Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Demo alapjan nem tul veszes.

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

nem tudtok gépigényt?

Seth
Melyik csajé??? Akivel harcolunk annak Monica Belucchi a szinkron hangja...

PSN ID.: Beegabor

vagyis az összes lány karakteré
Seth
én az utóbbiban reménykedem....egy kis csavar sose árt
(ja azon én is nagyot néztem amikor a stáblistában láttam hogy ugyanaz a csóka szinkronizálja Gmant meg Barney-t)

jah hasonlit,meg a hangja is ugyanaz de nem baj ugyis lényegtelen a figurája a játékban,amugy észrevettem játék közben a csaj karakter hangja ugyanaz
Jatekoknal es animacios filmeknel nem ritkasag, hogy egyazon szinesz kolcsonzi tobb karakternek is a hangjat. HL2ben pl. Gman es Barney hangjat ugyanaz a faszi adja 😊.
Gondolom itt nem akartak lecserelni a bevalt "oregmagus" hangszineszuket, ha mar egyszer bevalt.

Persze ez meg nem akadalya egy kis konspiralgatasnak

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Seth
Az szerintetek véletlen hogy annak az öregnek(akivel a trailerben beszél)ugyanaz a szinkronhangja-sõt a kinézete is-mint a sands of time-ban a varázslóé...??

Lacc
Már nem kell sokat aludni 😊
Tatyla
hipp-hipp hurrá!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A videó végén 2004.dec.2.-t ír.

"vessetek a mókusok közé" :)

Tatyla
de nem fog elindulni!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
eme game mikor jelenik meg?
nem most valamikor a napokban?

Igaz, de ha nincs pénze jobb kártyára akkor a semminél több...

Ha el is indul, egy GF2 nem nagyon elég a játékhoz.

Legalább egy Gef4 Ti 4200-at szerezz be mellé , de jobban járnál ATi 9600/128-al.Kell neki a DX8.Van vmi emulátoros megoldás is, keresd a POP SoT topicban.

jha elég régi video kártya,de má olcson kapsz jot amivel megy
berlinboy6329
nekem még az 1. része se megy
geforce 2 mx 440 videokártya
oké elindítom.figyelmeztet,hogy nem kompatibilis... és hog indítsa-e safe módba. indítsd!szarik indulni.CRASH!Miért

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nemgyenge a videó....Dec 2 . Remélem hamar meglessz😊

isten kibaszott jo ez a játék,má én is megszereztem xboxra
[Jakuza]
Kicsit brutal az uj video is.
AKAROM!!!!

PRINCE OF PERSIA: WARRIOR WITHIN - THEATRICAL MOVIE (GS)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

még 5 nap 😄

A netrõl, és PS2-es.

<- Hamster ->

hamster neked amugy honnan van meg a game ha szabadna kérdeznem?
Ez egy RC2-es lehet, mert bugzik rendesen. Egyébként full.

<- Hamster ->

Tatyla
Az n-forceon még nincs kint ugyhogy nem jelent meg!(a tört)

tigeroo
neked már megvan?😄 vagy csak a demó, azon belül a gólem..?
Van pár bosszantó ügyességi rész, meg idegörlõ rohangálás körbe-körbe, de azért megérintett a játék, és egyre jobban tetszik. :-))))

<- Hamster ->

<2004-11-19 @ 15:51 - Mantis> (kommentek: 4)

Aranylemezre került a Prince of Persia: Warrior Within, miképp ezt az Ubisoft ma bejelentette. A hamvas bíborkendõt lerántva az oldalfurkáló izgalommal teli titkos megjelenés dátumáról pedig elárulhatom, hogy 2004. december 2-án a boltok polcain ott fog csücsülni a kicsike! Thanks WP
Gamestar
<#eljen>

Sephi
Mehogy "Sajna" 😄DDDDDDDDDD A faxt sajna 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En nalam pont forditva van. En egyszeruen maniakus lettem. 😄DD

Sajna most itt a Metal Gear Solid 3 szal egy idejig bye bye prince 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem tudom, engem 1-2 óra után nem tud lekötni a játék. :-(((
Szép, akciódús, de akkor is. Játszok vele két órát, és elteszem holnapra, míg a SOT-ot orrvérzésig nyomtam, le sem tudtam tenni, de a WW-t sajnos ott tudom hagyni. :-((

<- Hamster ->

Sephi
Engem csak az zavar hogy neha nem tudom merr kell menni 😄DD

<#eljen>

Egyetértek veled. Akció, akció hátán. :-)
Gondolom te is a PS2-n nyomod. PC-n gondolom nem lesz ennyire egyértelmû az irányítás.

<- Hamster ->

Sephi
Elso benyomasok :

A jatek mar jol kezdodik. Egy csodalatos CGI mese mutatja nekunk mik is tortenek hosunkel. Aztan egy hajon kezodik a csata amitol en szemely szerint lepadloztam. Valami hihetettlen a grafikai efekt benne. Arrol nem is beszelve hogy mig a POPTSOT-ban volt egy "par" harci techinka ebbe annyi van hogy csak gyozd megcsinalni oket. Hihetettlen kivegzesek minden mennyisegben.

Az akcio non-stop tortenik az elso palyan es mar az elso fooelensegnel vigyanzi kell. Kurva sokat kell vedekezni es ugralni jobbra balra es kombozni.

Tovabba a jatek kezelhetosegen is javitottak mert szerintem konnyeb lett a vezerles. Az hogy a masodik palyan mar olyan nehezek a csatak csak dob rajta szerintem. Komolyan kb a 5-odik palyan vagyok de kurvara megizasztott a jatek. Mar az elso csapda sor is kibaszot nehez vala.

Termeszetesen megmaradt a regi kepeseg hogy az idot visszalehet forditani es lelasittani de van meg egy csomo uj dolog de nem arulom el.

Itt mar aharcoknal lehet kettevagni , lefejezni es ami nagyon teccik az az hogy ugy ki lehet csavarni az ellent hogy aztan elhajitsuk es ha pont esedekes a hatanal egy szakadek akkor meg integetni is neki 😄

Ket kivegzo kombo van.

Tamados maszos kombo : Ekkor prince ramaszik az ellenre es vagy 6-7 kulombozo mozgast lehet elvegezni. Pl rola felrugaszkodik es nekimegy a masiknak vagty lefavgaja hatruol a fejet esetlek kette vagja.

Eldobos maszos kombo : Ekkor felmaszik ra es vagy nekivagja a falnak vagy eldobja a fracba vagy elrugaszkodik az ellentol es egy masiknak a fejet vagjka le ha az eppen ott van.

Tovabba van egy nagyon erdekes csel amit en az elso ben nem figyeltem meg. Az hogy interaktiv minden a harcban. Ugyertem falrol vissza lehet pattani meg ilyenek. Ha van egy oszpop akkor Prince nekiugrik es megpordul rajta igy vagy szetrugja a fel bagazst vagy levagja a fejuket.

Egyeblore ezekkel talakoztam :

Sima katona : ez nem igazan vedekezik de vigyazni kell mert ha elkap egy komboba az eleg kenyelmetnel. Konyven kivegezheto egybol.

Noi nindja : Ezt nem lehet kivegezni max eldobni es nehez eltalani mert folyton ugral. Naon idegesito leny.

Hollo ember : Nagyon nehez megolni. Egyfeszt vedekezik es nem lehet rajta maszos kombokat elvegezni. De nagyon allat ellenfel.

Sotet szellem : Ezt sem lehet csak a tamadasos maszos komboval legfejjeb.

Amit eddig uj modulat vala az talan a falrol lelogo kotel manipulalasa a fal menten es a falrol lelogo nagyon hoszzu zaszlokon lefele csuszas mikozben a kardal at vala szurva 😄 Tiszta akcio muvi.

Tovabba a fegyverek. Van az alap kard de emellet fel lehet szedni az ellen fegyvereit es akor dubla fegyvere skombok vannak. De ezekbe nem melyedek bele mert mar ugyis tul sokat iratam.

Es vegul a Zene. Hat senki ne szamitson nyugodt tipikus ilyen Prince zenere... (marmint az elejen tuti ne) mert eleg eros metalt es rock-ot nyomatnak non=stop 😄

Jelenleg az a szorny kovet engem aki meg kell oljon (na ne) tehat a jatekban meg neha gondolkozni sincs ido mert az akciot atraktak a kovetkezo sebbesegbe (vagy kettot elore).

Mivel a POPTSOT 10/10 volt nalam a POPTWW 11/10.

Tegnap kedtem el este tolni a játékot PS2-n, és mondhatom elfelejthetjük a nyugodt légkõrt a játék során. Küzdelem, küzdelem hátán. Már a hajón is jól megizzaszt minket a csajszi, és akkor még nem is beszéltem a hollóspengés srácról. Egy energiacsíkkal kell háromszor is legyõznünk. Ott elidõztem egy jó félórát, mire túljutottam rajta. :-( Poén, hogy ugyanazt a helyszínt kétszer is bejárjuk, elõször romosan, utána teljes pompájában. Míg az idõ szabdalta helyen, leszakadt lépcsõk, párkányok vannak, addig a teljes pompánál, használhatjuk a lépcsõket, a helyszín teljesen más.
Engem meggyõzõtt a játék, várom, mikor folytathatom. :-)

<- Hamster ->

Shep
indulni indul, de ha élsimytás is van akkor van gond, egyébként ha leveszem mediumra akkor +50 fpsem van az azért durva nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem indulnia kéne maxon.Nekem 800*600 Mediumon vannak az effektek(a többi maxon,1024*768 Medium effektél akad egy kicsit).<#vigyor2>

Shep
2500+@3200+ 1giga DDR400 9700pro

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez attól is függ milyen géped van.Nekem ha a Speciális effektek maxon vannak akad.

Shep
azt tudom, de ezt kérdezem, hogy ez normális, de akkor wezek szeint igen 😊

Lehet.Vedd le a Speciális effekteket mediumra máris száguld a játék!<#vigyor>

Shep
Az természetes, úgy értem másnál is az van, hogyha élsimítás+aniso be van kapcsolva akkor ha az effect high-on van alig van 20 fps?

Hja, és az elõbbi megjegyzésemet, miszerint a kameramozgás is jobb, mint az elõzõben volt ezennel visszavonom!😞
Kandurex
nem mintha az lett volna, a kotor elvitte elõle

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi!
Eljutottam a nygy szörnyetegig, felmásztam a hátára püföltem a fejét egy darabig, de lehajitott, és nekem KO lett😞
A gáz az, hogy elég messzire visszatett, mármint hogy idegesítõ, hogy egy csomo részt ujra ki kell játszani, még megint odaérek😞((
Amúgy ez a vége a demonak, vagy van még tovább is?
A hajó tetején nem. Lefogsz esni a hajó aljára ha megcsinálod a tutorialt,ott tudsz inni vizet.Védekezz sokat és mozogj úgy könnyebben jutsz tovább!<#nezze>

Sziasztok!
Letöltöttem a Demot, hát ez valami iszonyat jó!!!
Szvsz a kameramozgás is jobb (idáig), mint az elõzõben volt.
Sokkal kevésbé zavaró kameraállások vannak.
A fizikája elképesztõen jol sikerült, bár ezek a mátrixos mozgások igazából nem az én világom, de itt nagyon meg vannak csinálva, és nagyontetszik.
A grafika is csodálatos szerintem.
Igaz, még csak 10-15 percet volt idõm játszani a Tutoriallal, de így elsõre nem túl könnyû a játék.
Remélem a történetmenete is lesz olyan jó, mint a fent említett tulajdonságai, vagy mint az elõzõ része volt!
Le a kalappal a készítõk elõtt.
Eddig minden jel arra mutat, hogy számomra ismét a PoP lesz az év játéka!

Ui.: Nem tudja valaki, hogy a tutorialban a hajón lehet e valahol energiát szerezni, mert a látvány eléggé leköti a figyelmemet, és a szörnyek elég hamar kicsinálnak😊
Köszi elõre is!
Ha megölted a zombit a földön fekvõ kardot vedd el a C gombbal.