10262
  • Stark
    de nekem kars kódok kellenének
  • Stark
    az má megvan
  • urbijoe
    van valahol hozzá no cd patch vagy valamilyen miniimage
  • Stark
    Hehehe végigvittem.
    Tud valaki kard kódokat?
    Mer meg akarom ugy csinálni mint a játékk bejáccásánál: jobb kéz Eagle sword, bal Lion sord.
  • Prince007
    Várj amíg befejezi a kombóját.Szúr egyet felfelé aztán üt egyet oldalra.Ezután ütheted.Nem nehéz mert csak 2 kombója van.
  • CUCLI
    lékghélaskhgjélkasfdhélaksdfnlkasdfgadfsnélsfadghsadé
    MIA A BÜDÖS k**** g**** kell csinálni a hajón?
    a bődösfaszkurva mindíg kinyír akármit ügyeskedek..
  • Jahooo
    Ok rendben.Köszi még egyszer.Azért akarok visszamenni oda,mert ott van az egyik titkos hely.Majd írok, ha visszaértem a központiba.
  • Keca
    Aham... Asszem nekem egyszer más célból véletlenül sikerült. De most a terem egyben van, mármint nincs lerombolva... Majd írj egy üzit mikor visszértél a központi terembe (ahol el lehet menni a tornyok felé).
  • Jahooo
    Ok.Köszi.De szerinted oda le fogok tudni jutni?
  • balfi
    Hi !
    Dahaka most vágott be a vizes gödörbe. Ittam, csapdákonát, mindenki megöl.
    Majd fel a terem tetjére és ott is megölöm a csajszit a rúdon.

A végigjátszásban azt írjátok: "Jussunk vissza a teleporthoz ezen az úton." Milyen úton ???

Ugyanis és sehová nem tudok innen kijutni...
  • tigeroo
    Az idő közbe eggyéforrt a herceggel...később kiderül hogy a medál a "SoT" /de psszt:)/
  • Prince007
    Kisbicska
  • Stark
    Megha az 1ik Alter befejezésbe a Dahaka elveszi a medált, még a másikba a Dahaka meghal, akkor nyugottan tudunk idöt visszapörgetn.
  • Stark
    1et nem értek.
    Ha a herceg a SoT-ba visszaata a kisbicskát a csajnak, honnan van medeálja h, visszapörgesse az idöt?
  • Gear
    Nem arra kell menni. Ahol leágazik egy szobából az a járat ahol a két kötél van, ott a teremben kell úgy küzdeni hogy a halálukkor felrobbanó kutyaszerű ellenfelek egyike kirobbantsa a baloldali ajtót. Na arra kell továbbmenni. Ahol te elakadtál az egy egyirányú út...csak a másik oldalról visszafelé lehet jönni(majd később;)).
  • Keca
    szerintem most per pillanat nem tudsz lejutni, de a játék sztoriát se akarom elmondani.... Játssz tovább és mikor történt egy fontosabb esemény a maszkkal majd szólj és talán megoldjuk a problémát...
  • Jahooo
    Aki végigjátszotta az sem tudja?
  • erx13
    igen ez az thx
  • Magic Boy
    Ott vagyok ahol a második gólemet legyőzöm(nem nagy poén!)és utána van egy vizes tüskés gödör két kötélel!Namármost akármit csinálok is nemtudok elfutnu a falon az első kötélig!
    Mit csináljak?
  • Jahooo
    Plz valaki segítsen. Én látok egy leutat de nem sikerül sehogy. :(
  • Jahooo
    Nem tudjátok, hogy amikor a maszkos prince-el vagyok és látom amikor Kaillena és Shahdee beszélgetnek. Oda nem lehet lejutni ahol beszélgetnek?(az a hely ahol megöltem a börszerkós csajt) Mert ott van egy titkos hely amit jó lenne megszerezni.
  • Magic Boy
    Én is az oszlopos részre gondoltam!
  • IMYke2.0.0.0
    Én az oszlopos részre gondoltam, a platóról...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Magic Boy
    Nem kell ugrani símán elfut odáig a falopm,de a széléröl kell kezdeni a futást!
  • IMYke2.0.0.0
    Ugrani is kell!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Analfabeta
    Az rendben van, szalad is a csávókám de túl messze van a szemben levő szikla ahova át kéne avelni. Nem tud eljutni odáig így.
  • tigeroo
    hátzlol
  • Probatbicol
    Falon szaladni úgy kell, hogy elindulsz szorosan a fal mellett, majd lenyomod a jobb egérgombot és úgy tartod - közben szaladsz tovább
  • Analfabeta
    Most kezdtem a játékot de az elején el is akadtam. A szigeten vagyok, varjúk meg minden, felmentem az első ivókúthoz, első mentés, továbboldalaztam a falon, átugrottam és elértem oda, ahol bal oldalamon a hegyoldal egy rácsos bezárt kapuval, másik oldalon a szakadék. Szembe kéne átugrani, de túl messze van. A leírás azt irja hogy oldalazva kéne végigszaladni a falon vagy mi, de lehetetlen. Hogy kell itt továbbmenni ? Könyörgök hellllp !
  • Probatbicol
    Nem a fenét, legfeljebb akkor nem akarnám a számítógépet kivágni az ablakon.
  • Magic Boy
    Ennek pont ez as lényege!
    Ha nem ilyen lenne akkor nem lenne akkora küzdelem azért,hogy nehogy elkapjon!
  • tigeroo
    öö az ellenfelek harcmodorát kihagyhatod..:)
    De egy csákót egykezes karddal kb. 6féleképpen ölhecc meg, aztán ott vannak a 2kezes kombók tengere
  • Probatbicol
    Az nálatok is úgy van, hogy a Dahakás üldözéseknél tök halk a zene, a kinyiffanás utáni effekt meg irreálisan hangos? Hiába tologatom csúszkákat ez nem változik. Nem kicsit esik rosszul mikor Dahaka elkap és egyébként is tiszta para vagyok, aztán még üvölt is egyet a gép a kardcsapással.
  • dolfy #2302
    Hali!
    Szerintem itt láttad: secret weapons
  • Lacc
    Hát sajnos nem tudom hol láttad!
  • erx13
    hali! nem tudjátok hol láttam azt, hogy hol kell felvenni az other fegyvereket?
  • Lacc
    Hát...ez nem egészen igy van, de mindegy :)
  • zizzenet
    Király. Kösz. Ezek szerint minden játék más, sőt többször is végig lehet játszani. Ez így már csinosabb.
  • tigeroo
    Igen..
  • zizzenet
    Emberek! Valahol azt olvastam, hogy a játék nem lineáris. Ugrálgatsz az időben és aszerint változhat, amit a múltban cselekszel. Meg hogy a környezeted reagál a cselekvéseidre, tehát máshogy viselkednek az ellenfelek is. Igaz ez?