10262
-
#2896 énsetudom honnan szerezte
szerintem WCn volt és láttt valamit a sloziban kiszette, ésa azt gondolta nem kellet volna minden szrat megenni:D -
#2895 ezt egyébként én se értem, hogy most akkor hogyan tudunk az idővel manupilálni. Vagy már "benne" van a hercegben a képesség??? Mondjuk a páncéljába van az a pecsét vagy mi, az pölö hogy került hozzá, már nem emlékszem hogy ezt elmagyarázzák e -
#2894 Nem ugy volt, hogy fel fog a játékban tünni a tőr?
mer én nem találkoztam vele -
expresss #2893 sziasztok
lenne nekem is egy kérdésem van egy párkány amit el kéne érnem de alatta van egy másik és így nem lehet felfutni odáig a szemközti fal messze van hogy faltól falig ugrálva jussak fel szóval egyszerűen nem érek fel addid a párkányig köszi -
#2892 elcsesztem -
#2891 bocs lesceztem a POP 3rol? -
#2890 ki tud valamit a PŐP 3 ról? -
#2889 Amikor rádkülddi a tornádókat mindig gurulj oldalra.
Amikor eltünnek a tornádok szivd fel azokat a kis sárga izéket.
Amikor lassítja az idöt lassícsd le te és szadald meg ugorj át a fejefölött csapkodd meg.
Két karddal mennyé mer ugy többet tucc sebezi meg kombózni.
3-4 probálkozásra sikerül. -
netuddki #2888 Hogy nyirjam ki az empresst a presentben (a kp.-ban), mert akárhogy próbálkozom nem sikerül -
sclub3 #2887 Hell!
Nem! Mivel közel minden 5ödik, 10edik percben van lehetőséged menteni. és általában élni is fogsz vele, ezért nem kell majd újrakezdened!
Valaki tudja a választ az előző kérdésemre???
Köszi -
Bukephalos #2886 Üdv!
Nemrégóta jáccom a gamével, ezért a tisztánlátásom végett 1 kis akadékoskodás :))
Szal, ha jól értem a T. furomozókat, 2féle befejezés létezik, és az alternativ akkor lép életbe, ha minden titkos helyet megtalálok, s ha 1 db is kimarad, akkor marad az eredeti?
Ezért min. kéccer végig kell jáccani? (hacsak nincs mentés?) -
sclub3 #2885 Hali!
Volna egy kérdésem:
Az utolsó plusz élettől hogy a rákba lehet visszajutni a központi teremhez???
Nekem sehogy se sikerül.
Előre is kösz a segítséget -
Bukephalos #2884 Köszönöm, délután teszek 1 db próbát -
#2883 az a lényeg h mindig égve legyen az előző kapcsoló, miután a másikat megnyomtad. (a sorrendre hamar rá lehet jönni) aztán kimész a szélére, ahova mennek a csíkok és láss csodát -
Bukephalos #2882 Szia Tomasz!
Én is ugyanott akadtam el a kapcsolóknál ahol Te (márc 15-i. 2832-es hozzászólás) Sikerült megoldanod?
Mer' hiába nyomogatom, nincs klipp...
Ha más tudna segíteni, azt is köszi... -
onedragon #2881 Nos a grafika nagyon szép de a játékmenet és az irányítás a nem sikerült túl jól .Kb a felénél tartok és beleuntam hogy mindíg ugyanott kell játszani.Nekem nem jött be. -
onedragon #2880 Azzal kezd hogy fordíts a kapcsolón még egy negyedet és lefele menj.
-
comal #2879 Sziasztok!
Van egy kis gondom. Ott vagyok, ahol a kardal aktiválni kell a kapcsolót, ami kiemelkedik. Elforgattam, hogy a 2. torony felé vezető ajtónál jöjjenek fel a sziklák, de nem tudok sehogyse feljutni.
-
Aspyrin #2878 Ez a játék az idegeimre megy.. Felküzföm magam nagy nehézségek árán egy terem tetejére amikoris egy rossz mozdulta miatt levetem magam a mélybe, és már annyira sincs lélekjelenlétem, hogy azt a nyomoronc r gombot lenyomjam. Utálom. -
Gyusz #2877 Megvan a megoldás. Ezek szerint nem mindegy, hogy először balra, vagy jobbra megyek a "kereszteződésnél". Aljas egy dolog... -
Aspyrin #2876 Megtudná mondani nekem vki, hogy a reloaded cd2 hány fájlból áll, ugyanis annál amit én szedtem le jelentősen kevesebb mint az egyes illetve hármas lemezen találhatóaknál, és a kettes vége felé hibaüzenettel megáll az install. -
Gyusz #2875 A katakombáknál vagyok a jelenben, miután Dahaka üldözött egy párszor. A sír középen felemelkedett, de nem tudok felugrálni. Kétoldalt a levegőben lóg két párkány, talán azokról kéne bemenni középre, de egyszerűen nem sikerül. Nem lehet állítani, hogy más részek jöjjenek ki a sír alatti magaslatból, amiken fel lehetne ugrálni? Mert van néhány párkánynak helye, csak nincs ott semmi.
Egyáltalán hogy jutok fel? Már mentenem kéne. -
sclub3 #2874 SSK3!
Akkor melyikre gondoltál?
Amúgy szerintem csak próbáld meg pár lépéssel távolabb szétütni a falat. Sikerülnie kell!!
-
kukucska #2873 e-mail cím: [email protected] -
kukucska #2872 nem tudnátok olyan mentést adni ahol már aktiválva van a 2. torony?? -
kukucska #2871 én a kacifántos kardnál tartok. hogyan kéne a 2. toronyhoz eljutnom? ez itt a kérdés -
ssk3 #2870 Nem hiszem hogy egy kardról beszélünk -
sclub3 #2869 A fényes kardra gondolsz?
Mert annál nekem nem volt semmi bajom. Ha megmondod hova teszi a mentéseket, tok küldeni Neked.
[email protected]
MSN is! -
ssk3 #2868 NEM ALSÓ HANEM ELSŐ (EZ MÉG AZ ELŐZŐHÖZ TARTOZIK) -
ssk3 #2867 Szoszi
valaki küldhetne 1 mentést az után hogy meg van a scorpion sword, és bezúzta az alső bezúzandó falat mert nekem az istenért sem akarja!!!
[email protected]
naggggyon megköszönném!!!
-
Keca #2866 ott csak akkor találsz WaterSwordöt, ha az összes titkos helynél voltál (ahol a herceg a medálját ilyen izébe rakja). Amúgy segít a végigjátsszás itt :) -
sclub3 #2865 Sziasztok!
Egy kisebb segítségre lenne szükségem: a legeslegvégén a játéknak vissza kell jutni az Idő Homokjához. Visszajutottam, de sehogy sem találom meg az állítólag ott levő Vízkardot!
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi! -
#2864 Mutass kép-et! -
Natasha #2863 Reaper! Sajnos ez nem az a téma lesz. Nincs semmi a falon amibe kapaszkodni lehetne. Se a jobb se a bal oldalon.
Segítsetek! -
#2862 ha jól emlékszem akkor a falra kell felfutni és ott + kapaszkodik és úgy kell átaraszolni ott (ha 1ről beszélünk) -
berdi #2861 www.flaskutya.uw.hu -
berdi #2860 Hello
Nézzétek meg ezt a honlapot és rendeljetek -
Natasha #2859 Help me!!!!!!!
Kérlek segítsetek...A játék vége felé mikor már felvettük a maszkot és kihalgattam a két nő párbeszédét akkor vissza kellett menni a teleport szobába és ujra elindulni a jelenbe vissza. Na már most itt van három csapda visszafelé. 1- a függöleges falon pengék. 2- a falon forgó pengék. 3- szakadék aminem az elején van a viszíntesen forgó penge. Hát én ezen a szakadékon nem tudok átjutni. A falon nem tudok futni mivel az egyik felén be van repedve a másik felén meg az elején belóg egy oszlop és lever. Help.. Help...Help...hogy lehet ezen átjutni.
Köszönettel Natasha -
#2858 #2810 -
kadave #2857 NEM TUDJÁOK HOVA KELL BEMÁSOLNI A MENTÉSEKET A WARRIOR WITHINBE?