10262
  • Looooser
    forgasd a kart s menj a másik irnyba... ja van egy rész hogy a nagykapunál a szakadékba lekel ereszkedned hogyha le van engedve akkor ha a kapuval szembe állsz akkor le van engedva jobb sarka oda állj le és ugorj le :) jó tanász 3x-es full hp-t kapsz...
  • Picar77
    olvass talán el egy végigjátszást ha már láma vagy
  • Kis kos
    Na valami ötlet ,hogy cisnáljam meg azta részt amikor megapom a Lion Swordot
    és a piros ruhás czaj ott áll annál a tekerős kar előtt.
  • Picar77
    igen
    kezd el játszani és neked is lesz
  • Kis kos
    tud valaki mentést ajánlani?
  • Kis kos
    Bocs ott járok ,hogy megkaptam a Lion sword-ot és a piros ruhás csaj ott áll.
  • Picar77
    nem baj az legalább haldunk a 10000 felé azt még topic halál elött el kéne érni
  • Kongy
    Mit akartál te arra ugrani? :S
  • Kongy
    Akkor minek kérdezel ha pofon 1cerű és ugyis rájössz? Fölösleghesen töltöd a topikot :D
  • hihahi
    ez is megvan már
  • hihahi
    jól van na, én is rájöttem már.

de közben van egy máisik kérdésem: megkaptam a kardot a piros ruhás nőtől, beletettem a foglalatba, elfordítottam 180 fokkal a kart, és most valahogy le kéne jutnom a "párhuzamos falak segítségével". ezt írja a végigjátszás. na de hogyan?
  • Menő
    csak egyszer kell megnyomni az "R" betűt nem pedig folyamatossan
  • Looooser
    mivel csak 1 mondatot írtál hogy el vagy akyadva amiből baromira nem tudjuk megállapítani hogy merre jársz tesszék egy tökéletes végigjátszás:
    http://www.zanzarah.hu/popww/
  • hihahi
    megszereztem az idő lassításának a képességét, és most használnom is kellene, amikor ráállok egy kapcsolóra, és egy ajtó kinyílik, le kéne lassítani az időt, hogy át tudjak menni az ajtón. azt írja ki a játék, hogy nyomjak R-t a lassításhoz. de azzal az időt tekerem vissza, nem pedig lassítok. szóval hogyan kell lassítani az időt?
  • Kis kos
    Elakadtam a két toronynál a végigjátszas is csak ezt írja:
    Folytatás: Most vissza kell menni az elágazó szobába (múlt). Ott a portál előtt máshogy is le lehet jutni, csak a
    másik irányban.És hol???????????????Eről a részről foggalmam sincs.
  • Picar77
    erre illik is :D
  • hihahi
    rájöttem
  • hihahi
    itt van hozzá kép

http://media.proxnet.hu/upload/20070429/17470023362.jpeg
  • hihahi
    kérdés: hogyan lehet olyan kötélről jobbra ugrani, amivel nem lehet lengeni??

akármilyen irányt nyomok, mindig csak a kötéltől (faltól) elfele ugrik, nem pedig a fallal párhuzamosan jobbra.

szóval hogyan lehet?
  • Looooser
    Danke köszi stb...
    ----
    most is hardon indítottam el XD...
    ----
    De kongy mindeni jól tudja hogy a T2T ugyanolyan nehéz mint a SoT a ww a legnehezebb rész pedi nem is olyan nehéz....
    be a várba ki a kertbe indítsd el a tornyot át az órába indítsd el a tornyot győzd le az empress-t fordítsd vissza cselekményeket mny az arénához vedd a börtön után fel a maszkot írd át a múltat öld meg kaileenát vagy győzd le a dahakát....
  • Kongy
    Grat!Én még csak ízin és normálon vittem végig,nem ezt hanem a T2T-t! :D
  • SiZo91
    szintén
  • Picar77
    Boldog szülinapot Looooser
  • SiZo91
    hát na, akkor pro vagy ^^ meg ha nem vered nagy dobra, akor nem vagy kocka ^^
  • Looooser
    akkor en pronak szamitok vagy 5 szor vittem vegig hardon.... csak nem szoktam nagydobra verni....
  • SiZo91
    á-á easy való piskótáknak ami egyenlő noobokkal, én így értettem. normal való a normáls jártékosoknak, a hard pedig való, proknak :D
  • Looooser

felteszem a ww-t
    mert hiányom van meghalt a ps igy marad a gép...
  • Looooser
    a normal meg a noooboknak szvl kb olyanoknak mint GT meg te (mein kampf)
  • SiZo91
    je de akkor is, az esay piskótáknak való
  • Kongy
    hát,a normál se sokkal nehezebb mint az ízi...
  • Picar77
    A normal is, azzal csak elöször jó játszani, másodszorra már hardon kell
  • SiZo91
    ez easy piskótáknak való ^^
  • Kongy
    énis csak easy-n és normálon :D
  • SiZo91
    hardon nem jáccok csak normalon ^^
  • Looooser
    óóóóóhhhóóhhóóóóó tévedsz pajtikám játszál hardon es meglátod, hogy még spider sworddel is igényes harcot tudsz leejteni ha két kardod van.......
  • SiZo91
    szeirntem egy pengéve lsokkal izgalmasabban lehet harcolni, mert azzal sokkal tovább is art és nem úgy kell harcolni, hogy nekiesel valakinek és pörögsz egyhelyben, hanem ugrálsz összevissza és van eseménye a harcnak :D
  • Kongy
    ez a módszer is bejön...általában :)
  • Looooser
    használd a forgós támadásokat
  • Kongy
    1ébként most vagyok a kertekben először,és jósok a rabló...ket célszerű úgy kinyírni hogy elrugaszkodok a falról és átszúrom a karddal. Csak le ne ugorjak a szakadékba XD XD XD
  • Kongy
    Én meg tom ha futok a falon üvölt és bedönti mögöttem XD