10262
-
Tukoramirez #2575 Akkor most, hogyan törjem ki azt a falat, ha azzal a kardal lehet csak. Nincs valakinek egy manetése az a rész utánról, mert már nagyon idegesít, hogy nem tudok továbbjutni. Pedig ilyen nem soxor szokot előfordulni. Kérlek titeket segítsetek ki valahogy! -
Keca #2574 vki help plíz... -
cicmic #2573 Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni visszajutok a központi teremhez a piros ruhás lánytól kapott karddal foglalatba beszurom ellenség legyőzve na most jön a gond. Melyik párhuzamos falon kell lemenni két helyen is lehet de egyiken se ment nekem -
Keca #2572 aha jó lenne, vagy valami címet ahonnan leszedhetném, mert így nem megy a game :(((( -
#2571 na végvittem.1x. de megcsinálom a másik módon amikor az összes titkos hely megvan. király volt csak volt 1 kurva nagy bugom. a mask előtt amikor a trónterem székénél lévő töredezett falat kell kitörni előtte belemegyek a falba kijövök az 1ik szoborból és nincs a végigjátszásban leírtakkal szemben homok a padlón csak kaileena vár rám. ha nincs ott akkor nem lehet a teleport kapcsolóit aktiválni. ha sikerül a jelenbe visszatéve miden kefete csak a teleport és a tárgyk látszanak és vannak is ott, de mindewn más a falak, atalaj hiányzik. de aztán jó lett. -
#2570 Miért jó az ha a balban tarja? nem teljesen mindegy? -
#2569 Szerintetek meg lehet csinálni h a föfegyver a bal kezünkben legyen?
Mert ittt néhány screenshotban ugy van. -
#2568 De még csak a játék elelyén tart, ahol a Spider-sword wan nála. -
#2567 a Skorpió kardot akarja megszerezni a jelenben de Dahaka megakadályozza ezért vissza kell menni az időben és akkor kell megszerezni,ott van egy terem közepén... képtelenség nem észrevenni... -
#2566 köszi szépen -
#2565 sok sikert hozzá! -
#2564 nekikezdtem e remek játék végigjátszásának -
Tukoramirez #2563 Az a skorpiókard merre van? Nekem simma kardom van aminek a hegye tompa és két csúcsba végződik és fekete színű. -
#2562 Köcike! -
Prince007 #2561 Lassítsd le az időt az R betü rövid lenyomásával. -
#2560 Elakadtam leugráltam egy folyosóra ahol van két porgő izé megnyekkenve,van egy csapóajtó amit ha a négyzetre állva kinyitok az ajtó kinyílik de mire odaérek lecsukódik. Semit nem tudok megfogni és anégyzetre tenni.Tud vki.segíteni? Előre ís köszi! -
#2559 e-mailben küldjem? -
Prince007 #2558 Képeket tesz szabaddá.
Ott a repedést kell szétütni a skorpió karddal.(nagy,piros)
Ennek át kell törnie a falat. -
Tukoramirez #2557 De ha elküldenél ez a rész utánról egy mentést azt megköszönném
-
Tukoramirez #2556 Ezen a falon van egy kibaszott nagy repedés. Egy bemélyedésre vagy egy szírtre esek a falfutás után. Ahol van egy láda(ami egyébként fogalmam sincs mire való) és egy koponya is van a a talajon. De akárhogy próbálom mindig lepattan a kard. -
#2555 Én totál közel álltam mégis kicsapta...
biztos jó falat ütögetsz? -
Keca #2554 dvd verzsönhöz honnan lehet jó cracket letölteni? nem találok seho -
#2553 Ne álj olyan közel! -
Tukoramirez #2552 Köszi a tippet. Csak egy gáz van vele, hogy egy a fasz nem akarja kitörni a falat. Még nyög is az ütéshez, de mindig visszapattan róla. Nem akarsz ez a rész utánról küldeni egy mentést? -
#2551 "Godsmack - I Stand Alone" című száma rajta van a Skorpiókirály soundtrackjén,ez a szám hallható néhány Dahakás üldözés alatt és ez megy az első videó alatt is amit a menüben meg lehet nézni az extra features opciónál... -
wakeup #2550 ezréve nem láttam a skorpió királyt ma néztük meg ismét, és egy nagyon érdekes dolog tünt fel valaki esetleg tudja mi az ami közös a princében meg a skorpiókirályban ? -
Keca #2549 ok. szal az időt lassítani úgy lehet hogy nem tartod folyamatosan az r betűt csak megnyomod. (mintha írnál) A falat pedig úgy tudod beütni, hogy folyamatosan nyomva tartod azt a gombot amelyikkel kardozol. Nem kell nagyon közel állni a falhoz mert akkor nem lesz jó. Egyébként úgy fog kinézni hogy először csap egyet majd amíg tartod folyamatosan utána egy hatalmasat csap... -
Tukoramirez #2548 Nem tudom, hogy kell lelasítani az időt, mert ha benyomom az R-t akkor visszapörgeti az időt. Egyébként ha rácsapok a falra akkor visszapattan a kardom és nem tudom betörni. Mond el létszi részletessebben mert iszonyat sík vagyok. Egyébként azon a helyen vagyok amire gondolsz. -
Keca #2547 most olvastam végig újra..... :) szal ha arra gondolok ahol Te vagy, akkor ha leütötted a falról azt a valakit lassítsd le az időt, és ott szét kell törni a falat mielőtt leszakadna a talaj... -
Keca #2546 egy kicsit pontosabban mert nem tudom hol van az a rész. esetleg van kép? vagy mi a célod a térképen? (van annyi rész hogy beszarás...) -
Tukoramirez #2545 Miért nem segít nekem senki:((((((((((((
-
#2544 Én a köv részt várom. Milyen lehet a játék idövisszapörgetés nélkül.)
-
Prince007 #2543 Hja, ott úgylátszik az a katonai kard. -
#2542 Aki végigvitte a TSoT-ot az észrevette, ha a WW a hajós résznél a mi embereinkél(hulláik kezében) olyan kard van, amit a TSoT-bsn másoggyára szereztük meg.
-
#2541 Hát ez szomoru! -
Prince007 #2540
csabka77: Nincs hozzá és nagy valószinüséggel nem is lesz. -
#2539 Hi!Van a prince-hez magyaritás?Ha van hol lellhetö? -
#2538 Na időközben összejött mégis lehetett gyorsabban -
#2537 Srácok egy kis help kéne... most épp itt vagyok:
"Fussunk vissza, és üssük szét a ládát (26). Fussunk fel a lépcsőn.
Hamarosan Dahaka utánunk ered.
Meneküljünk előle. Találunk egy kapcsolót, amire ugorjunk rá. Egy vízfüggöny indul meg. Ugorjunk át forogva a vízfüggöny mögé."
Felmegyek a lépcsőn megjelenik az a dög Dahaka aztán futok a falon át egy sziklára szétütöm a hordókat magam előtt futok tovább ráugrok a rúdra forgok a másikra majd a harmadikról felérek a talajra de itt mindig elkap az a fasz! Egyszerűen ennél gyorsabban nem lehet odáig eljutni...
Viszont egy rohadt kapcsolót nem találtam ami a vízfüggönyt elindítaná,vagy ez még csak a rudak után lesz?
PLS HELP! -
Tukoramirez #2536 Nem tud nekem senki se segíteni, hogy tovább tudjak jutni azon a részen?