10262
-
#8942 Annyira nem is jó az a "buxa" -
#8941 sztem meg pont azon mert a másikon csak két fakard van a 3madikon egy buxa akit jól meg húznék és a negyediken az új pop felirat -
#8940 nem tom melyik képen teljesen látszott rajat hogy az, nem az mi félig látszik a markolata -
#8939 szerintem az de a ttt fórumba lehurrogtak hogy az nem lehet az, meg hogy nem is hasonlít sztem meg igencsak... -
#8938 és miért baj ha azt mondod rá hogy idő tőre? miért nem idő tőre? -
#8937 jolvan te is azt mondod rá hogy idő tőre a ttt fórumon meg lehurrogtak...az első képen van rejta link by hsz#8930
hát majd a homok vissza térés azt én már megpróbáltasm meg teremteni képregényben -
#8936 Elvitte? Muszály lesz végigtolnim. Még 12 óra és megvan :) -
#8935 elvenni elvette, de amikor kaileenát megölte a vizír, akkor valahol még biztos maradt homok, ez megint elszabaul, kaileena meg odaadja vagy valami ilyesmi -
#8934 De azt Kailena elvitte nem? -
#8933 pont az lenne a lényeg, hogy elméletileg elpusztult, de valahol még is maradt egy kicsi homok, meg különben is láttam az egyik képen az idő tőrét :P -
#8932 remélem pc re is kijön majd nem csak konzolokra -
#8931 Kíváncsi vagyok, hogy mire jön majd. -
#8930 Hát van az újról egy két kép mikor kiszivárogtak hirek az ubisoftol
de abból sok következtetést nem lehetett levonni.
popos képek -
#8929 Majd még utánanézek a többi rész történetének is, mert ugy van PSPre a Revaltions. Amúgy a Rival Swords az véletlenül nem Wii-ra jön PSP helyett? Mert abban borító alapján benne lsz a herceg. Ja és nem tudtok egyé PoP folytatásról? Remélem legalább annyi része lesz, mint a Star Warsnak, mert egyik kedvenc gémem. -
#8928 Hát szerintem nem fog feltámadni , mert idő homok az nincs és annélkül sötét herceg sincs. -
#8927 Mert nem volt poén. Kíváncsi voltam. Tudom, hogy miről szól a gém, már játszottam rajta bőven. Csak azért nem fejeztem még be, mert megszereztem a WW-t és előbbb azt akartam kijátszani, aközben meg a SoT-ot és végül széen sorba mentem és most jött volna ez, de mondom, már játszottam rajta és tudom a történetet is. Csak szépen tönkrement a most a TT lemeze, szóval megint meg kell most szereznem. -
#8926 most minek lőtted le a poént? gondolhatod, hogy megnézi a spoilert. meg szeritnem ha lesz köb pop, akkor ezze la videjóval végződhetne, mert a setét herceg újra feléled benne vagy valami és most végleg kinyírja prince-t -
#8925 Ok, csak gondoltam, hogy akkor már gyorsan megkérdezem. -
#8924 Igen de amúgy van tt topic is inkább erről ott ne itt offoljunk -
#8923 Kb tudom a történetet, de rendben. Majd utána. Majd sietek, mert megöl a kívéncsiság :D Abban is össze kell szedni az életerősítőket? -
#8922 Hát ezt inkáb nem mondom meg hogy hogy szerintem játszd végig és úgy izgalmasabb lesz mintha most előre elmondanám -
#8921 Amúgy azokat a titkos fegyvereket, amik a dahakateamon vannak, azokat hogy lehet megszerezni? -
#8920 Tényleg??? De az hogy a francba? Már ha tudod a választ és privátba, ne térjünk el a topic témájától. Bár még kéne 1081 hozzászólás :) -
#8919 Játszd végig ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy igen ő az -
#8918 Már játszottam. Ő lenne a sötét herceg? Ő nem lehet, mert ő még benne van a hercegben. -
#8917 Játsz a tt-vel és majd rájösz nem lövöm le a poént:D -
#8916 Nagyon fasza volt a végén a videó, cask azzal a maszkos csávóval volt a bajom, hogy az nem volt senki. Ő a Vizír (asszem így írják) lehetett volna, de ő nem ilyen testes (szerintem). Szerintetek ki volt? -
#8915 Én is erre gondoltam csak nem tudtam hogy irjam:D
Grat -
#8914 Köszi. Így a piros időizével tényleg könnyű volt. -
#8913 ügyi vagy ^^ -
#8912 VÉGIGVITTEM!!! Most jöhet a The Two Thrones! -
#8911 Nekem védés+lassítés, azaz Jobb és bal felső gomb, emrt ugye XBOXon nincs egér. ma megint megpróbálom, gondolom jhobban is fog menni, mint tegnap sete 11kor. -
#8910 hét nemm is tudom,nekem elsőre dahakát 3ikra sikerült legyőzni és kaileenát is, majd ma megnézem kaileenát, hogyan fogom kinyírni :D -
#8909 hardon nem igazán általában 3-4dik alkalomra sikerül.... -
#8908 dahakát tök könnyű kinyírni :D van egy egész jó taktikám ellene. amikor vagdosod ne az időlassítást használd, mert az kicsit sebez, hanem inkább használd a ravages of time-ot (JOBB KLIKK+BAL EGÉRGOMB) amikor elmész jó távolra homokot szedni, akkor amikor dahaka a csápja jön ki a földből fuss körbe körbe mert így sose fog eltalálni és majd így szépen lassan mész felé ;) ezután már könnyű nagyon, de kaileenát akkor is könnyebb kinyírni -
#8907 Mad holnap. Ma már alig élek. -
#8906 Az jó igen arra is figyelni kell hogy ne menj neki a csápjainak másik meg én a "piros időlassitást használtam" (rendes neve nem jut most eszembe)
Sok sikert hozzá előbb utobb biztos kinyirod. -
#8905 szasztok na szoli megmondtam megmondtam hogy ott van az a bug :) -
#8904 Én is gurulok, meg lassítok, csak az a baj, hogy elfogy és amikor megyek felszedni őket, akkor a csápjaival sokat levesz. -
#8903 Annyira nem is te erősebb vagy:D
Én sokat gurultam ha sol emlékszem úgy nem tudod megcsapni a csápjaival meg a homokt is használtam rendesen.