Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The game ended unexpectedly.
Please see Readme.txt file for technical support.,,
NA mit szólto? Aranyos mi? ÉS megint kezdhetem elõrrõl!!
Csak elöbb tanulok!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
ÉS a végén azt a csajt is ki tudtam fingatni!
De aztán töltött volna tovább a progi és kilépett mert valami hibára panaszkodott! szóval jó becumiztam! igaz a felbontás em valami királyság mert minden a legkisseben van!És így nem nyújtja azt az élvezetet! De ha majd felújjítom a gépemet! 😄
Mégegyszer köszike!
.Bár kétlem, szerintem 3 CD lesz.
.Én a nagy szörnyet elsõre megöltem(ha tudod hogy kell nem nehéz),a csajt viszont kb. 7-dikre.
Next PC upgrade: 2022
.Térdre ereszkedett elöttem
,én hátul felmásztam rá és elkeztem ütni a nyakát
.
).
Valaki ki tudta nyirni a szörnyet a végén??
Mert nekem bebugzik beáll a sarokba és mintha ott sem lenne nem tom sebezni.
Lenne egy kis problémeám a játékkal!
Az elsõ pályán amikor azon a ahajón vagyok!Hogyan kell továbbjutni! Fél óra öldöklés után is csok ott rostokoltam!

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

lenne egy problémám: én leszedtem ezt a demot és mikor elkezdi kicsomagolni 98%-nál megáll a kicsomagolás és elszáll a gép. a data2 nevû hülyeséget meg nem tom letörölni, utánna a temp mappából se tom kitörölni mert ha rákattintok ujraelszáll a gép.
A régi P2 es gépre átmásoltam a demot és ott ki tudtam csomagolni fel is tudtam instalálni és le is tudam törölni.

hát kurvajó .. de nagyon gyengécske a demó..
úgyértem hangok gázosak pl..
meg a második résznél nekem elsõre bebugzott a Boss sikerült beragadnia egy sarokba és ettõl kezdve sebezni se lehetett..
najó gondolom meghalok és újra. de aztán nem volt kedvem elõröl a pályát..
de különben tetszik.. nagyon várom a teljest
"vessetek a mókusok közé" :)
"vessetek a mókusok közé" :)
1-2 a klasszikus PoP darabok, a 3 bár sokaknak nem tetszett, s közel sem volt hibátlan, de a hangulat valahogy megmaradt PoP-osnak, és így jó volt...
De sajnos nekem ez a két utóbbi már valahogy egyáltalán nem az az igazi PoP-os valahogy...ezzel a Peter Andre frizurás fõhõssel, meg a matrixos mozgásokkal, röpködésekkel...annak ellenére, hogy látványvilágra, hangulatra nyilván nem lehet panasz, de ezek a PoP-ok, már nem azok a PoP-ok...
(félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem jók e két utóbbi PoP-ok, csupán azt, hogy nekem az elsõ 3 hangulata valahogy magávalragadóbb, hitelesebb volt...)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Betettem a flashgetbe elkezdte szedni mint állat jövök haza azt mit látok 7%-nál leállt 😞
De legalább már csómó helyen kint van lokálban.
A hajón lévõ rész szerintem csak egy tutorial, a combokat kell gyakarolni. Az elsõ résznél is hasonlóan kezdõdött csak ott mozogni kellett. Tehát csináld azt amit a képernyõ alján lévõ szöveg ír. Amúgy még én sem vittem végig. Meguntam
ez csak vicc volt tök sirály a game. Már alig várom, hogy megjelenjen.....MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Leszedtem tök jó meg minden ,de mi a fenét kell csinálni ott a hajón?
Ha valaki már végig vitte a demot az pls mondja már el mert én nem tom 😄DD ,szal az elején vagyok sokat ölök de azn nem nagyon tudom merre kell menni. na elõre is kösz
De azért töltöm
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ja és ha nem jön más ilyen tipusú game év game lesz szvsz.