10262
-
#8582 jaja ez a fő legerősebb kard
-
marcio mela #8581 A kard az alternatív befejezéshez.
-
#8580 onnan is fogod tudni, hogy megvan az összes, hogy a második kor, ami mutatja az életed körbe ér, és a homokóra teremben a világító izék közepén találni fogsz egy kardot 8) -
marcio mela #8579 Már értem.A homokóra szobája vagy ahogy a játék írja a Hourglass Chamber.
-
#8578 Odamész a trónterembe és ott vilásgitanak jelek egy körben (asszem)és ahány hiányzik annyi kell még -
marcio mela #8577 [url=http://sgupload.uw.hu/1166452915.gif]Ez az ajtót valahogy ki lehet még nyitni?[url]
-
marcio mela #8576 Pontosan hogyan lehet megnézni?Úgy emlékszem a trónteremben csak animáció van meg harc.Ott nem lehet csak úgy mászkálni. -
#8575 a trón teremben megtudod nézni mennyi hiányzik, kb 3 hiányozhat -
#8574 Szerintem még van egy-két erősítő, de nem biztos. -
marcio mela #8573 Nem számoltam hányszor növeltem az életerőt.Így néz ki ha az összes titkos helyet megtaláltam?
-
#8572 nekem mér 3 meg van
-
marcio mela #8571 Amióta játszok már rengetegszer csinált hibát az ati2dvag.Végtelen ciklusba került és a rendszer leállt.Most a ködös részen vagyok és már magától lekapcsolja a gépet. -
#8570 Én ias úgy öltem már a legelejétől s én se veszte szinte sose életet kiv néha a a boss golemnél nem amelyik a gearsban van hanem a másik nál...
----
Marcio: Main menu extra features és az abban lévőket nem árt ha minden ládát megkeresel mert több képed lessz stb... :) -
#8569 én úgy is kinyírom életvesztés nélkül :P Még a legcsírább karddal is -
marcio mela #8568 A ládák amikre ráüt Prince és sárga.Meg kiírja "New Artwork Unlocked".Az micsoda? -
marcio mela #8567 Most a Clockworks and Gears Activation Room-Present-nél tartok.Eddig kettőt számoltam. -
#8566 Ja nagyon könnyüek talán az első a legnehezebb mert akkor még a rosszab kard van -
#8565 Amúgy összességében 4 van a játékban, de a játék során többször fogsz erre járni, úgyhogy kb, olyan 10-szer kell kinyírni őket :D Ezek a kedvenc ellenségeim meg sztem a legkönnyebbek :D -
#8564 végre valaki, aki így csinálja :D
LPKENJI: Szerintem kb olyan 4-et -
#8563 hány illen vasprokósat kell benne legyőzni?
-
#8562 nem kell időlassítás, vágod a lábát, térdre rogyik, felmész a hátára és ütöd a fejét amíg él, ha látod hogy neki készül hogy leszedjen a hátáról, akkor azt fogod látni hogy melyik irányból akar leszedni, és az ellentétes irányba nyomod vagy az A-t vagy a D-t és akkor ki lehet kerülni... -
#8561 Azt kell csinálni sokat kell ütni a fejét és kész egy időlassitás sem árt közben -
marcio mela #8560 Van ez a szörny.Az rendben van,hogy megvagdosom a lábát,megrogy aztán hátulról space-t nyomva felszaladok rá de van valami billentyű kombináció amivel ledöfi vagy van egy jel amikor mondjuk mouse1-et kell nyomni?Prince gyakran csak kalapálja a kemény fejét az meg elhajítja.
-
#8559 azzal ne foglalkozz, mert egysszer onnan fogsz visszajönni ;)
(A többieknek üzenem, hogy a poént nem kellene lelőni) -
marcio mela #8558 Van az a hely ahonnan menekülni kell mert megjelenik a nagy fekete szörny.Elkapja a Crow Mastert aztán minket üldöz a portálig.Visszamegyünk a multba és arra a helyre ahonnan elüldözött.Ott ahol vizköpőket kell megfelelő irányba fordítani mire a császárnő előtti ajtó egyik retesze kihúzódik.
Ennek a kapunak nem kell kinyilni?
Akkor ugyanazon az úton megyünk vissza ahonnan jöttünk?
-
#8557 hát ja, meg nem csak a PoP-róé éehetne beszélni :D -
#8556 de lehetne róla beszélni
-
vegytek #8555 nem biztos, h meghalt a topik, csak már nem új játék ez a WW
és aki már végig vitte egyszer, annak már nem nagyon kell segítség, h újra végig tolja -
#8554 sztem már meghalt
de ne írjuk le
még -
#8553 úgy látom ez a fórum is kezd teljesen kihalni, ezért gyertek regeljetek a www.dahakateamforum.fw.hu n -
#8552 szerintem nézdd meg a főoldalán, ha van egyáltalán -
#8551 jajj miko jön má ki az a kurva Assassin's Creed vagy DEMÓ IS JÖHETNE
-
#8550 én egyszer mrpóbáltam ki a JK2 mutlijád de az nem az én asztalom Egyszerűen olyan szarul van megcsinálva az egész -
#8549 Én csak 6ször, de így is meguntam. Igaz még néha multizok. -
#8548 ezért nem kell annyiszor végigtolni :P én kb a JK3-at 10-szer végigvittem és teljesen megutáltam... -
#8547 és? már szinte nincs kihívás a játékban
-
#8546 szerintem sem lenne jó, mert akkor tanulhatnád megfele az egészet előlről -
#8545 Hááát. Szeritnem nem. -
#8544 meg is is jó, hogy ha előlről kezded a rég nem jáccot játékodat, mert akkor mindig arra gondolsz, hogy itt milyen nehéz volt meg satöbbi, szal jó mellette nosztalgiázni -
#8543 monnyuk nagyon fasza lennne ha minden új játék kezdfésnél meg változna a kombók gomb kombinációja