/Prince of Persia Warrior Within/ lépj be ebbe a mappába és minden bmp vagy jpg filet amit itt találsz az mind screen shot...
---
és armának ifgaza van nem akartam még meszólni hátha rájösz de ez nem cset bármi ami eszedbe jut írd egy hsz.-be légyszives

armageddon666
ne itt ok? ott a chatbox abba 😉 vagy majd nyitunk oldallal kapcsolatos fórumot. ötletekkel, stb. Ha teccik az oldal akkor reklámozd 😊

@

végülis annak az oldalnak mi a célja?
vagy lényege?
armageddon666
thx 😊 láttam regeltél 😄 welcome a memberek közt 😄

@

ja ok bocs amúgy meg méztem az oldalt ami le van oda írva a neved alá nem rossz😊
armageddon666
This is ö fórum. te meg 2 percenként beirsz valamit. chatfeeling. de mind1. majd rádszol más.

@

mivan? mirõl beszélsz?
armageddon666
nem szép dolog hogy tied a 6. hsz egymás után -.-

@

oh siker találtam végig játszást😄
nem tud valaki egy végig játszást vagy magyarosítást?
hiába nyomom a print screen gombot olyan mintha nem is csinálna képet
asszem most menekültem meg 3.-szor dahaka elõl be mentem egy kapun amire fölülrõ víz fojt oda nem tudott be jönni meg kellet nyomjak 1 gombot és egy kicsit össze ment a fal így fel tudtam ugrálni rajta aztán át kellet ugorjak egy elég nagy szakadék félén és akkor ez a nyomi megint kergetni kezdett el értem ahoz a részhez aholvan az a homok örvény oda nem tudot be jöni bele mentem a homok örvénybe és visza forgatta az idõt ahogy szokta el indultam az egyetlen irányba amerre lehet menni és vissza értem ahoz a részhez ahol az elején fel ugrándoztam de itt most lefelé kéne menjek és ha leugrok meghalok és semi kapaszkodó nincs a falba ahol meg tudnék kapaszkodni de meg próbálok csinálni róla képet hátha sikerül
nem tudok róla képet csinálni valamiért nem engedi
ok meg próbálom
Looooser
print screen gomb majd töltsd fel és linkeld be.... egyszóval KÉPET! és segítünk

ez nem igaz megint el akadtam és nem látok semi olyat amibe kapaszkodhatnék vagy valami ilyesmi a falon sem tudok futni tiszta ideg vagyok
jeee ismét volt 1 sikeres menekülésem dahaka elõl 😄
viszont szerintem nagyon királyul nézki
áh nekem a legjobban az a nagy dög szörnytetszik aminek fel kell mászni a nyakába azt ott gyepálni (könnyû megölni😄)
Looooser
aszem ezt már megírtuk neki, de kiderült hogy bugja volt és elõlrõl kellet kezdeni a gémet... olvassutána is...

Szétkell verni a falat a végén
Looooser
Dahaka a legnagyobb arc a jtékban

armageddon666
én is utálom dahakat <#eplus2> szívrohamotot kapok tõle XD

@

ja igen már észre vettem áá már megint úgy utálom ezt a szemét dahaka-t vagy ki a rák ez gyorsan kell menekülni elõle és olyan terepen amit nem ismerek de szar
armageddon666
extrasban vagy hol apsz képeket. fegyverek, concept artok.

@

hogy érted hogy képek a térkép darabjai vagy mi?
armageddon666
képek

@

végülis mik ezek a ládák amiket álandóan szét kell törni?
oké most kaptam meg az új kardomat bár mondjuk elég szarul néz ki dehát ez van legalább elõsebb😄
már elkezdtem fél óra alatt ottvoltam😄
Looooser
szal meg szívtad kezd elõlrõl... nem olyan nehéz végig vinni odáig

armageddon666
1 fegyveres harcnál van kérlek eeegy-keeettõõõ, kb. 3 vagy 4 kombo XD szal nyugodtan két begyverrel mert abban meg van oylan hogy egykézen megpörülsz majd felpattansz a kevegõbe ott is pörögsz meg amott is egy két fordulat és mindenki meghalt 😄 meg lefejezés meg ilyenek 😄 amugy érdemes külön menteni mert akkor ha ujraakarsz játszani 1-2 részt akkor nem elõrõl kell kezdened.

@

kössz de sajnos mindig rá mentek a régire 😄 de mondjuk én jobban szeretek 1 kardal menni mert kirájosabb kombik vannak pl e c bal egér asszem ez az
Looooser
egy mentést lépj vissza...
és majd elfogod érni ezt az idõt is hogy kiérdemelten légy ez a szellem
sajnos csak a SoT hoz tartozik amiért fizetni kell
és nem baj hogy két karrdal megy több kombó van pl balegér balegér e bal egér belegér ha jól emléxem

ja csak mondom én nagyon beleélõs vagyok 😄😄 tesóm is csak azért van fényévekre elöttem mert segítek neki én gondolkodok õ meg csinálja bár elég bénán harcol😄 hülye hurka álandóan 2 fegyverrel megy