Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
jó mondok egy új szót

Balalajka XD

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SiZo91
szerintem már abba lehetne hagyni ezt a tutizást, mert már nagyon unalmas <#idiota>

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
na most tuti hogy megsértõdött az tuti rofl

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Te neked ki adott tuti engedélyt? mert én tuti hogy nem! XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
a farah az a mostani Perzsa herceg felesége 😊 onnan jött a név 😊

igen. de mondjuk a Fara, a Kaileena, meg annak a másik nõnek a neve honnan jött.. végülis mindegy. Szerintem jó így a játék, hogy nincs neve. Mondjuk felmerülhetett volna az is, hogy a második részben Kaileena, a harmadikban Fara kérdezi meg a nevét. De mindegy, nekem tetszik^^
SiZo91
ikszdé xD

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

KILLER2
Az tuti. (ez fertõzõ)

Töltsük le az internetet!

TUTIRA NEM VAGYOK TUTTIK.TI TUTIK
KILLER2
Tuti, hogy jól vagytok?

Looooser
az tuti...

Looooser
te figyelj nekem te ne tutizz mert ha letutizzlak a kkor nagyon nagy tutiban lessz részed XD

SiZo91
tutinak tuti, de nem tuti <#idiota>

Looooser
ez nem valszeg ez tuti..

Picar77
Az nem baj ez valoszinüleg egy bug 😄
Probálj egy régebbi mentéstõl újra menni.

()() (^^)

Sziasztok!

Én az alábbi résznél akadtam el:

"Most máshogy fog lezajlani Kaileena-val való beszélgetésünk. Most nem fogunk megküzdeni az Úrnõvel, hanem adunk neki egy esélyt, hogy élve túlélje a velünk való találkozást. Az Úrnõt átteleportálunk a jelenbe.

Kövessük a jelenbe. A már megismert útvonalon jussunk el a központi nagy kõlapig."

A probléma az, hogy én nem tudok az úrnõ után teleportálni. Ott állok a gõzben, de semmi nem tõrténik. Nem tudok menni semerre, mert elõl ugye szakadék van, hátul meg le van zárva az ajtó.

Mit tegyek?

Vízkardom nincs és nem mindegyik ládát nyitottam ki menet közben. Lehet, hogy ez a baj?

Elõre is köszönöm a segítséget!!!
KILLER2
Meg mint az XBOXos.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

SiZo91
szar a játékod ennyi. ezt nem lehet mivel megoldani, ott automatikusan bejönne minden, ha meg nem jön, akkor meg így jártál. már a ttt 3000-ért kapható

egyik haver mondta hogy láta valamelyik konzolba vagy hol hogy a 3 rész 10 ezerért megvehetö.tescoban látam a two tronest 14 ezerért. fukarban 10 ezer volt ugyanez de wariort nem látam ezeken a helyeken.mindegy
továbra se tudok továbjutni a partról.valaki irta hogy visza kell meni a jelenbede nem lehetséges szerintem mert teljesen át van rendezödve minden.
Picar77
Én max téged utállak (de téged se XD)

()() (^^)

Looooser
Most azt akarod hogy közösen utáljunk picar-ral XD

SiZo91
köszi picar, neked is igazad van xD

Picar77
neked is thx

()() (^^)

SiZo91
igazad van Looooser <#smile>

KILLER2
Átírni? Mondjuk tényleg nem könny megszerezni PS2re, de azér ttlán lehetséges. Egyszer megpróbálkoztam vele. Torrent jó szokása szerint úgy 70%nál megállt.

csösztök
én gyilkolom a csajt hogy ketöt rábaszok utána egy szalto hátra utána visz rávágok és ugyan igy szalto hátra utána megint ütés.ugy verem a csajt hogy sérülés nélkül jo mondjuk normál mode ba.kérdés kinek van meg vagy ki tudná átirni ps2 re nekem a warirort?kispet lörinc erzsébet kötelébe max soroksár.keresztur.mert sehol se látom hopl lehetne letölteni meg már iratni se nagyon mert nincs meg már senkinek nagyon.
Picar77
thx

()() (^^)

Looooser
szerintem ha már a flémwarnál tartunk akkor te egy rakat szerentcsétlenség vagy ést te is <#lama> vagy

Picar77
Irni meg nem tok sry<#idiota>

()() (^^)

Picar77
1. Láma vagy XD
2. Akkor használd ezzel tudod mit ismersz el
3. Néz egy vvideoróla és úgy tuti menni fog

()() (^^)

1. Láma vagyok? vagy szamár? vagy nõstényszarvas? Milyen állat is vagyok?
2.Lehet, hülyéknek való a cheat,de nem a véleményedet kérdeztem ez ügyben
3. Még egyszer nekifutok talán, aztán, ha nem megy, nem erõltetem
4. Ha ennyire fontos kérdés a herceg neve számodra, te gondtalan ember lehetsz.
SiZo91
a legeegyszerûbb megoldás. amikor a közelébe vagy, nyomva tartod a jobb klikket és amikor rádcsap a karjdával, akkor szépen nyomsz egy MOSUE1-et vagy egy E-t, attól függõen hogyan érzed magad 😄 ha hasba akarod nyomni akkor E, ha függõlegesen "kettévágni", akkor MOUSE1 😄. Meg szerintem vedd fel az ta kardot ami ott van a sarokban. És folyamatosan ezt csináld végig. Meg ajánlatos néha elkerülni, mert hasba rúg és lerepülsz a szakadékba, emg ha távol vagy belényomhatsz egy kombót is, de amikor visszaveri, rögtön védekezés, és amikor rádcsap, akkor MOUSE1 vagy E

Picar77
1.<#lama> vagy
2. Cheatet csak a hülyék használnak
3. Szerintem felejsd el a játékot örökre
4. A herceg neve fontosabb mint a te kis szar problémád

()() (^^)

Jó, asszem, pár napra félreteszem. Ezt csak fanatikusoknak ajánlom. Régóta nem húzott ennyire fel semmi.
van ehhez a gémhez cheat? Mert tudom, hogy elveszi a játék értelmét, de akkor jobban érdekel mint az, hogy mi a herceg neve.
Hát szétbasz az ideg. Legalább szátszor próbáltam már azt a rohadt kurvát legyõzni, de annyira béna vagyok, hogy teljesen sansztalannak tünik a harc. Van valami tuti megoldás, mert az nem jön be, hogy védekezek, amíg támad, aztán ráverek párat. Ez kb. annyira jó, hogy fél perccel tovább bírom.
Looooser
szentem is mert mondjuk középkori perzsia akkor kábé ilyen nevek voltak hogy Abu, Albiho és tsai és ez igen csak lerontja a játékot meg mindegyik Prinszoff ban a a karakter neve Prince, de ha még magnézed a leg elsõt a 89-eset akkor is látod hogy prince a neve...

Neogan
sztem inkább az utóbbi

One man\'s hero, is another man\'s demon...

jó, ha neki prince, vagy herceg a neve, akkor neked meg gyerek.^^ Szerintem csak nem tudtak nevet találni, ami illene a személyiségéhez, vagy egyszerûen nem akartak.
szoli91
neeeeeeeem. amikor kinyírod kaileenát, utána mondja a herceg, hogy vissza kéne menni a jelenbe, ezután elsötétül a kép, és a játék megkérdezi, hogy akarsz e menteni és utána rögötn magától megy minden, a Herceg kiáll a rács elé és hangosan gondolkodik aztán hátba jön dahaka. Szerintem nálad valami bug van, vagy rakd újra a gémet

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

az a kocog dahaka ugy elvan bujva hogy nem találja a partot
de van olyan amikor harcolok a csajal akkor csak haljkan van hang az mitõl lehet mert nem halom hangosan gondolkodni a princet.aakor várjak ott és majd lesz valami
akkor várjak a rács elött és majd felbukan
dahaka
szoli91
éppen a rács elõtt gondolkodik hangosan és akkor jön hátba dahaka és kibassza rácsot, elkapja a csápjaival prince-t és bebassza belülre. neked nem jön be a bejáccás? lol?...lol

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

csáo.
help kéne mert már kikészit a prince.amikor legyözöm kaelat utána kitesz a parthoz elileg,semi nem történik,elvileg azt irja a végigjátszás hogy hangosan gondolkodik de és megjelenik dahaka,de semi .viszatérve nem a partra rak ki hanem egy rácsos ajto elé ami közel van a parthoz csak le kell menni a sziklákon..vajon mit kell csinálni?segitsetek mert már ujrajátszotam elörõl is de semi.és már nagyon nyomnám mert be vagyok indulva.köszi elöreis.fan ok😊
hali. pár napja vittem végig a two thrones-t és most újra feltettem a warrior within-t és megint jelentkeztett az a probléma, ami kb. két éve is, hogy vagy már játék közben, vagy ha kilépek a játékból, újraindul a gépem. nem tudja vki, h ez miért van? a TT-nél max beállításon nem volt semmi gond és persze a SOT-mal sem. lehet, h vmi a dvd-vel van, amirõl telepítem, mert az ugyanaz amirõl telepítettem pár éve is? jah és még vmi, régen egy idõ után elkezdett recsegni a hang, ez a haveromnál is volt, amikor átvittem hozzá a dvd-t, ez miért lehet? elõre is köszi...
KILLER2
Hát akkor nem tudom. Nekem sikerült. Hátha más tud segíteni.

védekezek ezerrel,de még az is hatástalan néha.Ha meg támadok, hiába a combo, elég hamar lezúz, vagy ameddig tápászkodok egy durva magasi geri után, leesik a piros ruhás menyecske.
KILLER2
Shadee? Pedig az nem nehéz. Védd ki, amikor üt, majd üss bele párat, aztán megint védekezz és ezt így tovább, míg meg nem hal.