10262
-
#9062 Eredetibe is linkeld be
köszi -
#9061 -
#9060 Én meg evés-ivás közben :D -
Weewcy #9059 én egy nap alatt végigvittem, persze ezt nem azért mondtam, hogy berárnyékoljam szerény mivoltomat...^^ lehet hogy kissé hülyének néztek de képes vagyok egy napig ittt vacakolni vele evés, ivás nélkül...:P -
#9058 hát igen főleg ha már csaka harcért mászkaálsz nagyon hossszú tud lenni -
#9057 én pénteken kezdtem újra tolni a gémet és már a második toronyban tartok (mechanikus) Ez kegyetlen hosszú egy játék, most látom igazán. Kb napi 2-3 órát jáccok azóta vele és még ott járok a mechanical tower elején -
pekka2 #9056 ááá, értem már, mindjárt ki is próbálom.
Köszi -
#9055 ugyan azon az úton vissza a központi terembe és onnan a túl oldalra.
---
-
pekka2 #9054 és ezután kell valahogy a 2. toronyba eljutni aktiválni valamit... -
pekka2 #9053 perpillanat pókerezek, de a water gardenben vagyok, ahol 3 forgató kar is van, és az oszlopokat kell forgatni, hogy víz kerüljön a csatornába -
#9052 dobj egy képet én nem értem hol vagy -
pekka2 #9051 Szevasztok
Kellene egy kis segítség..
Amikor a csatornákba kell vizet terelni, és utána el kell jutni a második toronyba, na ott hogy kell továbbmenni?
A végigjátszásban a 11. láda utáni rész, azt nem értem kristálytisztán.
Amikor kinyílik valami retesz. Ott hova kell menni? -
#9050 herceg -
#9049 Én is ezen kondolkoztam szerintem jobb lenne és még a herveg is hasonloan nézhetne ki -
#9048 az nem lenne jó :D Film lesz -
#9047 Lehet, hogy nem lenne olyan hangulata, de legalább nem kéne sokat bajlódni a szereplőválogatással. -
#9046 Mi lenne, ha animációs film lenne? -
#9045 figyelj, Kaileena egyértelmű: Monica Belucci, Farah az már nehézkes. A homokszörnyeket, meg meglehet csinálni számítógéppel -
Weewcy #9044 mit tudnék én mégis kezdeni vele? :D Ezt most mire értetted?! XD -
Weewcy #9043 És ki lenne a többi szereplő? Kaileena, Fate, meg a Dahaka? Jó, mondjuk a Dahakát egyszerű megcsinálni egy számítógéppel, de a többiek? És hol lesz a helyszín? Vagy kik lesznek a harcosok? Vagy a macskanők? Nem tudom, de biztos hogy olyan szereplőket kell választani, akiket nem egy utcasarokról szedtek össze. Kell falon futni, átugrálni emberek feje fölött.. -
#9042 hát na, de akkor VIggo és Johny is nagyon hasonlít a Hercegre. Johny Deep lenne, jó a WW-ben, és Viggo Mortensen lenne jó a TTT-ben, vagy mit tudom én :D -
#9041 Hát ez a baj. -
#9040 Hát rá szerintem senki sem hasonlit túlzottan -
#9039 Háááát. Johny Deephez nem illyene a falonrohangászós Dahakairtás, de Orlando viszont tényleg nem lenne rossz. De ő sem hasonlít a SoTos hercegre túlzottan. -
#9038 az nagyon jó lenne :D Vagy Johny Deep is jó lenne. Az első részhez Orlando Bloom lenne a jó sztem -
#9037 öröm tánc öröm tánc
remélem a 2-3 dik részben Viggo Mortensen lessz majd -
#9036 Kíváncsi lesdzek rá. Remélem nem cseszik el. kíváncsi vagyok, ke lesz a herceg. -
#9035 készül a PoP mozi film, az SG-n lehet olvasni róla pár sort: http://www.sg.hu/cikkek/50784 -
#9034 kösz Looooser -
#9033 persze hogy te vagy...
----
weew most mért? női szemmel is elmondhatod nem kell ahoz férfinek lenni hogy tudj vele bármit kezdeni -
#9032 És én vagyok a hülye Lol -
#9031 lol, akkor lehet azért írta ki hogy cseréljem le a videókarit :D akkor marad XP :D -
Weewcy #9030 bár mondjuk Kaileena tök jól néz ki, meg minden, de azért nem néznék rá férfi szemmel XD -
Weewcy #9029 én semmit nem csinálnék, mert lány vagyok:D -
#9028 Igen xp-hez Vistahóz bistos hogy nincs Nézd meg nyugodtan hogy csak 9500 van fölfele driver -
#9027 Minden karihoz van driver.Csak a nagyon régiekhez nincs. -
#9026 hát te hülye vagy, mert a 9200-hoz van driver -
#9025 Nincs hozzá driver szóval az nincs rendben 9500 fölfelé van csak driver az atikhoz
köcsög ati -
#9024 az enyémen is lefutna simán, mert leszedtem a vistaadvisort :D és kiírja, hogy képes a futni a konfigodon, meg hogy mit kell még beszerezni hogy jobb legyen. szerinted egy ATI 9200 128MBos videokarival elfutna? mert a többi az rendben van. és a haverodnak nem lassú? -
#9023 Bocsi de már megjelent Mo-on is :D
De nem akarom lecserélni egyenlőre max majd egy év múlva mire rendesen müködni is fog és még talán játszani is lehet rajta :D