10262
-
cyrus 999 #2455 nincs mert ps2re van meg :((( -
#2454 -
cyrus 999 #2453 halljátok az elején vok amikor megkapom az időlassítást és 1 rúdról leugrok 1 falhoz amin van 1 kitört rész ahol elvileg fel kellene másznom...csak nemtom h hogy csináljam??!!! -
#2452 Én is végigjátszottam úgy,hogy megöltem Kaileena-t(majd a szivem szakadt meg,hogy megkellett tennem)és most azon vagyok,hogy happy legyen a vége! -
Keca #2451 ma próbálgattam, de valszínű a cdvel van a hiba... vmi köcsögség lett vele és nem olvassa be az egyik fájlt így telepítésnél leáll.... Vhonnan be kell szereznem mert enélkül nem tudok élni :( -
Jahooo #2450 Egyébként már végigjátszottam, úgy hogy Kaillena meghal, de úgy szeretném, hogy ne haljon meg. -
Jahooo #2449 Szirkolok:)Ha kész vagy légyszi írj. -
Jahooo #2448 Az a baj, hogy én pont onnan jöttem -
Probatbicol #2447 Ja a crackelt verzió működik a másikat nem ismerem -
Probatbicol #2446 A 3 cd-s az eredeti 3 cd-s játék másolata, a dvd-s a dvd-sé. Tehát nem rippelt a cd-s sem. Úgy tudom a dvd-den az extra videók jobb minőségben vannak rajta. Plusz nincs a lent taglalt esetleges probléma sem. -
#2445 2440-re pillantson valaki! Van egy crackolt 3cd-s verzió is; az jobb mint a másik 3cd-s? -
anzska #2444 jaja!! a 3. cd a megoldás ezek szerint, de ha nem írja ki, hogy milyen fájl-t keres, akkor nem mentem volna semmire.
bár érdekes a dolog, mert előtte is próbálkoztam már azzal, hogy sorban bepakoltam mindhárom cd, hátha megtalálja, amit kell... -
Probatbicol #2443 Ez azt jelenzi, hogy simán be kellet rakni a 3. cd-t? Azért kérdezem mert én is megoldottam, de annyi mindennel próbálkoztam, hogy végül nem tudom mi segített. -
anzska #2442 na sziasztok megint!! SIKERÜLT!! a pop2inst-on kívül még felhozott egy elérési utat és egy CHORS01.BIK fájlnevet amit a harmadik cd-n találtam meg. és mostmár megy rendesen. Üdv, Anzska -
#2441 nekem havernál van:) most az összes titkos fegyverre akarok rámenni -
#2440 Srácok, megéri a dvd-s verziót letölteni? Vagy akkora különbség nincs a dvd-s és a 3 cd-s verzió között? (Mit rippeltek ki a cd-sről?) -
Keca #2439 pont délután akartam megnézni, hogy hogy is kell majd pontosan eljutni, de mivel le kellett formázni a gépem, ezért most újra akartam rakni... és természetesen ilyenkor kell hibát írnia... félek hogy nem fogok 1 ideig princezni... -
#2438 Valaki küldene egy save-t onnantol hogy a herceg felveszi a maszkot?
Help!
[email protected]
-
#2437 Van ott egy terasz ahol be van zárva a rács,de van egy lezuhant kődarab a fal mellett!Arra felmész majd felfutsza falol és hárraurgassz!
De az a kép akkor készült amikor már maszkosan jutok oda! -
Jahooo #2436 Ha nem volt kitörve a rács, hogy jutottál tovább? -
Jahooo #2435 Csak az a baj hogy ezt nem írja le.:( -
Jahooo #2434 Igen ez az de nekem ki van törve a rács.Hogy jutottál tovább?Valamilyen oltártól jutottál ide?(ahol az első titkos hely van) -
Jahooo #2433 Esetleg van más út visszafelé? -
Drend #2432 http://www.zanzarah.hu/popww/ Itt találsz végigjátszást! De ha egy normális keresőprogramba(pl. Yahoo) beírod a játék nevét + hogy végigjátszás, hidd el, kidob egy használható linket... -
#2431 2391 -
Jahooo #2430 Emléksztel, Dahaka ott kitörte a falat. Oda kellett eljutni.Én odaakarok ugrani de egyszerüen nem tud megkapaszkodni. -
Jahooo #2429 Most ott vagyok ahol Dahakaval elöször találkoztam.Ott nemtok tovább jutni.Bocsi, hogy mindig zargatlak, de nem tudsz segíteni?
-
Jahooo #2428 Megvan!!!Nagyon köszi.Már csak vissza kéne jutni.Ügye nem arra kell menni ahonnan jöttünk, hanem másmerre.
-
Jahooo #2427 Ah köszi!Megprobalom. -
Keca #2426 Na, most úgy kéne forgatni a kart, hogy fel tudj jutni az erkélyre (mint amikor még nem volt meg az a kulcs-kard amivel feljött az a tekerő bisz-basz)aztán át azokon a termeken... Úgy tom oda lehet úgy jutni. -
Jahooo #2425 Visszaértem a központiba. Na és szerinted most mit tegyek? Vissza tudok jutni az első titkos helyhez? -
#2424 Megöltem Kaileena-t,de nagyon szomoru lettem,ogy megkellett tennem!
Most megcsinálok minden titkos helyet,mert megakarom csináli úgy,hogy pozitív legyen a vége! -
#2423 pú, passzolom bocs:( bíkáz uninstalláltam:) -
#2422 Valaki küldene egy save-t onnantol hogy a herceg felveszi a maszkot?
Help!
[email protected]
-
wakeup #2421 jah és a 9. az meg lett csak hát a nyolcadik kellene mielőtt esetleg a 9. et írnátok le :D -
wakeup #2420 így nem tudok vizikardozni meg dahakával harcolászni :( -
wakeup #2419 sziasztok
valaki segitsen, hol találom a 8. élet upgradét ?
a végigjáccásnál sem találom ahol lelenne leírva -
#2418 nincs! -
#2417 DC -
#2416 Honnan szedted le?