Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valaki szivatásból felrak egy kamu fájlt, akkor nem fogja neked azt
mondani hogy nehogy letöltsd mert csak hülyéskedek
PSN ID.: Beegabor
ide regelni kell, de megéri ha ez tényleg a full game...már rákérdeztem és várom a feltöltõtöl a választ

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ja jól látom semmi sincs ott hogy 2005 másjusában jönne.
Vagy én vagyok vak vagy nemtom te miket nézel.
Next PC upgrade: 2022
.
Kérdésem:a zenéket ki lehet valahogy operálni azokból a .big kiterjesztésû fájlokból,mer egy-két szám nagyon tetszik.Ha valaki tud valami kicsomagolót hozzá az szóljon.Thx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Üdv: Levi báttya

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

de szomszédtól azt hallottam hogy egy hajón van és jönnek csak jönnek és jönnek,nemtudja mit kell cinálni és egy idõ után meghal!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
És kidolgozottabb,, a z a felylevágás meg külöösen tetszik
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Nem, ez most nem a Fekete Lovag címû film normann hercege, annál sokkal nevesebb személyiség a címben szereplõ illetõ. Az van, hogy készül ugyebár a Prince of Persia: Warrior Within. Ez eddig rendben is van, viszont azokkal, akik november 15-ére várták a játékot, szomorú hírt kell közölnöm. A perzsa arc egyéb elfoglaltságai miatt csak november 30-án teszi tiszteletét a boltok polcain. Ez van, ezt kell szeretni.
Gamestar

Amugy mi tortent a princeofpersia.uw.hu -val elegge crackeltnek nez ki... vagy ilyen az eredeti designja?
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"vessetek a mókusok közé" :)
Gyakorold.Ugrás gomb amikor a falhoz érsz megint ugrás gomb.És még asszem az iránygomb.De nem biztos már késõ van.
úgy látom, még senki nem bénázott be annyira nagyon mint én a falon ugrálós résznél, a második pályán. szóval: hogy a túróba kell felugrálni? mindig leesek a verembe a karók közé, aztán hiába rewind-olok, 2-3 ilyen eset után vége...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
nem én mondtam bakker hogy 2005 május