Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Clone CD-s verzió:
- a 3CD-nyi cuccot daemonnal mountoltam -safedisc be- telepítettem
- majd a topicban található
#693# Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir fájlt mountolva
indult és hiba nélkül fut a játék !
Köszönjük toMpEr !
Szal mien cucc kell hozzá a clone cds mennyen?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
és nem indul 😞
ezt csinálja:
tudna valaki segíteni? köszi
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Igy tökéletesen müxik 😊
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
THX
- a 3CD-nyi cuccot daemonnal mountoltam -safedisc be- telepítettem
- majd a topicban található
#693# Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir fájlt mountolva
indult és hiba nélkül fut a játék !
Köszönjük toMpEr !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Valakinek meg van? Le tudnám szedni tõle? Egy linket plíz!!! 😊
Köszi elõre is a segítséget.
M
a clonecd-s hez meg minden faxomtudja mi kõ 😄
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
MÜXIK !!! Nagyon hálás vok az azonali segítségedért !
Nagyon király a játék épp a csajszival vívok !
A CloneCD-s verzió van nekem, a játékot feltelepítettem a a daemon tool-lal, a 100 MB bik fájlt belemásoltam a Video\CINE mappába, majd a WEEETEAM-MINIMG-CD3.mir fájlt bemountoltam, de sajnos nem indul a játék - Safedisc-kel és anélkül is próbáltam - sajnos nem müxik !
A Windows nem találja a PoP2.exe fájlt - hibaüzenetet kapok.
Mit csináltam rosszul ??? Valaki eltudja a küldeni esetleg az exe fájlt ?
lehet már van nekik, nemtom, nézd meg
magyar oldalt nem tudsz ahol telefonon kell regisztrálni?
Van itt valaki aki már eljutott odáig?
persze nem ingyen kell
\"Hard to see, the dark side is.\"