Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
bocs skacok, laptop...
tigeroo
lehet én vok áma de a SoT-ot 6x vittem ki, de a deóban a góliáttal nem birok!!! Arra már rájöttem h el lehet ugrani a "vágás" elöl amikor rajta vagy! Majd megpóbálom! ja és mi a kardelvevés kombója?
Lacc
Nforceon sincs még fent 😊 Pedig jó lenne 😊
Sil3nt
hmmm...mostmeg eltûnt a fõoldalról a link...de megelõztem õket...ide belinkeltem a cuccot...ott még elérhetõ---nahh ez tuti fake

Sil3nt
POP2 - Prince of Persia 2 Warrior Within.zip --2,25gb

Sil3nt
commentekhez már írtam egy kérdést.....várom a választ nagy izgatottsággal, de ez elég jó torrent oldal, ide nem töltenek fel fake cuccokat, meg akárki em tölthet fel...de a mai világba minden elõfordulhat nomeg nagyon fake szagú a dolog...

Seth
ne a feltöltõt kérdezd hanem aki már letöltötte
ha valaki szivatásból felrak egy kamu fájlt, akkor nem fogja neked azt
mondani hogy nehogy letöltsd mert csak hülyéskedek

PSN ID.: Beegabor

Sil3nt
hopp mit találtam? http://www.demonoid.com/torrents/details/31845/

ide regelni kell, de megéri ha ez tényleg a full game...már rákérdeztem és várom a feltöltõtöl a választ

Seth
úgyvan...

Serpa
POP 2 hétet csúszik.

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Seth
nem én mondtam bakker hogy 2005 május
#281-tõl olvasd vazzeg

grebber
Senki nem mondta csak kérdeztem.

Ja jól látom semmi sincs ott hogy 2005 másjusában jönne.
Vagy én vagyok vak vagy nemtom te miket nézel.

Next PC upgrade: 2022

Seth
Seth
Mivan??? Ne kavarjá má...
ki mondta hogy májusba jön a MG3 PC-re????

grebber
Ki mondja?Mutass cikket.

Sil3nt
ez nem vicc srácok....2005 májusában jön ki....ez monndják most...

grebber
MetalGear3 PC-re??Májusban?

ezt most nem mondod komolyan? viccnek kicsit durva 😞((((((((((

Huh.

Seth
az a Stalker teee, ezt csak 2 héttel tolták el mert nem akarták bedobni a MetalGear3-HalfLife2-MetroidPrime2 triumvirátus közé

Hentes Bill
MIIIIIII?!

Boldog Karácsonyt!

Sil3nt
nahh halasztották a megjelenést....2005 májusában jön ki jelen állás szerint.....

Seth
örök hála

Ha a zenéket szeretnél a játékhozITT megtalálod.

Seth
Na amíg erre várok ,unalmamban újra nekikezdtem a sands of time-nak.
Kérdésem:a zenéket ki lehet valahogy operálni azokból a .big kiterjesztésû fájlokból,mer egy-két szám nagyon tetszik.Ha valaki tud valami kicsomagolót hozzá az szóljon.Thx

naaaaaagyon durva! most próbáltam a demóját! sokat fejlesztettek az amúgy is tökéletes mozgásrendszeren. ami nem tetszik az a falról visszaugrásból támadás. alig látni a mozdulatból vmit, igazán belassulhatna olyankor mint a matrixban! talán a kamerakezelés is nehézkesebb, rosszabb mint az elsõben, de ezt a véglegesre lehet kijavítják

Sephi
na ne... A POP WW mar november vegen kesz? Te jo eg... kicsit sok jo jatek jelenik meg egyszerre....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

anyád cigány! 😄

Jaj mekkorát szótá kisfiam. Csak este figyuzzá majd amikor a Milán kikeni az Inter száját!
Üdv: Levi báttya

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

grebber
Az nem mert -15 nap nekem mert torrentre töltök vissza vadul hogy novemberben ne kelljen várni a gamekre.

De a November 15 az még jobb lenne nem?

grebber
November 30 az jó hír legalábbis nekem 😊

Hát én úgy vettem észre hogy csak a konzol verziók vanak átírva 30-ra a PC verzió még mindig 16.....Legalábbis a Gamespoton így van

húú nagyon kemény efektek vannak benne!

A szomszédod nem figyelt a képernyõ alján lévõ utasításokra,mivel ez egy gyakorló pálya!

Na igen püfölni,így elég egyhangú lenne.Én az egyben is szerettem harcolni de örültem a logikai részeknek is.Plusz a pályákon könnyen át lehetne masírozni így gyorsan véget érne a játék.

hú,most telepítem még csak a demót :S
de szomszédtól azt hallottam hogy egy hajón van és jönnek csak jönnek és jönnek,nemtudja mit kell cinálni és egy idõ után meghal!

Johnyy
nemtudom én tíz órákat át tudnék püfölni...,, Látszik azélrt hogy a fõhõs megerõsödött,, meg befeketedett,, meg megnõptt a haja😄

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Igen,nagyobb szerepe van de lehet hogy emiatt elhanyagolják a logikai,ügyesség részeket(a demóban nem sok ilyen volt).

Johnyy
EGész jónak tûnik a Demóbóll,,, skkal nagyobb szerepe van a harcnek!!!!!
És kidolgozottabb,, a z a felylevágás meg külöösen tetszik

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

<2004-10-24 @ 11:18 - sHadeS> (kommentek: 16)

Nem, ez most nem a Fekete Lovag címû film normann hercege, annál sokkal nevesebb személyiség a címben szereplõ illetõ. Az van, hogy készül ugyebár a Prince of Persia: Warrior Within. Ez eddig rendben is van, viszont azokkal, akik november 15-ére várták a játékot, szomorú hírt kell közölnöm. A perzsa arc egyéb elfoglaltságai miatt csak november 30-án teszi tiszteletét a boltok polcain. Ez van, ezt kell szeretni.
Gamestar

Kicsit lemaradtam de latom nem kestem le semmirol. Tiszta veletlensegbol jutott eszembe a SOT es rakerestem hogy nem-e lessz folytatas.... kellemes meglepetes en is alig varom a megjelenest. Remelem majd rovid idon belul megjelenik a neten is.
Amugy mi tortent a princeofpersia.uw.hu -val elegge crackeltnek nez ki... vagy ilyen az eredeti designja?
tigeroo
nem tudod miböl maradtál ki!😊 sztem pótold a hiányosságod
tigeroo
elég a space is lol...nem kell irány! csak amikor a placcról ugrassz elöször
 eX
ÉN úgy csináltam ,hogy elöbb begyakoroltam a kriptákba! ahonnan kijönnek az elenségek! az a ahely nagyon alkalmas a falról falra való ugrálgatásra!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

oks, köszim indkettõtöknek. én is erre gondoltam, igyekeztem is megvalósítani, csak épp' nem sikerült. a sands of time-mal pedig nem volt alkalmam játszani, mert az akkori vidkarim nem támogatta a pixel shadert

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Irány + ugrás a szemközti fal felé és utána ritmusosan mindig amikor a falhoz ér nyomsz újra és újra ugrást. Nem olyan nehéz mint ahogy hangzik.

"vessetek a mókusok közé" :)

grebber
Nem játszottál még a Sand of Time-al??
Gyakorold.Ugrás gomb amikor a falhoz érsz megint ugrás gomb.És még asszem az iránygomb.De nem biztos már késõ van.

hali srácok!

úgy látom, még senki nem bénázott be annyira nagyon mint én a falon ugrálós résznél, a második pályán. szóval: hogy a túróba kell felugrálni? mindig leesek a verembe a karók közé, aztán hiába rewind-olok, 2-3 ilyen eset után vége...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.