Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg, az még áll, hogy a princebõl filmet csinálnak, vagy ez 1 régi pletyka lenne!?

az zsír mer a SOTnak tetszettek a zenéi+effektek...<#smile>

Bandew
HL2 után ez már nem nagy cucc. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fitutufi
dzsó<#nevetes2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dynamic
Hú bazz, jó hogy benéztem, a deviancosat akartam leszedni, de nekem természetesen a pop2 köll😊
Hmuda
Igazis. Akkor majd én is tökölök egy kicsit a cloneCD-vel. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

naa, addig kérdezek, mert csak holnap de.re tölt le<#rinya>
szal, olvastam VISSZÁBB, hogy a hangja nem igazán dzsó. ez igaze?

Bandew
Az nem az, hanem a Sands of time!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fitutufi
oda nem tok regelni mert cookie törés van és nem tom hó kõ leszedni 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

DONGUBA
kjoszi es bocsi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hmuda
Pl a BitHUMenen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hagyd már abba a reklámozást, mert kevesebbért is járt már ban.

fitutufi
hol láttál te deviance-sat ?

00 Blue 00
Hmuda
Ezek szerint akkor a deviance a töketlenkedés-mentes? :-)

Bandew
Csak kicsit kõ visszaolvasnod. Amúgy: #851

fitutufi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#banplz><#falbav><#falbav><#falbav>

DONGUBA
Segitsetek lecci tudom vissza is olvashatnek de ez a clone-cs s verzio hogy muxik???Kicsomiztam bemountoltam install aztan nem megy valami hibauzit ir ki meg hogy olvassam el a readme.txt-t.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#duhos2>

Nekem is jól fut a game.

Csak nemigazán értem ezeket a combokat,nemigazán akarnak sikerülni.Normálon már ott az elsõ csajszit nem birom kinyirni,mert a combomat nemismerem,és amikor a fél energiája lemegy,akkor a két kard összeütközik,mondja h nyomja a bal egeret,de mindig ellök engem,és ekkor kinyiffanok:/
Valaki tudna tippet adni?
fitutufi
<#lama><#taps><#lama>

Hmuda
Nos, akkor a clonecd vagy a deviance az amelyikkel nem kell tökölni, csak installálni és nyomatni?

csum666
a kamera engem is zavar de a gám megy simán!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Bandew
detto

grebber
Engem nem zavart a kamera.Meg semmi sem jó ez.
De a Ninja Gaiden is jó lenne ha lenne PC-re.

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
Akkor csak egy iso-t ér meg mint az elõzõ része is (de azt is félúton feladtam, mert már kezdett eresedni a fejem, hogy folyton beakadt a kamera és sose arra akart nézni amerre én akartam).

Bandew
Hát ez az, hogy mi se!

csum666
Nálam is oylan mintha akadna pedig nem akdhatna.. fura de jó a gám😄

Bandew
Hi!
Vki leírna milyen gépigény kõ a játékhoz?
Thx!

Jaj, erre az egyre nem gondoltam volna.....<#fejvakaras>
És hol található?

00 Blue 00
<#taps><#taps><#taps>

00 Blue 00
Az arra jó hogy elinduljon a game<#guluszem1>

Naa, már majdnem minden világos, csak 1 kérdésem lenne... mi az a fix? mikor kell és miért?<#vigyor2>

faszom nem bírom kinyírni azt a kurvát az elején!Eléggé szar a grafika,vagyis mintha akadna de nem akad.szóval szar :-)
tudtok billentyû kombináciokat?az e+bal klikk-en meg a spacen- kívûl?

Lacc
"Életkor: ismeretlen" Nincs <12 választási lehetõség úgy látom.
csum666
nah megy a gám kösz all!

csum666
Hát figy nem lehet mindenki olyan okos mint te!!!!!
Ez van de azért szivesen versenyeznék veled mit is tucc nagy okos!

nah flame off, meguntam az okostojásokat 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ráadásul mi az a hiszed tucc? látom a fogalmazás se tulzottan megy 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lol vagy ember..., 10 sort nem tudsz visszaolvasni okostojás..., gratulálok az értelmi szintedhez... <#idiota>

csum666
DAREDEVIL kösz antijedi csak hiszed tucc, többet tok nálad elhiheted!

majd szolj ha meguntad hogy égeted magat 😛P

dardevil
a mountolás elõtt beállítod, hogy...

- Emulation -> safedisc
- majd bemountolod a CD-ket sorban !

nem birom a balfaszokat, sorry 😛

csum666
ok odamentem😄

Lacc
Khm... Szinvonalas oldal.
csum666
antijedi<#lama> asszed tuccc? LOo.oOL

Lacc
Jedit is mindig a finom megnyilvánulásai miatt szeretjük
00 Blue 00
IDE GYERTEK!!!<#guluszem1>

csum666
Kösz már csak 1 dolgot nem értek😄

-safedisc be- telepítettem ez mit jelent????