Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prince of Persia: Saddam Hussein 2.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
direkt ilyenre csinálják.
nekem is NAGYON teccik !
"e3: Prince of Persia 2 infók !
(Gamespot)
Barny: A Gamespot hirtelen felindulásból karcintott egy Prince of Persa 2 (munkacím) szösszenetet az elsõ benyomásairól...
Ugyanúgy, mint az elõzõ rész esetében, a folytatás készítésekor is aktívan közremûködik Jordan Mechner (az õs-PoP készítõje). A fõhõs személye változatlan marad, viszont mivel a Sands of Time-tól néhány évvel késõbb játszódik a PoP 2, ezért a fejlesztõk eszközöltek némi változtatásokat. Személyisége ezúttal az elõzõ résztõl eltérõ, jóval sötétebbé vált. Emellett katonai kiképzést is kapott, ezért most egyszerre két karddal harcol, bár a játék elõrehaladtával lehetõség lesz más fegyverek használatára is.
A játék értékeinek megtartása érdekében az idõmanipulálás fícsör megmarad, és újabb harci lehetõségek kerülnek repertoárunkba, mint pl. több ellenfél egyidejû támadása, illetve egy ellenfél megragadása, és pajzsként használása.
A játék története ezúttal sokkal sötétebb tónusú lesz, várjuk szeretettel még ez év végén, PS2, XBox, GC, PC platformokra."
by Hardwired.hu
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
mert az aladdin az rajzfilmszerû az biztos...
CSak ezzel a princével nem tom elképzelni az ugrálós részeket...
a sztori sztem amojan "hazautas" lessz
Prince of Persia: Sand(okan)
Inkább, mint Jézus.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Bár az is igaz, hogy ez a nemrég kijött Prince of Persia valahogy már nem az a Prince of Persia...
Én valahogy még a sokat szidott POP3D-t is közelebb éreztem az elsõ két részhez, mint ezt a mostani "homokos" PoP-t...
Valahogy már én is gyerekesnek éreztem...nameg ez a matrixos dolog...és a fõhõsünk mintha egyre inkább Jézus Krisztusra akarna hasonlítani...semmint egy arabra...
Okos...
mongyuk akkor grat a fejlesztõknek...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy nem vitázok, bármit irtok nem olvasom, elkerülöm ezt a topicot
kisgyerekeknek csinálják a játékaikat, az irányitás és a képi világok is olyan dedós a Ubis gamékban
én azt várom, hogy valami másik cég is összedobjon egy Prince-t, talán jobb lesz
Ha már olyan lesz mint elõdje már akkor is zabizni fogjuk!

az elejét még nagyon kajáltam, de a barlangos pályák unalmassá tették, elsõ rész jobb volt
)