10262
-
Tukoramirez #2615 Hy Keca! A mail címem: [email protected]. De szerintem a címem a mailomnál is ott van. Ugyanis innen küldtem a cracket. Egyébként nem tudom miért lép ki. Nálam semmi baja nem volt. Lehet, hogy tényleg meg kell venned az eredetit -
xPilu #2614 Cat 02:
De a karnak 4állása van.
2napja itt szenvedek, már mind a 4féle variációt megnéztem vagy 5ször. -
lala79 #2613 sziasztok
a végigjátszásban olvastam hogy jelenleg a golem előtt tartok.na most elforgatom a kart felugrálok a falon lehűzom a kart lelassítva az időt átfutva a körbe körbe csapkodó vackokon és az ajtón utánna pedig a tüskés gödör fölött a gyertyás részig.innen hogyan tovább?mertt a gyertyákon felurani nem tudok.oda hogyan lehet?légyszi segítsetek ha tudtok.előre is köszi
-
Keca #2612 kipróbálhatjuk, bár én már nem jósolok semmit. Komolyan, mindjá megyek és megveszem
(email az idézet alatt) -
Jahooo #2611 Kis szakértő:) -
Cat 02 #2610 Keca:kell crack???(no cd) -
Cat 02 #2609 xPilu:Középen a kart kell elforgatni!!!
-
Cat 02 #2608 Magic boy: csak vicc volt -
Prince007 #2607 De arra. A gyertya mellett falon ugrálással tudsz továbbjutni. -
xPilu #2606 Helló!
Ugyan ott tartok mint Sharkys, megkaptam a csajtól a második kardot, de nem tudok tovább menni.
A végigjátszás azt írja, hogy:
A MÁSODIK TORONY
"Jussunk át a tüskés mélység felett. A körfűrészeknél másszunk fel a létrán..." A létrát sehol sem találtam. tekergettem a kart a terem közepén, felmásztam a sziklákra, jobbra volt 1 láda, középen, pedig átugrottam egy ajtóhoz. Ott kapaszkodni kellett egy szarba, hogy az ajtó feljöjjön. utánna alul tüskék vannak, átugrok és nem lehet továbbmenni. Vége a folyosóknek, mindenhol gyertya. Nem is erre kell menni? -
Keca #2605 kösz a cracket, de nem megy.
Én nem tudom mit tegyek. Egyszerűen vagy a menü alatt, vagy a hajós rész után kilép, és kiírja, hogy "the game stopped responding, please see the readme.txt". Már próbáltam úgy hogy alcohollal az egész dvd-ről csinálok dvd képet aztán daemon toolsal behúzom, de úgyse megy. Vagy valamit be kell állítani az alcoholba? Vagy mitől lehet a hiba? Valaki nem találkozott hasonló hibával?
Egyébként ha megadod az emailed elküldöm az egész mentésemet aztán ott találsz megoldást ok? -
#2604 A Lion Sowrd után forgasd a kart ami a terem közepén feljött.
ugy hogy a másik oldalon lévö tornyba tuggy menni -
#2603 Hol? -
Cat 02 #2602 Itt mi lehet csinalni? -
Sharkys #2601 help! Megkaptam a csajtól a LION Swordöt, csak nem tom merre tovább! -
emmersson #2600 Hmm...próbáld Alcohol 120%-kal, én azzal telepítettem! -
olasz #2599 Hi!Leszedtem a torrentes Pop:WW DVD -s verziót de nem indul!Beteszem daemon toolsba és nincs se autorun se install semmilyen exe fajl!Légyszi valaki segítsen! -
emmersson #2598 A végigjátszás oldalán ( http://zanzarah.freeweb.hu/popww/ ) a letölthető zenékből nem tölthető a 17-es és 23-as szám! -
Tukoramirez #2597 elküldtem. csak acrack kellett a dvds verzióhoz igaz? várom a mentést -
Keca #2596 egyébként ha elindul a game, küldök mentés, és akkor át bírod törni a falat :) -
Keca #2595 ott van a címem az aláírásban, de amúgy [email protected], de lehet hogy jobb ha a [email protected] -ra küldöd, mert elvileg már vki próbálta elküldeni de én nem kaptam...esetleg ha küldöd másolatként a hotmailre is küléd már el létszi... Nagyon thx. -
cicmic #2594 Vééégre sikerült!
Köszi a segítséget!Egyszerű volt csak nehéz volt észrevenni.Remélem mégegyszer így nem akadok el... -
henry #2593 Igen, a 8-as az. Köszi szépen. Ez tetszik legjobban! -
Jason #2592 cicmic:Lejutottál az alsó párkányra,ott balra át lehet funi a fal végéig és ott fel kell ugrálni a párkányra (kivételesen).Ha feljutottál,akkor az ajtó fele kell a falon futni,és a két fal találkozásánál leesni.A herceg elkapja a peremet és onnan már csak egy ugrás a cél.
Nekem nem segit senki?már 2 napja állok ott,de nem reagál semmit se ez a hülye plató.Valakinek van egy olyan mentése,ami ez után van és az összes osáig felszedhető élet megvan (mert én is megküzdötem értük).Thx -
Tukoramirez #2591 nekem olyan verzióm van. Ha adsz egy címet ahova elküldhetem máris küldöm. De ha segítesz nekem akkor azt megköszönném. -
cicmic #2590 Help meeeeeeeeee!!!!!!!!!
Vagy jöhet a muszájkabát... -
Keca #2589 a menü alatt bemész asszem az extrákhoz és ott vannak jó kis képecskék... Vki mondja már meg hogy hogyan lehetne elindítani normálisan a gamet mert dvd verzió van, de nem megy a crackel ami van. Nemigaz hogy nincs másnak is ilyen verziója?! -
Prince007 #2588 Ha széttörsz egy ládát egy kép jelenik meg az Extra Features-Artworkben a menünél.
Ezek ilyen bónuszok. -
nico000 #2587 Szevasztok szeretném megkérdezni, hogy van-e valami jalentősége a ládáknak ha széttöröm ???
Azt írja ki NEW ARTWORK ENABLED vagy ilyesmi. Kell olyankor valamit csinálni ??
Köszi -
Keca #2586 bocs, elcsesztem a linket: :) -
Keca #2585 adott új kardot, azzal menj vissza a központi terembe... Egyébként végigjátszás itt! -
CUCLI #2584 itt tartok. csaj dumált valamit. nemtom merre. help pls
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/POP2 2005-01-31 16-02-59-82.jpg[/IMG] -
cicmic #2583 Kösz a segitséget lejutok a párhuzamos falon ott lekapaszkodok látok egy ajtót szembe de sehol nem tudok futni a falon. Egyébként a legalsó párkányig kell lemenni?? -
Tukoramirez #2582 Valaki segítsen már rajatm mert megörülök. -
Keca #2581 hát bakker nem kaptam meg :( lehet hogy ez a genya citro nem bír fogadni ilyen nagy fájlt? nem tudom... nincs meg egy oldal címe esetleg ahonnan leszedhetném, vagy nincs msned? akkor onlineba lejönne... -
#2580 jo címre küldtem, 5.27 mb, nem annyira:) -
Keca #2579 nem kaptam meg :((( jó címre küldted? hány mega? sokat kérdezek? :) -
#2578 Már elküldtem. -
Jason #2577 Szesz!
Kéne segitség!Visszaolvastam de sehol sem találtam rá megoldást:Amikor az óratoronyban vagyok és elforgatom a kart lent,akkor elvileg a platónak mozogni kéne,de nekem meg se moccan.Mi lehet a gond?Van erre valami crack vagy ilyesmi?
Cicmic:A kart 2szer kell elforgatni és a foglalat mellett van egy fal ahol a párhuzamos részek vannak.Ott le kell ugrálni,onnan átfutni a másik falon,amiről felugrálni és onnan is futás át,de a végén meg a párkánynál abba kell hagyni a futás,ott átugrasz és kész.Ennyi. -
Keca #2576 Én segítenék, de nekem meg el se indul... nem jó hozzá a crack ami van...