10262
-
#2335 de nekem kars kódok kellenének -
#2334 az má megvan -
#2333 van valahol hozzá no cd patch vagy valamilyen miniimage -
#2332 Hehehe végigvittem.
Tud valaki kard kódokat?
Mer meg akarom ugy csinálni mint a játékk bejáccásánál: jobb kéz Eagle sword, bal Lion sord. -
Prince007 #2331 Várj amíg befejezi a kombóját.Szúr egyet felfelé aztán üt egyet oldalra.Ezután ütheted.Nem nehéz mert csak 2 kombója van. -
CUCLI #2330 lékghélaskhgjélkasfdhélaksdfnlkasdfgadfsnélsfadghsadé
MIA A BÜDÖS k**** g**** kell csinálni a hajón?
a bődösfaszkurva mindíg kinyír akármit ügyeskedek.. -
Jahooo #2329 Ok rendben.Köszi még egyszer.Azért akarok visszamenni oda,mert ott van az egyik titkos hely.Majd írok, ha visszaértem a központiba. -
Keca #2328 Aham... Asszem nekem egyszer más célból véletlenül sikerült. De most a terem egyben van, mármint nincs lerombolva... Majd írj egy üzit mikor visszértél a központi terembe (ahol el lehet menni a tornyok felé). -
Jahooo #2327 Ok.Köszi.De szerinted oda le fogok tudni jutni? -
balfi #2326 Hi !
Dahaka most vágott be a vizes gödörbe. Ittam, csapdákonát, mindenki megöl.
Majd fel a terem tetjére és ott is megölöm a csajszit a rúdon.
A végigjátszásban azt írjátok: "Jussunk vissza a teleporthoz ezen az úton." Milyen úton ???
Ugyanis és sehová nem tudok innen kijutni... -
#2325 Az idő közbe eggyéforrt a herceggel...később kiderül hogy a medál a "SoT" /de psszt:)/ -
Prince007 #2324 Kisbicska -
#2323 Megha az 1ik Alter befejezésbe a Dahaka elveszi a medált, még a másikba a Dahaka meghal, akkor nyugottan tudunk idöt visszapörgetn.
-
#2322 1et nem értek.
Ha a herceg a SoT-ba visszaata a kisbicskát a csajnak, honnan van medeálja h, visszapörgesse az idöt? -
Gear #2321 Nem arra kell menni. Ahol leágazik egy szobából az a járat ahol a két kötél van, ott a teremben kell úgy küzdeni hogy a halálukkor felrobbanó kutyaszerű ellenfelek egyike kirobbantsa a baloldali ajtót. Na arra kell továbbmenni. Ahol te elakadtál az egy egyirányú út...csak a másik oldalról visszafelé lehet jönni(majd később;)). -
Keca #2320 szerintem most per pillanat nem tudsz lejutni, de a játék sztoriát se akarom elmondani.... Játssz tovább és mikor történt egy fontosabb esemény a maszkkal majd szólj és talán megoldjuk a problémát... -
Jahooo #2319 Aki végigjátszotta az sem tudja? -
#2318 igen ez az thx -
#2317 Ott vagyok ahol a második gólemet legyőzöm(nem nagy poén!)és utána van egy vizes tüskés gödör két kötélel!Namármost akármit csinálok is nemtudok elfutnu a falon az első kötélig!
Mit csináljak? -
Jahooo #2316 Plz valaki segítsen. Én látok egy leutat de nem sikerül sehogy. :( -
Jahooo #2315 Nem tudjátok, hogy amikor a maszkos prince-el vagyok és látom amikor Kaillena és Shahdee beszélgetnek. Oda nem lehet lejutni ahol beszélgetnek?(az a hely ahol megöltem a börszerkós csajt) Mert ott van egy titkos hely amit jó lenne megszerezni. -
#2314 Én is az oszlopos részre gondoltam! -
#2313 Én az oszlopos részre gondoltam, a platóról...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#2312 Nem kell ugrani símán elfut odáig a falopm,de a széléröl kell kezdeni a futást! -
#2311 Ugrani is kell!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Analfabeta #2310 Az rendben van, szalad is a csávókám de túl messze van a szemben levő szikla ahova át kéne avelni. Nem tud eljutni odáig így. -
#2309 hátzlol -
Probatbicol #2308 Falon szaladni úgy kell, hogy elindulsz szorosan a fal mellett, majd lenyomod a jobb egérgombot és úgy tartod - közben szaladsz tovább -
Analfabeta #2307 Most kezdtem a játékot de az elején el is akadtam. A szigeten vagyok, varjúk meg minden, felmentem az első ivókúthoz, első mentés, továbboldalaztam a falon, átugrottam és elértem oda, ahol bal oldalamon a hegyoldal egy rácsos bezárt kapuval, másik oldalon a szakadék. Szembe kéne átugrani, de túl messze van. A leírás azt irja hogy oldalazva kéne végigszaladni a falon vagy mi, de lehetetlen. Hogy kell itt továbbmenni ? Könyörgök hellllp ! -
Probatbicol #2306 Nem a fenét, legfeljebb akkor nem akarnám a számítógépet kivágni az ablakon. -
#2305 Ennek pont ez as lényege!
Ha nem ilyen lenne akkor nem lenne akkora küzdelem azért,hogy nehogy elkapjon! -
#2304 öö az ellenfelek harcmodorát kihagyhatod..:)
De egy csákót egykezes karddal kb. 6féleképpen ölhecc meg, aztán ott vannak a 2kezes kombók tengere -
Probatbicol #2303 Az nálatok is úgy van, hogy a Dahakás üldözéseknél tök halk a zene, a kinyiffanás utáni effekt meg irreálisan hangos? Hiába tologatom csúszkákat ez nem változik. Nem kicsit esik rosszul mikor Dahaka elkap és egyébként is tiszta para vagyok, aztán még üvölt is egyet a gép a kardcsapással. -
dolfy #2302 Hali!
Szerintem itt láttad: secret weapons -
#2301 Hát sajnos nem tudom hol láttad! -
#2300 hali! nem tudjátok hol láttam azt, hogy hol kell felvenni az other fegyvereket? -
#2299 Hát...ez nem egészen igy van, de mindegy :) -
zizzenet #2298 Király. Kösz. Ezek szerint minden játék más, sőt többször is végig lehet játszani. Ez így már csinosabb. -
#2297 Igen.. -
zizzenet #2296 Emberek! Valahol azt olvastam, hogy a játék nem lineáris. Ugrálgatsz az időben és aszerint változhat, amit a múltban cselekszel. Meg hogy a környezeted reagál a cselekvéseidre, tehát máshogy viselkednek az ellenfelek is. Igaz ez?