10262
-
Zici #2816 Valaki mondja már el légyszi, hogy azt a repkedő szörnyet hogyan kell kinyírni. Nem tudom hányszor nekikezdtem már de mindig megöl.
PLS HELP!!! -
#2815 Dahaka-val való harc előtti utolsó mentést elküldhetnéd,mert szeretnék Dahaka ellen küzdeni,de nincs kedvem újra végigjátszani csak ezért!
Elküldöd? -
#2814 Akkor passz! -
bumbibalu #2813 Egyébként a hoki ütő a halálom után is megmaradt!
-
bumbibalu #2812 Ja észrevetem! Legyőzte a Dahakát végig vittem! a Uccso film kicsit privat goldos lett nem?! -
cicmic #2811 Köszike!!! -
#2810 a gaméba kell bemásolni a popwwprofiles könyvtárat na + a save-t.
aztán a c:\document and settings\all users\ -be azt ami ott volt :) -
#2809 Mert az nem klasszikus fegyver hanem egy bónus!
Ha visszatöltöd a mentést akkor újra nálad lessz! -
bumbibalu #2808 Hello mért van az h ha meghalok és retryzek akkor elveszik a szép fényes zöld kardom?
-
#2807 A Scorpion Sword kell hozzá és ha az megvan akkor nyomva kell tartani az ütésgombot -
cicmic #2806 Hi all!!
Egy nagy kérdés:hogy kell régi mentést új telepítésbe bemásolni?
Próbáltam betenni a Profiles könyvtárba a "save profile-t",de nem látja.Ötlet,valakinek?
Nagyra értékelném,nem veszne el három havi melóm. -
temes #2805 Sziasztok!Nemtudom mitől lehet de ha valaki tudja segítsen PLZ!
Szóval..Megtaláltam pár secret helyet ahol a spec tárgyak vannak elrejtve és egyszerűen nem akar betorni a fal ott akárhogy gyepálom..
Előre is köszi!!
-
cyrus 999 #2804 lécci írjon nekem az ide aki ps2őn végigvitte már ezt a gémet! -
#2803 -
#2802 [szin=red]Ha látjátok Hamstert szóljatok!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2801 [szin=red]itt vagyok!
-
#2800 [szin=blue]hello -
#2799 Megvagy Hamster!
-
#2798 Meg van valakinek a PoP: WW demoja? -
#2797 a POPWWprofils mappa ott is van -
bumbibalu #2796 ssk3! Én pont ma szereztem meg a scorepion sword és van mentésem ha gondolod adok csak nem tudom hogy kell!
-
ssk3 #2795 Valaki küldhetne egy elmentést az után hogy meg van a scorpion sword!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért mert nekem nem lehet bezúzni az első bezúzandó falat.
Nekem az is furcsa hogy a POPWWprofils mappa nem is ott van ahol mindenki mondja hanem a játék mappájában!
[email protected] -
Szabi DEMON #2794 Más megholdást nem tudnék azért modntam ezt.... -
#2793 ja,ezt csak azért irtam,mert ha nekem vki 1 harcos résznél azt irná,hogy töltsem vissza az előző mentést (ami ált. ügyességi,és nem a legegyszerűbb),akkor falnak mennék :D -
#2792 nem tudom,h vagytok vele,de hát nekem nem lenne türelmem végig akadálypályázni még1x azt,aminek kb. 50x álltam neki... az akcios részek mások... de ez a felváltva akadály-akcio ez igy nem koser... oké,az 1ben a barlangban akadtam el,ahol állandoan leszakadnak a cseppkövek,dehát érthető :)
ez meg még hagyján lenne,de a kamera vagy nekem mozog rosszul,vagy tényleg én vagyok a béna :)
nem kötekedés képp,de ezt szerintetek nem lenne jobb ugy megoldani,hogy kicsit jobban összehangolni?
pl. forgo késes oszlopok között harcolni 1 oriási főellenséggel,miközben nem ártana körbefutkározni,majd a terem legtetejéről ráugrani a fejére,hogy ugy skalpoljuk? :D
nem tagadom, az ügyességi részek nem az erősségeim :) (még gamepad-dal se megy 1-1 rész) -
Szabi DEMON #2791 Próbáltkd meg hogy visszatöltöd az eggyel kroábbi mentést hátha úgy sikerül! -
bumbibalu #2790 Hát én meg nem tudok elmozdulni!!!! Van valakinek egy a Gólem utáni mentése ? mert csak felbaszom az agyam ezzel a szaral! pedig ez a kedvenc játékom!!! Ha van mentése kérlek titeket h segítsetek mielöbb! köszi -
Szabi DEMON #2789 Először is elnézést kréek az ,,5-6 befejezéses" hozzászolásomért, mert engem is átvágtak! Egy otársam mondta nekem és nemeg bekajáltam... Bocs!
A gólemet én úgy nyírtam ki hogy jött az rááltam a hídra jött gólem lesüllyedtünk és nem taposott el, hanem gurulva mögé kerültem mindig és kaszaboltam a lábát... Sose taposott el! Lehet hogy bug-od van!
Más: megszereztem az 1et is és uyge elvuleg ennek is meg a sands of time-nak is jobb kari kell Geforce 2 MX-nél én mégis végtoltam ezt! (igaz enmv otl a legszebb) Az 1 mégse indul! Létezik az hogy az eggyel nem tudok jáétszani ezzel még igen amikro ez az újabb game? -
#2788 Passz! -
bumbibalu #2787 nem tudom lelassítani mert amikor ráállok a hídra ésa gólem is akkor el kezd zuhanni a híd és én nem tudom megmozdulni és a gólem eltapos!!!! lehet h valami hiba van a játékban? -
#2786 Lassítsd le az időt! -
bumbibalu #2785 Hello valaki segítsen lécci! Az van hogy már a második toronynál tartok és a végigjátszás szerint öld meg a gólemet/azt amelyik dobál/ de ha rálépek arra a hídra lesüllyed alattam! mért? mindent a végigjátszás szerint csinálok!!!Lécci segítsetek
-
ssk3 #2784 Az e-mail címem egyben: [email protected] -
ssk3 #2783 VALAKI SEGÍTSEN!!!
Elakadtam! Megvan a scorpion sword, megötem minden ellenfelet,megyek amerre mehetek, be kéne zúzni a falat, de csak mintha a levegőben csapkodnék. Ha valaki tudja honnan szedhetek le bármilyen javítást ami jó lehet írja meg ide: [email protected]
Már harmadjára kezdtem újra és sosem jó!!
Asszem hogy ha ez így megy tovább meg hülyülök!!! -
#2782 direkt hagyták nyitva az ajtót a sztoriban..ha lesz folytatás, ha nem így kerek egész -
cyrus 999 #2781 szerintem amúgy 1 bug....és nincs naon mentésem azelőtt...ehhh.....szal szopacs...de majd emesenen írok már [email protected] a címem -
Keca #2780 ha megnéznéd esetleg a szöveg alatt ki van írva, hogy email/msn:[email protected]
:D na nem baj
-
cyrus 999 #2779 szerintem nemtom....bakker áááááá nem bírom..már nem jáccottam vele 1 napja..elvonási tüneteim vannak! -
cyrus 999 #2778 nem tudodd az emesen címedet megadni?ott könnyebben tudnánk dumálni.... -
cyrus 999 #2777 várom a válaszodat majd...