10262
-
zsolt11 #2656 HI,
szívesen küldenék mentést,de hol találom. -
Cat 02 #2655 -
Cat 02 #2654 monkey island 3ez csak proba -
Cat 02 #2653 jahooo:ha épp itt jársz küldenél egy mentést!!! -
#2652 a nő mindig combózik, védekezz amíg csinálja, aztán gyilok... -
zsolt11 #2651 Hi,
Van egy kis problémám,hogy a fenébe kell kinyírni a feketeruhás csajt
5 napja nem tudok túl lépni ezen a szinten.Ez ott van ahol a piros és fekete ruhás csajok verekszenek és nekem kell megmenteni őt.
Ha az a csaj megfog akkor 1/3 életem lemegy és igy már nem sok esélyem marad. -
Probatbicol #2650 Ez bug. Tölts vissza egy régebbi mentést olyat mi után már neked kell bekapcsolni. -
Tukoramirez #2649 Miért van az, hogy amikor bemegyek először a homoks cuchoz már be van kapcsolva(az amelyik után le lehet lasítani az időt). A végigjátszás szerint nekem kéne bekapcsolnom. De már megy és belemegyek majd átváltozik a herceg és a környezet. Ez, miért van? Az időt pedig ilyen formába nem lehet lelasítani. -
Tukoramirez #2648 Keca köszi a mentéseket! Te nem is voltál azon a részen ahol én vagyok legalábbis a mentéseid alapján. De majd akkor a tiedtől folytatom. Mégegyszer köszike. -
xPilu #2646 Cat 02!
Én már küldem neked privátot, hogy add meg plz a mail címed, hogy tudjak képet küldeni, de megkaptam a lion swordot és nemtok tovább menni. Kaillene ott áll középen és néz... Én meg ott szerencsétlenkedek, mert nemtom merre tovább... -
Cat 02 #2645 nem küldenétek képet?úgy könnyebb!(Print Screen a játék közben)nekem hót bakis a játék.elis akadtam.aki volt a kertben tudja hogy ilyen rácsok jönnek ki és azon kell futni.én meg mennék vissza(mind a két ("toronyban" voltam)azt nem ment vissza az egyik rács(pont az ahol fel lehetne ugrani!!!!!:-(((na nem baj kapok mentést:-) -
Cat 02 #2644 "megerősítem"Jahooo állítását -
Jahooo #2643 Igen az az életfeltöltő. -
xPilu #2642 A kertben voltam, onnan kellett a nagyterembe menni, hogy megkapjam a lion swordot. Ugyan ott tarttok mint bycz. Én sem tudok tovább menni. Életfeltöltő az az amikor berakja a medálját és megnő az életem? Ha az akkor már 4szer kellett volna vele találkoznom, de csak 2szer találkoztam vele. (végigjátszást olvasom játék közben) -
#2641 Hátha ez neked csúnya akkor nyomd a doom3,halflife2,farcry triumvirátust!Nekem nagyon tetszik! -
bycz #2640 Amikor megkapom a Lion Sword-ot -
bycz #2639 Merrefelé kell elindulni a második toronyba a nagyteremből? (tudjátok ahol a karral lehet állítani a nagy sziklákat) Az első tornyon már beindítottam az "órát". Ja és múltban vagy jelnben kell menni oda?
Helpet előre köszi! -
Cat 02 #2638 xPilu:életfeltöltő:ilyen nagy szikla általában nagyon nagyon rejtett folyosók végén.Voltál már a toronyban vagy a kertben? -
Prince007 #2637 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\
A rejtett mappákat tedd láthatóvá! -
Tukoramirez #2636 Valaki nem tudja hova rakja a játék a mentéseket?
-
#2635 Ez nagy valószínűséggel egy hülye kérdés:
Lehet ps2.0-ba nyomni a játékot? Mert mikor idítom detektál minden szarságot a gépben és az FX5800-ra írja hogy viszi az 1.1-es Pixel shadert. Csak valahogy nem vagyok elragadtatva a garafikától, a videók szépek, de a játék ahhoz sehol sincs. A garafikai beállításokban nem sok választás van, de az mind max 1280X1024-ben, driverből 8XAF... A Far Cry és a Half Life 2 óta már megszenvedtem hogy direkt PS2-be kell kényszeríteni a játékot az FX-eken. Itt van valami tweak? Vagy ez egy ilyen játék? -
xPilu #2634 jeeee. nem látszik a kép...
de sz.tem 2 különböző helyről beszélünk.. -
xPilu #2633 -
xPilu #2632 életfeltöltöltő? Mire gondolsz pontosan? Sz.tem nincs.
Most kaptam meg a lion kardot és ott tartok. Na minnyá megpróbálok úgy ugrálni, de már azt is próbaáltam, de nem jött össze. Ha sikerül, akkor írok (ha nem akkor is :) ) -
#2631 lehet valahonnan mentéseket letölteni? Vagy valaki tud küldeni? -
Cat 02 #2630 xPilu a negyediknél is sziklák jönnek fell.a 3-diknál pedig alúl jönnek fel sziklák(van már életfeltöltőd?) -
#2629 Valaki küldene egy save-t onnantol hogy a herceg felveszi a maszkot?
Help!
[email protected]
a profile mappát egy az egyben kell kimásolni...
-
Cat 02 #2628 jahooo:odaírtam hogy csak vicc volt -
Cat 02 #2627 xPilu:tudod ahol fel kell mászni a kallantyúra na utána ha a folyosó végén gyertyák vannak akkor faltól falig kell ugrálni felfelé.(felfutsz a falon és ugrasz és pont mikor a másik oldalon vagy megint ugrassz) -
#2626 Na kivittem...
sima befejezéssel "nem titkos helyeztem annyit"
egyedül azt a világító kardot szereztem meg úgy pluszban,de az tetszett is
Nagyon jó volt,sokszor kiakasztó de a hangulat kárpótol a kitépett hajszálakért... -
Jahooo #2625 Ebbe mi az okoskodás? -
xPilu #2624 aha, ahányszor tekerem mindig máshol jönnek a sziklák.
Az egyik állásban 2oldalt jönnek fel. ekkor az oszlopokon kel látugrálni a másik oldalra és onnan falonfutás és ugrás az erkélyre.
másik állásban fejutok egy helyre, ahol olyan ajtó van ami csak akkor nyílik ki ha rámászok a kallantyűra és utánna vége a folyosónak. felugorni nem lehet.
a 3. állásban feljön a szikla ls akkor nem kell átugrani a terem 2 bejárata közt.
a 4. nem jut eszembe, de az összeset végigjártam már vagy 10X -
#2623 cheat nincs hozzá? -
Cat 02 #2622 xpilu:mikor eltekered oldalt feljönnek ilyen sziklák ugye? -
Prince007 #2621 nincs mit -
xPilu #2620 a csajszi odaadja a kardot, és ott tekergetm a kart körbe-körbe, de 1 szaros intrót nem láttam. Nem mutat nekem semmit. -
Cat 02 #2619 xPilu:mikor eltekered a kart oldalt feljönnek ilyen "hegyek" és egy intró mutatja a bejáratot? na oda kell bemenni -
Cat 02 #2618 Mi van Jahooo okoskodsz(csak vicc volt) -
xPilu #2617 Prince007!
Thx. azt hittem nem nekem írtad.
De köszi még 1X -
Prince007 #2616 #2607!