10262
-
Prince007 #2696 A bannerben lévő linkre kattints rá. Ott találsz zenét. -
Kackulucia #2695 Hello!
Nem tudja valaki, hogy honnan (vagy hogyan) lehetne letölteni a POP:WW-ből azt a zenét, amelyik a Credis alatt megy?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
#2694 Lassítsd le az időt mielőtt értednyúl! -
OregSaman #2693 Hi!
Kicsit elakadtam, és mivel nem vagyok benne biztos, hogy a bénaságom az oka, ezért gondoltam megkérdezem toletek:-)))
A hercegnot lealáztam majd elfutottam Dahaka elol. Ott vagyok a teremben ahol aktivalodik az iras es megtudom, hogy meg kell szereznem a maszkot. Elindulok kifele és megint Dahaka jön. És ez a problémám. Mikor elöször jött akkor simán elszaladtam elöle, de nem jutottam mentésközelbe, most meg hiába rohanok mint az örült a légtornász mutatványom végén (amikor padlót érek) mindig elkap.
Most itt lehet valamit rafkozni, vagy csak én vagyok béna?
Már minden lehetQséget kiprobáltam (amig lehetett szaladtam a falon, nem tortem ossze minden hordot, sQt meg megprobáltam ki is kerülni hátha beleakad, de mindhiába).
Valakinek valamilyen ötlet?
Megköszönném....:-))) -
Kackulucia #2692 Én is fönn voltam a http://www.zanzarah.hu/ oldalon, és én is észre vettem, hogy a 17-es és a 23-as számot nem lehet letölteni. Valamelyikőtök nem tudja az e-mail címét, vagy bármilyen más elérhetőségét, hogy értesítsem az orvosolandó problémáról? -
xPilu #2691 Én megint elakadtam :):)
Majd írok infót, csak most sok dolgom van... -
Keca #2690 na? de kihalt lett a fórum! senkinek semmi gondja? (csak nekem?) különben már olvastam azt hogy nem lehet magyarosítnai, de tulajdonképpen miért nem? pedig tök jól meg is jelennek a feliratok miközbe dumcsiznak... na mind1 -
xPilu #2689 Köszi mindenkinek.
Pedig már próbálgattam azt is, de akkor most megoldom :) -
Keca #2688 talán próbáld így!!! -
Prince007 #2687 De lehet!
Felfutsz a falon és aztán ugrás ugrás ugrás -
xPilu #2686 Cat 02:
Nézd meg légyszi a képet!
http://gportal.hu/portal/piludiablo/
a képeken belül a pop mappában van. Ide érek, de itt nem lehet faltól falig ugrálni -
xPilu #2685 -
xPilu #2684 -
Prince007 #2683 Nyomd hosszan a bal billentyűt. -
Csima #2682 help pls.Árbóc ugrálos résznél vagyok, már végigfutottam a falon, lekaszáltam a csajt, egy kövön állok van itt egy láda is. A fal repedezett mégse tudom betörni(pedig a végigjátszásban is ez van), a kő meg leomlik alattam! hogy kell azt a nyomorult falat betörni? -
Cat 02 #2681 xPilu: a kart kell tekergetni(ha egy olyan folyosó végén vagy ami tele van gyertyával akkor faltól falig kell ugrálni
-
Keca #2680 Ez az én véleményem ami most jön, nem valszínű hogy ez a magyarázat:
Szal amikor megölte a múltban Kaileenát akkor utána már el is indul a szigetről azzal a tudattal, hogy Dahak már nincs, csak hát koppan szerencsétlen, ugyanis szépen falhoz vágja... Aztán mikor a Katakombáknál jár el kezd filózni hogy mivan ha a múltban hiába öli meg Kaileenát? Aztán olvas egy írást, és arra jut, hogy a jelenben kell megölnie ahhoz hogy ne létezzen többé... És a maszk adja meg neki a második esélyt. egyébként olvasd majd el a 2094-95öst. Sorry ha sokat írtam -
DjScott #2679 speciallal?
-
Prince007 #2678 Fuss a falon és ugorj el mindig ha a falhoz érsz. -
DjScott #2677 bocsi de lenne 1 kis problem.most kezdtem el a az első részt és nem tom megszerezni a tőrt.addig nem akarom elkezdeni a második részt amíg az 1 et nem vittem végig nos tudna valaki segíteni??fentvagyok majd nem a tőrnél pont a szobor vállánál de nemtok fentebb jutni plz HELP
-
wendimark #2676 hogy lehet kikerülni a rendszerellenörző progi?
azt amikor megnézi hogy elég erős a géped mert a videókártyám elég jó lenne mert megy a dooom 3 is de geforse 2. -
chadi #2675 Hali!
Tud nekem valaki segíteni abban,hogy ne kelljen újrakezdenem a játékot!Úgyanis lekaszáltam a rendszeremet és én botor nem mentettem el a játékállásokat(Ó én lama).Valahol az óratoronyban jártam akkor amikor már lepusztult állapotban volt.
Előre is köszke a segítséget
üdv -
Night Shadow #2674 Hali mindenkinek !
Szóval én nem elakadás miatt írok, már végigvittem a játékot, de két dolgot nem értettem benne :
!!! AKI MÉG NEM VITTE VÉGIG AZ NE OLVASSA TOVÁBB !!!
1. Amikor először legyőzzük az Idő csárszánőjét, akkor miért nem változik meg a sorsunk ?
2. Amikor rájön a herceg, hogy a jelenbe kell megölnie az idő császárnőjét (másodszorra), akkor azzal miért tudja megváltoztatni a sorsát ?
- Elég hülyen fogalmaztam, bocsi, szóval összefoglalva csak azt szeretném megtudni, hogy miért változik meg a sorsom, hogy ha az idő császárnőjét nem a múltban, hanem a jelenben ölöm meg ? -
xPilu #2673 http://gportal.hu/portal/piludiablo/
na a képek\pop témában van 4 kép. az utolső képe az valójában az 1.
ha valaki tud akkor segitsen plz. Most kapram meg a lion swordot és innentől akadtam el -
xPilu #2672 na b@meg...
-
xPilu #2671
itt tekerem a kart. feljönnek a sziklák
felmászok a sziklákra
ezt látom. erre nem lehet menni, a többi irány is rossz. Merre tovább? -
Prince007 #2670
Ide -
Prince007 #2669 Andus24:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES Ide tedd be!
A rejtett mappákat tedd láthatóvá
drum:Nem!Oda kell menned ahol ahonnan elindultál a tornyokat felfedezni!Amit te mondasz az a Kert toronyban van. -
Andus24 #2668 sziasztok havertol kaptam mentést a ww-hez de nem tudom hova kell betenni azt se tudom hova menti a mentéseket, saját mentéseimet se tudom hova tárolja
nem találok save mappát Help
köszi elöre is a segitséget -
drum #2667 (csak mert az k. messze van :)) -
drum #2666 abba, amelyikben az oszlopokat forgatni kell, es viz folyik beloluk? -
Prince007 #2665 Menj abba a nagy terembe ahol középen négy nagy oszlop és egy nagy kar van.(a terem egyik oldalán van egy kút ahol menteni lehet) -
#2664 -
Prince007 #2663 -
Prince007 #2662 A híd mellett bal oldalon menj az oszlopokhoz és mássz feljebb! -
#2661 Menuj utána! :) -
drum #2660 hali, kis segitseg kellene!
A másik részen a létra leereszkedett.
Fel a jobb oldali párkányra, és araszoljunk jobbra. Jussunk el a létrához. Induljunk el balra. Falon futva érjük el a kötelet. Lengünk be, majd ugrás jobbra. Üssük szét a ládát (13). A zászló segítségével jussunk le a talajra. Végezzünk mindenkivel. Fussunk ki a bejáraton. Itt ihatunk, és menthetünk. Induljunk el visszafelé, amerről jöttünk. Menet közben üssük szét a ládát (14). Jussunk vissza a központi teremhez, és forgassuk el a kart 180 fokkal.
lejutottam a zaszloval a talajra, de melyik bejaraton futok ki? a nagyon amiben van 1 kanyar? a kanyar utan kozvetlenul egy kus mentesi kut. es mi az h induljunk el visszafele? melyik visszafele? oda, ahol a zaszloval leereszkedtem, vagy a kut mellett le?
thxthx
-
#2659 Hi!tudna nekem valaki segiteni hogy mit kell csinálni amikor azt a hollos faszit kinyirom elöször és egy emelettel feljebb megy!Help!Köszi -
#2658 Valaki küldene egy save-t onnantol hogy a herceg felveszi a maszkot?
Help!
[email protected]
a profile mappát egy az egyben kell kimásolni...
-
#2657 A www.gamecopyworld.com-on vannak valamilyen mentések.