10262
-
#8862 mér amikor elmentél onnasn először tood amikor össze omlik mikor megolted shadeet akkor hogy mész el? -
#8861 oda én is visszatudtam menni, csak onnan elmenni nem :P -
#8860 az oltárhoz is jutottam már vissza :D légy fanatikus keresss alap hibákat a játékban tudd hogy mikor hova ugorj XD
---
jah 1 ideig nem leszek mert le vok betegedve -
#8859 Mindegy, legegyszerűbb a kardtól. De majd még megnézem. #8813-ban van a kép, hogy melyikek nincsenek meg, ha valaki tudja melyikek ezek és hogy hogyan kell visszamenni hozzájuk, szóljon. Legalább belendül a topic. Amúgy nagyon fasza vót a videó a játék végén még így a rosszabnál is, kíványcsi lezsek, hogy milyen lesz a jónál. Remélem lesz még PoP és ha igen, akkor olyasmi grafja lesz, mint a videóinak. -
#8858 a könyvtárba visszalahet menni, meg a börtönbe is.
fuck te az oltárra gondolsz, mert ha oda elmész utólag nem tudsz visszajönni -
#8857 Na lehet, hogy erről beszélek. -
#8856 Na lehet, hogy erről beszélek. -
#8855 Akkor asszem az lesz a legjobb, ha visszamegeyek addig, hogy megszerzem a skorpió kardot. Most próbáltam visszamenni, de egyszeren körbe-körbe megyek. -
#8854 Van amilyik nem lehet utólag beszerezni asszem. -
#8853 Akkor még vissza tudok menni az uccsó 2 életerősítőért, amikor már levettem a maszkot? -
#8852 Na megvan a rosszabbik befejezés. Most megyek az uccsó 2 életerősítőért, azt jöhet a jobbik is. -
#8851 nem nem amikor a maszkoz mészz akkor már nincs semmi élet töltő. csak az utolsó... dehát ha már megvan a skorpió kard mi a francért hagyam parlagon az utcsó feltőltőt azt megszerzem szóval felszedem a feltőltőt és a vízkardot és aztán meek a maszkért, és anná a vidinél nem lessz élethű a jelenet mert nem a skorpió kard hanem a vízkard van akkor már nállam... -
#8850 rég játszottam de mondasz valamit... viszont akkor is emlékszem valami olyasmire hogy kell a maszk akkor hogy olyan helyre is menjél... vagy pedig el kell indulni a maszk felé hogy megszerezd a többit... nem tom... -
#8849 na ezt jól megfogalmaztam...
szóval
ha ismered a mapot akkor meg tudod csinálni és nem lenne ez a vita itt... a pontok után már érthető is -
#8848 nem ha jól ismered a map-ot akkor nem llehet ez... meg ha tudnád mikor át vagy alakzulvak akkor nincsen medalion amit beltehetnél a likba... -
#8847 az nem lehet! :)
az teljességgel ki van zárva!
pl a könyvtárban hogy szerzed meg az élettöltőt amikor azon a körös izén mész, és átugrasz a falra, az élettöltőhöz, ott is maszkban vagy, szal... -
#8846 az odáig oké
csak mier én elindulok hogy felvegyem a maszkot meg van az összes élet feltőtő... -
#8845 az odáig oké
csak mier én elindulok hogy felvegyem a maszkot meg van az összes élet feltőtő... -
#8844 de történetileg a maszk leválás után veszed fel. ha nem hiszed nézdd, meg azt a videót amiben prince felveszi a maszkot ;) -
#8843 Én általában már megszerzem a vízkardot amikor a maszkért megyek... nagyon gáz hogy toom a map elrendezkedést....
-
#8842 az tök mindegy -
#8841 A vízkardot mikor kapom meg? Még mielőtt megszerzem a maszkot vagy utána, amikor már nincs rajtam vagy még rajtam, szóval előtte vagy utána? -
#8840 Mind2t megcsinálom. -
#8839 meg szerintem szerezd meg az összeset, mert a másik befejezés százszor jobb, és az az eredeti -
#8838 én tudok válaszolni: menjél végig az egész szigeten és biztos megtalálod :D -
#8837 innen letudod őket szedni -
momo99 #8836 hi segitene valaki?
igazábol nem akadtam el csak nem tudja valaki honan tölthetök a játék zenéi?
elöre is thx -
#8835 JAAAAA. Akkor azért nem találtam. Mert megnéztem végigjátszást, de az azt írta, hogy azt csak akkor szerezzem emg, ha a másik befgejezést akarom és úgy tudom, hogy az az uccsónál lesz. Akkor az hogy van ez a befejezés dolog? Melyiknél adja meg? -
#8834 nyugodtan megszerez... de hülye vagy!!!!
azokat csak úgy tudod megszerezni ha megvan a maszk! :DDDDD -
#8833 Az fasza. Akkor lehet kerülnéni. Addig nem akarom megszerezni a szellem maszkját, amíg nincs meg 9 életerősítő, azt ha úgy kivittem a gémet, jöhet a 10. is. -
#8832 ezt így nem lehet tudni, amelyik nem világít az nincsen megszerezve, ebből csak annyit látsz hogy 2 nincs megszerezve, de hogy melyik kettő, a franc se tudja! -
#8831 #8812re valaki egy konkrét választ? Ja és ezek a bizék abba az irányba vannak, ahol az életerősítő vagy csak úgy össze-vissza? -
#8830 Tényleg kár a topicért. -
#8829 ???
hmm, ez nem tom hogy jött de biztos
(u.i.: mit fikázod a fingomat, nekem tetszik jó! :P) -
#8828 hát igen broafka nagyon gusztustalan vagy ilyet fingani... monitoron keresztül érzem bazz -
#8827 jujj newbe ban....wááá -
moszandi #8826 jah köszi -
#8825 Nyomtál már te életedben PAUSE-t? Mert ott van olyan, hogy Combo list vagy valami ilyesmi. -
moszandi #8824 Sziasztok.Nem tudtok olyan weboldalt ahol esetleg le van írva hogy harcolás közben milyen billentyűzet kombínációkal lehet mindenféle harci motívumot csinálni? -
#8823 :D
undorító vagyok mi? :D
eredeti, még szép :P