Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak akkor kell hozzá mini-image, ha dvd(cd) nélkül akarsz játszani...

Tatyla
az már crackelt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maffya
A dvd-s verziohoz is kell a WEEETEAM ? Ezt is lekell hozzá tölteni vagy benne van crack ami elég?

Ridley
hát az én kérdésem is az lett volna,hogy mitõl több a dvd-s verzió...

AmdPower

fitutufi
szerintem a viedók(bejátszsok) képminõsége jobb azé annyi...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

hát én nem jöttem rá, hogy mi a DVD-n az extra tartalom...
azt látom, hogy kb. 2Gb-nyi plusz videó van, bik kirerjesztésû, de mégsem bik fájlok (nem lehet megnézni)...<#nemtudom>

fitutufi
nekem még 13 óra a dvd reloaded én is húzom....

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Igen, weeteam-es verzió van, már próbáltam, hogy bemásolom újra, de szerintem, majd holnap újrarakom az egészet, lehet vmit elbénáztam. Egyébként az üzenet, hogy vmi stop responding, meg nézzem meg a readme.txt-t. A szokásos fixes hiba... Ja, és azt nem tudjátok mitõl lehet, hogy villog a kép ezerrel a menübe?

rezsofiz
Másold be újra a fixet

sazl : c

rezsofiz
Akkor neked ezek szerint a WEETEAM-es verzio van meg... Rakd fel a WEETEAM-es fixet, amit szintén a wanadooról lehet leszedni.

rezsofiz
A falon lévõ szimbólumokat kell "megnyomni" adott sorrendben.

Lacc
Hát attól függ mivel dob ki. Mit ir?
rezsofiz
Mondjuk a wanadoo warezoldalról, de sztem inkább szedd le a RELOADED-es változatot, az a rendesen mûködõ!!

Na erre varjatok...: nagy nehezen leszedek hozzá mindent, felrakom, sztarakodok egy jót a mountolással, felrakom a fixet, majd indítom a játékot, kisebb beálltások után kipróbálltam, kicsit verekedtem a hajós résznél, most próbálnék játszani, erre megint kidob van amikor a videónál, de van amikor még a menü elõtt.... Vki? Ötlet?<#rinya><#guluszem1><#conf><#help>

grebber
Meg ha már leszedted mond hogy van-e valami különbség a dvd-s és a cd-s között!

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Na szedem a Reloaded dvd-s verziót. Ki fogom próbálni a crack-et a Clonecd-sen. Ha mûködik, közzé teszem.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

???
grebber
Vannak a falon jelek nyomd be mindet és átmész az idõben.
Ha ezt már megcsináltad akkor visszafele amerre eddig voltál.

Sziasztok segítsen már valaki azt írja ki hogy game is ended unexpektid!
vagy valami ilyesmi ezek a szavak benne vannak a videó után írja ki és be van mountolva az a mir fájl is!segítsetek létsz!kösz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Nekem is lenne egy kis problémám. Arra vagyok amerre BlackWolf is el volt akadva. Szóval átmentem a hídon késõbb meghúztam egy kart amitõl ez az ablakhoz hasonló vmi becsukódott, majd egy kis kör alakú terembe léptem ahol megtámadott egy csomó piros ruhás. Ezután ebben a termeben fel mentem átmentem még egy pár csapdán majd ehhez a múlt-jövõ idõutazós izénél kötöttem ki, de itt nem tudok semerre menni.
Biztos, hogy teljesen analfabéta vagyok, de ha valaki segítene azt nagyon megköszönném
Ohhh... és meg tudnád mondani honnan tölthetném le?
fitutufi
kösszépen...

rezsofiz
Hát ez a lényeg , ez benne a kihívás.

rezsofiz
A clonecd-s verziohoz nem kell fix..
A clonecd-s verzioval nem fox tudni cd-sen játszani, mert van egy miniimage fájl amit le kell tölteni és csak azzal megy..

Üdv!
Letöltöttem a CloneCD-s verziót, felraktam a játékot, bemásoltam a fixet, kiírtam a CD-t, de mikor indítanám a játékot hibaüzenetet ír ki:
"Prince of Persia : Warrior Within has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvence" stb... - gondolom ismeritek
Na, ilyenkor mit kell csinálni??
grebber
Az lenne a legkevesebb.De hogy elbaszták a helyszineket 100x vagy ogyanott 😞

fitutufi
ez a szar benne nem lehet bármikor menteni 😞

rezsofiz
Figy vannak kutak amikhez ha odamész és iszol belõlük akkor feltöltik az életedet, és el is tudod menteni az állást.

A kutaknál lehet menteni.Iszol és megkérdezi hogy elakorod e menteni.

examinee
Hogy kell elmenteni?? egyszerûen nem találom....

azthiszem le kell nyomni az R betut meg mielott rafutsz a kore aztan ugy befutni a zarodo ajto alatt hogy kozben minden le van lassulva

hat azthiszem ezt a gamet nemfogom vegig vinni nemtudom amr hol tartok de nekem ez valahogy nemjon be hogy ugyanazon a helyszinen meg kell fordulni 50szer csak mas mas idosikban 😞

fitutufi
pop2 uninstall...

grebber
Na megvan az elsõ magtorpanásom a gameben.

Amikor kiirja hogy TIME POWER TUTORIAL tap .
Nyomom de bezárodik az a köcsög ajtó.

Valami javaslat?

bazza
Megakartam kérdezni, megy-e MX-es kártyákon, de mivel én nem vagyok amolyan topicrontó-bontó, utánanéztem és láttam, hogy nagyon alacsony a gépigénye:

Supported OS: Win98SE/2000/XP
Processor: Pentium® III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 8-compliant sound card
DirectX Version: 9.0c (included on disc)
CD-ROM: 16X CD-ROM or 4X DVD-ROM
Hard Drive Space: 2Gigs

*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (including 4MX)
ATI® Radeon™ 7500/8500/9000 families or newer

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bandew
Sirály! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nembaj...

rezsofiz
Ha játszol egy másfél órát , vagy nemtom a gémmel, akkor majd lehet azt is csinálni. Fokozatosan kapod meg a cuccokat.

rezsofiz
Sry, ma járt le a kód: (

Bandew
A Sands of Time-ban le lehetett lassítani az idõt. Itt nem lehet ilyet csinálni? Mert ha csak simán megnyomom az "idõ ûvisszatekerõ" gombot, akkor nem csinál semmit. A SoT-ban ilyenkor lelassult.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Maffya
Tényleg fagy a cd-s verzio?

Bocsesz de ez nem az, ez nekem is megvan én a craces exe fájlra gondoltam.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sil3nt
pls mondjatok egy filenevet a cd vagy dvd verzsönbõl.... (reloaded)...thx

hüjjjje

Kössz.

NeoMaN
Picsába, publikus akarom mondani<#mf1>

Aki estleg letöltötte a dvdés vagy cdés verziót a NOcd crackett fölrakhatná valami publukus helyre THX.

Tatyla
semmi csak megemlitettem!😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

És akkor mivan?