Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Addig még nem jutottam el mert elkap az a szar.

Next PC upgrade: 2022

Lacc
Nem. Ha úgy állsz, ahogy a képen ott, akkor elfordulsz balra, és ott lesz egy szakadék falakkal, ott kell a jobb oldali falon futni el a kötélig.
grebber
De hova balra ami a képen(#1246 ) van fal azon mert az sehova nem vezet??

Töltsd le ezt vagy ha a játékban akarod kilõni az elsõ videót akkor töröldle a francba a video\cine könyvtárból a CINE0100.BIK nevû fájlt.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

ott meg ahogy bemész a terembe jobb oldalon fel kell futni a falra és átugrani a mögötted lévõ párkányra majd ott szintén falonfutás és ráugrani az oszlopokra éa már ott is vagy.... a többire remélhetõleg rájössz!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

insp
Bezony, balra fordul, falon fut.<#wave>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

csá all
én még az elején vagyok
na mikor elkezdem verni azt a holló embert
aztán ha sikerül megverni át teleportálódik
1 magas helyre és oda hogy kell felmenhni?

Ha jól emléxem akkor amikor kiérsz erre a hejre fuss balra és futás a falon. Nem biztos mert elég sokszor üldöz a játék során az a dög és így már nem emléxem tisztán.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

grebber
Ebbõl elmegyógy intézet lesz mert leamortizál szellemileg ez a game!

Segitsen valaki!!!!!!!Itt vagyok elakadvaez az a rész amikor már vannak ilyen átlátszó "láthatatlan" ellenfelek és üldöz az a fekete csáps monszta de csak eddig mert itt nem tom merre kell menni és mindig elkap.
Idáig üldözz és itt nem tom merre kell menni.

grebber
És mi van ott alul 1196-os hozzászolásnál mert én leszartam én felmentem amerre kellett??

fitutufi
mé hány× kezded újra ? <#idiota>
különben engem is idegesít mivel én legalább 5× néztem meg az elején lévõ introt<#wow3>
de amit még nem néztél meg legalább 1× azt nem lehet kinyomni sajna<#nemtudom>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
ezt már az elején bevettem<#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Johnyy
ez télek gáz, Áramszünetel,, máshogy nembirod,,

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

examinee
Hogy kell kilõni az intrót?? Állandóan megkell várnom és van hogy 3 perc!😛

Nekem is nagyon tetszik szinten 100 szazalekos szintu game,de egyszerre nem nagyon tud lekotni vagyis lekotne de orulok hogy elrtem a kov save pontot aztan felreteszem es folyt,de egyre jobban tettszik.

Jimi Hendrix

rorr
fuss végig a sziklatömb oldalán amig bírsz majd ugorj át és fogd meg a peremet remélem utána menni fog...

rorr
nálam ez a játék 100%-os! hosszú ideje az elsõ amit nem bírok abbahagyni! talán a beyond good and evil 2 tudná felülmúlni...

Lacc
Na igen, de amikro bemegyek, akkor is csak 1 homokom van. Hol tudnám feltölteni midn a 6 homoktartályt? A pályán alig van edény...
Nem olyan nehéz az!

A titok, hogy full visszatöltéssel kezd, és teljes energiával.
Amikor támadod, akkor lassítsd le az idõt. Amikor összeugranak, te gyõzzél, amikor a szellemek jönnek, úgy állítsd le az idõt, hogy egy helyen legyenek, ekkor gyerekjáték õket kinyírni. A szellemekbõl vedd fel a homokot. Ha elfogyott a lassítás, akkor üss szét mindent, pár edényben homok van.

Szal' ilyen egyszerû az egész. :-)))))

<- Hamster ->

Lacc
Varrrgh de rohadt nehéz megölni ezt a ribancot a duplazáras ajtó mögött...
Tatyla
nm

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sil3nt
thx, ez életmentõ, hogy szét ne verjem a gépem és magam <#mf1><#mf1>

Ma beszereztem egy Logitech RumblePad2 Gamepad-ot. Át is konfiguráltam a PS2 kiosztására, és így sokkal élvezetesebbé vált a játék, mint a gombokkal szenvedni. :-) Olyan érzésem van, mint ha PS2-t nyomnék, csak a grafika a 9800Pro kártya miatt szebb. :-)

Ne használjatok csalást, nem olyan nehéz ez a játék. Igaz néhol nehéz. Fõleg miután felvettük a maszkot. De errõl majd, akkor ha odajutottatok...

<- Hamster ->

Tatyla
Itt a trainer!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sil3nt
esetleg trainer vagy cheat-rõl tudtok? tom hogy gyalázat és én is ellene vagyok, demár elegem van egy résznél, amikor mindig meghalok...

Tatyla
az elején a gémnek amikor átvan tekerve az idö meg futok a csaj után ,hányszor fog még feléledni az a k**** pirosruhás csaj?
kettévágtam vagy 3x de csaknem hagy békén!
tiszta idegbeteget csinál belölem ,mentés meg nuku!
miért attol legyen jó egy játék mert nehéz?

rezsofiz
Nos igen, hasonló a véleményem. Jó a game, de ez egy az egyben konzolgame ahogy van.

sazl : c

Fritz Von...
Letöltöttem. Megnéztem. Felbasztam az agyam. Letöröltem. Minek kellett PCre konzoljátékot írni? <#mf3><#mf3><#mf3> Ez a készítõknek.

Amúgy szép és hangulatos lett volna...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kandurex
<#help><#help><#help>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bazza
Sajna szokásomhoz híven töröltem, és csak az iso-k vannak meg, de sztem vannak még akik feltudják neked tölteni...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Jujde kira gém ez!😄DD
Csak az a baj, h ha leesek a mélybe, ami elég gyakran elõfordul ha nem oda ugrik ahova akarom, akkor kezdhetem a kúttól...ez szar...Amúgy nagyon feeeling! 😄 A nõcit az elején másodjára vertem szét, igaz easy-n, de billel és egérrel!

Kandurex
Help me, egy file az rld-popc.rar hiányzik már csak, valaki betudná linkelni nekem valahonnan? htx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dynamic
Nem, hagytam a fenébe és továbbmentem ez úgy is csak titkos hely, kihagyható.
rezsofiz
Azon az oldalon ahonnan letöltötted a játékot.

jutottal valamerre? en is itt vagyok megakadva.....
inecromancer
Hali!
3cd-s weeeteam verzio, game ended unexpectedly. Visszaolvastam, lattam kene vmi 100megas fix, de ahonnan toltottem ez nem volt fent.
Hol talalhatok ra?

Hali,

A 3CD-s verzióhoz még mindig él a link 😊 (HTTP) Priviben.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Lacc
Fasza.
rezsofiz
Jau

Thunderstorm
Jó a game???most töltöm,már nagyon kiváncsi vok...nah mien???

bazza
Megvan a fájl, hál R9nek!

bazza
köcce, má meglesz R9 jóvoltából...

Thunderstorm
bazza pm me és én tok segíteni asszem.

rezsofiz
wtf?

mit okoskodsz bajnok?

bazza
Akkor most megint külgyek rohatt sms-t??? bazzeg ez naon durva...

közölte

rezsofiz
egyébként ezért mondtam hogy szerintem közöld a többiekkel hogy milyen verziobol kell...

lol, én pont ezért nem tettem fel neked mert nekem is csak a clonos van meg. Ja és nem azért nem segítünk mert szarunk a másikra hanem egyszerüen nem tudunk:

bazza
Szóval nekem RELOADED verzsönbõl kéne...vagy ha vkinek még van acca, az szeggye le nekem, sé tegye má föl az alább említett ftpre😄