10262
-
#9222 Valaki tudna küldeni egy 100%-os WW easy mentést? Ha igen írjon priviben! -
#9221 20 felett már nem számoltam... -
#9220 Te kijátszottad a WW-t? -
#9219 igen de az végig utalás hogy az alatt a 4 hét alatt annyitt döngettek azo a hjón hogy az pfff....
eggyett remélek hogy a filmben ha eggyáltalán lesz 2 rész Kaileena-nak Monica Belucchit rakját... első ostztályú lenne :) -
#9218 vér,vér az csak jobbá teszi... A végén Kaileena-ával? Azt a videót énis láttam,de nincs benne semmi durva...tulképp nem mutatnak benne semmi intrestinget:)) -
#9217 sok benne a vér, meg komolyan története van, me g hát a végén lévő bizonyos jelenet miatt is szerintem xD -
#9216 szerintem a WW eléggé nehéz...de nemtom megérteni mér 16+-os... -
#9215 a credit zene sokkal jobb ;) godsmack - straight out of line ;)
Dahaka Killing 54 másodperc alatt by ME, nézze meg mindenki
LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=IEetw8JnmTc
-
#9214 Brutalitás jöhet (az van a T2T-ban is)Godsmack - I Stand Alone (rock zene) hát ne hülyéskedj,ez a kedvenc számom:))) -
#9213 Azt nagyon bírom,amikor az első pályán,az első főellenség (elég jó csaj) és megvágja a herceget,ekkor a herceg rákiabál "You bitch!" és nincs ráírva a játék hátoldalára h "bad language" :D:D:D -
#9212 bocs kihagyhatatlan frázis volt -
#9211 akkor majd megnézem... -
#9210 most már működik :K -
#9209 akkor majd megnézem.... -
#9208 csináltam egy videót, amin dahakát 54 másodperc alatt kinyírom xD
A videó kicsit szaggat, meg késik a kép, mert nincs elég erős gépem a frapshoz :D Az előtte és utána lévő bejáccással együtt 2 perc valamennyi, de lehet mérni az ölés részt.
link:
http://www.youtube.com/watch?v=IEetw8JnmTc
A nézzzéssel még váni kell, mert még most töltöttem fel -
#9207 azt a zenét én is szeretem ami a könyvtárból van (ez van akkor is amikor a scorpion swodot felveszed), de ha annak véga, akkor olyan zene van, hogy jajveszékelnek ilyen csávók, ezért utálom annyira szerintem, mert nagyon idegesít -
#9206 én a börtönt spec szeretem sok csapda és a zene néha olyan mint ha a mátrixból lenne.... -
#9205 én a börtönt utálom. valahogy nekem nem teccik, meg ott a zene is eléggé irritál, úgyhogy ha ott vagyok szeretk sietni :D amúgy a többi épületrészek azok nagyn jók, és szeirntem a legjobb rész az egész machanical tower. nem tom, szerintem annak olyan jó hangulata van xD -
#9204 azért kezdtem abban, hogy könnyebben rááljak a játékra aztá azok után a többi rész sem kihívás...
tényleg kinek melyrész a legutálatosabb a játékba????
nekem a Garden Tower szépnek szép hely jó kis labirintus de valahogy unalmas max a dahakas uldozesek jók... -
#9203 én se szégenkeznék, de szerintem easyben nincs kihívás -
#9202 detto -
#9201 figy én nem szégyenklem bevallani hogy először minde 2-őt easy-ben toltam végig... -
#9200 az easy gyökereknek való xD [szerintem] attól, hogy ezt mondom nem kell megsértődni, aki csak easyn nyomja. ez csak egy vélemény, meg még easyben nem is toltam PoP-ot xD -
#9199 tipp töbször vidd át normalon hogy legyen rutinod a hardon... -
#9198 persze,már kimyírtam easy-n, most normal és aztán hard. -
#9197 ízin nagyon könnyű -
#9196 elütte még fejezd e ízin -
#9195 Akkor majd hardon próbálom:)) -
#9194 kaileena künnyű elsőharc meg hardon is könnyű -
#9193 továbbjutottam de annyira h azzal a ***** Kaileena-val kell megküzdenem,azok a csapdák nehezek de Kaileena sem kispályás! -
#9192 És szerinted mennyire érdekel hogy szerinted mi lehet.... -
#9191 -
#9190 Most nem mindegy hogy mi? Tőlem még lehet Dundee is! :D -
#9189 joh elismerem faszságot beszéltem kavaram a bort a szarral...
szóval most javítok Shahdee
---
és Weewcy
Fate = Végzet Kailena az ídő úrnője és ő maga a végzet irányítója...
és Shahdee Kailena szolgája...
---
és a Rival Swords egy nagy kalap kaki tönkre tette a jo kis pop hivatalos oldfalakat :S -
#9188 akkor már Shadee, javítom Looosert :)
de szerintem van ott még egy h -
#9187 Fate = végzet Shadeee * javítom brofit
a végzet és az idő úrnője -
Weewcy #9186 Akkor én most nagyon félreértettem valamit, vagy van olyan a játékban, hogy Fate? -
#9185 Háát , az első pálya csak sikerült! :D -
#9184 hmm, amint látom csak félre írás, nem rosszul tudás, akkor mind1, a lényeg hogy shahdee... -
#9183 Tulajdonképpen TTT után egy picit nehézkes az tény
Sizo-t javítva egy kicsit, nem Dhahdee, hanem Shahdee!
de ha a fejére úgrasz párszor, meg védekezel amíg a támadás sorozatát le nem támadta, akkor nem lesz gond