Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szart nem vagy..., méghozzá egy szép ritka példány 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

add el a géped akkor inkább...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

dardevil
Nos... akkor még 1x

Clone CD-s verzió:
- a 3CD-nyi cuccot daemonnal mountoltam -safedisc be- telepítettem
- majd a topicban található
#693# Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir fájlt mountolva
indult és hiba nélkül fut a játék !

Köszönjük toMpEr !

csum666
Nem vok láma meg semmi csak nem értem miért nem lehet segíteni nem megy a gám cska ez volt ahonan szedtem...😄<#lama><#lama><#lama>

Szal mien cucc kell hozzá a clone cds mennyen?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

[Jakuza]
<#help><#banplz><#lama><#banplz><#help>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lacc
Csum ne akard hogy berakjam ide a kedvenc lámás képem.
Lacc
Megjött a napi <#lama> roham.
csum666
Nem fog menni mert knée krek ne mtörték fe lde megosztják sok értelme van minek olvassak vissza?

teis...

felül írtam ezt: CINE0100.BIK
és nem indul 😞

olvass vissza észlény....

nálam se :S
ezt csinálja:

csum666
Megy valakinél? nálam nem megy clone cds

rezsofiz
Nem ennyinek kell lennie. Kb 22 mega...

sazl : c

rezsofiz
Nem javult semmit.

toMpEr
nem javitottak rajta

PTW
jófejek wandoo-sok.. weeteam féle verzió 1 es cd je van fent de hiányzik a .rar és .000 file...

tudna valaki segíteni? köszi

Lacc
Nekem az elsõ részben se volt semmi bajom a kamerával, szóval nemtom 😊
Hmuda
Akinek már meg: javítottak az okádék kamerán vagy még mindig beakad az elsõ faldarabba amit talál?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sikerült letölteni (144kb - ennyinek kell lennie?) átneveztem iso-ra, sikerült bemountolni, aztán mégis azt irja ki,hogy rakjam be a "correct CD"-t. Mi a hiba?
rezsofiz
Igen, #737.

dardevil
#693# itt megtalálod most néztem müxik

Nem tudom,de nekem sehonnan sem sikerül leszedni ezt a Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir file-t! A megadott helyeken nálam 404 error van... S.O.S!
a zinternetrõl

SZINTÉN ZENÉSZ...

Igy tökéletesen müxik 😊

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

bocs Mat, de csak most néztem meg:http://torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=69986

Honnan húztad le a clone CD-st?
THX
dardevil
Clone CD-s verzió:
- a 3CD-nyi cuccot daemonnal mountoltam -safedisc be- telepítettem
- majd a topicban található
#693# Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir fájlt mountolva
indult és hiba nélkül fut a játék !

Köszönjük toMpEr !

fitutufi
huha akkor ténleg szedem a clonecd-set de ahoz van az a mir és azt külön be kell mountolni vagy hogy kell ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

HELP!!

Valakinek meg van? Le tudnám szedni tõle? Egy linket plíz!!! 😊

Köszi elõre is a segítséget.
M
Lacc
Ha nem szereted a külön dolgokat akkor tényleg érdemes volt leszedned a Weeteam-es verziót. Mert a Weeteames verzióhoz kell egy külön fix, a CloneCd-s verzióhoz meg kell egy külön .mir. Az elõbbihez a fix cca. 100 mega, utóbbihoz 20 mega szóval sikerült a legjobbat választani <#vigyor2>
fitutufi
akkor a sima weeeteam a mûxik minden mûs fix meg anyám kínja nélkül ?
a clonecd-s hez meg minden faxomtudja mi kõ 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

na már a 3.cd 51 rarját szedi!

fitutufi
szerintem egyszerûbb ha torrentrõl megvárjátok a weeetemet egy helyen lesz minden. én nem zsereten m a külön dolgokat mert ált efelejtem késõbb ! 😊

dardevil
Nagyon hálás vok - ahogy mondtad - újra raktam - a bik fájl nem kellett, sztem bezavart, miután megvolt a 3CD utána bemountoltama a mir fájlt és tökélets !!!
MÜXIK !!! Nagyon hálás vok az azonali segítségedért !

Nagyon király a játék épp a csajszival vívok !

toMpEr
enjoy, bar szerintem ettol se lesz jo

dardevil
a letöltött 3 CD anyagát mountolással telepítettem majd - beraktam a a bik fájlt, azt felülírattam - a gép ujraindításá után mountoltam a MINIMG-CD3.mir fájlt, és ekkor hiányolja a az exe fájlt - sajnos

toMpEr
probald ujratelepiteni, telepitesnel ne a minimg-et mountold

dardevil
Tud nekem valaki segíteni ?
A CloneCD-s verzió van nekem, a játékot feltelepítettem a a daemon tool-lal, a 100 MB bik fájlt belemásoltam a Video\CINE mappába, majd a WEEETEAM-MINIMG-CD3.mir fájlt bemountoltam, de sajnos nem indul a játék - Safedisc-kel és anélkül is próbáltam - sajnos nem müxik !

A Windows nem találja a PoP2.exe fájlt - hibaüzenetet kapok.
Mit csináltam rosszul ??? Valaki eltudja a küldeni esetleg az exe fájlt ?

toMpEr
megnyilik majd, lesz majd idolassitas is

www.cdgalaxis.hu
lehet már van nekik, nemtom, nézd meg

nem igy gondoltam
magyar oldalt nem tudsz ahol telefonon kell regisztrálni?

www.amazon.com on keress rá akkor pl

Lacc
Kellemes kis játék, mint az elsõ része. Egyelõre az elején vagyok csak, de nagyon hiányolom az idõ-visszatekerõs dolgot az elõzõ részbõl, megkimélne a sok retry-tól. És ha jól láttam, a bill. kiosztásban is van rá gomb, szóval valamikor csak megnyilik ez a lehetõség is.
Van itt valaki aki már eljutott odáig?
honnan tom eztet a játékot letölteni?
persze nem ingyen kell

Lacc
Vagy gondolj egy merészet és a d-tools browserében válts minden file nézetre! Hanyattvágódtál mi? 😛
ati2002
nevezd át iso-ra

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Sorry, hogy ezért irok, de most töltöm le ezzt a miniimage fájlt, de ezt amir fájl nem támogatja se a daemon se az alcohol! biztos lehet rá mountolni? :\
toMpEr
varhato, mondjuk kerdes, hogy miert nincs meg

Nforce-on egyébként mér nincs egyik verzió sem? Azért várható vmi proper nem?

\"Hard to see, the dark side is.\"