Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Én már a vége fele vagyok, de mindjárt kivágom az egészet az ablakon. Van egy rész ahol leomló fapallókon kell ugrálni, meg leomló ágakon, hajóroncsokon. Na ott van egy falonfutás és jön szembe a csaj, de annyira szar a kamera, hogy nem tudom idõben lecsapni, még lassitással se, és hiába regenerálódik a homok, meghalok.
Insp: ugye ezt nem nekem céloztad? Mivel én is normálon nyomtam végig, ahogy írtam kb 4 nap alatt. Abban viszont igazad van hogy sok helyen a szerencse számított, meg az idõ vissza forgatás <#kacsint>. Azt viszont nem értem hogy ott a gólemesnél miért esel le 5-bõl 3-szor, mivel engem csak egyszer sikerült ledobnia. Stewee: különben épp ez a gond hogy nem lehet többféle képpen végig játszani ezért is akadtam el, ezért kicsit figyelni kell arra hogy mit milyne idõben csinálsz. Különben a történet viszonylag lineális, mondjuk. <#nyes>
vidike
de aszt írja hogy nem regisztrált oldal és nemjön be semmi

aszt a baziklafásat vidike voltam

insp
Akik két nap alatt végigvitték, azok vagy éjjel-nappal játszottak easy-n és végigértek, vagy akkora atomnagy csíttel mentek, hogy ihaj. Normal-on vannak olyan részek, ahol egyszerûen a szerencse dönt: pl. a teremben, ahol a gólem dobálja a "robbanó macskákat", 5-bõl 3-szor leesel a mélybe, stb... Ehhez már baromi erõs idegek kellenek...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Bandew
Töltsd le a #693-ban lévõ cuccot és azt mountold be Daemon Toolssal, majd úgy indítsd. De elõtte írd felül az imagen található exe-vel a simát.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

vidike
please

szent ég, többféleképpen is végig lehet játszani ? nem szeretem az ilyesmit, jobb a lineáris sztori, mert így is alig van idõm , és akkor kétszer kell végigjátszanom 😊))

vidike

ma 20:09 | Privát | Válasz | #1344

na szóval tudom hülye kérdés de nemtom elindítani mindig kiírja hogy a program hibát észlel ezért leáll ne írjátok hogy már levan valhol mert azokról az oldalakról nembirtam leszedni ami kell hozzá szóval legyszi valaki írj le a pontos címet ahonnan leszedhetnem elõre is köszike please mondja meg valaki

légyszike

nem olyan sok óra egy 4 nap kb, de nem mértem. A megoldás meg az volt hogy elbasztam még a "múltban" a trónterem elõtti hallban véletlenül becsuktam magam után az ajtót és így más lett a történet, és be volt zárva az ajtó. különben meg nem kéne tudni másodszor olyan simán oda eljutni, hanem egy másik úton kéne megközelíteni a tróntermet.
hi !

kellene nekem a 2-es cd 18-as rar-ja. a wanadoo-n napok óta nem jó az ötös szerver és azon volt. csak az az egy darabka hiányzik, vmiér 503.php-val töltötte le

tud segíteni vki?

vidike
na szóval tudom hülye kérdés de nemtom elindítani mindig kiírja hogy a program hibát észlel ezért leáll ne írjátok hogy már levan valhol mert azokról az oldalakról nembirtam leszedni ami kell hozzá szóval legyszi valaki írj le a pontos címet ahonnan leszedhetnem elõre is köszike please mondja meg valaki

bazza
Én ott akattam el, amikor másodjára kell tekerni az idõt..azthiszem a jelenbe. Nos egy teremben vagyok, az aljába le is jutok (egy kis sziget) és itt megjelennek vámpatok meg kis manók õket kinyírom, de nemtok továbbmenni...itt merre kell menni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bandew
Próbáld meg fegyverrel megdobni. Talán jó. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ennél a résznél amikor a Dahaka üldöz, van egy olyan hely, ahol futok a falon és szembe van két hordó a perem két szélén. Azokat le kéne verni, és ha igen hogy? Mert már kezdek ideges lenni..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew
Hi all!
Azt a büdös kõgólemet hogy a p*csába kell kinyírni? VAgy egyáltalán hogy lehet ott tovább jutni. Annál a résznél vagyok, amikor a fõteremben 4 féle továbbjutási lehetõséget lehet a kerékkel megnyitni az egyiket már végignyomtam, de nem tudtam mûködésbe hozni az idõkaput. Most meg átmentem egy másik járatba, ott meg ez az óriás köcsög vár.

Phanta
Ok, túl hamar tettem fel a kérdést... már megvan. Mindig a legegyszerübb dolgok állítanak meg bassza <#falbav><#eljen><#whatever>

10 perces havazás...

Phanta
Sziasztok! Úgylátszik én vagyok itt a legnagyobb luzer mert hiába olvasok vissza az elsõ kapunál senki nem akadt el... Fighting tutorialban kifektet a csaj az még oké, de ahogy utána odaérek a fortress bejárathoz aszongya nyomjak egy térkép (Tab)-ot. Ok de hogy lehet a kapun bejutni ? Lehet hogy nincs beállítva valami gomb vagy csak nem veszem észre merre kellene ugrani?

10 perces havazás...

toMpEr
meg a tizedenel se

Lacc
Hát igazából baromira az elején 😄
Ahol bejöttél találsz egy követ.Rámész felfutsz a falra és ráugrasz a párkányra(vagy mire<#idiota>).

alph4
GANDIDBÁ!
A Fejed fölött lévõ léceken kell tobább "egyesúlyoznod" magad! 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

fitutufi
én ott vagyok amikor elõszõr kell forgatni a lángólo szart a karral és nem tok oda lealullra eljutni hogyan kell ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ITT mi a fenét kéne csinálni?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

bazza
Nem is olyan rossz ez a gém! !Végigjátszás nélkül! és !trainer nélkül! eljutottam odáiga, ahol meg kell menteni a piros szépséget, elsõre le is gyõztem a fekete csajszit, és eljutottam a következõ szökõkútig. Úgyhogy most megveregetem a saját vállam!<#bee1><#vigyor>

Akik már gégivitték, mondják már el, hogy kb hol tarok a történetben?

Faki
Asszem a trónterem ajtaja elõtt, lépcsõnél balra kell menni. Bár ott vagy 5-6x voltam, remélem ott tartassz ahol gondolom 😊

Lacc
Ez engem is érdekelne, én is pont itt tartok... Be kell jutnom megint a trónterembe, de a nagy ajtó zárva...
fitutufi
<#ejnye1>heeey<#ejnye1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
ügyes vagy DZSÓ , hány óra kellett neki ?

Na már nem kell segítség végig nyomtam <#vigyor2> Egész jó volt a vége... Kíváncsi leszek lesz e folytatás...
Szerintem nem írtam semmi olyat, ami szpojler lett volna!

<- Hamster ->

cam3l3on
ki honnan töltötte le pls write mert én is gammelni akarok

InviciblE
Köcce megpróbálom! De ott eljutok az idõportálhoz. Azt kapcsoljam be? Vagy mi?

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

A gondom mégmindig fenn áll: "Sziasztok! Lenne egy problémám. Már szerintem közel vagyok a végéhez, most kéne megint bejutmon a piros kurvához, de a kapu zárva és nem tudom már hogy mit tegyek. Légyszives adjatok tanácsot. köszi."

Az lesz a legjobb ha egy mail küld aki tud segíteni: [email protected]
rezsofiz
Ha megfelelõen tudsz védekezni, és rájössz hogy melyik pillanatokban szabad csak támadnod, akkor 1 perc alatt le lehet nyomni.

sazl : c

jol elirtam...nembaj késön van! 😛
kiakaszto ez a fekete ruhás bringa...az ijetel nem harcolni kéne hanem letölni 😉
van vmi trükk a csaj ellen mikor 1 pirosgunyás picsa lóg le 1 helyröl a feketeruhás meg folyamatosan le akarja lölni szerencsétlent?
figyu a felsõ kép szerinti irányba kell tovább menned ott a van ví ott gyógyulni is tudsz, és arra van az irány amit követned kell
insp
Gratulálok.
Legközelebb írd már oda baz+, hogy SPOILER

Sziasztok! Lenne egy problémám. Már szerintem közel vagyok a végéhez, most kéne megint bejutmon a piros kurvához, de a kapu zárva és nem tudom már hogy mit tegyek. Légyszives adjatok tanácsot. köszi.
InviciblE
Na szóval kimaradt pár kép!

Erre is lehet menni, de itt egy idõtranszporthoz jutok, úgyhogy az szerintem nem jó

Na szóval itt állok kijöttem a lejebb látható terembõl és nem tom hogy jussak át!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

InviciblE
Hali! Itt akadtam el: Merre tovább?

http://invicible.uw.hu/pophova2.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Faki
Ööööö, nézem a galériámat és látom, hogy nem volt nálam a legerõsebb kard, hanem csak a scorpion sword. Hát kérdem én, hol volt a legerõsebb kard?!

Faki
Nah én is befejeztem.
Szerintem se olyan nagyon nehéz, ha megtanuljátok mikor mit érdemes használni, onnan már rutinmunka. De ez az ide-oda utazás az idõbe.. végén már a f@szom kivolt vele, hogy hopp jelen, hopp múlt.
Dahaka qrva jó poén, spanolja az embert a kis üldözéseivel, a vége meg no comment, nézzétek meg, lesz csoda 😄

Tatyla
grat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Végigvittem!! :-)

A végén ismét Kaillena-val kell megküzdenünk, nem kis bosszúságunkra. :-(

Érdekes lett a vége...

Így elsõre 7 ládát nem találtam meg. :-( Na majd másodjára! :-)

<- Hamster ->

insp
<#nemtudom><#nevetes1><#nevetes1>

Tatyla
ejnye!<#ejnye1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

insp
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

megoldottam aproblémát,nem egybõl az erkélyre kell ugrani hanem végigfutni mellette a falon és közben átugrani az erkélyre!
bazza
Az autosav legalább neccesebb ugrásoknál jól jönne...<#rinya>
Sírjunk együtt!!!<#rinya><#duma><#oooo>