Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Brofi tudjuk aranyosak de mellette köpnek harapnak és rúgnak
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
amugy a beállitásaidnál..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
azok olyan aranyosak 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
né má' vak tyúk is talál szemet
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
amugy már megvan...rossz helyen kerestem...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Elindulsz vissza felé a kertbe és majd találsz egy új helyet 😄
miután felkaptuk prince-el a maszkot és kinyirtuk a griff-et akkor utána elmegyünk a kertbe ahol forgattük a karokat hogy kinyissuk az elsö zárat..nah elvileg a kertben van egy idöportál,és nekem vissza kéne mennem a jelenbe (ahol dahaka szépen lebasz minket a vizbe),elötte még megnéztem amit kaileena és shaahde(nemtom hogy kel irni xDD) beszéltek,de hiába megyek vissza a portálhoz zárva az ajtaja, vagy van vhol máshol is a kertben egy portál??(nagyon nem jegyeztem meg a pályákat most mert siettem összekaparni az upgrade-okat =DD)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
vmikor nagyokat csodálkoztam hogy mennyire nem vettem észre xDD
áá...7iknél járok...nagyon remélem hogy megkapom a végén Viz Kardot különben a kukába baxom az egyetlen eredeti pc gémemet...lol
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy nekem van pont olyan mentésem 😄😄😄 még asszem 2001es XD mikori is a gém? lehet hogy nem 2001... na mind1. de ilyen miatt tényelg nme szoktunk memtéseket küldögetni.
off:
loooser nem kéne ilyen késõn már aludnod? 😛
@
@
nincs kedvem ujra végigtolni...csak kiváncsi lennék az alternativ befejezésre...
vkinek nincs olyan mentése amikor vizkard van nálunk pont a vége elött???😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de az összes élet upgrade-ot meg kell találni ahhoz hogy a végén dahakat gyakjuk le???
vagy elég csak az utolsot azaz a 9ediket???(mert tudtommal ha azt megtaláljuk akkor kapjuk meg asszem a tronterem elött a Water Sword-ot amivel tudjuk sebezni Dahaka-t)
thx
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://pollen.srv.hu/ érdemes meg nézni és még érdemesseb el menni rá 😄 én is megyek😄
/OFF menzaboy javallom a BitComet nevû torrentes letöltõ programot egybe letudod szedni az albumokat/
meg tudnád mondani a szám címeket azokat amelyikek benne vannak a PoP-ban?
sztem nem érdemes megvenni az albumjukat, mert 2 szám van rajt össz-vissz PoPból, azok is énekkel. Tesóm megvette, 1x meghallgatta, de elég felejtõs...
KalOnline DassemUltor: lvl 51 vagabond knight (Hanin) Guild: SaKro
POP.extra.hu
PoP Legacy
1. 2rõl biztosan lelehet, 3.ról nemtom de ott vannak videók is (átvezetõ vidók) aviban. nekem most legacyt nem nyitotta meg mert lehet hogy rossz a cím, szal valaki plz javítsa ha nem ez az.
@