Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
te arma át is olvasod h mit írsz???
bázmeg itt vagyunk már miótaamennyi flémvort mi át éltünk. észleltélvalaha itt admin vagy modi életjelenséget?
-----
ffxi: igen szoktam CoDozni sõt a suliban most lesz LAN versen azzal kezdünk mármint 1-el aztán Warcraft 3, és Undergrund 23 versenyszám sok verseny :D

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
pedig az <#whatever>
de offból elég. bár minden topicnak ugyanaz a sorsa egyszer (eloffolódás majd close) inkább ne essetek túlzásba, mert talán idetéved egy admin/modi és látja hogy uccsó 5 oldalon nincs PoPról szó és bemondja: Closed!

@

ffxi
Cod-ztok O_o??!!

Fákjúal!

én nem mondtam h szar, csak azért, mert nekem nem tetszik.Épp ezt magyarázom,h ne szarozzunk!
szoli91
a CoD nem szar 8)

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Nekem végülis mindkettõ bejön de a PoP jobb.
Én se szeretem a vh.s játékokat, de nem megyek be a CoD topikba, h ugyan a játék szar, de nem-e szereti vki a pop-ot.
szoli91
akkor egyszerûbb ha lelépsz xD

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser
de akkor is tök gáz hogy 1es hsz-em után megszûnik az élet :D <#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ffxi
Mért? Csak azt momndod amit érzel<#dumcsi>

Fákjúal!

Looooser
imádom hogy az én ilyen 1 szavas hsz-eim miatt mindig meg hal a fórum <#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
jajah...

Broafka
engem se olvasztott el annyira, de azért végig vittem, és nem volt annyira nagyon rossz, mondom, TR4 a legjobb szerintem :)
az az IGAZI Tomb Raider, már csak azért is mert TOMB ami pedig sírt jelent, és inkább ilyen egyiptomi sírt... és a TR4 az egyiptomban játszódik, és annak van a legjobb hangulata!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
mellesleg a TR-Legends PoP-ra van építve mármint irányítás meg hasonló graf elemekek... szvl lara úgy nézki mint Herci csöccsel <#idiota>
amúgy meg szar az a játék maradok a PoP-nál
---

szoli91
ízlések és pofonok xD

Broafka
jesszus, milyen béna ember az akinek nem tetszik egy ilyen játék? :-/
vagyis aki azt mondja rá hogy szar?
aki azt mondja hogy nem tetszik neki, hát istenem, azzal is baj van, de nem akkora, viszont aki azt mondja rá hogy szar, annak valami nagyon dúrva ízlésficama van :-/

KILLER2
Én eddig a Tomb RAider 2vel, a TR Chorniclessel, meg a Legenddel játszottam. A 2 nem nyûgözött le, a CHRel elvoltam, a Legend meg tetszett, de nekem nem jön be a stílusa. Amikor megjelent a SoT, egyáltalán nem érdekelt, haverom amondta is, hogy szar. Aztán mikor vettem egy XBOXot gondoltam kipróbálom rajta a TT-t. Eléggé megtetszett, gondoltam akkor már megszerzem a WW-t is. Attól majd be szartam, akkor gondoltam, hogy ha ezek ilyen jók, akkor a SoT sem lehet rossz, megszereztem azt is, az is bejött. Végigtoltam, most még a WWvel játszok, aztán meg még a TT-t is végigviszem. Hát én így szerettem meg a PoP-t.

Töltsük le az internetet!

Shockmaster
Én a Tomb Raiderrel nem játszottam, de állítólag az is jó. Engem a PoP-ban alapban az vonzott, hogy nem durrogunk és ölünk, hanem rendes csaták vannak benne RPG stílusban nameg a Homok Hatalmak. Ezek sajna hiányoznak a tomb Raiderbõl, mint riválisból, tehát inkább PoP :) Persze neked mások a szempontjaid ez alap ;)

Ha olyan xar akkor minek jöttél ide?Vagy legalább ne anyáznál.
Broafka
nálam a fav a tomb 4, de ez nem az a topik, szal maradjunk a topiknál :)
miért fagyok leeee? :_(

armageddon666
Tomb Raider Legends sira :D PoP seria is. sztem szal ffxi, arma sokkal jobb :P flood off, 3 topic helyett egy új és akkor megvan oldva! (csak még kiemntem Kaileena vs SoulHunter flamet :D)

@

ffxi
Éjen a topik!!!
[sztem xar pop széria, tomb raider sokkal jobb<#idiota>]

Fákjúal!

Broafka
állandóan lefagy a játékom :(
és nem értem miért, pedig eredeti, és most tettem újra a winfost, eddig csak a TTT fagyott ki most már ez is :-/
valami ötlet?

Mondom ezt úgy h még én se csináltam meg hardon:D
Én ugyan hardon még nem nyomtam végig, de kaleena ellen nekem az idõlassításon kívül nem sok minden jött be.Ami még használható, az az, ha nátugrasz rajta és közben gyepálod.
Az ikrek ellen meg sztem ugyanaz a a taktika,mint a többi fokozaton.
Shockmaster
sziasztok,

már végig vittem a PoP mind 3 részét, de Kaileenát Hardon nem tudtam legyõzni. Tudnátok mondani valami jó tippet arra, hogy miként tegyem?
Ugyan ez van a PoP T2T-ben is az ikrekkel. Ezekkel is mit tegyek hardon?

KILLER2
Te tudod.

De a PoP focit azért se kéne egy ilyen "nagyszemûs" sorozattal helyettesíteni.Az amcsi foci is jó ötlet.Már látom is a Dahakát h csápjaival lefog 3 lázadó játékost, de mindhiába, mert a sötét herceg az osora végére szúrt labdátbelendíti és tuch down!!!
armageddon666
anime az japcsi szal nem japcsi anime hanem japcsi rajzfilm ami az anime ^^ és az nem szar. ok a cubassza az gáz eléggé... de van egy csomó jó ^^ amugy meg Galactic Football tök jó :P szeretem az ilyen látványos szarokat XD meg végre egy "focis"... szuper-focis! :D rajzfilm ahol a fõszereplõ nem mindig nyer...

@

constantin
Na.Legyek megint köcsög FFFFFFFFFFAAAAAAAAASSSSSZZZZZZZZOOOOOOOPPPPPPPPPÓÓÓÓÓÓÓKKK

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

Looooser
nem ostor csáp my mistake.... tood ami a beleibõljár ki és be...

LPKENJI
a t2t totyikjába pedig télleg szépeket írtál:D

marcio mela! Köszi a segítséget!
KILLER2
N az az, amit pénzér se néznék meg. Eddig egyszer láttam belõle 5 percet, na az elég is volt. Tipikusan túldramatizált átlagosan szar japcsi anime film. Focihoz annyi köze van, mint a favágáshoz. Inkább valami mátrikszos gojórúgdosás. Azho képes a PoP, hááát. Össze se lehet hasonlítani. Amúgy én nem bírnám. Sose vonzott se PCn se más konzolon a foci, meg úgy az ilyen típusú játékok. Ha nagyon focit akarunk, akkor legyen amcsi foci. Az még jól is állna a hercegnek. Most így megfordult írás közben a fejemben, hogy ha enyém lenne a 10000-ig hsz, akkor írhatnám azt is, hogy voltam zárás elõtt :D De ez rossz vicc.

KILLER2
Dahakának van ostora?

Looooser
fúúú gyerek imádkozz hogy ne beszéljem meg jóbarátom Dahakabácsival hogy fenekeljen el az ostorával wazzeg

akkor már mér nem cubasza?:)
az ratyi japó marhaság
armageddon666
Galactic Football -.-'

@

Gondolkoztatok már h milyen állat lenne egy PoPos fociprogi?v csak egy sima freerunos.Gondoljátok el:átszaltózol az ellenfélen a labdávak a lábad közt, de a kapus felfut a kapufára és kiszaltózik.Na jó, csak helytöltésnek írtam:D
Ezek a popos cuccok nekem is jöhetnek.az MSNem:[email protected]
szoli91
képzeld hogy nem teccik, és vazd meg

constantin
Én tudok jó megoldást a kihalás ellen.Mondjuk beanyázok egykét emberkének aztán nagy lessz a harag és mindenki irogatni fog.De nincs kedvem mostanában ilyenhez de ha szépen kértek megteszem.10000komment erejéig

armageddon666
This topig needs a kegyelemdöfés.

@

constantin
Vigyük el 10kig a kommenteket.hétvégén segítek.

Looooser
nem teccik??????<#idiota>

szoli91
looooser most mi a szarnak kellet szétcsúsztatni a fórumot?

Looooser
majd ha feljössz msn-re odaküldöm

Broafka
:)
muti, küldd el hogy mit írtál eddig!

Looooser
én is olyat írok csak úgy elment az ihhlet... pedig napról napra jobb jelenetek születnek meg a fejembe, de még sem megy ez a leírósdi téma... inkább a fantáziálgatás na az jobban megy...

Broafka
olyat kell írni amit te is szeretsz írni :)
én ezt a könyvet 1 évig írtam :)
kitartó munkának meglesz a gyümölcse ;)