10262
  • Sephi
    Pedig akkor ki kenen jonjennek nagyobb kovek a balrol vagy jobrol es azokon felmaszva jutol a tornyokhoz.
  • Zici
    Nem igaz már!! Elakadtam mint az állat! Ott ahol a kart kell forgatni miután a karddal elöhoztam. Forgatom, de egyszerüen nem tudom hogy kell feljutni az ajtókhoz. Nem találom a felvezetö utat.
    valaki pls help me !!!!
  • rorr
    nézz körül! ott a megoldás az orrod elött....
  • Magic Boy
    Hogy mentél fel a másodikra?
  • jerome
    Sziasztok én is a hollos csókánál vagyok. Kétszer megőltem de a harmadik helyre nem tudok feljutni. Tudna valaki tippet mondani hogy hogy kell?
  • Magic Boy
    Kösz!
    De itt mindenütt falak vannak! :(
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig csak előre fiam, mindig csak előre...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Magic Boy
    Na megvan megöltem a hollót(látom újra egy szintel foljebb! :( )!
    Hogyan tovább?
  • Magic Boy
    Ott bvagyok,hogy felugrálok az oszlopokon majd begurulok az ajtó alatt leverem a két ellenfelet tovább megyek átszaladok a falon egy gödör fölött majd a következőnél is azt írja,hogy fussak a falaon!Elkezdek futni,de van a gödür oldalában egy fa amin nemlehet átfutni leesek a gödörbe megyek a vége felé és a végénél kiírja ezt a szöveget!
    Se felmászni se felfutni nemlehet!
    Ha elmondjátok,hogy mivel lehet képet kiszedni(print screen-el nemhagyja)akkor képet is rakok be!
  • Stark
    nyomogasad egymás után
  • Stark
    Miután megcsinálta a duplakardos felszúrást+utána 1 vágást akkor GO és csapkodd meg a ribancot
    és amikor összeakad a kard, nyomuogasd nagyon sokszor a bal egérgombot.
  • Klon
    azzal, hogy béna vagyok, nem mondtál semmi újat ;)
    na de akkor is....
    na megyek kiprószálom a mit írtál.
  • Magic Boy
    Béna vagy!
    Védd ki a támadását és mielőtt viszatámadsz nyomj e-t üs 3-at majd védd ki megint az ő támadását majd ismét támadj vissza E-vel és így tovább!
  • Klon
    hogy a büxxx picsába kell megölni a játték legelején a picsát????????
    asszem le fogom törölni a szar játékot...
    már vagy 50x megölt a kurva :(
  • Sephi
    Hogy lehet egy tutorialnal elakadni? :DDDD
  • tigeroo
    hol bazmeg? =X
  • Magic Boy
    Elakadtam a tuttorial azt írja,hhogy climb up and try again!
    Ilyenkor mit kell tenni?
  • Stark
    Én azt nem értem, hogy a játékban néhány bejáccásná az Eagle sword van a hercegnél. Mé? Pedig olyan rész lenne ahol Spider sword-nek kellene nála lenni
  • Keca
    Azt a jelenetet én se vettem ki tisztán...
    Szerintem, ha vissza jutsz a központi terembe, még el tudsz menni a rejtekhelyekre...
  • Jahooo
    Amikor a Császárnővel harcoltam mondott valamit, hogy miért adott neked kardot, de azt nem értettem. Miért adott nekem kardot?
  • Jahooo
    Ja és nekem DVD-s van és eddig nem volt semmi baja.
  • Jahooo
    Köszi a segítséget mindkettötöknek és azt, hogy nem árultad el. Nem tudtam, hogy ki fog derülni. Miután legyőztem egyszer a Császárnőt, elmenekültem Dahaka elől és beestem valami katakombákba,itt is futkostam Dahaka elől, most itt vagyok. Szerintetek miután visszajutottam a kastélyba még megtalálhatom azokat a relytet helyeket, amiket eddig nem találtam meg? Azaz újra bejárható a kastély?
  • Lacc
    Van az a pocizió ami azokat a köveket hozta fel, amiken eljutottál az 1. toronyba, a terem egyik szakadékos odlalán. A 2. torony logikusan a terem ellentétes, szakadékos oldalán van, úgyhogy 180 fokot kell innen forgatni a kart, hogy ott jöjjenek fel kövek...
  • bumbi
    azer kösz h segitesz:-)
  • bumbi
    az összes karpoziciot kiprobaltam mar, azt nem tudom merre mennyek a terkeo szerinti jobb oldali tornyot aktivalni tudjam.
  • Lacc
    Vissza kell menni a központi terembe, ahol be kellett szúrni a kardot a kőbe és feljött egy kar a terem közepén erre. Na azt a kart forgasd tovább.
  • bumbi
    hali

Én a econd towert nem zudom kinyitni, mer nem tom honnan kell megközelíteni. (A térképen jobb oldali az) a másikat már kinyitottam.
    Lécci segítsetek!!!!
  • Sgtfathi
    Oké megvan!
  • Sgtfathi
    Csak a free look-ot találtam (Fel-Le)ilyet hogy "invert mouse" nem. (CDversion)
  • tigeroo
    Options - controls - invert mouse xy
  • Sgtfathi
    Hogy lehet beállitani az egeret hogy ha balra fordulok balra forduljon,ill.ugyanigy a jobbra fordulást? nálam forditva csinál mindent,és ez igy jácchatatlan.
  • Keca
    Ha nem gond nem árulom el miért akarta megölni... Majd megérted. Vki akinek DVD-s verziója van, talált vmi hibát, spoilert, vagy vmi hasonlót, eseleg fagyást, mert nekem mindig kifagy a weeteames, és inkább beszerzem a jobbat...
  • Sephi
    Lal :D
  • tigeroo
    de, az a jó vége, mert a hazaút fele legalább ki vannak elégítve:D
  • Sephi
    Hat ha nem talalod meg mind a kilencet akkor egyfele ending van es ha megtalatad a kilencet akkor mas vege van de nagyon nem ter el az eredi vegol csak hogy kicsit rozsasabb.
  • Jahooo
    Tegyük fel én megtaláltam 3 titkos helyet, akkor más a vége a játéknak mindha 4-et találtam volna meg?
    Ja és szerintetek mért akarta Shahdee megőlni a Császárnőt?(még az elején)
  • Jahooo
    Ha nem találom meg a 9 titkos helyet, akkor csak egy féle vége van a játéknak vagy ott is van alternatíva?
  • Sephi
    Csak akkor ha azt akarod hogy a vege kicsit jo is legyen nem csak szomorusag :D
  • Jahooo
    Ja bocsi, hogy megint kérdezek, de az ÖSSZES titkos helyet meg kell találni?
  • Jahooo
    A betörhető falakat, hogy lehet betörni? Neki kell esni karddal?