10262
-
kukucska #2856 mee lusta vok átbasztatni
-
#2855 Huh már nememlékszek rá de a tetején próbálj forogni az oszlopon és hátraugrani! -
kukucska #2854 odáig már eljutottam ....
és onnan merre??
-
#2853 Ha zombi vagy akkor el ne mentsd,mert akkor kezdheted előröl ugyanis még nemszabadna zombinak lenned!
Töltsd vissza az utolsó mentést!
Amúgy arr a magaslatra mássz fel az oszlop mellett és onnana az odavisza ugrálós módszerrel jutst föl! -
#2852 Jézusom miért BMP-ben? -
kukucska #2851 yahh mi a manoé alakultam át zombiszerüvé??? -
kukucska #2850 ezt látom és már lent mindenkit leöltem -
kukucska #2849 -
#2848 Képet,mert így nemtudok segíteni! -
kukucska #2847 megkaptam az időlassítást és átmentem az ajtón. Ott lementem kinyírtam mindenkit. Innen elakadtam. Pls mondjátok meg mi a manot csinaljak -
#2846 Volt az egyik oldalon, az Ubisoft ezévi terve, és abban szerepelt az POP3 is, de persze ez biztosíték semmire sem. -
#2845 Csak lessz! -
#2844 ha lesz egyáltalán..
nem nagyon figurált az eladási listákon >> nem éri meg befektetni -
#2843 a Heroes of Might & Magic 5(A 4 jó volt),a Might & Magic cucc(A IX csalódás volt kíváncsi vagyok,hogy az Ubi mit csinál) és a Prince of Persia 3-at várom a legjobban! -
Prince007 #2842 Az Ubisoft semmit sem bíz a véletlenre. -
#2841 Ehe micsoda finomságok. -
Prince007 #2840 2005-03-17 @ 18:19 - sHadeS] (kommentek: 7)
Az Ubisoft, hogy csorgassuk kicsit a nyálunkat, és megbizonyosodhassunk afelől, hogy idén is érdemes lesz játékokra várni, kiadta az elkövetkezendő bő egy év tervezett játéklistáját. Alant olvasgathattok, szerintem van egy-két very impresszív cím köztük. (PoP 3 rulez!)
Settlers 5 Nebelreich addon (angol port)
187 Ride or Die"
Brothers In Arms új fejezet
Far Cry addon
Tom Clancy's Ghost Recon 3
Peter Jackson's King Kong
Prince of Persia 3
Silent Hunter 4
Heroes of Might & Magic 5
Splinter Cell 4
The Settlers mission pack
Might & Magic cucc (nem tudni egyelőre, micsoda)
Gamestar -
Szabi DEMON #2839 Vissz a létra felé a falon elvileg egy kis bejárathoz jtsz utánna nem nagyon lehet eltévedni, de vigyázz a szikla vége leomlik és iygekezz mert talán itt a legyorsabb dahaka a falon futás után. -
#2838 Sziasztok!
Nem tudok továbbjutni annál a résznél mikor Dahaka elkapja a hollóharcost. Én elkezdek menekülni, rámegyek a létrára, majd a rúdra, és onnan egy sziklára. De onnan nemtom merre kell menni
Segítsetek please! -
Prince007 #2837 Kicsit mássz arrébb és fuss tovább. -
RUDKO #2836 Senki nem emlékszik hogy kell a hordokat szétütni. lógva csak hátrafelé üt és a hordok elöttem vannak. -
#2835 ott asszem arra felé kell falon futni és falról falra ugrálni, amerről ráugrottál a mozgó cuccra -
RUDKO #2834 sziasztok kéne egy kis segitség. ott tartok amikor dahaka kerget. lecsuszok a létrán átpörgök a rudakon végigfutok a falakon majd megint létrán le. itt falon felugrani majd egy szakadon átfutni. itt van két hordó a szélén és nem tudom szétütni öket. és nem lehet felmászni. hogy kell szétütni öket????? -
RUDKO #2833 Szia ha jól nyomtad meg öket mindegyik világitani fog. kimész a szakadékhoz és egy videóklip lesz és már a másik szinten is vagy. -
12345678910 #2832 HELLO!
SEGÍTSÉG KÉNE!!!
Megtaláltam az első titkos helyet, megtaláltam a teleportot, ami nem működik, és a végigjátszás szerinti sorrendben bekapcsoltam a kapcsolókat (jobb hátsó, bal első, bal hátsó) Visszamentem a vízfüggönyön, a csapdákon át, és most nem tudom, milyen ajtónak kéne kinyílnia, illetve hol van a kapcsoló, amire rá kéne állni? Sajnos nem történik semmi!
Valamit elfelejtettem, vagy progi hiba???
KÖSZI!!!!!!
Tomasz -
temes #2831 Koszi az infot!!Anthony001:Csak a Kutaknal lehet menteni a jatékban!
-
RUDKO #2830 sziasztok.
kéne egy kis segitség. ott tartok amikor dahaka elöl menekülünk. egy falonát kell futni majd egy kötélen a másik oldalra kell lengeni. utána egy vizfüggöny mögöt egy kapcsolot be kel nyomni és a falon felugrálni. itt egy pár embert megölni ill. szörnyet. utána egy leszakadt hidon átugrani. na ez nem megy mindig leesek. hogy kell átugrani? -
#2829 Sziasztok!
Vki meg tudná mondani hogy hol van a GAME MENTÉSE??? -
Prince007 #2828 Ha jóra gondolok akkor egy barátja(nincs neve). -
Cat 02 #2827 Helótok.az extrákban egy videó hogy a herceg harcol és van vele valaki aki meghal.Na az ki???(farah biztos nem) -
bumbibalu #2826 És most nézem a Zanzarah.hu-t és azt látom hogy van valami idő császárnője! az idő császárnője nem a Kaillena? -
bumbibalu #2825 Csá Magic boy én szivesen elküldöm csak nem vágom hoy kell! a leírod elküldöm!Más:Láttam a Zanzarah.hu hogy van valami homokos főellenség az hogy jön? és hogy lehettöbb befejezés?ahoz milyen extrát kell csinálni?
--->ez nem szól senkinek de olyan jól néz ki -
#2824 az jo -
#2823 Csináltattam magamnak logo-t! -
#2822 Magic Boy hogy csinálod meg ugy h a neved olyan szines legyen mg stb:D:D:D -
#2821 Mutass képet,mert így nemtudom,hogy hol vagy! -
dalasz #2820 Valaki mondja meg aki kipörgette hogy mit kell csinálni akkor amikor a homok kutyák vagy mik jönnek már és van egy homokszornyes animáció(az a csávesz aki be van fáslizva és mindig követt,az a vílágító szemű fószer)az az a lényeg hogy le ugrok egy ilyen kis placra és elfordítok egy kart kétszer akkor a falon elkezd fel le menni egy iyen kis kiálló rész rámegyek , és melletem vannak (2) ingázó kis akármi és nem tudom mit csináljak PLEASE -
#2819 Akkor nemtudok segíteni! -
Zici #2818 Így csinálom! -
#2817 Pedig egyszerü megölni!
Ha a levegőben van figyelni kell,hogy mikor támad és el kell gurulni elölle!
Ha leszáll akkor le kell lassítani az időt és adni neki a kombókkal!