10262
-
#8822 szerintem megszérült az egyik telepítő fálj
sztem azzal van a szar
vagy a 3.-ik cddel... vagy neked eredetid van?
-
#8821 Ha fagy, akkor én inkább a mályhűtőre tippelnék. -
BGYI #8820 Talán vedd ki a gépet a kádból -
#8819 mi az isten **** és a **** életbe fagy le nekem a WW?
nincs valami patch hozzá?
pedig a gépemnek lazán vinnie kéne! nincs valami olyan dolog ami nem tetszik neki? mondjuk valami videókártya dolog
de én ezt nem értem eddig mindig jól ment -
#8818 Én még nem hallottam ról és amikor kérdeztem akkor is a nem választ kaptam. De mindegy, most nem ez a lényeg, hanem a hiányzó life upgrade-k. -
BGYI #8817 én nem veszek se psp-t se ps2-t "csak" egy játékért(még ha istenkirály is)inkább várom a 4et(de ha vki mindenképp kölcsön akarja adni, szívesen veszem).
OFF:Szte kaleena a 3ban picit megcsúnyult,ott már Farah a tuti. -
#8816 De ott BOX-on is van vmi módszer, nem? Úgy hallottam, vinyóra rá lehet venni. -
#8815 Tudom, de nem én csináltam a képet. Nekem XBOXon van meg, azon egm enhezen screenshotolok. Ez más képe csak bejelölte, hogy nálam hogy van. -
#8814 amelyik nem világít az hiányszik XD sztem... amúgy biztosító nem fizet te meg mész a sittre rongálásé -.-' (trónterembe és betöröm a trón mögötti falat.) -
#8813 Ha ti sem látjátok a képet, akkor itt a link. -
#8812 Itt lenne egy gyönyőörű kép, melyen gyönyörő paintos-ecsetes pirossal van beakrikázva a két hiányzó izé.
-
#8811 Most tartok ott, hogy visszamegyek a trónterembe és betöröm a trón mögötti falat. Úgy tervezem, hogy minden életerősítőt összeszedek, kivéve az uccsót. Most viszont 2 hiányzik és az lenne kérdésem, hogy hol van az amelyik hiányzik nekem. Asszem adok anniy segítséget, hogy elmondom melyikek nincsenek meg :D Szóval hiányzik az, amelyik egyel balra van a homokórával szemben lévőtől és az, amelyik a homokórával egyvonalban lévő csíktól jobbra van. REmélem lehetett érteni. -
#8810 nem is beszélve arról hogy minden elementál tiszta energia és a legnagyobb tiszta energia a lélek -
#8809 több fajta lélek létezik alapító lelkek mint például Gaya, vagy akár bármelyik első isten bármelyik kultúrában és hidd el ha ezek a lélek elementálok nem lennének bazinagy zűrzavar lenne bárhol -
#8808 spirit...
az már egy kicsit úgy... extrém!
lélek mint elementál? az nem nagyon pusztít :) -
#8807 Earth Fire Water Wind Spirit....
Föld tűz víz levegő lélek
Koreában: jég tűz fa fém -
#8806 Nem is a csaj a lényeg, hanem abból derül ki, hogy 4 alap van és "hűazanyavanötödikis?" -
#8805 Na most jó a sorrend. Így hangzik jól. :) -
#8804 az más, ott a csaj volt az ötödik elem, de az film
ez egész más, alapból van olyan hogy elementál elemek!
egyesek szerint a FÉM is egy elem, de szerintem az hülyeség!
4 alap elemről tudok én személy szerint:
tűz, víz, föld, levegő
-----------------------
killer:
a sorrend az tök mind1 (szvsz) :) -
#8803 Láttad az ötödik elem című filmet? -
#8802 Én is, csak az uccsó kettőt fordítva :) -
#8801 közérdekű kérdés, eléggé OFF de itt legalább nincsenek modik:
hány elem van? 5 vagy 4? (elementálok)
én úgy tudom, hogy:
tűz, víz, levegő, föld -
#8800 mert nem erőlködnek... a dark prince szeretné lesmaccantani a princet aki ugycsinál mintha védekezne -
#8799 az egy isten játék :D
egyik kedvencem :)
mondjuk őrült nagy hülyeség, de látványos nagyon! másik játék amit nagyon ajánlok (szintén PS) Shadow of the Colossus, ne ez az isten játékok királya egyenlőre a szememben! :)
oltári hangulat, marha jó látvány, iszonyatos nagyságok! mintha egy nagyon király kalandjátékban lennél! -
#8798 Hát. Akár. Én is hasonlót tervezek. Ha nem fog menni a gépemen a PS2 emu, akkor az unokatestvérem PS2jén szándékozom kijátszani a God of War-t. -
#8797 keressetek kapcasolatokat!:
- csáó haver, mondd csak van PSP-d?
- Jah!
- Tök jó, meg van a PoP Rival Swords?
- Jah
- végig vihetem? :D -
#8796 Engemet is csak ennél többet én sem tudom. -
#8795 Akkor kb mi a története? Elkezdett érdekelni ez a dolog. -
#8794 nem tom mit nyavajogtok, pár (100) év és tök olcsón lehet lassan majd psp-hez jutni, kakor majd megtudjátok milyen a Rival Swords :) -
#8793 Hangulat+design az WW-s. Csak a történet megy tovább ugyebár.
KILLER: Sajna nem létezik emulátor, én is ebben gondolkodtam, de sajna nem nem nem nem létezik.... :'(((((( -
#8792 az semmi, az asszem a WW egy az egyben, egy pár másik páylával talán, vagy nem veszíted el a kardodat az elején, vagy nem tom...
de én úgy tudom hogy az szinte ugyanaz mint a WW -
#8791 Az fasza lehet. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Asszem szerzek egy PSP emulátort is :) És a Ravalations történetát tudja valaki? -
#8790 Asszem WW végén visszautazik hazájába és ami az úton történik az mutatja be. -
#8789 És ez miről szól? Amúgy a PSPs PoPknak is van valami története? Gondolom van. Mi az? -
#8788 Ezzel lehet coop-ba nyomni? Siráááály.. -
#8787 igen, jól nézki de fizikailag furcsa!
egyik Hercegen se látszódik a nagy erőlködés, az izmaik se úgy feszülnek mintha valamit nyomnának!
bár mondjuk ezt már régebben megállapítottuk :) -
#8786 Sony PsP....
bocs a képminőségért de rontanom kellet hogy oké legyen -
Norbisonfire 74 #8785 JAJA,NEM HÜLYESÉG AMIT MONDASZZ.XD
VAGY ÉPPEN LEHETNE HOGY TÖBB HERCEG IS EGYÜTT VAN ÉS A FŐELLENSÉGEK IS EGYÜTT LENNÉNEK ÉS ÚGY KÉNE CSAPATBAN GYILKOLÁSZNI EGYMÁST.XD -
#8784 Coop, ja! -
#8783 Szerintetek nem kéne a PoPnak multi? Szeirntem buli lenne egymás ellen harcolni. Akár úgy is leehtne, hogy van egy adott küldetés, benne csomó főellenséggel és minden főellenség lehetne akár egy játékos és valaki meg a herceg, esetleg vannak társai is, pl Kaileena. Szerintem jól meg lehetne csinálni.