Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet en vagyok lama de letoltottem a weeteam verziot akkor ahoz van egy fix amivel felul kell irni egy fajlt de a felul irando fajl a cd-n van amit mountolni kell ilyenkor mi van?

igen, pontosan ezért... <#hehe>

fitutufi
ezt nem értem minek kell kidobni egy clonecd-s verzsõnt amikor lesz rendes ami minden f*szság nélkül elindul. mé nem tudnak várni mert a sok hülye meg le is tölti köztük én is 😄 amikor lesz jobb verzió mert nem tudunk várni .... 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

rezsofiz
Nincsmit

sazl : c

rezsofiz
Hát másnak meg elindul.. Jó lenne ha átírnád alcoholról weeteam-re mert senki se tudja hogy mi az... de végülis te tudod.. nekem annyira mind1.

MrSpock
Nagyon jó kis game ez,csak az elején a nõvel küzdelmes a dolog,pedig a demóban átjutottam rajta,de most valahogy nemsikerül,de szerintem szupi,jólnéz ki látványos,hangulatos!

Go Jeff Go!!!!

köszi, csk épp egyikre se lehet bejelentkezni...

grebber
A dvd-s többet tud mint a cd-s?Van valami plussz rajta??

Next PC upgrade: 2022

grebber

Ha valaki tud hozzá linket, plíz tegye közkinccsé!!!<#worship>

fitutufi
Prince Of Persia: Warrior Within (c) Ubisoft *DVDR* -RELODED
hmm akkor érdemes volt várnom 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Sziasztok segítsen már valaki azt írja ki hogy game is ended unexpektid!
vagy valami ilyesmi ezek a szavak benne vannak a videó után írja ki és be van mountolva az a mir fájl is!segítsetek létsz!kösz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

examinee
Kira a játék csak nem tom hol kell menteni😞((( ?😛

berlinboy6329
Az 1 része volt meg és nem tetszett az a béna kamera-mozgást rgyütthatás.Ebben a részben be lehet állítani azt, ha balra v jobbra megyek oldalazzon?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

examinee
Nos... akkor még 1x

Clone CD-s verzió:
- a 3CD-nyi cuccot daemonnal mountoltam -safedisc be- telepítettem
- majd a topicban található
#693# Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir fájlt mountolva
indult és hiba nélkül fut a játék !

Köszönjük toMpEr !

Az mi hogy -majd a topicban található??

oké,koszonom

Jimi Hendrix

PTW
az elején még nincs....

az elsõ "idõutazás" után kapod meg R gomb

Hi,valaki tudja meik gomb alapbol az ido visszatekero?ha egyatalan van olyan a game elejen.

Jimi Hendrix

00 Blue 00
NEKED KÜLÖN IS FELTÜNTETEM: AZ ALCOHOL-OS AZ A WEEETEAM-ES!!
SIMÁN A FIX-EL MEG NEM INDULT EL A WEEETEAM!!
Legalábbis amit én töltöttem le.

stone
Köszi😊 Remélem lesz olyan jó mint ez elõdje<#eljen>

rezsofiz
Jó a játék.

rezsofiz
Csak védekezni kell, és akkor meg se tud sebezni.

Épp ezt magyarázom már mióta...hogy nekem se megy az a csaj,mert a combok nem sikerülnek sokszor...
köszi 😊

00 Blue 00 köszi! Letöltöttem, most már megy is! Mármint a game, a verekedés kevésbé... Pedig az elsö részben elég jól bántam a karddal. Már az elsö csaj gondot okoz 😞
rezsofiz
stone
Valaki szkrínsátot plz.

fitutufi
lolos az egész...csak az a mir file jó belõle aztán kész... 😊

rezsofiz
az oldalon van egy ilyen írva:
"Alcoholos verzio"
Wtf?
Alkoholos? Én olyanról nem tudok

grebber
Nagyon cool ez a game.

Csuhai G
Én még nem próbáltam ki, de még a játék sincs meg 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Ha úgy érted, hogy készítik-e már akkor a válasz igen! http://www.bluedesign.try.hu/

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

magyarítást valaki elkezdte már?

rezsofiz
Amelyik jólesik, Clonecds-hez miniimage fájl kell, weeteameshez meg fix.

rezsofiz
Nagyon pontatlanul van leírva... Pl a Miniimage fájl Clonecd-s verziohoz kell, viszont ahhoz meg semmi fix nem kell....

Örm
Melyiket érdemes leszedni a clone cd-st vagy WEEETEAM-est?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nekem is jól fut a game.

Csak nemigazán értem ezeket a combokat,nemigazán akarnak sikerülni.Normálon már ott az elsõ csajszit nem birom kinyirni,mert a combomat nemismerem,és amikor a fél energiája lemegy,akkor a két kard összeütközik,mondja h nyomja a bal egeret,de mindig ellök engem,és ekkor kinyiffanok:/
Valaki tudna tippet adni?
Bandew
Ha pedig dühöngeni van kedved, akkor csak hívd azt a számot, ahányadik a hozzászólásod. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Sztem örülj, hogy ingyen játszhatsz!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PTW
lol

hát kb olyan a hangminõség szerintem....

melyik verziot erdemes tolteni?

fitutufi
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>inkább téged kéne oda meg az ilyen embereket akik elbasszák a topicokat !

CLINT EASTWOOD9
Bocs a hosszú sorért

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Bandew
Kapcsold ki a hagfalat és mond te alá a hangeffekteket. :-D

PTW
jó a játék csak egy bajom van vele:

ennyire szánalmasan rossz hanggal nagyon rég nem találkoztam <#falbav>

CLINT EASTWOOD9
A gaming vasionre mért nem teszik fel?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Bandew
Jól van gyerekek, irány az ágy! :-)

fitutufi
<#lama><#sniffles><#lama>

DONGUBA
<#kocsog><#lama><#lama><#lama>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#duhos2>