Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
sazl : c
Go Jeff Go!!!!
Next PC upgrade: 2022
hmm akkor érdemes volt várnom 😛
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
vagy valami ilyesmi ezek a szavak benne vannak a videó után írja ki és be van mountolva az a mir fájl is!segítsetek létsz!kösz
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Clone CD-s verzió:
- a 3CD-nyi cuccot daemonnal mountoltam -safedisc be- telepítettem
- majd a topicban található
#693# Prince of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir fájlt mountolva
indult és hiba nélkül fut a játék !
Köszönjük toMpEr !
Az mi hogy -majd a topicban található??
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
SIMÁN A FIX-EL MEG NEM INDULT EL A WEEETEAM!!
Legalábbis amit én töltöttem le.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Csak nemigazán értem ezeket a combokat,nemigazán akarnak sikerülni.Normálon már ott az elsõ csajszit nem birom kinyirni,mert a combomat nemismerem,és amikor a fél energiája lemegy,akkor a két kard összeütközik,mondja h nyomja a bal egeret,de mindig ellök engem,és ekkor kinyiffanok:/
Valaki tudna tippet adni?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
ennyire szánalmasan rossz hanggal nagyon rég nem találkoztam <#falbav>#falbav>
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!