10262
-
#2055 nem tud senki semmit a PoP filmről?
/off: vki dobjon meg priviben egy FREE gif animator cucc címével...tököm kivan komolyan!thxz/ -
Keca #2054 Nekem meg vannak. de már írtam #1927
amúgy már szétválogattam mert darabokba vannak, van kb 20. Csak kéne nekik vmi jó címet adni... Na mind1! -
#2053 Ezt kipróbálom! -
#2052 Általában a joystick vagy kormány szokott bezavarni. Próbáld meg úgy, hogy kihúzod. -
MasterJay #2051 Ha az elején vagy akkor a hajón még ezek nem működnek -
MasterJay #2050 Minden olyan helyen menteni tudsz ahol a falból kiálló kutak vannak és ivás után kínálja fel -
#2049 Hi! Én csak most próbáltam ki a GAME-t és elég jónak tűnik, viszont néha bosszantó is és még csak ez elején tartok. Mennyi időközönként ment a game, mert sokszori próbálkozásra végre lenyomtam a csajt az elején NORMAL nehézségi szinten, utána videó meg új pálya, kiléptem, és újra belépve a csak a NEW GAME volt aktív. Nem egyszer előfordult, hogy a Prince-m a kamerával szembe futott és hiába nyomkodtam az "F" ill. "Q" billentyűket amik elviekben a kamerákat manipulálnák, nem történt semmi. Továbbá az ifjú hercegem ha nem csinálok semmit valami oknál fogva folyamatosan balra sétál mintha be lenne ragadva az "A" billentyűm, pedig nem, és ez némileg a különböző szakadékok átugrásánál gondot jelent mert a kívánt hely helyett mellé vag elé esik, valamint a kamerát is minthanehezebb lenne kezelni mint az előző részben. -
MasterJay #2048 Persze ahova telepítve van? -
MasterJay #2047 Etz csak simán kicsomagolom a PoP mappába és kész is? -
#2046 Ha E-t nyomsz a falon futás közben, akkor pedig csavarthátraszaltót ugrik. Az még jobban néz ki, és az egyik legnagyobb sebzésű támadás. -
#2045 soxerencsét..:)
még gondolkozom, csak szólj én megpróbálok segíteni -
#2044 [URL=http://spacetarget.com/games/pc_prince_of_persia_2.shtml#Prince%20of%20Persia%202%20NO%20INTRO%20FIX]tessék, a linken belül kb. középtájt lesz a "no intro fix"[/URL] -
#2043 amikor a tornádót lövelli ki, gurulj mint a állat, majd ha lecsillapodnak a viharok, vedd fel a homokgömböket..ha a csaj "belassít", akkor nyomd emg 1x az r betüt (veszi elfele az idődet..)
Végig védekezz egyébként, Amikor megsorozott, te őt...lassulj le, gurulj mögé, sorozd..kitartás -
MasterJay #2042 Öregem ha nekem csak ez lenne a legnagyobb gondom akkor segítenék -
TBALINT19 #2041 Helo. A vége felé a piros ruhás nő ellen tud valaki valami jot taktikát. Sehogy se tudom legyőzni. pls... -
#2040 próbáld meg no intro fix-szel:) keresek 1-et:)
hátha..reménykedjünk -
MasterJay #2039 Amúgy mindent kipipál zöldel -
MasterJay #2038 Ezt már próbáltam. Nekem már az is gyanús volt hogy a vga kari detektnél a PS 1.4 helyett csak 1.1-et vett észre -
#2037 vedd lejjebb a grafikai beállítást..elindítod PoP , és nyomd lenyomva Ctrl(asszem, hátha sikerül) -
#2036 MasterJay... -
MasterJay #2035 Válasz #2030? -
#2034 #1965...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
MasterJay #2033 Nincs Igazából nekem is ment egy darabig. Csak aztán beütött ez a gond. Raktam egy új win-t de úgy sem lett jó. -
#2032 Más játékkal nincs ilyen fagyás gond? -
#2031 azt beszoptad..:(
én nem tudok segíteni, bocs -
MasterJay #2030 Helló Vagy egy kis gondom!
A játék telepítése és crack-elése után próbálnám indítanmi a játéok és már az Ubisoft logo alatt lefagy de olyan szinten, hogy csak a reset gomb segít! Mitől lehet? Próbáltam az összes Catalyst-ot 3.8-tól 4.12-ig a saját dvd-n lévő DX-et is felraktam de semmi! -
#2029 ja megpróbálom -
#2028 Ha adok ftp-t fel tudnád tölteni oda? -
#2027 nekem az kellene amikor a pirosruhás csajjal harcolunk...annak nem tudom mi a címe -
#2026 ha van msn-ed akkor átküldöm a demóból ismert godsmack - straight out of linet, és az i sand alone-t is..nekem csak ezek vannak meg -
#2025 zenéket le lehet szedni már valahonnan???? -
#2024 Viccesfiú, inkább ne járasd le magad.
#2023 itt egy új banner :)
(na látod? lekicsínyitettem..ja hogy nem)
az off ellen: minden PoP fannak buék. -
#2022 majd máskor megoldom painttal oki? íígérem -
#2021 Az átméretezéshez nem linkelni kell tudni...!
#2020 lol..még csak pár napja tok linkelni (mert eddig BMP-ről uploadoltam mindenhova:D) szal legyél elnéző morcoshaver -
#2019 igen csináltunk ilyet, bár a kezen pörgés nekem jobban tetszik. -
#2018 Kisebben is elhittük volna.
#2017 és az uccsó: ez a hátterem...jól sikerült skrínsát, mi?:)
bujjék -
#2016 Ti ilyet csináltatok már? Fussatok a falon, és míg nem szaltózik le a földre a herceg, nyomjatok balegeret, csinál 1ilyet, és nyisszant (jól jön harcnál)