Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Itt lenne egy gyönyõörû kép, melyen gyönyörõ paintos-ecsetes pirossal van beakrikázva a két hiányzó izé.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Most tartok ott, hogy visszamegyek a trónterembe és betöröm a trón mögötti falat. Úgy tervezem, hogy minden életerõsítõt összeszedek, kivéve az uccsót. Most viszont 2 hiányzik és az lenne kérdésem, hogy hol van az amelyik hiányzik nekem. Asszem adok anniy segítséget, hogy elmondom melyikek nincsenek meg 😄 Szóval hiányzik az, amelyik egyel balra van a homokórával szemben lévõtõl és az, amelyik a homokórával egyvonalban lévõ csíktól jobbra van. REmélem lehetett érteni.

Looooser
nem is beszélve arról hogy minden elementál tiszta energia és a legnagyobb tiszta energia a lélek

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
több fajta lélek létezik alapító lelkek mint például Gaya, vagy akár bármelyik elsõ isten bármelyik kultúrában és hidd el ha ezek a lélek elementálok nem lennének bazinagy zûrzavar lenne bárhol

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
spirit...
az már egy kicsit úgy... extrém!
lélek mint elementál? az nem nagyon pusztít 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
Earth Fire Water Wind Spirit....
Föld tûz víz levegõ lélek
Koreában: jég tûz fa fém

ffxi
Nem is a csaj a lényeg, hanem abból derül ki, hogy 4 alap van és "hûazanyavanötödikis?"

Fákjúal!

KILLER2
Na most jó a sorrend. Így hangzik jól. 😊

Broafka
az más, ott a csaj volt az ötödik elem, de az film
ez egész más, alapból van olyan hogy elementál elemek!

egyesek szerint a FÉM is egy elem, de szerintem az hülyeség!
4 alap elemrõl tudok én személy szerint:
tûz, víz, föld, levegõ

-----------------------

killer:
a sorrend az tök mind1 (szvsz) 😊

ffxi
Láttad az ötödik elem címû filmet?

Fákjúal!

KILLER2
Én is, csak az uccsó kettõt fordítva 😊

Broafka
közérdekû kérdés, eléggé OFF de itt legalább nincsenek modik:

hány elem van? 5 vagy 4? (elementálok)

én úgy tudom, hogy:
tûz, víz, levegõ, föld

armageddon666
mert nem erõlködnek... a dark prince szeretné lesmaccantani a princet aki ugycsinál mintha védekezne <#gonosz1>

@

Broafka
az egy isten játék 😄
egyik kedvencem 😊
mondjuk õrült nagy hülyeség, de látványos nagyon! másik játék amit nagyon ajánlok (szintén PS) Shadow of the Colossus, ne ez az isten játékok királya egyenlõre a szememben! 😊
oltári hangulat, marha jó látvány, iszonyatos nagyságok! mintha egy nagyon király kalandjátékban lennél!

KILLER2
Hát. Akár. Én is hasonlót tervezek. Ha nem fog menni a gépemen a PS2 emu, akkor az unokatestvérem PS2jén szándékozom kijátszani a God of War-t.

Broafka
keressetek kapcasolatokat!:

- csáó haver, mondd csak van PSP-d?
- Jah!
- Tök jó, meg van a PoP Rival Swords?
- Jah
- végig vihetem? 😄

ffxi
Engemet is csak ennél többet én sem tudom.

Fákjúal!

KILLER2
Akkor kb mi a története? Elkezdett érdekelni ez a dolog.

Broafka
nem tom mit nyavajogtok, pár (100) év és tök olcsón lehet lassan majd psp-hez jutni, kakor majd megtudjátok milyen a Rival Swords 😊

ffxi
Hangulat+design az WW-s. Csak a történet megy tovább ugyebár.

KILLER: Sajna nem létezik emulátor, én is ebben gondolkodtam, de sajna nem nem nem nem létezik.... :'((((((

Fákjúal!

Broafka
az semmi, az asszem a WW egy az egyben, egy pár másik páylával talán, vagy nem veszíted el a kardodat az elején, vagy nem tom...
de én úgy tudom hogy az szinte ugyanaz mint a WW

KILLER2
Az fasza lehet. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belõle. Asszem szerzek egy PSP emulátort is 😊 És a Ravalations történetát tudja valaki?

ffxi
Asszem WW végén visszautazik hazájába és ami az úton történik az mutatja be.

Fákjúal!

KILLER2
És ez mirõl szól? Amúgy a PSPs PoPknak is van valami története? Gondolom van. Mi az?

ffxi
Ezzel lehet coop-ba nyomni? Siráááály..

Fákjúal!

Broafka
igen, jól nézki de fizikailag furcsa!
egyik Hercegen se látszódik a nagy erõlködés, az izmaik se úgy feszülnek mintha valamit nyomnának!
bár mondjuk ezt már régebben megállapítottuk 😊

Looooser
Sony PsP....
bocs a képminõségért de rontanom kellet hogy oké legyen

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

JAJA,NEM HÜLYESÉG AMIT MONDASZZ.XD
VAGY ÉPPEN LEHETNE HOGY TÖBB HERCEG IS EGYÜTT VAN ÉS A FÕELLENSÉGEK IS EGYÜTT LENNÉNEK ÉS ÚGY KÉNE CSAPATBAN GYILKOLÁSZNI EGYMÁST.XD
ffxi
Coop, ja!

Fákjúal!

KILLER2
Szerintetek nem kéne a PoPnak multi? Szeirntem buli lenne egymás ellen harcolni. Akár úgy is leehtne, hogy van egy adott küldetés, benne csomó fõellenséggel és minden fõellenség lehetne akár egy játékos és valaki meg a herceg, esetleg vannak társai is, pl Kaileena. Szerintem jól meg lehetne csinálni.

KILLER2
Amelyik neked szimpatikusabb. De most már elég az OFFból. Térjünk vissza a PoPhoz.

Looooser
oké eggyüt megyünk dokihoz ... urulógia vagy neurólógia???

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

KILLER2
Bazzeg, fordulj orvoshoz. De tetszik az ötlet. Én is kipróbálnám.

Looooser
figyelj azt a kis kockázatot meg éri figyelj benne van a homok erõ egy 20*-os orgazmus után egy folyamatos idõlassított burokban fúú belegondolni is már szétesõsen jó... abban reménykedek hogy egy hozzá hasonló buxát fogok majd ki...

Picar77
Ték

()() (^^)

KILLER2
Nem kell semmit összevágni. Kaileena szerintem is nagyon jól néz ki. Éjszaka vele nem lenne rossz, csak én félnék tõle, mert azért nem gyenge.

Looooser
már megbocs de tényleg nem szivatásból de ha szeretnéd össze vághatok neked képsort a portálokról hogy elélvezz
személy szerint én Kaileena csecse/becsé/ire élveznék el nem toom hogy ki hogy van vele de Kaileena a WW-s (monica Belucchi feelingel és hanggal) No.1# csaj... eltöltenék vele párszerelmes cyber éjszakát 😊<#idiota><#vigyor3><#zavart1><#gonosz1><#law>

ffxi
Csak követi a divatot 😄 magassarkú csizma rulez 😄

Fákjúal!

KILLER2
De akkoriban egy jó harcos (de rossz is) menten elélvezett volna, ha meglát egy idõportált.

Looooser
nem feltétlen általában egy jó harcos abban az idõben örült ha 158-165 centi volt, most ha azt nézzük h Kaileena egy hosszú combú 162 centis csaj + az az 5 centis magas sarkú akkor az 167 centi szvl ha a herci eléri a 159 centit is akkor is van köztük fél fej na erre varj gombot 😄

KILLER2
Valóségban nem is, de játékban azé lehetne magasabb vagy csak egymagasságba legyenek. Én is pont most szedem le a God of Wart PS2 emura csak attól félek, hogy nem lesz hozzá elég erõs a gépem.

Looooser
mért égõ? sok csajom volt félfejjel nállam nagyobb és nem éreztem gáznak...
---
Shock örülnék ha lenne azon gondolkodám hgy leszedek egy PS2 emut és leszedem a gémet :S csak azt nem vágom hogy honnan szedek kontrollert...

KILLER2
Nincs. Amúgy most nézem, hogy a herceg majdnem fél fejjel alacsonyabb Kailenánál. Legalábbis amikor ott áll mellettem, akkor igen. Ez azért elég égõ.

Shockmaster
Nincs.

nem, de a dahaka team felrakta az összes zenét az oldalra.
A god of war van Pc-re?
KILLER2
Nem tudjátok, hogy mi a címe annak a zenének, ami akkor jön be, ha hagyom állni a játékot a menüebn és elkezdõdik egy videó?

KILLER2
Én tegnap megint játszottam rajta egy picit. Én még nem is vittem végig, késõn szereztem meg, azt van itt most minden más jó, de most már mindenképpen kijátszom.

ffxi
Jó jó az is. De történetileg a PoP fogott meg igazán.

Fákjúal!

Looooser
én játszottam vele oda vissza koppintgatások bár teccik ez az ókori görög stílus is bejön érdemes kipróbálnotok

KILLER2
Játszott innen már valaki a God of War-al? Haverom azt mondja, hogy jobb mint a PoP. Bár gondolom itt pont az ellenkezõjét fogom hallani, de legalább lesz szó egy kis PoPról is.